Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    válasz PaJa1 #20423 üzenetére

    Hát kb az egyetlen élvezetes/normális fejlődési módot ölték meg. Milyeneket lehetett funolni expós farmolások alatt. Megnézném, hogy te milyen happy vagy mondjuk 8 óra fánk után. De ezt már megszoktam tőled, hogy a nyilvánvalóan szart is véded a PT-ben.
    Ezzel elérik, hogy egy újabb játékmód fog kihalni a challange és a drag után. Gondolom azt akarták, hogy többen menjenek VS-ben, de könyörgöm eddig is úgy volt, hogy kb. annyian voltak expóban, mint vs-ben! Hát most drasztikusan eltolódik a mérleg nyelve. Na de nem úgy, ahogy az aeria várja, hogy kétszer annyian lesznek majd vs-ben, hanem eltűnnek a kombósok (90%-uk) és kihal az explorer, de ettől kurvára nem fognak többen játszani a mocskos bugos fosukkal. (ha megint valaki azzal jön, hogy ez egy ingyenes [ja persze, lásd web item mall, mystery box] játék, ezért minden megengedett a kiadó részéről, azt egy virtuális gyomorütésben részesítem)

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák