- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
PhoenixK #26301 üzenetére
Annyiban nem igaz ez a bejegyzés, hogy már tudtommal idén tavasztól már nem kell 2-4 hetet várni a javításra, mivel már nem a saját gépedet kapod vissza, hanem egy refurbished (felújított gépet), amire ugyanúgy garanciát kapsz. A Tiedet meg ugyanúgy elviszik a franciákhoz és ott ugyanúgy felújítják, csak nem Te kapod vissza, hanem majd valaki más, hasonlóan, ahogy Te is kapsz egy másik felújítottat. Már linkeltük ide is korábban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
PhoenixK #26301 üzenetére
Igen, ezért kérdeztem én is, mi a helyzet a géppel garanciát illetően.
Egyébként azt hallottam, hogy már nem küldik el javításra a gépet, hanem egy refurbished, azaz felújított gépet adnak a hibás helyett természetesen garanciával.
Ha valaki volt mostanság a Hireltech-nél, ráerősíthetne erre az információra, mert az 1. hsz-en is cserélni kell az erre vonatkozó részt akkor.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
PhoenixK #26183 üzenetére
A help-jük szerint csak 21 napot kell várni. Tegnap írtam a zavvi-n, ahol azt igérték, h 1 napon belül válaszolnak. Már eltelt 25 óra de még semmi
-
ozone28
csendes tag
válasz
PhoenixK #23346 üzenetére
Nagyon egyszerű volt a probléma. Még a legelején ahol ki kellett választani az országot, a nyelvet, és be kellett írnod a születési dátumodat, ott én ( meg nem mondom nektek miért?) nem a születési dátumomat írtam be hanem az épp aktuális dátumot.
Szóval tényleg jó nagy marha voltam. -
anulu
félisten
válasz
PhoenixK #23190 üzenetére
jelenleg van naluk tobb tizezer IP cim, amivel nem tudni, h mit akarnak kezdeni, illetve jo esellyel a google is kotelezve lesz, h akik megneztek bizonyos videokat, ill commenteltek azoknak az adatait is adjak ki. szinten ugy, hogy nem tudni, h ki es hogyan kezeli ezeket a (nem mellesleg az EU-ban szemelyes) adatokat.
valamint tobbszorosen bebizonyosodott, h hazudoztak ossze-vissza az Other OS funkciorol, illetve annak a kivetelerol.
magas ivben nem erdekli oket a felhasznaloi tabor, ill az uj "tulajdonosi / uzemeltetoi" hatterre nem vonatkoznak azok a dolgok, amiket a megjeleneskor mondtak / alairtak / vallaltak. pl ingyenes PSN.
szemelyes velemenyt nem irok le, direkt.
-
SaMURaIDrAkE
tag
válasz
PhoenixK #23014 üzenetére
Heavy Rain jó lett azt mondod lehet, a sport championnal meg "társaságban" jót lehet játszani elhiszem és ha nincs társaság? Még ahhoz kell még egy move ügye ami megint plusz pénz. Ez a két game kevés szerintem. A többire meg ne mond hogy jó pl a shoot mert nagyon nem az. És kb ennyinél ki is merült a move játék felhozatala.Szóval szerintem egyenlőre csak pénzkidobás a move.
-
Djuree
félisten
válasz
PhoenixK #22723 üzenetére
persze, egyik sem szent, de az MS azért sosem csinálta ezt...és nehogy félreértés essék, nem vagyok ügynök vagy ilyesmi, volt ps3-mam is, csak meguntam a sony hülyeségét...majd ha ez lecseng, lehet megint veszek, de én is várom a végét az ügynek....
na nem offolok többet
-
bcrics
tag
válasz
PhoenixK #20168 üzenetére
Igen gép volt a ludas..cseréltem is ki másikra,ennek pedig eddig semmi baja
Szóval..mint friss PS3 tulaj érdekelne hoyg van e vmi oldal,ami összefoglal mindent amit tudni érdemes a gépről.
..,,Belenézegettem storeba is és látom még a theme-ek is fizetősek:SThemek érdekelnének vannak e összegyüjtve e vhol vkinek?
Meg iesmikMost per pillanat az AC-Brotherhood van a géphez,ez amuyg vmien kiegészítője akar lenni azAC2nek?
-
babli
tag
válasz
PhoenixK #18810 üzenetére
Amikor megjelent az első ingyenes DLC hozzá, akkor azt rögtön le is kaptam az UK store-ról. Aztán visszamentem az usa regemre, de ott nem ismerte fel a kiegészítőt.
Ha pedig USA store-ról szedtem le a DLC-t, akkor sem ismerte fel mert ugye 2es a lemezem. :SEzért kérdeztem, hogy van-e rá lehetőség vagy felejtsem el a régi regem.
A mentéseket szintén nem engedi egyik usertől a másikhoz másolni. Pontosabban engedi, csak a játék rögtön sípol, hogy ez a mentés bizony egy másik felhasználótól van. -
TerryBogard
tag
válasz
PhoenixK #18202 üzenetére
Azért itt kérdezem mert a Playstation játékról van szó és a PSP topik egy kicsit ki van halva.
Igen megkérdezheted, PSP-re "Hatsune Miku: Project DIVA 2nd" csak japánban jelent meg, a Store-ban 5400 Yen-be kerül azaz 13e Ft. Csak az ebay-en van fent. Tegnap szedtem le a demót és nem tudom abbahagyni valamiért. -
Criton
veterán
válasz
PhoenixK #16704 üzenetére
igen, de most akkor csináljak két accot? egy magyar, ami most van, meg egy külföldi címmel, ha Store-t szeretnék?
A kérdésem egyébként az volt, hogy nem tudja-e valaki, mikor lesz elérhető Magyarországon? Azt tudom, hogy jelen pillanatban nem elérhető. Az első hsz alapján meg nem lehet tudni, hogy nálunk mikor elérhető.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
PhoenixK #16213 üzenetére
Akkor passz. Mondom, nekem 2 éves a gép és semmivel nem pörög jobban most sem, mint új korában, pedig ment már eleget. Csupán akkor veszem észre, hogy hangosabb (mondjuk túlzás hangosnak nevezni - úgy mondom inkább, hogy gyorsabb a ventillátor), amikor tényleg meleg van idebent.
Szerintem ha gond van a hűtéssel, akkor az észrevehető más jelekből: fagy a gép, szemetel, szétesik a kép, iszonyat meleget ont magából, stb.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
PhoenixK #16211 üzenetére
Nem lehet, hogy azóta hűvösebb is van? Mert nálam ez a helyzet. 2 hete dolgozott is a gép, mert kánikula volt vagy másfél hétig. Egy hete csöndben van.
Mondjuk a múltkor leírtak alapján a Te géped még egész más hőmennyiséget diszcippál, tekintve, hogy még minden 90 nm-es benne és elég nagy a teljesítményfelvétele is.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
PhoenixK #16209 üzenetére
Az egy dolog, hogy hangos lett, meg egy másik, hogy mitől. 2-3 év alatt minden ventillátor hangosabb lesz, ugyanis megtelik porral, nem siklik olyan hangtalanul. Azt meg nem hinném, hogy gyorsabban is forogna, vagy ha igen, akkor az egyértelműen a mostanság jellemző magasabb környezeti hőmérsékletnek tudható be. Ezt már én is kipróbáltam: múltkor 26 fok volt itthon, na akkor dolgozott is a ventillátor. Egy héttel később sikerült a lakást 22 fokosra hűteni, ugyanazon játéknál feleannyira sem pörgött a ventillátor. Semmi köze a pasztázáshoz, egyszerűen figyeli a gép a környezeti hőmérsékletet is a processzor mellett.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
PhoenixK #15680 üzenetére
"Ahogy nézem, a PS csak WEP-et és WPA-t támogat, WPA2-t nem."
Ha a PS3-ra érted, akkor hülyeség, nálam WPA2-es titkosítás van (csak az ér valamit) és minden gond nélkül megy a PS3-on a net is, a PSN is, minden. Be kell állítani az előre definiált titkosítási kulcsot és nincs ott semmi gond. Nálam fix IP van kiosztva a PS3-nak, ezen felül védi a WPA2 és még MAC-address szűrés is van. Ezen hármas védelemmel is gond nélkül megy a WiFi.
Egyébként ott van a WPA2 az általad linkelt leírásban is: WPA-PSK (AES).
Ha a PSP-re gondoltál, akkor nem szóltam.
-
Sonja
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
-
papsZa
tag
válasz
PhoenixK #14387 üzenetére
Meg csak a demot neztem meg, de maris fuggo vagyok
Az iranyitasa eleg furcsa elsore, plane, hogy meg uj vagyok ps-ben. A demoban peldaul, hogy feljussak a esotol csuszos emelkedon, egyszerre kell nyomva tartani vagy ot-hat gombot. Nem tudom, hogyan gondoltak, hogy mi emberek kepesek leszunk egy huvelykujjal egyszerre negy gombot is nyomni. A bunyozos resznel a gombokat mindig sikerult megnyomni idoben, de a karmozgasokbol egyet sem sikerult, pedig nem voltak bonyolultak. Kicsit furcsa meg.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
PhoenixK #14342 üzenetére
Viszont neked nem is ment akkor ki a géped a Franciákhoz javításra
Azt mondta a srác hogy ők a legnagyobb szerviz, mindenki hozzájuk viszi a gépeket, és ők meg küldik ki javításra, a burkolatcsere minden esetben megtörténik, és eáltal a sorozatszám is megváltozik, a Sony soha nem cserélt még gépet ki senkinek, nyilván a legnagyobb csere egy alaplapcsere lehet, de a többi akkor is marad az ami volt.
(#14343) jookomak
Nos igen, senki nem mondja meg arról a gépről sem amit én kaptam hogy nem új, bár mondta a srác ha akarom a fóliát levehetem róla, én le is téptem
Viszont van egy konzolbolt, most nevet nem írok, aki ugye elvileg Németországból hozza a gépeket, viszont több felhasználó is tapasztalta hogy az új gépen korábbi mentések stb.. szerepeltek, szerintem ezek refurbised gépek lehetnek, és éppen hogy a nagy szervizből a Franciáktól lehet őket kedvezményesen beszerezni, aztán a használt xart meg kedvezményes áron eladni, ügyes-ügyes ha ezt így csinálják/csinálták.(#14344) Lancelot07
Másik kábel, másik bemenet, másik tv, másik ps3 ezeket végigpróbáltad már?
-
szasanyi
félisten
válasz
PhoenixK #14058 üzenetére
Egyikre se, amíg ki nem próbáltad! PC verció is 10k, és sztem nem ér annyit. Csak DX9 vagy DX11 mód van, utóbbi nyilván csak HD5xxx VGA-kkal. Nem rossz, de estem hanyatt a látványtól DX11 alatt: High grafika, 8x Aniso + Tessellacion be. Sajna a VeryHigh már sok a HD5770-nek, már eléggé akad a játék. PS3 verzióról nem tudok nyilatkozni, de a játékmenet nyilvánvalóan nehezebb kontrollerrel.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
PhoenixK #13770 üzenetére
Pedig az is dupla optikás már. Én őszintén szólva a 3. generációtól fölfelé nem hallottam olyan PS3-ról, amibe ne lehetett volna minden gond nélkül nagyobb vinyót rakni. Maga a manual is írja, hogy lehet és nem jár garanciavesztéssel. Továbbmegyek: még senkit nem nagyon hallottam ilyenre panaszkodni, hogy nem ette volna meg a gépe a nagyobb vinyót, pedig elég sok emberrel tárgyaltam már a témáról/adtam tippet, hogy milyen vinyót vegyen. Amúgy nekem is a 250 GB-os WD Scorpio van benne.
A paszta meg igazából már akkor így néz ki bármilyen hűtőn ha fölteszed és utána leveszed.
-
szasanyi
félisten
válasz
PhoenixK #13224 üzenetére
Igen, mivel közel sem ugyanarról a termékekről (sőt, sem termék-, sem minőség-, árkategóriában nincsenek partiban) volt szó (átlagos DVD-RW vs. felső kategóriás BD Player) még akkor sem ha mind2t az LG gyártotta. Nehogy már általánosítani lehessen két, teljesen más felhasználási területre készült, és lényegesen eltérő kategóriájú termékből magára a gyártóra és összes termékére általában! Mert az jó nagy hülyeség lenne, gondolom ezt te is belátod.
Gyakorlatilag mindenbe "bele lehet nyúlni", bármely márkából. Vehetsz Marantz, HK esetleg Denon vagy Onkyo márkájú csúcskategóriás készüléket is, de még annál sincs 100% garancia arra, hogy 1-1 hibás készülék nem kerülhet üzletbe. Pedig ezeknél jobb (meg drágább ugye) már nemigen van. Bízom benne, hogy így már érted a lényeget. -
tammolna
csendes tag
válasz
PhoenixK #12599 üzenetére
Az endwarrol eddig nem hallottam, most raneztem de nekem a strategiai jatekok PS3-on nem jonnek be a RA3-at probaltam, de az iranyitasa megszokhatatlan volt
.
Az uncharted mar nekem is itt csucsul a polcon, csak azert nem kezdek bele, mert ki kell mennem nemetbe 1 hetre es nem akarom felbehagyni
.
-
Daffy
őstag
válasz
PhoenixK #12517 üzenetére
"A bluray, dvd, nem feliratos dvix lemezek lejátszása lemezről ha jól értem nem probléma neki ahogy belső HDD ről sem ? Gondolom iso fájbol nem fog filmet lejáccani ? Csak ha az isot is kitömöritem ?"
Blu-ray, DVD és a legtöbb felirat nélküli xvid megy rajta. ISO-t természetesen nem fogja lejátszani.Khm,khm....HUlyeseget azert ne mondjunk,foleg ha meg se gyozodtunk rola...A PS3 rohogve lejatsza az ISO kiterjesztest....Akadas es kephiba nelkul.Egy arva netkabellel van osszekotve a PS-em a PC-mel.Illetve egy PS3 MEdia Server nevu progi es kesz.
Szoval azert mielott kijelentunk vmit ,nezzunk utana. -
Gerrryy
csendes tag
válasz
PhoenixK #12519 üzenetére
na akkor ezért kell nekem a régi 60as h Linux menjen rajta + ha már régi meg linuxos akkor miért ne olyat amin megy a ps2 játékok.
Okéé értem, akkor elöző kérdés él még csak torrenteztetés nélkül. A torrenteztetés megtudom oldani egy letöltőgéppel !
PS3 nekem ugye játékkonzolra kéne, HD, dvd, divx filmjátszásra otthon és pl nyáron 7végén balatonra levinni szintén film+játékra . Mérete + belső HDD miatt ennyire hordozható sztem. Otthon pedig hálozaton vagy Bluray dicsről nézhetek vele filmet. + Linux alá valami egyszerű Home theather progi amit pl controller lehet irányitani és viszi az mkv-t meg felíratos dvix et is belső HDD rol és hálózatról is.
Ugy nem tudok bele tenni HDD-t akkor h lássa Xross és Linux alatt is legalább egy részét ?
Erős procis otthoni gép hiányában pedig használnám hálózatban a letöltő gép egyik vinyójáról a másikra történő csomagolási munkák végzésére linuxban ( ehez nem probléma ha már nyílván kell bill+egér ) . Erre gondolom képes és müködne jól a procija miatt ?!
-
Gerrryy
csendes tag
válasz
PhoenixK #12517 üzenetére
az új slim verzióra is rámegy a linux ?
Tehát magyarul sok értelme nincs belső hdd cserének jobb ha usb hdd kötök rá ? Belső HDD egy részét csak linux vagy csak Xcross alatt látom de ha külső hdd re dolgozzok akkor mind2ő alatt ? Esetleg ha 2 particiot csinálok HDD Pc-n pl egy 60Gb meg gy 440GB részt és utána teszem bele a PS be ? 10Gb kap a Xcross 50et a linux és a többi közös nem lehet ?!
Mi a problémája linux alatt a HD filmekkel ?- kevés memo ? mkv-t csak elviszi.. meg a divxt.
Controller linux alatt nem is működik egyáltalán ? gondolok itt arra h pl linux bootal együtt elinditani egy jukebox szerű progit és ott csak lépegetni hd, divx, dvd filmek között és amelyik tetszik az elinditotod megállítod tehát ilyen alapdolgokra.. ?!Linux rész tulképpen nekem média lejátszásra kell + rar iso csomagoltatásra utobbival az erős proci miatt gyorsan végezne ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest