Hirdetés
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Én is megnéztem, és van raktáron és még mindig 7900FT, valamit elnéztél

Te nem a Dead Space-vel nézed 13-ért?

Jó ez az USB-s Router

-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
anjani182
üzenetére
Most néztem honlapjukat, de én csak teljes áron láttam...

Ha van lehetőséged N-es szabvány használatára, noti is támogatja, érdemes beszerezni egy N-es routert is, nincsenek olyan vészes áron, D-link N-es routerei pedig FW frissítéssel egész jópofa dolgokat is tudnak már.
Szerintem érdemes átállni rá. Sebesség+több biztonság.
szvsz

-
anjani182
őstag
-
Gebriel
veterán
Bionic Commando demo tölthető ha valaki nem találkozót volna vele

-
Peet84
csendes tag
Hellósztok !!!
Tudna valaki segíteni h hogyan kelll PS3 nak a netet beállítani vagyis a kábeles netet mert valahogy nme sikerül nekem

Lécci segítsetek.......Válaszotokat előre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nicoka
tag
Na, mostmár tudom hogy lesz.
Megtartom a Far Cry 2-t... Unalmas napokra... Veszek egy Uncharted-et, mert gépre meg lesz majd a Mirror's Edge, ha ott megtetszik, akkor megveszem azt is. -
he7edik.
addikt
Az M$-nek nincs tapasztalata de van pénze ezért mindent megvesz ami kicsit is megvehető. Demo exclusívitást, DLC-ket, játék exkluzívitást 3. party játékokra.
Még szerencse hogy csak erősen középszerű vagy egyenesen gyenge játékokat adnak el a függetln stúdiók a Májkroszoftnak azok pedig nem sok vizet zavarnak. -
Gebriel
veterán
Miért van, hogy egy csomó DLC 360-ra jelenik meg

-
fpeter07
veterán
Verekedős játékok közül melyik a jobb? Néztem Mortal Kombat vd DC Universet, de mivel csak 20 karakter van benne már rossz. Soul Calibur 4 nemrossz. Tekken 6 kellene de az még odébb van..
-
-
Edgeri
senior tag
Tájékoztatásképpen: az USA PS Store-ba felkerült a FEAR 2.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
he7edik.
addikt
akinek esetleg megvan a WipeOut HD privizzen rám
-
he7edik.
addikt
Nekem ingyen sem kéne a Mirror's Edge
igaz most fogom megvenni a Dead Space+Mirror's Edge combót egy játék áráért de megy is tovább szasanyi kollégának. -
DM-Fan
nagyúr
Az Uncharted is és a Mirror's Edge is nagyon jó kis játék, bár szerintem előbbi értékesebb, változatosabb, szórakoztatóbb, időtállóbb. Ráadásul hamarosan itt az Uncharted 2, úgyhogy aktuális lehet most végignyomnod. Ettől függetlenül nekem tetszett a Mirror's Edge is, ha találsz olcsón, akkor mindenképp megéri, annyira nem is rövid, mint amilyennek sokan mondják. Én azért 4 esetét eltöltöttem vele.
-
nicoka
tag
Szevasztok.
Most 2 játékkal játszok folyamatosan: GTA IV, PES 09. Van még egy Far Cry 2-m, GRID-em. Nem tudom, mit vegyek, Mirror's Edge, vagy Uncharted? Mind a 2-nek játszottam a demójával... Sztem eladom/elcserélem a Far Cry 2-met, és mind 2-t megszerzem.

-
fpeter07
veterán
Tetszik ez a ps3.
Megnéztem egy killzone 2 hd videót és... beszarás milyen szép
MotorStormba is jól lehetne nyomni 2-en. Majd kövi hónapokban lehet lesz 1 -
spacer
aktív tag
válasz
he7edik.
üzenetére
Így van.
Nicoka!
Egyszer kell csak "nagyobb" összeget beruházni játékokba, utána cserélhető. Az embernek úgy sincs ideje az összessel játszani. Most nekem 10 lemezem van abból, ha négyet játszottam 100%-ra, a többi várakozik a polcon. Ha 50 lenne akkor is csak egyel tudnék egyszerre játszani. Tehát még a 10 is felesleges... -
szasanyi
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Bizonyos keretek között - és kis túlzással - az is belefér. Akinek nincs elég pénze, vagy csak annyi az igénye ám legyen. De nem kell reklámot csinálni neki, különösen büszke ne legyen már senki arra, hogy hány warez game van a tarsolyában.
Én mondjuk az eredetit preferálom, mert az számomra - több szempontból is, nem csak anyagilag - értéket képvisel, van megjelenése és támogatottsága. Annyit veszek, amennyit a lehetőségem enged. Meg aztán azt lehet cserélni is... ja, és ha már veszünk, az (főleg) nem mind1, hogy hol meg mennyiért. És az árak - itt, és PC game-ek terén is - sok esetben bőven az elfogadható kategóriába sorolhatók. Ja, hogy azok nem a legújabbak? Ez soha nem is lesz úgy asszem... meg különben is, ahogy Rokker Zsolti mondta volt: "... szegény ember kézzel nőz."![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
nicoka
tag
Helló!
Távol álljon tőlem a warezolás, de mégis megkérdezem, várható valamiféle "áttörés" PS3 ügyben? Mert azért tudom, hogy vannak játékok 4k körül, de azért a jobbak 8-14k között vannak. És van pár játék (Pure, Endwar...) ami különlegesen nem tetszik, de ha olyanom lenne smián leülnék vele játszani, de ezért nem "dobok" ki ezreket.
-
fpeter07
veterán
Nyárig várható vmiféle árcsökkentés?
-
DM-Fan
nagyúr
De! A PS3 oprendszere a vinyón "lakik", csak valamit flash-el az EEPROM-ba is (lehet, hogy mindössze a verziószámot, ezt nem tudom).
Ez azért is biztos, mert amikor egy zsír új vinyóra cseréled a gyárit, akkor nincs oprendszer és rögtön nyavalyog, hogy tedd be a pendrive-ot, ami tartalmazza az update-fájlt, ahonnan ő tudja telepíteni. Viszont valamit biztos, hogy flash-el minden update-nél az EEPROM-ba is, mert amikor beteszed a szűz vinyót, akkor azt a verziószámú frissítést kéri, ami a vinyócsere előtt fel volt húzva, korábbit már nem fogad el. Későbbit természetesen simán. Tehát a FW nem downgradeable, még vinyócsere esetén sem.
-
DM-Fan
nagyúr
Ha HDD-t formázol, akkor a PS3 rendszerszoftver úgy kerül vissza, hogy letöltöd PC-vel azt a verziót (vagy egy frissebbet), ami fönt volt mielőtt leformáztad. Ezt felmásolod egy pen-drive-ra (a mappa neve fontos!) és mikor betetted a szűz vinyót és bekapcsolod a PS3-at, akkor azt a verziószámú szoftvert (vagy frissebbet) fogja kérni, ami legutóbb fönt volt. Mondod neki, hogy pen-drive-on keressen és onnan fölpakolja. Kb. 10 perc az egész művelet azzal együtt, hogy kiveszed a vinyót a PS3-ból, rádugod PC-re, visszateszed a PS3-ba és újrahúzod a rendszert. Amúgy emlékeim szerint még tán ki se kell venni, mert mintha rémlene a rendszermenüben is olyan, hogy format HDD.
PC-ről szerintem sem tudsz accountot csinálni, valamivel kevered.
Mikor belépsz, akkor leg-baloldalt scrollozva találod a user menüpontot. Ott kell Create New User-t nyomnod és ha jól csinálod, akkor nem hivatkozhat korábbi User-accountra. Arra figyelni kell, hogyha létrehoztad az új User Account-ot, akkor abba kell átjelentkezni, majd innen tudsz log-in-elni a PS Network-re.
-
nike_
addikt
válasz
Devastator
üzenetére
Ja, tényleg, hülye vagyok, ezt láttam, összekevertem a Konzolstúdióval

Itt is előrendelés..
-
nike_
addikt
válasz
Devastator
üzenetére
Én ott nem láttam

-
AND1
őstag
Köszi a segtiséget!
Sajna nem megy. Remélem nem idegesitek senkit, de létrehozom és egyszerüen azt irja ki, hogy nem léphetek be más ID-val, ahogy előbb is irtam. Hogy lehet accot törölni? Ha HDD-t formázom, akkor hogy kerül vissza a ps3 OS? Még újdonság ez nekem

u.i.: hogy érted, hogy "pórbáljak rá átváltani"?
-
-
DM-Fan
nagyúr
A Restore PS3 System emlékeim szerint egy korábban általad rögzített állapotot képes visszaállítani. Olyasmi, mint a Norton Ghost. Szóval ez neked felejtős, amúgy sem képes a rendszer annál korábbi FW-re visszaállni, mint amit legutóbb rátöltöttek - még akkor sem, ha vinyót cserélsz benne, ugyanis - szerintem - az oprendszer a készülék flash-rom-jába égeti az aktuális verziószámot, és ha vinyót cserélsz is, akkor is a flash-rom-ban szereplő verizójú FW-t kéri tőled pendrive-on.
Szerintem a Te problémádat vagy egy szimpla HDD-format, vagy egy még szimplább User-Account törlés oldja meg. Vagy ennél is egyszerűbb, amit Gebriel ajánlott: simán hozz létre egy új User-t a már meglévő mellé, oszt annyi.
-
DM-Fan
nagyúr
Nem hinném, hogy amiatt lenne ilyen, mert 40 GB-osat választottál. Én is a 40 GB-os pakkot vettem és 2 hét után vettem bele anno a 250 GB-os vinyót. Szóval az enyém ugyanaz, mint a Tied, mégse hangos. Nem tudom nálad mi számít hangosnak, arra azért ne számíts, hogy egy hangtalan PS3-ad lesz. Ha nem is túl nagy, de a PS3-nak is van hangja. Mondjuk szerintem kifejezetten csöndes, játék közben abszolút nem zavaró, szerintem max. 20 dB lehet. Ha ezen belül van a Tied is, akkor az normál működés. Jó lenne, ha meg tudnád nézni valakiét, hogy az milyen zajos. Ha attól más jellegű, és hangosabb a Tied zaja akkor lehet, hogy megérné megnézetni szervizzel - már ha tudod nélkülözni 1-2 hónapra a gépet. Sajna ilyen a szervizellátottsága a Sony-nak.
-
Papa-Georgo
senior tag
Ezzel az Other OS -> YDL
Próbálta már valaki? Azt tudom pontosan mire jó, meg hogy elvileg YDL legjobb választás hozzá, de pl. olyanra lennék kíváncsi, hogy akinek sikerült felrakni, az eltudott-e érni egy kellemesen használható astali gép szintjére vele?
Értem alatta, hogy mondjuk netböngészés, levelezés, office stb. alap dolgok kompromisszumok nélkül mennek.
Ismervén magam, egyszer úgyis rászánom magam, hogy kipróbáljam. Mert nem lenne rossz ha ez működne normálisan.

-
AND1
őstag
Szóval a Restore Default Settings-et választottam. A restore PS3 system kell ahhoz h én új userrel betudjak jelentkezni? Gyárira visszateszi a rendszert?
-
AND1
őstag
Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni.
Van nekem egy ps3-am. Lenulláztam a beállitásait és most újból beállitottam mindent. Használtam vettem valakitől, de semmi baja. Most szeretnék belépni a ps3 network-be de ugy ki van jelentkezve, nem tudom az elöző tulaj jelszavát, csak a mail cimét irja ki. Nem baj, regisztráltam neten, de akkor sem enged. Azt irja, hogy nem léphetek be más id-jával.
Egyébként minden pöpec. Imádom a kicsikét! 1080p-ben, Onkyo hangrendszeren hajtom a játékokat és nagyon meggyöző!
-
DM-Fan
nagyúr
Nem csak a 60 GB-os, hanem egyes 20 GB-os és 80 GB-os PS3-ak is PS2 kompatibilisek (hardveresen).
Tessék olvasni:
-
DM-Fan
nagyúr
A PS3 hűtése a Cell proci, illetve a GPU hőmérsékletéhez igazodik, azt dinamikusan követi. Ha felmelegszik, akkor a ventilátor magasabb fordulatszámon dolgozik, ilyenkor hangosabb is, ez teljesen természetes.
Mondjuk nálam hardcore (több órai folyamatos) játék után sincs különösebben magas ventilátor-fordulatszám. Nem is számottevően hangos a hűtés, épp csak mormog.
-
users
tag
Sziasztok!Én is beléptem a PS3 táborába már rögtön olyan gondom támadt ami nem tetszet a PS3 hütéssel amúgy egy 40GB Start packkot vettem és olyan gondom van ,hogy félóra játék után olyan hangos lett a hütése hogy kikapcsoltam nehogy valami baja legyen!Utána vissza kapcsoltam és nem volt olyan hangos tudja valaki hogy ez mitől lehet vigyem szervizbe de hát még csak 2 napos!
-
Mappa
addikt
Sztem ps bár 60GB-s elég drága lehet(ritka mint a fehér holló) ha nemkell ps2es játékhoz akkor 80 gigás
ezt valaki magyarázza már el?
...van olyan PS3 amiken futnak a PS2 gamek ? (gondolom nem az írottak
)ugyan olyan helyzetben vagyok mindt nike_ kollega ...PS3-ra gonoltam énis ...Xbox nem bejövös még ha olcsóbb is
már csak a GT5 miatt is meg az ilyen mászkálos ölös játékok miatt is ...bár fps-t szvsz csak pc jó zuzni ...mert konzolon(legalábbis nálam) Black PS2-n halál szar joy-on igen az ára kicsit magas(mennyibe került anno amikor bejött ide a PS3 amúgy?)
akkor ott a blueraycucc benne...bár igaz én most nemtudom kihasználni a PS3 adta lehetőségeket FullHD...nincs hozzá lcd,plazma...de ami késik nem múlik..de ennek ellenére is inkább mint Xbox
-
bordi10
senior tag
Magyar nyelvû firmware-rõl van valakinek infója? Nem mintha gáz lenne az angol, de psp-re már csináltak....
-
(Kolombusz)
veterán
-
GaBBoR
tag
válasz
Devastator
üzenetére
Sajna van tapasztalatom. Nem kell regisztrálni sehova, de nem is jönnek érte
Neked kell bevinni oda ahol vetted, vagy egyenesen a szervízbe. Én az utóbbit választottam. Ha nem készülnek el határidőre, márpedig nem fognak (talán 15nap), akkor kapsz cseregépet. -
DM-Fan
nagyúr
Nem, de plusz 10 eFt-ból 160 GB-os vinyót raksz a megvett PS3-adba, aztán integethetsz az Xbox-nak. Nekem egy 250 GB-os WD vinyó van benne jelenleg, ami 15 eFt-omba fájt fél évvel ezelőtt. Azóta tárolok rajta kb. 150 GB-nyi zenét (gyakorlatilag minden rajta van, amit hallgatni szoktam), így háttérzenéléshez nem kell folyton CD-ket pakolásznom a lejátszóba. A maradék kb. 100 GB-on meg kényelmesen elférnek az ingyen letöltött demo-k, HD-Trailer-ek, sőt, még egyes 720p/1080p-s anyagok is. Nameg a játékinstallok (mondjuk ezek nem sok helyet visznek el).
Ezen felül a PS3-ban wireless LAN is van, tehát mégcsak kábelezned sem kell a net miatt.
-
Devastator
tag
A PS3 garancia érvényesítése hogy működik? Regisztrálni kell, mint az MS-nél, majd ha baj lesz, akkor szólni nekik, hogy jöjjön a futár? Valakinek nincs tapasztalata?
-
bordi10
senior tag
Magyar nyelvû firmware-rõl van valakinek infója? Nem mintha gáz lenne az angol, de psp-re már csináltak....
-
he7edik.
addikt
Féléves 40GB-os PS3-at már annyiért kapsz mint egy új xbox360 prémiumot.
Valós 1080p képet
HD hangot
ingyenes on-line lehetőséget
megbízhatóbb, halkabb működést
régió függetlenséget
a vinyót szabadon cserélheted nem kell nevetségesen drága áron specifikus HDD venned
(bármilyen 2,5" noti vinyót beletehetsz)
operációs rendszert telepíthetsz rá
az idei exclusív játék kínálat sokkal jobb mint a box-é
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- weiss: Autó költségek
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- World of Warships
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Konteó topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Megtartom a Far Cry 2-t... Unalmas napokra... Veszek egy Uncharted-et, mert gépre meg lesz majd a Mirror's Edge, ha ott megtetszik, akkor megveszem azt is.

Egyébként meg rendes tőled, hogy magadtól, kérés nélkül felajánlottad ezt a - ha úgy tetsztik, segítségnek számító - lehetőséget!

Ehhez már kell egy megfelelő életkor amihez egyfajta nyugodt belátás tartozik.