- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, láttam is délelőtt a kiírást, de ha belemerülök a játékba (ami manapság ritka), akkor nem az órát figyelem. Pont akkor rakta ki az "5:00 minutes remaining" figyelmeztetést, amikor éppen betöltött a 10 perces CTF meccs.
Arcade: Annyira népszerű, hogy a sok Level0 újonc most ott bontogathatja szárnyait. Sikerült CTF-ben felborulnom az Airport pályán egy kézifékes kanyarral. Csak nevetni tudtam rajta kínomban... Persze a zászló is nálam volt.
Ha minden igaz, sikerül majd visszaszerezni a Sim fizikát CTF-hez, talán 2 héten belül.
-
Bazzzs
senior tag
"Nem hiszem, hogy olyan nagy dolog pályánként egy értéket beállítani, egy fix számot."
Hát, ha azt nézzük, hogy az új mazdát is hetekig tartott átírni cl6-ról 2-reViccen kívül amúgy tényleg királyos az új Cobra, bár én szeretem minden autómat úgy balanszolni, hogy a kanyarokban csússzon kicsit a fara. Jelenleg nekem így túl stabil, de egy kis balansz segít rajta
-
dokar
addikt
most elég gázos lett a TA. nagyon csekély lett a szélárnyék hatása. sokszor kanyarban is alig lehet előzni, mert nehezen jön ki a sebesség különbség. falhoz picit hozzáérve irreálisan lecsökken a sebesség. billentyűzettel felejtős az irányítás és pontatlanabb gamepaddal. tehát arról van szó, hogy digitális kanyarodással (vagyis pöckölgetéssel, mert túl nagyot fordulna) sok sebességet veszít az autó, mert minden egyes beavatkozásnál felsír a gumi és súrlódásnak számít. tehát tovább növelték azt a dolgot, hogy vegyél minél drágább és precízebb analóg kontrollert és jobb leszel. eddig ez egyedül intimben volt jelentős hatással, most lement egészen rookie szintig.
nem tudom a pöckölgetős kanyarodás szintén levon -e a sebességből sim vs-ben. bár azt nagyon furcsállom, hogy még mindig nem lehet különböző segítségeket igénybe venni. eléggé vicces, hogy pl egy licenszes AP-s autóban nincsenek meg azok biztonsági funkciók, amik a valóságban igen, pl ABS, ASR, ESP. azzal nem lesz szimulátor, ha fapadra csinálják meg, mert ezek az autók valójában nem ilyenek. ha ezeket a funkciókat kihagyják, akkor ne az utcai sportgépeknél tegyék, hanem egyedi építésű versenyautóknál, mint pl az F1, ahol korlátozások vannak erre.
egyébként, hogy most megy a le mans, elkapott a hangulat és újra beröffentettem az itt oly sokat szidott race driver grid-et, mert abban vannak valós pályák. van már új patch és az irányítás és a kölcsönhatások valósabbak lettek, bár még így is valótlanul gyorsulnak. bárcsak a PT is megkapná ugyanezt a grafikus, fizikai és audió motort. itt van 3 különböző assist, azok kikapcsolásával számomra borzasztó nehéz a játék billel vagy gamepaddal. na szóval assistot is a PT-be.
-
dokar
addikt
na megterveztem a PC asztalt, most várom a bútorosoktól az árajánlatot az elkészítésre.
két szintes lesz, továbbá egy harmadik kihúzható tartó is lesz az egérnek és a billentyűzetnek. középen meg majd a kormány fog kényelmesen elférni. már csak azt kell megoldani, hogy a pedál ne csúszkáljon. -
csaba0223
senior tag
-
Mariann294
őstag
Attól hogy valaki még nem szereti ezt a módot azért nem kéne leba*ni a másikat!!
Ez azér erős volt!
Szerettem azért mert könnyen lehetett vele sokat kaszálni és általában mindig jó társaságokat fogtam ki akikkel lehetett beszélgetni hülyéskedni.Hidd el egy stresszes nap után ez nagyon jól esett nekem.
Téged idáig sem kedveltelek,de mostmár végképp nem foglak.(Na most jön tőled az a válasz majd hogy hú és akkor mi van?)
Mindig leszólód a másikat,ami neked nem teccik az már szar,aki nálad többet és jobban jáccik az már kocka.Szánalmas egy ember vagy.
GS vagy ezért hordod fenn az orrod?
Ricco: -
Ricco_hun
senior tag
Hát kb az egyetlen élvezetes/normális fejlődési módot ölték meg. Milyeneket lehetett funolni expós farmolások alatt. Megnézném, hogy te milyen happy vagy mondjuk 8 óra fánk után. De ezt már megszoktam tőled, hogy a nyilvánvalóan szart is véded a PT-ben.
Ezzel elérik, hogy egy újabb játékmód fog kihalni a challange és a drag után. Gondolom azt akarták, hogy többen menjenek VS-ben, de könyörgöm eddig is úgy volt, hogy kb. annyian voltak expóban, mint vs-ben! Hát most drasztikusan eltolódik a mérleg nyelve. Na de nem úgy, ahogy az aeria várja, hogy kétszer annyian lesznek majd vs-ben, hanem eltűnnek a kombósok (90%-uk) és kihal az explorer, de ettől kurvára nem fognak többen játszani a mocskos bugos fosukkal. (ha megint valaki azzal jön, hogy ez egy ingyenes [ja persze, lásd web item mall, mystery box] játék, ezért minden megengedett a kiadó részéről, azt egy virtuális gyomorütésben részesítem) -
erdol
senior tag
"farmerek 1 fajtája kihalt, juhuuuu! Talán megint olyan jó lesz játszani mint régen"
Farmerek másik fajtája meg ha jól emlékezem fánkozott.Azért durva hogy leparasztozod azt aki szerette, voltak néhányan.Pont egy GS.
Egyébként nekem nem hiányzik nem szerettem az explórert. -
Mariann294
őstag
2 dolog miatt nem indultam:
1.Nem volt időm "bentanulni" a pályát mivel mostanság rengeteget kéne tanulnom.
2.Nincs felrakva a játék.Ugyanis letöltöttem ezt a szar windows 7-et és teljesen összekuszálta a gépemet.Játék terén használhatatlanná vált,meg kell várnom mig meg lesz a külső vinyóm.Remélem a videót lesz időm elkésziteni.
-
Creative997
őstag
-
SylarHUN
senior tag
Ezt eddig is tudtuk, hogy te vagy a Magyarok küzűl a legjobb!
De most már 1000millíó%-ék, hogy a világon a legjobb is te vagy!Más szóval, nekem így jó az irányítás, nekem ez fekszik, nem tagadom, biztos ügyetlenebb vagyok az átlagnál, ezért van szükségem a help-re.
Neked meg a véredben van az egész, te erre születtél, neked ezért megy a dolog help nélkül.
Grat hozzá!!Majd ha lesz rá időm, talán megpróbálom megszokni help nélkül, de 1enlőre még ezt is szoknom kell. 1hónapomba kerűlt, hogy olyan ídőket tudjak menni kormánnyal, mint billentyűvel. Majd ezt is kipróbálom és ha megy, akkor király leszek mint te.
-
Ricco_hun
senior tag
Még, hogy ingyen autó.
Jó vicc. Eddig legalább olyan akciók voltak, hogy ha AP-ért veszel kocsit választhatsz mellé egy ugyancsak AP-s kocsit. De ez. Egy RP-s kocsi max 100k RP (class4-5). Az mi? 1 óra expó. Bírom az ilyeneket, és most azt hiszi az aeria, hogy jó fej volt.
Ui: hol vannak a régi 100% rebate sale akciók? Sehol. Mert azóta kicsit elszállt magától az aeria. De mire fel? Kérdem én. Még ha mondjuk a Fionával jönne vagy 10 kocsi meg 3 új pálya vagy valami ilyesmi újítás lenne a játékban. De már régóta unalmas a PT. Inkább "megyek oszt lövök" CoD4-ben, meg viszem a GTA4-et.
-
Igen, arcade volt annyiból hogy ütközésnél nem tört szét az autó (régen még ez is máshogy volt, ha jól rémlik). De hogy a kezelhetőséget is megvariálják, az lehet hogy sok lesz nekem... Arcade versenyekre is csak azért nem nézek be, mert nem tudom elviselni a kamera himbálózását; nagyon idegesítő.
Majd megszokjuk (vagy megszökünk). -
dokar
addikt
én éppen ezért szeretem ezt a topikot, mert vannak vitatkozások és jókat lehet nevetni egyesek vergődésén. ez a játék a versenyről szól, ami nem más, mint saját célod megvalósítása másokkal szemben. az nem baj, ha a fórumon is elcsattan egy-két virtuális pofon. ilyen az élet, ezt teszi a benzingőz.
btw találkoztam ilyennel TA-ban: 3G the dog vagy mi, ismeritek? van itt vmi 3G pontos klán ugye? talán vkinek az aláírásában láttam. hát ez az emberke elég noob volt, de dicséretes a kitartása.
-
knbs
senior tag
-
-
-
UnConnecteD
senior tag
szubi
amugy nekem is elofordul ez teljesen veletlenszeruen
regebben EVO-val, utana phoenix, ma pl. a vette nezett ki ugy, ahogy en tuti nem allitanam be, es amikor valtogattam a style-okat, valtozott a performance is. remelem a kovetkezo patch utan ilyesmi mar nem fog elofordulni
-
Ricco_hun
senior tag
Biztos, hogy nem jutnak előnyhöz a távolabbi játékosok. Sőt. Én például eddig csak hátrányt tapasztaltam azonos kocsival és beállításokkal. Lehet én vagyok a béna, sőt biztos, mert konstans hibátlan köröket nem tudok menni, a bill miatt "kockásan" kanyarodok. De amikor ugyanolyan kocsival és balanszokkal már a második kanyarban elhúznak tőlem, akkor azért elmegy a kedvem a játéktól. Egyik dolog, hogy kevés hozzá a gépem (legtöbbször a szarabbik gépnél ülök én - öcsém privatizálta az új gépet, tudom papucs vagyok, de több mint 10 kilóval nehezebb
), a másik meg, hogy kicsi a netem feltöltési sebessége (ráadásul az öcsém 24/7-ben silkroad-ozik). Szóval semmi sem ideális számomra, hogy esélyem legyen PT-ben, mert azt nem hiszem el, hogy ennyire béna lennék, alapvetően mindig jól mentem az autós játékokban. Egyszer azért kipróbálnám milyen úgy versenyezni, hogy semmi más nem használja a netet és én ülhetek az erősebb gépnél.
Ja és annál a hsz-nél még nem is vettem észre, de: #20000 is mine -
dokar
addikt
a PT fórumán is sokat kellett küzdeni ez ügyben, de ezek szerint megérte. lehet bepróbálkozok még a további ötleteimmel is: kerékcsere, valós törésmodell TA-ban, büntetések átdolgozása...
egyébként mások is ostromolták ez miatt fejlesztőket, nem csak én. ez tényleg egy olyan beállítási lehetőség, ami a mai kor autós játékainál alapkövetelmény, akár csak a való életben az ABS, hamarosan az ESP is. enyémben egyik sincs.
-
mackosajt
addikt
már lefutott a frissítés, csak bosszantó volt, hogy egy friss telepítőt szedek direkt, erre hiba.
Mellesleg az oldalon minden szép , csak a download now felirat valahogy nekem a színvilág miatt picit nem eléggé feltűnő. Kellett vagy 1 perc, mire megleltem
Nem ígérem, hogy sokat fogtok látni online PT-zni.A régiek közül amúgy még kik vannak "sűrűn"?
-
Ricco_hun
senior tag
Sötétebb helyeken nem is csinálhattad volna a screenshot-okat. Alig látni valamit a kocsiból. Ha class4-be vagy class5-be jön én megőrülök. Ezekben a class-okban már annyi kocsi van, mint a szemét (mármint a pt-hez képest). Ideje lenne elkezdeni megpakolni a class6-ot meg 7-et.
Ja, amúgy mióta elhasználtam az xp-s csajom és level41 lettem be sem léptem a játékba, már megint nincs motiváció. Új kocsikat és a bogarak kiírtását! Köszönöm. Kérem kaccsoja ki. -
dokar
addikt
hozzávágtam a pincérhez a tányért és átmentem egy másik étterembe. ha be szerettem volna piszkolni a kezem, akkor nem mentem volna étterembe. régebben sokat jártam oda egy bizonyos étel miatt, aminek TA volt a neve. sajnos az étterem nem csak előkelő uraknak ad otthont, hanem más kevésbé kívánatos egyéneknek is. ez miatt a hely színvonala jelentősen lecsökkent. tovább súlyosbította a helyzetet, hogy a kiszolgálás minősége is pocsék lett. mivel máshol nem kapom meg ezt a fajta ételt, ami általában az esti vacsorám, ezért később fogok visszanézni, miután gordon ramsay rendbe tette a dolgokat.
remélem érthető, tehát várok vmi javítást.
-
dokar
addikt
ha többszöri alkalom után is legyet találsz a levesedben, akkor azt két ujjal megfogva kiszeded vagy pedig inkább szólsz a pincérnek, hogy nem vagy elégedett a kiszolgálással?
megjegyzés: jelen esetben ha kiszeded, utána visszarepül, vagy esetleg jön egy másik helyette.(#19779) fekeandras: #19786-os hsz még nincs is, te látod a jövőt vagy mi? na most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz benne.
-
-
Bazzzs
senior tag
Én ezzel tisztában vagyok, de "idegesített", hogy nem jövök rá
Volt anno egy ilyen üveggömbös event is, ami nagyon egyszerű számsorokat követett. Azt meg is nyertem, de ez piszkálja az agyam, hogy nem jövök rá. Még most is állítom, hogy van benne valami logika, de majd kiírja a végén, feladom
Nrduu remélem benne vagy a 3-ban, mert még két napja úgy volt, hogy csak GS/GM-ek találták meg, ők meg elvileg nem számítanak -
fekeandras
őstag
-
Ricco_hun
senior tag
Én azért nem lennék ennyire pesszimista. Néhány emberkének erőt kéne vennie magán és nem birka módjára követni másokat (ha ők mennek én is megyek címen). Annál többet élt meg ez a topik, minthogy csak így hagyjuk veszni. Azért kéne pár partner ebben. Igaz a modik időszakos ámokfutásai nem sokat segítenek benne. (azért sem teszem off-ba
)
-
JackShephard
tag
Paja őszinte leszek, engem hivatalosan senki sem keresett meg ez ügyben, hogy változtassak nevet, tehát nem fogok. Anno amikor beléptem a 3G-be akkor üzent Miannal a GM, hogy szeretné ha elgondolkoznék a névváltoztatáson. Én visszaüzentem, hogy elgondolkoztam, de maradok ennél a névnél. Azóta semmi sem történt ez ügyben, nem keresett meg senki emiatt. Mi a fasz baja van egyébként a GMnek velem? Miért nem inkább a nyeremény kocsimat küldi a nickname changer helyett? Azzal egy hónapja lóg legalább. Elég cikis egy társulat ez az egész Aeria és a köréje csoportosuló csicskák, akik nem is igazán értem miféle érdekkapcsolatban állnak a céggel, egyáltalán honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy baszogassanak embereket akik kemény dollárokat fizetnek a játékért. Esetleg ezt említsd meg, ha valahol találkozol ezzel a barommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest