Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgeri
senior tag
Na, megnéztétek a Dead Space 2 demót, vélemények?
-
Edgeri
senior tag
Tegnap este leszedtem a BFBC2 Vietnam DLC-t. Külön öröm volt, hogy a VIP kóddal rendelkezők -30%-al olcsóbban tölthették le
. Nyomtam egy fél órát, de vegyes érzelmekkel léptem ki. A hangulata megvan, mindent "rusztikus" módon készítettek el, látszik, hogy mindenre odafigyeltek. Mondjuk azt nem értem, hogy miért van enemy spotting
A grafikát viszont rosszabbnak találom az eredetihez képest, szerintem sokkal pixelesebb, recésebb. Amúgy nem rossz, a pályák stílusából adódóan elég nagy hentelések vannak, emiatt szvsz kicsit árkádosabb jellegű az eredeti, taktikázósabb részhez képest.ui: amúgy az elmúlt napokban folyamatosan bajok vannak az EA szerverrel, kidob a játékból, elveszti a statomat, elveszti a kilockolt fegyvereket és visszatér az 1-es szinthez, szóval elég dühítő, hogy nyomok egy jobb kört, ahol +25 killel végzek és nem számolja be a statomba

-
Att1la.
őstag
SŐT: ugyanazon játékok is megjelennek rájuk : kb.90%-ba, ha 100%-ba lenne akkor most nem lenne konzolom hanem egy Thuban-om.
-
-
Att1la.
őstag
Nekem már a konzol lett a fő játékplatform, a többit a PC-vel csinálom. Semmi jó nem jön PC-re amiért megint fejleszteném

PC-re meg egy nagyon jó RPG jött ki -
sanp
tag
válasz
k78chriss
üzenetére
Legolcsóbb: Genius SW 5.1 5005 HOME THEATER + HDV-18A 5.1 Digital Audio Sound Decoder + optikai kábel, ezzel körülbelül 50k-ból kihozhatod
Budget kategóriában ideális még a PS3-hoz a Logitech Z-5500, újonnan kb 75k de jár hozzá a kalapáccsal szétverős 3 év Logitech garancia
-
k78chriss
tag
Sziasztok
Tudnátok olyan 5.1 es hangfal szettet ajánlani amire a ps3 at rátudom kötni?
Várom a javaslatokatKöszi
-
Sonja
nagyúr
Basszus, ez a Little Big Planet 2 valami iszonyat jó!
Ajánlom mindenkinek!
3 pálya van benne, ebből az első kettő rendes story, míg a 3. egy deatmatch pálya!
Komolyan! Rakétával kell lövöldözni egymást.
Sajna még nem tudtam kipróbálni másik ember híján. 
-
zuzu000
őstag
válasz
janesz1212
üzenetére
Pc-s hangszóró is jó,ha van erősítő hozzá,egy jack-2 rca aljzattal.Saját tapasztalat,megszólalt mind a 6 hangszóróm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
janesz1212
üzenetére
Multi AV csatlakozón keresztül: házimozi, hifi, hangfalszett ráköthető.
A PS3 audio settings fül alatt pedig beállítod, hogy a multi AV csatlakozót használja hangforrásként.
-
janesz1212
csendes tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Sziasztok abban szeretném segítségeteket kérni hogy mivel a ps3am monitora van kötve és a monitoromban nincs ien hangszóró ezért nincs már hang eddig nem idegesíttet de már kicsit felhúz
szóval nem tudjátok hogy tudnák egy hangfalat rákötni vagy mit lehet egyáltalán rákötni h legyen hang
előre is köszi
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Att1la.
üzenetére
Most kezdjük megint?
"a boxban még böngésző sincs, kevesebb videót támogat.
a box nem is tud Linuxot csak JTAG-al és az se alkalmas másra, igaz ott nem tiltanak le semmit, leszarják a warezt és még kormányt se lehet kapni hozzá, érdekes hogy ott nem sírnak másért csak a kormányért."
De ugye nem azt akarod a PS3 mentségének felhozni, hogy az Xbox még ezeket sem tudja? Pont lesz*rom, hogy mit tud, vagy mit nem tud az Xbox, nem véletlenül nem azt vettem annak idején. Viszont a PS3-at anno úgy adták el neked, hogy ezeket mind tudja. Ehhez képest sem használható böngésző, sem önmagában használható videó-lejátszás, sem Linux, és még sorolhatnám nagyon hosszasan azokat a feature-eket, amelyekkel a cég anno marketingelte a újdonsült termékét. Ezért tisztességtelen a Sony magatartása.
"Nem értem hogy miért kell konzolt PC-vel összehasonlítani"
Én meg azt nem értem, miért ne lehetne! Ettől csak az elvakult konzol-fanatikusok ódzkodnak, akik nem látnak a rózsaszín ködtől és ők is csak azért, mert egyrészt szerintük a konzol egy életérzés (ez régen igaz volt, ma már hülyeség), másrészt meg mert ők is tudják (már a belátóbb és értelmesebb fajta), hogy a konzol alulmarad ebben a harcban. Evidens, hogy összehasonlítod, hiszen azonos funkcióik is vannak: mindkettő alkalmas játékra (igaz, a PC-nek ez csak egy funkciója a sokból, a másik meg ugye elvileg erre van dedikálva), mindkettő köthető ugyanazon megjelenítőre, vezérelhetők ugyanolyan módon, SŐT: ugyanazon játékok is megjelennek rájuk, ráadásul a két rendszer bekerülési költsége sincs messze egymástól, adja magát tehát, hogy összevesd.
Mint ahogy már korábban eljutottunk a következtetésre: aki érzékeny a minőségre, a grafikára, annak mindenképpen a PC ajánlható inkább, mert közel ugyanolyan összegből egy sokkal jobb minőségre képes rendszert kap, ami ráadásul funkciókat tekintve is sokkal szélesebb körű felhasználást tesz lehetővé. Akinek nem fontos a minőség, csak azért venne egy eszközt, hogy játsszon, mindegy milyen grafikával, annak teljesen jó a konzol, de a játékokért még így is többet fog fizetni. A legoptimálisabb eset persze az, ha PC mellé veszi valaki - szerintem a legtöbben egyébként így vannak ezzel, mert a PC azért már elég általános mindenhol.
-
Edgeri
senior tag
Felkerült a Mass Effect 2 demó is, kíváncsi vagyok arra is, majd megnézem.
-
Edgeri
senior tag
Reggel leszedtem az US store-ról a Dead Space 2 demót és végig is nyomtam. Szerintem kicsit rövid a játékidő, kb. 35 perc "nézelődéssel" együtt. Aki eddig figyelemmel kísérte az előzőleg megjelent fejlesztői, ill. in-game videókat, azok innen ismerős részleteket fognak felfedezni a demóban.
Összességében nekem tetszett, legalább olyan nyomasztó, mint az első rész, konkrétan végig görcsöltem
. Mellesleg ismét szépen kihasználják az 5.1-es hangzást. Az irányítás - ha jól emlékszem - ugyanaz, mint az első részben, így hamar meg lehet szokni. Többet nem írok, mert nem akarok spoilerezni. Még annyi, hogy ha ilyen lesz az egész 2. rész, akkor szerintem nem fogunk csalódni.Még annyi, hogy a store-ba felkerült egy videó, amiben pár tippet (fegyverek használata, irányítási trükkök, ellenfelek kijátszása) mutatnak be a demó végigjátszásához. Szerintem ezt érdemes megnézni - volt közte sok használható-, DE mindenképpen csak a demó első végigjátszása után, mert pár poént lelőnek benne.
Ja, és az UK store-on reggel 7fele még se a DS2, se a BF2 Vietnam sem volt még fent

-
Att1la.
őstag
(#20368) DM-Fan: Nem nagyon szeretnék beleszólni ebbe a dologba ezért off, de használhatatlan, állandóan fagyó böngésző, videóformátumok támogatásának hiánya, a boxban még böngésző sincs, kevesebb videót támogat. vagy egyenesen LETILTJÁK (lásd. Linux-telepítési lehetőség), aminek következtében másra nem is nagyon alkalmas a gép a box nem is tud Linuxot csak JTAG-al és az se alkalmas másra, igaz ott nem tiltanak le semmit, leszarják a warezt és még kormányt se lehet kapni hozzá, érdekes hogy ott nem sírnak másért csak a kormányért. Képminőség: minap meg akartam venni a TR: Underworld-öt boxra de lemondtam róla, ezért: Xbox 1024x576 (2xAA), PS 1280x720 (QAA). Nem értem hogy miért kell konzolt PC-vel összehasonlítani
, legyen akkor Wii vs. PC 480p vagy 1080p nyer? -
Djuree
félisten
aki gt5-özik:
hogy lehet állítgatni a finombeállításokat? felfüggesztés, első-hátsó lengéscsillapító, váltóáttételek stb? -
mr.dana
aktív tag
- honnan tudjátok ,hogy mikor jönnek ki a demók . . . . ?
- nem tud vki valami fifa topicot ,de csak ps3 ,,, pc-re ,meg box -ra találtam....

(vagy hátha itt tudja vki : - hogy van az hogy ha online nyomok néha egy egy meccset akkor az ellenf. csapata/játékosai sokkal gyorsabbak ?? tuti van vmi trükkje! azt értem hogy ha szarabb csapattal vagyok (értsd: 4., 4,5 * akkor elvernek az 5 * ossal,,, ált : Real, Barca,,a sláger, de ha kiállok úgyanúgy 5 csili mondjuk MU akkor is feltűnően gyorsabbak.....) Ja, fifa 10.... min lehetne még állítani / vagy van valami letölthető/ megvásárolható plussz.........?? -
-
Djuree
félisten
a ps3 milyen zenét hajlandó felismerni? mert akkora szar hogy se az mp3-at, sem a wma-t nem látja a pendrive-on

-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet a zenetárba egy teljes mappát másolni? Ha pendriveról másolok, akkor is csak a számokat másolja ki, így elég szétszórt a dolog.
Amúgy biztosan lehet, mert egy helyen láttam már.
Talán media serverről úgy másolná?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Pötya30
üzenetére
Akkor most olvasd el az #1. HSZ-t (amit egyébként is ildomos lenne megtenni, mielőtt beböfögsz valamit a topicba), nézd meg, hogy részben ki írta, aztán szállj magadba egy kicsit!
Amúgy meg pontosan a PS3-at hasonlítottuk a PC-hez, ez ugyanis elsődlegesen egy szakmai topic, nem pedig fan-club. Aki ide betér, annak joga van tudni a gép gyengeségeiről is, hogy tudjon mérlegelni vásárlás előtt, hogy megéri-e neki ez a konzolt választani. Ha bántja az önérzetedet, hogy a PS3 mára már gyengébb hardver, mint egy valamirevaló PC, az a te bajod! Maradjunk annyiban, hogy lassan 3 éve van PS3-mam, lehet, hogy kicsit több fogalmam van róla, mint neked, aki most puhatolózol vele kapcsolatban.
A személyeskedésed meg nem ragoznám, magad minősíted vele!
-
dunc
nagyúr
válasz
Pötya30
üzenetére
Aki írt pc vel kapcs. annak volt,van PS3 ,de objektíven látja a dolgokat ,szerintem nem írt rosszat senki a gépről,csak ép nem a homokba dugja a fejét. (személy szerint nekem kevés az a színt amit a jelenlegi konzolok nyújtanak , a GT5 azért érdekel,tehát ha lesz még gép akkor csakis a GT5 miatt,és F4 re nagyon kíváncsi vagyok. )
Jah és ha nem PS3 akkor dobhatod offba.
-
Sonja
nagyúr
-
Att1la.
őstag
Nem tudtok valami jó játékot amit nehéz beszerezni?
-
Djuree
félisten
válasz
nokia párti
üzenetére
nekem anno pc-n 2 carmageddon cd-m is eltörtem
mindig fejreálltam a víz alatt és nem tudtam kijönni, órákig próbáltam talpraállni, ill. kerékre 
-
Djuree
félisten
válasz
nokia párti
üzenetére
telepítettem, máshogy játszani sem enged

1 óráig telepített ez a fos...akármit csinálok nem ismeri fel egyik joy-t sem
kiléptem, kikapcsoltam a gépet semmi. mikor kilépek a játékból meg pittyeg egyet
ha elment a mentésem akkor megy a levesbe... -
Djuree
félisten
ez a szar gt5 10 perce tölt egy versenyt.
lemez kivesz, most meg a joy-t nem ismeri fel.
ritkán török szét lemezt, de ez akkora szar bughalmaz hogy érik

-
Djuree
félisten
680 mega gt5 peccs. mi a faszom ez?

sokszor az egész játék nincs ekkora
-
kelzsoca
félisten
válasz
zuzu000
üzenetére
Megadod a felhasználónév/jelszó párost (amivel megvásároltad a játékot) annak az embernek akivel szeretnéd megosztani a játékot, ő letölti magának, aktiválja, és tud játszani a játékkal.
ui: természetesen neki létre kell hoznia a Te fiokod a saját gépén, szóval eléggé bizalmi a történet.
A Sony egyébként nem szeretett volna örömet okozni a felhasználóinak, ez csak egy kiskapu megjátszása, hiszen a Sony a megvásárolt tartalmat 5 gépen engedni futtatni, de ezt az esetleges gépcserék (meghibásodás, csere stb.) miatt találták ki, és nem azért hogy a vásárolt tartalmat szétoszd ingyen/pénzért a barátaid közt.

-
R1per2
tag
PS3 media server problémával küzdök. Bizonyos mp4-eket nem játszik le, data corrupted meg hasonló hibaüzenetek, vagy felturbózva játssza le teljesen elcsúszva a hangtól. Olyan is volt, hogy lejátszotta rendesen hanggal transcode-on belül, de akkor nem ismerte fel a feliratot, vagy villogott a kép, és időnként megakadt, újra kellett indítani.
És igazából azt nem értem, hogy mi alapján dönti el, melyik nem tetszik neki. Ugyanolyan helyről ugyanolyan típusú videókat mentettem le youtube downloaderrel, és egyiket lejátssza rendesen, másikat nem, pedig tényleg nincs köztük különbség. Sőt van amikor ugyanaz a file "romlik" el!
A hibaüzenetet gogole bepötyögve csodálkozva látom, hogy elég kevés találatom kaptam, próbáltam egy-két tippet ellesni, mint hogy kicserélni a mencoder.exe és mencoder-.mt.exe-t a megadott forrásra, de nem jártam sikerrel, semmi változás.
Egyszerű felhasználó vagyok, nem értek a dolgokhoz, ezért nagyon mélyen a beállítások cseszegetése nekem csak vaktában lövöldözés, nem is értem mi mit jelent és hogy működik.Ha esetleg ez egy általános hiba, amit egyszerűen lehet orvosolni, és tudjátok a választ, nagyon hálás lennék! Ha pedig a fórumon már sokszor elhangzott, akkor elnézést kérek, hogy ismét ezzel jövök, de a keresőrobottal nem találtam itt sem a problémámra választ
Köszönöm!
-
chubii
senior tag
Elkezdtem a GoW 3-at Titan fokozaton. A hallottak alapján lehet túl nagy fába vágtam a fejszémet.... próba szerencse

-
zuzu000
őstag
Valaki megmondaná,hogy hogyan lehet a storen vásárolt tartalmakat megosztani?A teljes játékokat is meglehet?Tudom,1. hsz,de ott nincs benne,hogy hogyan lehet ,csak hogy lehet.
Köszönöm -
Edgeri
senior tag
-
Sonja
nagyúr
-
papsZa
tag
Szombat este vegig vittem a Final Fantasy 13-at. Azt kell mondjam, hogy ez mar nem is jatek kategoria, hanem egyszeruen muveszet. Elkepesztoen jo tortenet, karakterek, hangulat, zene, grafika, egy remek mu. Ha nem latom sajat szememmel es jatszom vegig el sem hiszem, hogy ilyen oszetett hangulatos, szep es tartalmas muvet is kiadnak manapsag. Minden tiszteltem a japanoke

-
Djuree
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
a multija nem érdekel, a coop campaign viszont annál inkább

ha multi akkor nálam a battlefield a nyerő, a cod is jó, de abban nincs közel sem olyan csatahangulat, nem olyan monumentális, a cod gyors hentelés csak...persze néha az kell...
cod-ból a sima mw volt az utolsó jó, a többi gyengült kissé, túl gyorsan adják ki, "elnídforszpídesedett"
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Bennem is pont ugyanezek fogalmazódtak meg a Killzone 3-mal kapcsolatban. Erősen rókabőr-effektus ez már. Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg megmaradt a retardált irányítás, akkor élből felejtős nálam, azt már a 2-ben is utáltam, de egyébként a gameplay videókon is látszik, hogy nagyon esetlen. A közelharc nekem sem tetszik, pont jó volt az úgy, ahol mondjuk a korábbi CoD-okban volt (nyissz, slatty, kész, rohansz tovább, nem kell azt ragozni, a játékmenet szempontjából teljesen fölösleges brutalitás, ráadásul szerintem itt szarul is néz ki). Az új CoD-ban is ettől megyek falnak, hogy lassan az egész játék lassításból áll, el-Hollywood-osodott az egész (na nem mintha ne lett volna kezdettől fogva az, csak nekem pont ebből van már elegem). Szóval csömöröm van már ezektől. Ha igazán jó FPS-multit akarsz, akkor egyébként CoD4: MW. Az még a letisztult puritánságával nagyon bájos volt, de jó még a CoD5: WaW és a CoD6: MW2 multija is. Na meg a Battlefield 2. Az újak meg nem hoztak semmi különöset, csak a régit, azt ellenben szarabbul, mint korábban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
DM-Fan
üzenetére
Az a helyzet hogy szinte semmi előrelépés nem történt, láttam a multit élőben is, meg másokkal is beszéltem róla, régen amennyire szerettem ezt a játékot, most annyira semleges érzéseket kelt bennem, nem hogy előrendelés, de késöbbi vásárlást sem tervezek, szerintem kihagyható annak aki már unásig játszotta a Killzone 2 játékot, másnak sem lehet tulzottan ajánlott, ugyanaz a béna irányítás megmaradt (és nyilván olyan bugos lesz mint az előző)

A közelharc is eléggé érdekes, nekem speciel nem tetszik...
Grafikailag sem látok fejlődést, inkább a játék készítői kaptak volna fejlövést

Én most a Black Ops-al eléggé elvagyok, nyilván csak azért, mert a Cod2 óta nem multiztam (Call of Duty játékkal) és nekem hatalmas előrelépést jelent az új cod, persze olyan mint az előzőek, na de én azokat kihagytam

-
chubii
senior tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Elvileg a Dead Space 2-ben nagyobb lesz a parafaktor,mint az elődjében

Killzone 3 : lényegesebb előrelépést valóban nem látni, de a közelharc az elég jól néz ki. Kicsit furcsállom,hogy csak úgy röpködnek a 100 meg 200 pontok ölésenként, miközben a K2-ben jóval kevesebb pontot kaptunk ( 1-5 pont )
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Speciel nekem sem tetszik. Ennél már kicsit azért több kéne. Nem látom azt a hatalmas előrelépést a másodikhoz képest, eléggé fantáziátlan. Egyre inkább azt veszem észre, hogy tizenkettő egy tucat módjára jönnek az FPS-sek és semmi újdonságot nem hoznak, lásd. a MoH bukását, vagy az új CoD gyengeségeit. Úgy általában véve manapság semmiről nem marad le senki, hogy kihagyja őket. Talán egyetlen kivétel a Battlefield Bad Company 2 volt mostanság.
A Dead Space 2 már sokkal inkább érdekel, remélem nem csépelik el azt is, az első résznek ugyanis zseniális hangulata volt, na, azon tényleg be lehet szarni! Amúgy is kevés a sci-fi horror játék, pláne, amelyikben ilyen szépen fejleszthető karakter és fegyverek vannak - ráadásul rendhagyó fegyverek. Plusz még a grafikája is tűrhető volt PS3-on is. Reméljük a második is hozza a szintet, mert akkor tuti vevőjük vagyok.
-
Sonja
nagyúr
-
Edgeri
senior tag
-
Edgeri
senior tag
-
Edgeri
senior tag
válasz
chubii
üzenetére
Én már nagyon várom
Nálam kötelező vétel lesz és a limited editiont szeretném bezsákmányolni, mert azon rajta lesz az Extraction és Move-val szerintem nagyon élvezetes lesz 
A BF2 Vietnam DLC is pár nap múlva tölthető, már betáraztam egy PSN feltöltőkártyát rá, nem fogok unatkozni a két ünnep közt

-
bcrics
tag
Hello,Psstore-ban hoygan lehet listázni a legujabb demokat?..látom hogy van itt top5 meg ABC szerint,de a legfrissebbeket hoygan tudom megnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Nyomtam egy fél órát, de vegyes érzelmekkel léptem ki. A hangulata megvan, mindent "rusztikus" módon készítettek el, látszik, hogy mindenre odafigyeltek. Mondjuk azt nem értem, hogy miért van enemy spotting
A grafikát viszont rosszabbnak találom az eredetihez képest, szerintem sokkal pixelesebb, recésebb. Amúgy nem rossz, a pályák stílusából adódóan elég nagy hentelések vannak, emiatt szvsz kicsit árkádosabb jellegű az eredeti, taktikázósabb részhez képest.

ha optikai kell, akkor mélyen zsebbenyúlós lesz 

Nagyon jó játék és még mennyi minden fog készülni, huhh. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)