Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Nephrit #20385 üzenetére
Itt van némi leírás az árakról, szintekről (persze h én topik
) ). Illetve javaslom a Shop/Test Drive-ot, ott bármennyi tuninggal és balanccal ki tudod próbálni a class2eseket!
Egyébként ha visszagondolok: Diane-nél (főleg itt) és Eleanornál is amikor megjelentek, mindig volt nem kevés gikszer és mindig javították. És ez szerintem mindig így lesz. Csak várni kell és sok minden fixálva lesz! Ha meg valaki most leírja azt csak sajnálni tudom, mert semmi türelme sincs! Megjelenik valami és azonnal a legjobbra és tökéletesre kell számítani. Azok semmit sem tanultak az életből! Persze mindenki magából indul ki, mint én is, aki (sajnos) elég sok minden szart megtanult, tapasztalt. Lehet panaszkodni persze, én sem teszek mást, csak próbálom megelőzni azokat, hogy ez ilyen meg olyan szar, sosem lesz jobb, Invictus semmit sem tud jól csinálni stb mert nem igaz! Most még tele van hibával de majd jobb lesz! Mert eddig is jobb lett és tudtunk vele játszani és ezután sem lesz másképp.
oops, látszik h részeg vok mert megünepeltük a sikeres záróvizsgát?Annyira azért nem vok
-
Nephrit
csendes tag
válasz
Nephrit #20333 üzenetére
Na kérem szépen, akinek bármi gondja lenne, nem a gépe a rossz (legalábbis nem valószínű, mert azért akkora atomreaktor nem kell a PThez), hanem a 9.5-ös ATI Catalyst a ludas, én már a hajamat téptem lassan (6 éve növesztem, rossz ötlet
), hogy miért szaggat a játék... Ha ilyesmiről lenne szó másnál is netántán, nehogy csak úgy felnyomja a régebbi drivert, mert elég csúnyán kiakad a windóz, főleg ha CCC (catalyst control center) is van telepítve (16 színű borzadályos grafika lesz a winben, elég húzós...)!
A ripér menete:
1: (ha van CCC!) Szépen uninstallálni kell a CCC-t (sajátja nincs, "Programok telepítése és törlése" a Vezérlőpultból.
2: Eszközkezelőben TÖRÖLNI kell az aktuális drivert (illesztőprogram törlése, nem kell félni hogy sípol a rendszer, semmi gond nincs belőle).
3: restart
4: feltolni a 9.4-es drivert (lesz amikor rákérdez közben, hogy amit telepíteni akar, az régebbi fájl, mint amit felülírna - nyomkodjuk párszor hogy "Igen")
5: újabb restart
6: száguldozás fullos grafikával szaggatásmentesen, és naaagy vigyoros öjömbódottáRemélem nem lesz még valaki, aki ezzel szív, ha mégis, akkor pedig hogy tudtam segíteni
Úgyhogy most megoldódott a probléma, Lecc Roll van keményen PTben mostantól!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest