Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
Régi álmom vált ma valóra, sikerült venni újonnan Sony garis FAT gépet normális áron, nemrég hozta a futár:

A GTA-n kívül van még hozzá két játék, Uncharted + Motorstorm.
A Slimmel sosem tudtam igazán megbarátkozni, mindig is egy dagi gépet akartam, nagyon örülök neki
-
dunc
nagyúr
Én már nem idegeskedek lesz@rom a g@nyéjukat,remélem kiadnak addig valami jó kis jailbreak-et a 3.50 re és rengetegen lewarezolják (én is) és hatalmas bukás lesz.

Sony = Sunyi Ha marketing miatt húzzák akkor duplán sárguljanak meg.....Forza 3 nekem is jobban ment gamepaddal....kormánnyal nekem nehéz volt.
Mérgemben jókat COD-ozok......

-
MrTwister
őstag
Ez a GT5 már lassan olyan lesz mint a DNF! Soha nem jelenik meg! Minek kamuzták akkor, hogy November elején jelenik meg! Mocsok Szonyi!!! Le vele!

-
Djuree
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
de a verseny is sokkal nagyobb. nézd meg hogy sok kiadó mindig áttolja a játékokat jövő évre, mert a karácsonyi versenyben sokat buknak, mintha csak az ő játékuk jönne ki és mindenki azt venné
nyerni is lehet, de bukni is, nagyot. van aki kockáztat és van aki nem, a sony pedig nem fog sztem...ekkora játéknál hülyék lennének mindent kockáztatni...ugye jön az új cod is....és az azért népszerűbb....máris ha csak minden 2. ember azt veszi a gt helyett, fele bevétel oda is van... -
Djuree
félisten
erre csak ezt tudom mondani:

a box-os topikban leírtam mi a véleményem ezekről a karácsony közeli megjelenési időpontokról. senkinek nem jó, főleg a kiadóknak nem, a sony meg mivel nagyon pénzsóvár ki lehet találni megjelenik-e még idén --> 99% hogy nem, legalábbis ha a sony sok pénzt akar belőle látni, márpedig akar, erre a fejemet tenném.... -
Sonja
nagyúr
Itt találtam egy új megjelenési időpontot a GT5-re, méghozzá December 9. Csütörtök!

-
Sonja
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
20eHUF-ra volt leárazva nemrég a Logitech Dirving Force GT kormány, manuális váltóval, Gran Turismo játékhoz tervezve. Most visszament 30eHUF-ra, de még szvsz ez sem drága.

Szerk.: Még én is elgondolkodtam a kormány és meglepő módon a GT5 megvételén!!!

-
Djuree
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
nekem a kormánnyal nem volt élvezetes anno a forza. nem is ment olyan jól mint joy-al, volt egy pici késés is, nagyon pici, de elég volt hogy hibázzak picit. meg nagy hely is kell neki, meg drága is. ha már kormányt vesz az ember akkor manuális váltósat vegyen, az meg drága....
-
dhcodoki
senior tag
"más nem okoz örömöt, a GT az a játék amibe kellő tartalom van"
Én maximálisan megértelek. Anno a PS2-őt én is a GT miatt vettem. S volt rá 10-12 játékom, de szinte egyikre sem emlékszem már, csak a GT és az SSX név maradt meg. Mikor beruháztam a PS3-ra, akkor is a GT volt az egyik szempont. (a másik a BR lemez kompatibilitás). Kicsit engem is bosszant a késés, főleg mert már tavasszal beruháztam a gépre. Igaz nyáron be sem volt kapcsolva, de most valahogy rákattantam. Vettem még egy kontrollert, s asszonnyal jókat szórakozunk co-opban esténként.

-
kelzsoca
félisten
válasz
DM-Fan
üzenetére
Én az említett játékra nem mondok többet 15%-nál hazai viszonylatban, ugyanis ehhez a játékhoz erősen ajánlott egy kormány is, az sem 2 fillér, kivéve akinek már van, de az is eléggé ritka.
Továbbá igazat adok abban is hogy rétegjáték, közeli ismerősi körben 6 emberből 1 ember várja a játékot, de még ő is erősen gondolkozik hogy tényleg kell -e majd neki
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Szerintem még az 50% is erős túlzás, nem hinném, hogy van olyan játék, amit minden második PS3 tulaj megvesz, legyen az akármilyen exkluzív, csilli-villi játék, akár egy Uncharted vagy Little Big Planet is. Pont az ízlésbeli különbségek miatt. Ráadásul az autós játékok tényleg elég rétegprogramok, pláne egy GT, ami annyira nem is az árkád kategória, mint mondjuk egy NFS. Szerintem jó, ha a PS3 tulajok 25-30%-a megveszi (és még ezzel is lehet, hogy fölé lövök), pláne megjelenéskor, amikor még drága is. Más kérdés, hogy már a PS3 tulajok 25%-a is elég nagy tömeg. A legnagyobb eladásokat még mindig az FPS-piac generálja, lásd CoD: MW2 eladási statisztikáit, ami brutális rekordot állított be.
-
Djuree
félisten
válasz
TerryBogard
üzenetére
resonance jó, csak nehéz a vége, tápolni kell rá keményen, nekem a vége nem is ment, nem akartam nagyon sokat tápolni. de már írtam ezt neked korábban is, jó lenne ha figyelnél ha már fórumozol

star ósan is jó, de az másféle, nem sokat nyomtam, de addig tetszett...polonic: simán
én is kiveszek minden évben pár nap szabit, jön haver, aztán gémelés éjjel-nappal lanon, hozza a boxot meg a pc-t, nekem meg itt a ps3 meg a pc, szóval nem unatkozunk. mondjuk egymagam én sem vennék azért ki szabit 
-
Gebriel
veterán
MOH singel szerintem gyenge igaz csak első pályát toltam
a multi nem tűnik rossznak, igaz kicsik a pályák. -
anulu
félisten
annyira jó, h a GT5 megjelenésére tartogattam az éves szabadság keretem felét. le van adva, stb, cseszhetem...

-
TerryBogard
tag
Valaki próbálta már a Resonance of Fate-et vagy a Star Ocean-t?
-
Sundesz
addikt
Tegnap a Szegedi tecsóban vettem nem-Platinum Resistance 2-t 4K-ért. Volt még belőle Platinum ugyan ennyiért. Baján meg Motorstorm 2 volt, szintén 4K-ért. Ha valaki bárhol tecsóban jár és érdekli ezek közül valamelyik játék, akkor érdemes megnézni.
-
vhunor
őstag
Előbb végigtoltam a Force Unleashed II demóját, ez alapján nekem ez kell.

-
-
polonic
félisten
Én örülök a GT5 késésének, mert ha novemberben megjelenik, akkor meg amiatt idegeskedtem volna, hogy nem tudtam megvenni.

-
dunc
nagyúr
válasz
Mazsika
üzenetére
Töltelék = 15-20 óra alatt végigjátszható,újrajátszásnál nem adó semmi extrát,hiányzó multiplayer.....jah és a pc-n is fellelhető játékok kiesnek.....(gow 3 gyönyörű játék,és jó )
Megkottyan vagy nem nem veszek másik játékot,én a GT5 miatt vettem gépet mert csak ps3 on van meg,illetve nem lesz eg soha,csak azt hittem meglesz.
-
Mazsika
őstag
-
dunc
nagyúr
válasz
TerryBogard
üzenetére
Szánalom ez a szerencsétlenkedés amit a sárgák művelnek....eddig hittem nekik,hogy programozás stb 3D mód ,de ha ez marketing akkor sárguljanak meg....jah már sárgák ?

GT5 forever !!!!! ----------------GT5 Never........
Elméletileg az ünnepekre megjelenik,de nekem akkor már nem kell. De szerintem képtelenek megcsinálni ps3 ra."Tényleg képes volnál emiatt eladni? Más játék neked nem is okoz örömöt?"
Még nem hírdettem meg.......más nem okoz örömöt, a GT az a játék amibe kellő tartalom van,amiért kiadom a pénzt,nem tudok minden töltelék játékot megvenni (GOW 3,stb)Most már okkal röhögnek a Forza 3 rajongói,ott müködik a gépezet és szépen időbe megjelenik....az MS-nél pörögnek a fogaskerekek.
-
TerryBogard
tag
Elvileg azért csúsztatják mert überfaszának kell lennie és azt mondják az is lesz.(hiszem ha látom, legkésőbb karácsonykor szerettem volna vele játszani de ahogy látom nem lesz ebből semmi)
-
DM-Fan
nagyúr
Akkor meg szerintem tényleg kibírod azt a plusz 1, esetleg 1,5 hónapot. Bár... ha az eddigi ígérgetési statisztikát figyelembe veszem, akkor jó, ha 2012-ben megkapjuk a játékot.
Jó lesz majd PS4 húzócímnek (a PS3 megjelenésekor ugyanis ezt szánták felvezető húzócímnek - jól sikerült).Mindenesetre az aláírásodat szerintem vakard meg egy kicsit, mert ennek fényében elég savanyú ízű lett.
-
Sonja
nagyúr
Gran Turismo 5 Release Update Ezen már csak röhögni bírok.

-
MrTwister
őstag
Haverom Pécsi én meg Nyíregyi, hogyan tudnám megosztani vele a Storeban megvett játékaimat legálisan? Valahogy lehet úgy olvastam!

-
Sonja
nagyúr
Medal of Honor blocks PSJailbreak Úgy látom, hogy elkezdődött.

-
kelzsoca
félisten
Sikerült vennem fent Pesten az 576-ban egy jóárasított Brütal Legendet, éppen az utolsó darabot hoztam el a Westendből.
-
Djuree
félisten
válasz
Edgeri
üzenetére
én majdnem csak jókat olvasok róla
ha szereted a cod-okat meg a bf-eket ezt is szeretni fogod 
xbox-os fórumtárs véleménye:
"- Aki achievementre hajt, az gyorsan ki tudja hajtani.
- Team deathmatchben ennyi idő alatt 3 pályát dobott be?!? Csak ennyi van?
- Nem rossz, de tiszta BFBC2, csak itt kisebbek a pályák.
- Kevés fegyver.
- Két meccs között nem tudom a karakter beállításait megcsinálni (fegyver, kiegészítő)
- Multi nem annyira szép, single viszon jól néz ki. (hangok, robbanások,sztori)
- Black ops ezt megeszi reggelire.
- Poziívum, hogy egy kicsit mozgalmasabb a BFBC2-nél." -
olbaidhun
őstag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Bátyámnak nemrég szereztem egy ilyen plazmát, akkor nem volt rossz üzlet, amint látom. A legnagyobb gondja, hogy még nincs hozzá egy korrekt lejátszója, amivel ki is jön az 1080p "éle". Lesz itt még folytatás. Ja és vettem nemrég új konzolt, hogy kerekfejnek válaszoljak..
-
Gebriel
veterán
Ma hozták volna az új MOH-t, de nem voltam itthon,
holnap megkapom. 
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
kola99
üzenetére
Egyetértek: ilyen árfekvésben az 50"-os Panasonic 50G20 plazma a legnyerőbb vétel, 360 eFt-ból kijön és az egyik legjobb TV a felső kategória alsóbb szegmensében. Érdemes lehet még picit várni, év vége felé elképzelhető, hogy megint lesz 5 év garanciát adó akciója a Panasonic-nak és még tán az ára is esik. Ilyen feltétellel a legjobb vétel lenne. Konzoljátékra egyébként is a plazma a legjobb, ott gyakorlatilag nincs input-lag, tökéletes a színhűség, a fekete az fekete, nincs clouding-effekt, a mozgóképfelbontás is ténylegesen 1080 soros, nemcsak az állóképfelbontás. Az említett modell már nagyon közel van minőségben a legendás Pioneer Kuro plazmákhoz, amelyek sajnos már 2 éve nincsenek gyártásban. Egyedül a ghosting-ra kell figyelni, meg hogy ne hagyj órákra azonos képtartalmat a panelen, mert arra a plazmák mai napig háklisak picit, de ez normál használattal simán tartható. Én 3 éve játszok konzollal plazmán és semmi pénzért nem váltanék sem LCD-re, LED-re meg pláne nem.
-
Djuree
félisten
na végiglőttem a dead space-t, igen jó volt, kár hogy nem toltam hamarabb, de jobb későn mint soha nemigaz?

várom a 2-őt
-
kola99
tag
Sziasztok
Tv vásárlás előtt állok , de veszünk egy PS3-at is, ezért szeretném a
tanácsotokat kérni hogy a PS3-hoz milyen tv-t vegyünk ? / persze azért adást is nézünk/
tehát : full HD , min 46 col- max 55 col kb 400.000 ft-ig. kb 2-3 méterről játsszva.
milyen típusúak közül keressünk : Lcd , Led , Plazma ? -
csimpi1
tag
Nektek jó a PSN? Mert nekem nem műxik...
-
N0RB3RT
tag
válasz
dhcodoki
üzenetére
Szerintem meg inkább jobb lenne ha nem is lenne benne offline co-op. Mert ez egy rakás kaka! Mekkora TV-d van ? Mert olvastam valahol, hogy tv mérte is válogatja. Nekem a 40inch-es tévémen nem tudja normálisan elosztani, de haveromnak az 50inch-es tévéjén normális az offline co-op. Meg azthiszem az is számít, hogy szélesvásznú vagy sem.
-
TerryBogard
tag
válasz
vhunor
üzenetére
Nekem így van beállítva és szinte meg nem mondom a különbséget a PC-s 1080p és a PS 720p-je között (de az biztos hogy ég és föld van a PC és a PS 720p-je között, a PS javára)
Más: Néztem RPG-ket, Resonance of Fate: ennél ahogy látom nem lehet mászkálni órákat mint az FF-nél
, Star Ocean ez meg valami elb....tt sz..nak néz ki
.
Megkérnélek titeket ha probáltátok valamelyiket írjatok véleményt
. -
k4rL^
senior tag
válasz
TerryBogard
üzenetére
Köszi ezeket beállítottam így mar egy 1,5 méterről egész tűrhető

Kar hogy kevés játék megy full hdben, de végülis GT5 miatt vettem pst -
dhcodoki
senior tag
válasz
N0RB3RT
üzenetére
"Van benne offline co-op de élvezhetetlen"
Azért jobb mint a semmi.. szerencsére nagy képernyő van itthon, lehet bevállalom majd, de csak a little big planet után. Most ráálltam összevadászni az offline co-op játékokat.. ha jól látom elég gyatra a kínálat..
Eddig ez a legjobb lista amit találtam: -
vhunor
őstag
válasz
TerryBogard
üzenetére
Ha jól emlékszem a PS Smoothing a PS1-es játékokra vonatkozik, bár a nyakamat nem tenném rá. A másik kettő csak színbeállítás, nem vonatkozik a felbontásra.
-
TerryBogard
tag
Settings - Game Settings - PS Smoothing(élsimítás): On
- Display Settings - RGB Full Range (HDMI): Voll
- Y Pb / Cb Pr / Cr Super-White: Onjátékok amik 720p-ben mennek elég mosottas képűek nekem nem mosott, de ha 10-15 cm-ről megnézem akkor látom hogy nem olyan jó az élsimítás, only PS3 játékoknál néztem, LG E2250V-PN monitorom van
-
vhunor
őstag
Nem nagyon, az LCD monitorok legnagyobb részén ugyanezt tapasztalnád, ha nem natív felbontással használod. Én is hasonló cipőben jártam amikor megvettem a konzolt, sehogy sem tudtam normális képet szenvedni a Samsung 2333SW monitorra, a PS3-at 1080p-s kimenetre állítva sem lett jobb a helyzet. A megoldás egy plazmatévé vásárlása volt
. -
k4rL^
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy PS3mat és jelenleg HDMI-n keresztül használom egy Samsung 2494 HS monitorral.
Kell valamit külön állítani a PS3mon belül, hogy jobb képet kapjak vagy ezt automatikusan végzi?
Azért érdekelne, mert a játékok amik 720p-ben mennek elég mosottas képűek, tudom ez a monitor miatt van mert nem tudja szépen felskálázni, de majdnem mindnél így van.
A monitoron belül kikapcsoltam az AV Mode-t, így valamivel szebb lett, de még lehetne rajta valamit finomítani?
-
mayagyula
csendes tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni?
Másoltak nekem 4 db blue-ray filmet. A 4 lemezből egy tökéletes, 3 -n csak hang van kép nincs. A lemezek asztali blue-ray lejátszón simán futnak.
Mi lehet a baj?
Érdemes energiát fektetni a Ps3 -ba, film nézés szempontjából?Valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
Várom válaszotok.
Kösz
-
IG88
csendes tag
Most vettem egy DJ Herot PS3-ra! Gyerekeke ez nagyon fas.a! Ajánlom mindenkinek, nagyon jól el lehet szórakozni vele. Valaki már tudott vele komoly eredményt elérni?
-
dhcodoki
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
"A resident evil 5 co-op csak online játszható, vagy lehet egy gépen/képernyőn is??? (osztott képernyőn"
"na igen. ez az évszázad kérdése. régen lehetett egy gépen is split screenben, mi még úgy toltuk, de ahogy tudom egy frissítéssel kivették ezt a funkciót. nem értem miért "
Ezt meg tudná valaki erősíteni, mert egyéb fórumokon nem írnak ilyesfajta problémáról...

-
kerekfej
őstag
Sziasztok
Vett valaki mostanában vadiúj PS3 Slim-et?
-
-
moltam88
tag
válasz
vhunor
üzenetére
Én normalon mentem az összes God of Warba, nekem az pont megfelelő nehézség volt, volt olyan rész, amit többször újra kellett próbálni, de alapvetően nem akadtam el sehol. Viszont a God of War végén, a The Architect's Tomb nevű pályán a hajamat téptem. Nem tudom mennyi ideig próbálkoztam vele, de legalább fél-egy óra volt szerintem, utána feladtam és átváltottam easy-re. Easy-n úgy jutottam át a pálya végén, hogy kb maradt 10% életem, pedig full hp-n, és manán mentem neki (mondjuk kicsit elbasztam, mert már ideges voltam). Néztem róla youtube-on videókat, és egyszerűen nem tudtam sehogyse megcsinálni. A videók kommentjeibe írták, hogy ez volt az első rész, ahol nem alkalmaztak már külsős tesztereket a pályákon. Remélem te ott nem fogsz ennyit szívni, de nekem az egy rémálom volt, az számomra eléggé elvette a kedvemet a játéktól néhány napig...
-
Djuree
félisten
válasz
TerryBogard
üzenetére
lost odyssey a gen legjobb jrpg-je
ha még nem toltad tedd meg gyorsba.
resonance of fate is igen jó... -
vhunor
őstag
B*zdmeg még fű se teremjen a sírján annak aki a GoW 1-ben a Hádész pályát tervezte.
-
TerryBogard
tag
(#18602) MeszarosB.: Valkyria Chronicles : ez sem az
(#18604) Gebriel: Yakuza 3 : ez meg főleg nem az
Hét végén megyek megvenni a Naruto-t és én úgy vagyok vele hogy egy játék nem játék, min. 2. Ki van szemelve pár játék(a fontosabbakból) és keresek egy PS3 JRPG-t hogy tudjak választani melyiket most melyiket később, íme a jelenlegi választék: Kingdom Hearts Birth by Sleep, God of War: Ghost of Sparta és talán ez lesz a JRPG: Resonance of Fate. Szóval az első kettőtől kell valami jobbat találnom.
-
Gebriel
veterán
válasz
TerryBogard
üzenetére
Yakuza 3? Van egy eladóm esetleg ha érdekel.

-
TerryBogard
tag
válasz
MeszarosB.
üzenetére
TES IV: alapból kiesik
Fallout 3: ez is
FF13: megvan és még ilyet
Valkyria Chronicles: megnézem -
MeszarosB.
tag
válasz
TerryBogard
üzenetére
TES IV
Fallout 3
FF13
Valkyria Chronicles -
TerryBogard
tag
Tudnátok mondani valami jó RPG-t(lehet JRPG is)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nyerni is lehet, de bukni is, nagyot. van aki kockáztat és van aki nem, a sony pedig nem fog sztem...ekkora játéknál hülyék lennének mindent kockáztatni...ugye jön az új cod is....és az azért népszerűbb....máris ha csak minden 2. ember azt veszi a gt helyett, fele bevétel oda is van...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerintem addig simán ellenél egy uncharteddel, vagy egy bioshockkal... amik jól is néznek ki, és ezek csak pár ezer forintba kerülnek használtan, ha kiadtál 120-at eddig nem hiszem hogy ez megkottyanna...
Ez a hivatalos PlayStation Blog! Itt minden bejelentett dolog hivatalos! 

ezt nem is tudtam