Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Att1la.
őstag
Sárga LED-es gépeknél hogyan lehet lementeni a játékmentéseket a HDD-ről?
-
DM-Fan
nagyúr
A trófeáid nem a géphez, hanem a PSN-ID-dhez kötődnek és online tárolódnak, azokat PC-ről is meg tudod nézni (lásd #1. HSZ-ben a fórumtagok ID-jére kattintva). A játékmentéseket ki tudod menteni pendrive-ra is akár - már amelyik engedi magát, mert jópár játéknál nem exportálható. Amelyiknél igen, ott viszont kimásolod, az új gépre meg fel.
Ugyanígy kimenthetők a zenék/videók is.
-
zso79
őstag
Ha ki kell cseréltetnem a gépet egy újra, át lehet valahogy varázsolni a régiről rá a cuccokat? Mentések, trófeák, stb...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Blashe
üzenetére
Sajnos ezt nem a user dönti el, pedig jó volna, ha ez választható lenne az olvasófej kímélése miatt. Általában minimális mennyiségű adatot pakolnak fel a játékok (értsd: 50 MB körülit, vagy még kevesebbet), kevés kivétel van, amelyik 1-2 GB-ot, netalán 5 GB fölpakol (Bioshock 1-2; GT5 Prologue, GT5, stb.), de ezek is dolgoznak a lemezről is, ettől függetlenül is. Épp ezért csak a játékok miatt nem kell nagy HDD (töretlen játékokról beszélve persze).
-
Blashe
aktív tag
Játékokat fel kell másolni a vinyóra mielőtt játszani akarok ? Ha igen akkor 1 játék mennyi helyet foglal ?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
dudikpal
üzenetére
Szerintem simán menni fog, nekem egy WD Scorpio Blue 250 GB-os, 5400 rpm-es van benne lassan 3 éve, tökéletesen megy. Az 500 GB-ossal még simán mennie kell, de valahol egyszer olvastam, hogy a 750 GB-os WD-vel is működött a srácnak. Az általam korábban leírtak szerint csinálj mindent és nem lesz baj, 10 perces művelet!
-
szasanyi
félisten
-
dudikpal
senior tag
Na sikerült egy ilyet kerítenem: Western Digital WD5000BEVT 500GB SATA-300.
Remélem műxik majd klafán. -
dudikpal
senior tag
Sata2-es vinyót kezeli a gép?
-
anulu
félisten
update x+1: Fifa 11 100%-ig működőképes
valamint: aki cserélt már PS-ben vinyót, attól kérdezném: mennyire bonyolult művelet, ill kell-e vmire figyelni azon kívül h 5400rpm 2,5" HDD? kicsit kevés ez a 60GB :S
-
kelzsoca
félisten
válasz
blazsey2
üzenetére
Nem lesz abban semmi veszély, ott van példának a másik konzol, bár a sunyi biztos szigorúbban venné a dolgokat, mert hát ők a sunyi és ők majd megmutatják.
Ha a gépnek nem adunk internet elérést, lehet próbálgatni bannolni, de nem igazán fog összejönni.
Nyilván előbb-utóbb az összes játék futtatható lesz HDD-ről is, amit lemezképként le lehet szedni a netről. -
dudikpal
senior tag
De, a bannolással igen.
Remélem nem jut eszükbe az ami nekem, hogy fizetőssé tennék az online használatot(játékoknál is) hivatkozva a csúnya gonosz hekkerekre. A sok agymosottból ezzel kiváltanák a sajnálatot maguk iránt, és a gyűlöletet az ügyeskedők ellen. Így megosztanák, és egymás ellen fordítanák a tulajokat, és nem azzal foglalkoznának hogy fizetőssé tették, hanem egymás ellen harcolnának.
Sztem. -
blazsey2
senior tag
-
CocooN-z
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Én nem is mondtam h a HDMI miatt lesz drágább, de teljesen ekvivalens volt mikor megjelentek, hogy csak a drágább modelleken volt elérhető. Hál istennek munkám(im)-ból adódóan ezeknek tudatában vagyok, de azt nem tudhatod miért kell neki monitor, lehet h PL. egy értelmes nagyságú TV már nem fér el neki helyszűke miatt, és ezért inkább több-bemenetes Monitort akar alkalmazni ott ahol a gépe is megtalálható, de ez már inkább off.
-
szasanyi
félisten
válasz
CocooN-z
üzenetére
Nem a HDMI csatlakozótól lesz drága egy monitor. Egy minőségi panel miatt sokkal inkább (pld.: IPS), illetve a képátmérő és felbontás miatt. Szóval nem olcsó egy jó monitor, annyira nem, hogy igazából 32" TV-t - ár/érték arányt tekintve - jobban megéri megvenni.
Természetesen játékra, nem Office és egyéb irodaprogramra, mert ahoz nem az a legjobb az is tény.Pöttön: erre van nem ez a topik van kitalálva, de van két másik kimondottan e célból: egyik és másik.
-
Pöttön
őstag
Egy kis reklám!

Eladó szükös anyagi helyzetem miatt a ps3-am. Ami egy 80Gb-os FAT.
Nagyon jó állapotban van.Sok kábellal dobozzal gari nélkül 1 joyal.
+ Külön eladók a játékaim, amik nagyon jó karcmentes állapotban vannak:
Killzone 2
Uncharted 2
Bad Company 2
Call Of Duty 5
God Of War 3
God of War Collection
Ha érdekel valami irj privát üzit!
Üdv.: Pöttön -
CocooN-z
őstag
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,h a PS3-at vhogy hozzá lehet kötni egy D-Sub-os TFT monitorhoz?
Előre is thx

-
anulu
félisten
ha valaki még foglalkozik "pkg gyártással", pls, keressen meg pü-ben, fontos lenne.
köszi!
-
anulu
félisten
némi update a "frontról": AC Brotherhood (BLES00909) HDD futtatás megoldva

-
törölt tag
Sziasztok. A Medievilhez létezik magyar leirás?
-
mr.dana
aktív tag
válasz
csimpi1
üzenetére
háát vmi lehet ,mert közben végre 1X én is jól jártam
vezetett az "ellen" 3-2 re hosszabbításban egyszer csak szakadt a kapcsolat "na mondom megint megszívtam" erre nézem ,hogy én kaptam a game-t 3-0 al !!! (csak nem lépett ki vezetésnél) na mindegy elóször jártam jól, a 8-10 szopás mellett...... 
-
dudikpal
senior tag
válasz
SweetWally
üzenetére
A sanyi ezt nem fogja meglépni. Nem az a típus

De már nem is számít, várjuk a 3rd party stuffokat szeretettel
-
SweetWally
tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Tudom, de álmodozni csak lehet?!

Annak idején a DivX formátum is ördögtől való volt, aztán mégis belerakták még a nagy gyártók is.
Sosem lehet tudni. -
Johnny Cage
addikt
válasz
SweetWally
üzenetére
"a következő FW frissítésben benne lesz az MKV lejátszás"
a sony, mint a blu-ray élharcosa, nem fogja tökön szúrni magát ezzel, amikor mindenki tudja, hogy az mkv az internetről letöltött blu-ray ripek kedvenc konténerfájlja. a sony-nál is tisztában vannak ezzel és már csak elvből sem fogják támogatni.
-
SweetWally
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Mindennel így van, ami a termékciklusa végén van.
Lehet mismásolni, de érezhető, hogy már nincs meg az a plusz kraft, amitől az ember hanyattvágja magát (vagy inkább az ember lánya
). A játékok között is egyre kevesebb a hú bammeg kategória. (Nem mintha nagyon eltávolodtam volna a Fifa és LBP vonaltól)
Én 1,5 éve vettem, már akkor tisztában voltam ezzel. Ami nekem plusz volt, az egyértelműen a BR lejátszó.Igazad van egyébként, de inkább azért szomorú, mert nincs miről beszélni. Sajnos nem ad témát a Sony. Pedig lehetne olyan hír is, ahogy a következő FW frissítésben benne lesz az MKV lejátszás. Ha ez menne, akkor egy percig nem gondolkoznék, hogy vegyek-e egy médialejátszót.
-
szasanyi
félisten
válasz
olbaidhun
üzenetére
Igazából nem érted a leírtak lényegét. Azért ne abból indulj ki, mert amikor megjelent CSAK a csupasz paraméterek, és az előrejelzések, ígéretek alapján lehetett eldönteni, hogy a SONY PS3 konzolját választod-e! Azok persze kellően impresszívek voltak, még szép...
Ha mondjuk tavaly vettem volna új PS3-at ~70k-ért, akkor nem igazán problémáznék a hiányosságokon, mert annyit úgy is bőven megér egy jó BD lejátszó + játékgép kombó. De a lényeg, hogy az elején és drágán a SONY prognózisa volt az egyik fontos döntő érv a választásnál, aminek a többsége csak részben, vagy sehogyan sem lett megvalósítva. Ez a problémám: megígérem, csak vedd meg jó drágán, aztán legfeljebb azt mondom (vagy nem mondom mert kitalálod), hogy hehe, hazudtunk! És akkor újból kérdezem: én vagyok a hülye, és nekem kéne bocsánatot kérnem a SONY-tól, vagy nekik (és a játékfejlesztőknek) illene jobban megerőltetni magukat?
Ha így sem érted, akkor sorry de ennél érthetőben már nem tudom leírni, hogy mi a legnagyobb gond e témában. -
-
kelzsoca
félisten
Megfigyelhető a topicban, hogy bizonyos időközönként a topic átmegy PC vs. konzol vitába, ha ez a történeti szál éppen szünetel, akkor a plazma vs. lcd kerül terítékre.

-
olbaidhun
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
"Még egyszer felhívnám a figyelmet arra az "apróságra", hogy NE 2010-ből, és a PS3 harmadik revíziójú 70-80k-s árból induljatok már ki! 2006-ban jelent meg, és 170k körüli áron."
Már miért ne a 2011-es árakból sőt, akár a használt gépek árából induljak ki? Nem törvényszerű, hogy aki ide betér, az már vásárolt 170Ft-ért egy gépet. Sőt sz sem, hogy manapság bárki beszalad a boltba és lekapja a polcról a 80k-s slimet. Ha hiszed, ha nem, sokan még mindig sokalják a konzol árát. Tudom, mert naponta több tucat ember keres fel, hogy csak egy kicsivel lépjünk a lélektani 60k-s ár alá és ő azonnal vásárol. Más kérdés, hogy ilyen összegben már ritkán lehet korrekt konzolt venni, ugyanis vagy nem Magyar garanciás, vagy szét van hajtva.. de persze vannak csodák..
Van aki most készülődik vásárolni és csak a fikomat hszeket olvassa a gépről, játékokról, pedig elég nagy listám van pc-t is megszégyenítő, tényleg vaskos címekből. Melynek egy része excluzív, de van olyan is, amit csak jobban szeretek konzolon játszani. Pedig a grafika csak 720p ( amit szintén sokadjára leírok, hogy nem mindenkinek probléma, mivel az emberek nagyobb része még mindig nem 1080p-s tévét használ! )
Vannak hiányosságok, közel sem tökéletes a sony terméke, de árban/kategóriában a maximumot hozza ki az aprópénzből, amiből egy pc-t nehezen lehet építeni. Igen, tudom, alig 2x ennyiből már 8generációval újabb pc-t lehet építeni, amin fut a skype, meg még kitudja mi, de fel kell fogni, hogy sokan még a 60.000Ft-os sem tudják megengedni maguknak. Sajnos így áll a helyzet ithhon, még ma is. Egyébként végigvitted már a heavenly sword-öt?
Djuree - te is vettél egy ps-t vagy nem jól tudom?

Egyébként nincs valaki, aki játszana velem egy kis mortal kombat dc universe-et online?

-
mr.dana
aktív tag
b@szd ez move kurva jóóóó... aszt hittem nagy faxság, de hétvégén hirtelen felindulásból beszereztem egyet ....leszipkáztam az összes létező demót, háát ellehet ökörködni vele rendesen...
így szerintem simán megéri a gép az árát pl. : én 65-ért vettem a masinát tavaly jan. tehát pont most 1 éves. azóta vettem még 1 kontrollert 11-ért és most a move+ camera 19-ért az 95 K .. szóval ezekkel a BT kontrollerekkel move-al, egy jó 42-s vagy még nagyobb plazmán (vagy felőlem legyen LED v LCD /ebbe most nem szállnék be/ ) nem nagyon van alternativája......
-
Djuree
félisten
válasz
nihill
üzenetére
90W az tényleg nem sok. nekem az 50-es plazmám sztem eszik vagy 180-at, de majd megnézem pontosan, meg le is mérem ha lesz mérőm, úgyis venni akarok egy mérőt. most vettem, LG márkájú, sztem nem lehet olyan régi, igaz nem 2010-es, hanem kifutó modell sztem mert olcsóbb volt.
madgie: mondom hogy szebb a képe, saját szememmel láttam, ne hazudtolj már meg légyszíves
persze nem teszteltem napokig, de amit láttam az engem meggyőzött...nem hinném hogy olyan rossz lenne a szemem, hogy ne látnám a különbséget, szemüveges sem vagyok. kéne szerinted? 
DM-Fan: szép képe van, csak ha odamegyek a tv elé és közelről nézem (30cm) pl. a sima tv adást, elég mosott. a led nem volt ilyen...sem az lcd...persze HD filmeknél már nincs ilyen probléma
-
madgie
titán
válasz
Djuree
üzenetére
Miért lenne szebb a háttérvilágítástól a képe?
Ja, mert sz*r, olcsó ledekkel rakják körbe ezeket, amik akkor sem tudnak normális 6500K-t, ha meggebedsz.Szerk: én sem akarok vitázni, csak hülyeségeket ne állítsunk...
Én meg mondom, hogy nem szebb, tegnap állítottam be egy LED-et, borzasztó szar képe volt. Igen van mellette több LCD is a közelben, meg múlt héten három plazmát lőttem be. Borzasztó igénytelen, korrigálhatatlan, szűk gamuttal rendelkező szörnyedelem az olcsó LED tévé, és akkor még finom voltam.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
nihill
üzenetére
Pontosan! Ezek megint tipikus plazma sztereotípiák, amik kb. 5 évvel ezelőtt voltak igazak. Az én 50"-os Pana 50G20-am átlag 120-150 Wh között fogyaszt. Cserébe egy kiváló képminőségű, nagy panelt nézek, aminek kontrasztja is messze magasabb, mint bármelyik LED-LCD-é. Megnézném, hogy egy ugyanekkora LED-LCD hol fogyaszt ennél szignifikánsan kevesebbet. Meg azt is megnézném, hogy mennyibe kerül egy méretben ekkora, minőségi LED-LCD. Amennyivel többe, annyi áramot a plazma kb. teljes élettartama alatt nem fog elfogyasztani többletben.
Egyébként sem értem azt, aki 20-30 Wh fogyasztásbeli különbség miatt mond le egy egyébként olcsóbb, nagyobb képméretű és jobb képminőségű plazmáról. Ennél a különbségnél egy energiatakarékos izzó többet fogyaszt.Azt sem értem, mitől ne lenne szép képe a plazmának közelről, akkor ott valami gebasz van. Kb. 1,3 méterre ülök az 50"-os paneltől játék közben, makulátlan képe van. Ezen túlmenőleg meg lehet nézni hogy néz ki egy SD-felbontású anyag (DVD, átlag TV-adás) plazmán és egy átlag LED-LCD-n, aztán lehet gondolkodni, melyik a nyerőbb technológia átlag felhasználásra.
Azt már fel sem hoznám, hogy a multik agyonvilágított bemutatóterme tökéletesen alkalmatlan egy TV képminőségének korrekt megítélésére.
Tudnék én is kiváló LCD-t választani, csak annak ára már túlmutat az ésszerűség határain és nem lenne szignfikáns eltérés a G20 képéhez képest, ami igencsak pazar a profi teszterek szerint is.
Na, ne OFF-oljunk itt tovább!
-
bogabi
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Szia,
Természetesen, amit írtál, azzal nincs semmi gond, lehet jó LCD TV-t is venni, csak az árban nem a 200-300k kategória (pl. 50"-os minőségi LCD-t nemigen kapsz 600k alatt, egy 50"-os G20 meg 350k körül már megvan). Az pedig, hogy szebb a képe, megint csak vizsonyítás kérdése: nekem jobban tetszik, vagy műszerrel kimérve jobb értékeket hoz, mint a konkurens? Ez nem mindegy. Fogyasztás: nekem nincs LCD-m, de a 42-es G20 100-180W között fogyaszt, képtartalomtól függően (azért egy jól méretezett hálózatban illene egy fali dugaljnak legalább 2500w-ot elbírnia, ez meg már mosógép vagy vasaló kategória, nem TV és konzol
). A fórumtársunk elég sok butaságot összehordott, ezért írtam neki azt, amit. Summa summárum: LCD-ben is van minőségi TV, de jóval drágább az azonos képátlójó plazmához képest. Nekem is tetszene egy Sony KDL-46HX900-as a nagyszobában, de nincs rá 700EFt-om... -
SweetWally
tag
Csak nem tudom megállni, hogy bele ne szóljak.
Két TV van otthon, az egyik egy SHARP Aquos (HD ready, 2 éves), a másik egy Pana G20 (Full HD, új).
Mind a kettőn megy analóg adás, és mind a kettőn ment már Blu-ray is illetve PS3.
Személy szerint elégedett vagyok az LCD-vel is, bár a dinamikus beállítástól messze vagyok, mert az szinte égeti a szememet. Az analóg kábeles adás szörnyű minőségű, pacás, a focimeccseket üstökössel játszák. Érdekes, hogy játéknál nem jött ki annyira a rosszabb válaszidő. Normál tévézésre jó, a HD adások, BR szép.
A plazmánál nagyságrenddel jobb a kábeles adás. Ez adódhat abból is, hogy ez újabb tévé, más a képfeldolgozása, mittudomén. HD és FullHD forrásnál már köröket ver az LCD-re. Játékoknál számomra tetszetősebb a kép. Szerencsére a játékaim döntő többségénél nincs állandó HUD, illetve nincs megszakítás nélküli rész 15-20 percnél tovább, így nincs beégés. Igazat megvallva még ghostingot sem láttam.Ami nagyon szembetűnő, és vásárláskor nagyon oda kell rá figyelni: A Saturn TV részlegén kívül minden más boltban nagyon világos van. Nem azt fogod látni, mint amit otthoni tévézés alkalmával. (Most tekintsünk el a helytelenül és/vagy direkt rosszul beállított tévéktől). A plazmát sokkal szürkébbnek, kisebb fényerejűnek fogod látni, míg az LCD virít. Értelmet nyer a "Sosem látott színek" kifejezés, ugyanis tényleg nincsenek ilyen színek. Beleég az ember retinájába.
Amint hazaviszed már más lesz a helyzet.Ettől függetlenül mindenki azt vegye, ami az ő szemének jobban tetszik, és amit a pénztárcája megenged.
-
mr.dana
aktív tag
válasz
Nagy_Matessz
üzenetére
jó,,, ha úgy lép ki, hogy 3-0 al megkapom a meccset akkor rendben, de hogy van az hogy nyoma sem maradt ? (neten is direkt megnéztem a statiban) ill volt olyan (ez csak 1 X) hogy 2-0 ás vezetésemnél , 0-3 ra oda adta a gamet..........

-
nihill
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Összehasonlításként az én 42-es FHD plazmám 90w környékén eszik tévézés közben, ez nem katalógus adat hanem műszerrel mértem itthon
Nem kötekedni akarok, de ha neked sokat eszik akkor nem valami régebbi plazmád van? A mai modern plazmák fogyasztása már simán az LCD-k (nem a LEDes) szintjén vannak. Az E-On saját gyári energiatakarékossági tesztjében is ez volt az eredmény. -
verba
csendes tag
nálam a g20 plazma 130wattot eszik
a régi 82cm-es lcd 100wattot evett
persze a g20 -is tudd enni 280-at de az a dina mikus beállitáson van tök fényerő tők szin,persze biztos van olyan plazma tulaj aki igy használja a tv-jét.ha neki igy tetszik a kép hát tegye,de a ledes 106cm is megeszi a 150wattot dinamikus beállitásoknál,normálisan meg 100w allat. szóval sok fűg hogy van beállitva a tv képe. -
szasanyi
félisten
válasz
olbaidhun
üzenetére
Ebben a topicban pl mindenki megette a sony mondvacsinált extra minőségét. Manapság pedig panaszkodik. - az egyik dolog amit valószínűleg elfelejtesz az az, hogy én - és még páran - nem tavaly vettük ám a PS3 konzolunkat, hanem ~3,5 éve. Gyakorlatilag azt lehet mondani, szinte akkor kezdett el elterjedni nálunk, úgyhogy sok tapasztalat nemigen volt még, ami - nem, hogy nyilvánvalóvá, de legalább is - megkérdőjelezhetővé tette volna a SONY állításait, előrejelzéseinek és túlzott optimizmusának valóságtartalmát a PS3-at illetően. A másik pedig meg az, hogy a panaszok legalább 90%-a jogos, éppen az elmaradt/várt/be nem váltott ígéretek és egyéb, a fórumban már (többször is említett) hiányosságok és problémák miatt. Még egyszer felhívnám a figyelmet arra az "apróságra", hogy NE 2010-ből, és a PS3 harmadik revíziójú 70-80k-s árból induljatok már ki! 2006-ban jelent meg, és 170k körüli áron.
Nehogy az legyen már a hibás, aki esetleg hamar és még drágán megvette.
E miatt esetleg ne kérjünk bocsánatot a SONY-tól is? 
Hangsúlyozom: összességében a PS3 konzolt most is a legjobbnak tartom a jelenlegi konzolgenerációban, és most is ezt venném (egyrészt mert még nincs jobb, másrészt valóban baráti az ára technikai és szolgáltatási szintjéhez képest).
A hiányosságai és problémái viszont megvannak, ez is tény. Az szintén tény, hogy a hardver sokkal jobb jobb, mint amit egy átlagos játék "visszaad belőle", sőt talán az is elképzelhető, hogy a legjobbakat is lehet überelni - igaz, csak - 720p felbontásban (asszem erre leghamarabb az Uncharted 3 fogja egyértelműen megadni a választ). -
Djuree
félisten
válasz
bogabi
üzenetére
azért abban igaza van hogy a ledesnek szebb a képe. és ezt nem cikkek alapján mondom, hanem tapasztalat. munkatársam most vett ledes tv-t és durván szép képe van, nem kicsit ledöbbentem. csak nekem kicsi a tv az árához képest. közelről is éles, nem úgy mint a plazma (plazma tv-m is van meg lcd is, van hasonlítási alap
). és a kis fogyasztás is nagyon nagy előny ebben az energiaéhes és energiapazarló világban. a plazmám meglepődtem mekkora fogyasztással bír. nem bír el mást az a dugalj, csak a plazma tv-t meg a ps3-at, még az lcd-vel elbírt mást is 
az áramdíjjam már már a fűtésdíjjal vetekszik
ja, és nem kell rá válaszolni, nem akarok vitázni, most nincs hozzá hangulatom
-
-
olbaidhun
őstag
Mindkettő megvan, az Ra3 kicsit szokatlan számomra pc után, de egyáltalán nem nehéz!

Ugyanis felesleges. Azt is tudja, hogy mit nem tud.
Egyes emberek, bármennyire is hihetetlen, bezabálják a minőségi marketinget az ízléses csomagolást, hajlamosak vagyunk erre, ne is tagadjuk. Emberi tulajdonság és kevesen vannak, akiknek nyitva van a szeme. Ebben a topicban pl mindenki megette a sony mondvacsinált extra minőségét. Manapság pedig panaszkodik.. Ahelyett, hogy kicsit "back to the future" visszalépne kicsit és retrózna.
félisten
hű mi volt itten kérem szépen? kulturáltan fórumozzatok srácok
ejnye-bejnye 
-
Maradjatok a kulturált fórumozás keretein és a topik témáján belül! A személyeskedést minden esetben mellőzzétek!
Kicsit takarítottam is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Mobil flották
- VGA kibeszélő offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vezetett az "ellen" 3-2 re hosszabbításban egyszer csak szakadt a kapcsolat "na mondom megint megszívtam" erre nézem ,hogy én kaptam a game-t 3-0 al !!! (csak nem lépett ki vezetésnél) na mindegy elóször jártam jól, a 8-10 szopás mellett......

persze csak exkluzívokkal játszok nagyrészt, többit pc-n tolom

E miatt esetleg ne kérjünk bocsánatot a SONY-tól is?