- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Garmin topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Biztos, hogy nem jutnak előnyhöz a távolabbi játékosok. Sőt. Én például eddig csak hátrányt tapasztaltam azonos kocsival és beállításokkal. Lehet én vagyok a béna, sőt biztos, mert konstans hibátlan köröket nem tudok menni, a bill miatt "kockásan" kanyarodok. De amikor ugyanolyan kocsival és balanszokkal már a második kanyarban elhúznak tőlem, akkor azért elmegy a kedvem a játéktól. Egyik dolog, hogy kevés hozzá a gépem (legtöbbször a szarabbik gépnél ülök én - öcsém privatizálta az új gépet, tudom papucs vagyok, de több mint 10 kilóval nehezebb
), a másik meg, hogy kicsi a netem feltöltési sebessége (ráadásul az öcsém 24/7-ben silkroad-ozik). Szóval semmi sem ideális számomra, hogy esélyem legyen PT-ben, mert azt nem hiszem el, hogy ennyire béna lennék, alapvetően mindig jól mentem az autós játékokban. Egyszer azért kipróbálnám milyen úgy versenyezni, hogy semmi más nem használja a netet és én ülhetek az erősebb gépnél.
Ja és annál a hsz-nél még nem is vettem észre, de: #20000 is mine
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Elektromos autók - motorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- League of Legends
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a másik meg, hogy kicsi a netem feltöltési sebessége (ráadásul az öcsém 24/7-ben silkroad-ozik). Szóval semmi sem ideális számomra, hogy esélyem legyen PT-ben, mert azt nem hiszem el, hogy ennyire béna lennék, alapvetően mindig jól mentem az autós játékokban. Egyszer azért kipróbálnám milyen úgy versenyezni, hogy semmi más nem használja a netet és én ülhetek az erősebb gépnél.