Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
Gyáááá! Ma olyan jót játszottam egy TopGun nevű emberrel.
Nagyon sokáig a Phoenix-hez a balance-ot probálgattam draghoz. Megtaláltam a lehető legjobb összeállítást és egy csomót gyakoroltam, hogy jól váltsak. Találtam is egy szobát ezzel a TopGun emberkével. Egy Harpoon-ja volt. 5ből 4x elvertem, de végig fej-fej mellett haladtunk!
Majd a végén mindig benyögtem a "Hahaha" röhögést. Sajnos az egyik alkalommal jobbat ment, mint én. Aztán elkezdett röhögni és kirugott a szobából, "legközelebb így röhögjek" indokkal!
Pedig szerintem kajak tök jó verseny volt és hiába mondtam, hogy nem rossz szándékkal nevettem!
Léteznek gyökér emberek! 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd a végén mindig benyögtem a "Hahaha" röhögést. Sajnos az egyik alkalommal jobbat ment, mint én. Aztán elkezdett röhögni és kirugott a szobából, "legközelebb így röhögjek" indokkal!
Pedig szerintem kajak tök jó verseny volt és hiába mondtam, hogy nem rossz szándékkal nevettem!
Léteznek gyökér emberek!