- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #9754 üzenetére
Most kb úgy lehet keresni mint régen. Emlékszem mindig route2n mentem mert ott adott 2ezret 7 körét. Most máshol is kapsz 2ezer felett, csak most kell hozzá a 3Xes verseny bonus. Ami bőven megéri az árát. 10 verseny alatt visszahozza, a maradék 20 meg tiszta haszon.
Valószínű ezért tért el a 2 játékos pont jutalma verseny után.Mostanság szerintem nem nagyon hoz a PT aeria konyhájára. RPs autoval lehetett kenni a száját...Ezért tenni kell valamit, ösztönözni AP vásárlásra (ezt új cuccok, magas árak, lassu feljődés segíti)
Az aktív játékosok számának növelése érdekében vannak egyre több eventek, csak úgy mint régen. Akkor is midnen héten volt legalább egy auto nyerési lehetőség. Rendesen kvalifikácioval, elődöntővel stb...
Eljutni 2x szintre nem nagy dolgog, csak játszani kell, mindig is kellett. Csak voltak néha olyan könnyítések mint pl a hatalmas 300%os bonusz, ami hülyeség volt hogy akkora és olyan sokáig tartott. mert van,volt aki azt szokta meg és most "jajjj versenyezni kell" SOKAT.
Így páran abba a hibába is estek, főleg amikor még a szintkorlát se volt belőve, hogy volt 1 kezdő autójuk meg egy fullos panamájuk, és ENNYI, vezetni nem tud és más auto nem is érdekli mert neki megvan a leggyorsabb.Az autokrol amik a képen vannak, nekem nem hiányzik a veyron meg a pagani semi, a többi az nekem is kellene
de ha csak a játékban lenne benn már az is öröm
Macig, olyan 4k AP a class6 tuning. Szerintem is az aeria fogja vissza a játékot, nyilván okkal dönt úgy ahogy. Én lehet másként csinálnám.
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN #9754 üzenetére
Ez eddig oké is, DE tegyük fel ,hogy én 50 dolcsiért (~7500 huf) veszek 6500 AP-t. Ebből én veszek egy vetét és fel is tuningolom (nem tudom elég-e a full tuningra), mert ugye kevés az RP és ennélkül soha nem lesz kész. Most van egy vettém amivel ha jó vagyok akkor nyerni is tudok, de ezen kívűl még sok kocsi van amiket fel kell tuningolni, meg sok cucc amit csak AP-ért adnak, meg jön majd új autó ami jobb és azt is meg szeretném venni. Ergo ha én azt akarom, hogy teljes egészében tudjak játszani vele akkor baromi sokat kell fizetnem, ahhoz képest, hogy egy ingyenes játék. Már az alap 50 dolcsiért (amiből megveszem a vettét), veszek egy komplett eredeti játékot amivel annyit játszok online amennyit csak akarok és nincsenek benne korlátozások, hogy most ezzel nem lehetek ,mert nincs meg,stb. És itt jön az hogy a xerókat is fent kell tartani valamiből ami igaz is, de én pl. még 3 éve ,megvettem eredetibe 4K-ért a Command & Conquer Generals Zero Hour-t meg az alap játékot és azóta is vígan játszok vele online és nem hinném, hogy az EA-nek veszteséges volt, de ez csak egy példa a sok közül.
Szerintem aki a játékkal játszik az azért teszi, mert eddig megszerette és most már nem akarja abbahagyni, meg azért ,mert nagyon nincs is konkurencia ebben a műfajban (talán az LFS, de az nekem pl. nem jött be), de ha egyszer kijön egy hasonló játék akkor nagy kakiban lesz az Invcitus és az Areia is ha nem csinálnak valamit...
u.i.:Én úgy gondolom, hogy főleg a Areia hibája az, hogy itt tart a játék. Ezt a GS videókból szűrtem le, ahol már jóval előrébb tartottak az Invictusnál a fejlesztésben ,mint ami az épp publikus változat volt, jah és az árakat se az Invictus szabja.
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN #9738 üzenetére
Teljesen igazad van.
Én úgy látom, hogy JÓVAl több tuning cucc kéne (főleg festés). Én nem vagyok fejlesztő és nem is nagyon értek hozzá ,de szerintem nem egy nagy vaszizdasz lenne ezeket készíteni. (Egyik GS videóban valaki azt nyilatkozta, hogy valamelyik festés megtervezése fél nap... Ez azért kicsit vicces. Simán le lehetne nyúlni pár festést az NFS-ből, vagy csak google-be beírni egy kocsi márkáját és ott keresni valami és egy kicsit átalakítani. )
Autóból szerintem nem kell több, inkább pálya kell. Most ha jönne mondjuk 2 class7-es verda meg mondjuk 2 class5-ös, akkor mindenki a heteset venné és a másik kettő csak feleslegesen elpocsékolt idő volt. DE ha csak class7-es jönne akkor meg mindenki azzal menne, szóval ez egy ördögi kör
Valószínű most azért van olyan kevés játékos ,mert nyár van. Sokan nyaralnak,melóznak,strandolnak,stb. Én is ezen elfoglaltságok miatt vagyok most egy kicsit inaktív
Most indítom a gamet gyertek a ligára gyakorolni egy picit.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
SylarHUN #9719 üzenetére
Sylar: Ha most beraknák az összes "durva autót", akkor mit rakna be a szegény fejlesző/kiadó pár hónap múlva, hogy az érdeklődést fenn tartsa?
Jövőre is gondolniuk kellEgyébként én a McLaren F1-nek örülnék nagyon
-
Shad0w
senior tag
válasz
SylarHUN #9705 üzenetére
Jéé, én is rákerültem. Meglepett a dolog, tekintve, hogy folyton fikázom a játékot és hangoztatom, hogy nem is játszok vele csak a következő peccsre várok (aztán az az utánira...
). De hogyha már rákerültem (köszönöm
) és végre rájöttem hogyan csinálod az ingame képeket, megtudnád azt tenni, hogy lekapod a bubumat (átváltottam arra) és a következő verzióba már azt teszed be? Mégiscsak az áll hozzám közel. Ha a következő peccs megüti a szintet akkor az is előfordulhat, hogy küldök majd IRL képet magamról. Köszi.
-
Creative997
őstag
válasz
SylarHUN #9649 üzenetére
Ecsém, ez nagyon ott van
Látom unatkozol
Nagyon cool vagy
Nekem készül majd egy videjó, kb 7és fél perces (ki tudja mikor lesz kész, nincs annyi időm és sok gondom lesz vele, de már megálmodtam), arra gondoltam h sok haver lehetne benne, csak ahhoz kellenének felvételek is, minden módból, sok kocsival! Kazettám van annyi mint a rohadás
-
-
válasz
SylarHUN #9626 üzenetére
Most lesz vége az Explorer tourney-nek... Bejutottam a Finals-ba, de betöltésnél ismét elszállt a netem, úgyhogy már csak kívülről néztem végig... Lehet nem nyertem volna, de akkor is... Megőrülök ettől a sz@r nettől...
Drag tényleg halott, nem értem miért... Explorerben is 20-40 max 60 ember szokott lenni. Arcade-ben alig látni valakit... Én meg későn bukkantam a játékra... Úgyhogy lehet abba is hagyom, vagy csak néha-néha nézek majd be. 06.30-án kezdtem, level 17-ig jutottam, de mivel ilyen kevesen vannak, valahogy nem motivál. Az összes rekordot a csúcsra járatták, megdönteni csak fullos autókkal és max. ügyességgel lehet (Meg csalással... 16sec a Tokyo-i Wangan? versenyen...
).
A bejelentkező csaj meg olyan mint a Bódi Szilvi...
-
Benedicht
tag
válasz
SylarHUN #9047 üzenetére
Nemtudom rajottetek-e mar, de ez feature! Atlathatobb a parkolo, jobban osszehasonlithatoak a kocsik(meretre, styleing-ra). Es igy lesz megoldva, hogy akar 100 auto is beferjen a parkoloba. Ezen kivul kimeli az ujjadat(kevesebbet kell kattintani a kamera gombra) es ennek megfeleloen az egered is 0.000001%-al tovabb birja...
Ennek megfeleloen lesz mission is: legyel egy ilyen parkolas tetejen, legalabb a nyolcadik "emeleten".
Kesobb pedig egy minijatek fog belole kikerekedni, miszerint az igy kialakult oszlopot kell feldontened, meg mielott valaki mas megtenne. Sikeres feldontes utan a gep ujrasorsolja a "szerepeket"... :p
stb. stb. stb.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SylarHUN #9013 üzenetére
Bakker, most estem a gép elé.. de má' nem látok..
Nagyon készültem.. de így jött össze, sorry!!
Megagratula Laca!! ÁÁLLAATT vagyTokyon sosem leszek az első10 ben, de a circuitot még megrágom!! Holnap, izé ma reggel "kielégítem" asszonyt (baumax, bricostore..blablabla) aztán nagyon úgy tervezem, hogy xarásig PT! És "visszakapod" a képeket Laca papaaaa
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SylarHUN #8789 üzenetére
Ez így van!! Igenis Nyomja végig mindenki az elejétől a végéig, vagy VEGYEN xp+rp csajokat, meg poppert, és mindjárt lesz sok száz %-os szorzója!! Vagy élvezed, küzdesz ezért a jó játékért és élményéért, vagy megveszed, és nem fogod értékelni..
Szerintem Laca és én is azért merjük ezt mondani, mert nem ma kezdtük a PT.-t és rég voltunk 20 évesek.. meg a 30 is elmúlt pár éve..
Szal' Hajrá skacok, toljáttok ezerrel, fog jöbbi az a xaros RP, meg az XP is.. Kicsit lassabban, kicsit döcödősebben, mint eddig, de lesz!
Bár az tényleg vicc, ami tegnap is volt, hogy 4en-5en toltuk az 5 körös versenyeket, és csak 900RP-ket kaptunk..
DE rohadt jól éreztük magunkat!!! És nem azért mert xarásig vagyunk RP-vel, hanem mert együtt nyomtuk!!
És igen, nekem is rohadtul kéne még az RP, kinek nem?? Be szeretném fejezni a Fortét, és a Phoenixet.. Nem is kell sok hozzá.. olyan 800.000RP és kész vannak!! Akkor most sírjon a szám????Vagy fizessek érte?? És akkor? Kész lesz 1 perc alatt.. Játékélmény utána? Vagy élvezkedjek azon, hogy másoknak nincs rá pénze, és én vagyok az ász?? Neemm.. az NEM játékélmény!! Párszor már beégtem a fullos verdáimmal, acceleration csajjal.. Úgy "elvertek" mit a xart.. csak mert nem isemertem a pályákat, és nem volt rutinom az irányításban, de azonnal akartam mindent.. Az nem ment.. és nem is volt élvezetes..
A 7-8-9 milla driftet pedig úgy tudod megcsinálni, hogy az elejétől, az utolsó 2-3 mp-ig megszakítás nélkül csúszol... szinte csőgázon, tökéletes íven, és szögben...akkor igen..Vagy úgy tudsz nyerni, ha a ghostot kikapcsolod, és PaJát 2-3 percenként kipöccinted a pályáról
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN #8789 üzenetére
Annyira azért nem vészesek az árak, a body upgrade-ket leszmáítva.
Úgy döntöttem mostmár szerzek valami jó kis class5-ös verdát és feltuningolom maxra
Ebből a trióból melyiket érdemes megvenni? forte-evo-rx7 Eddig egy fortem van de nem igazán jön be az irányítása(Lehet csak azért mert még alig tuningoltam?)
Én is már sok olyat láttam hogy ~150 letolt meccse van a srácnak ,de már panamával furikázik, de vezetni meg nem tud....
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SylarHUN #8723 üzenetére
Király vagy Lackóóó!!
Éreztem, hogy tegnap előbb kellett volna menni togue-zni
Bár ott sosem voltan egy hajde.. Láttam, hogy tolod a gammát, és nem akartam "be-chatelni" neked a verseny közepébe, hogy itt vagyookk
Aztán meg léptél
Floridára pedig még rágyúrok Arcade-ban!
Nem hiszem el, hogy ezt a csávót nem lehet lenyomni sehol!! És természetesen azt sem hiszem el, hogy mindenhol ő a legjobb, és sosem látjuk gammázni.. BS.. Tudja azt, amiről az Invictus-os srác beszélt.. tuti!!Egyébként kezdek 1re jobban rászokni a Vettire!! Rendre verem vele a Pannisokat (tisztelet a kivételnek, és az acceleration girl-ösöknek
) Sokkal-sokkal jobb az irányíthatósága, a tapadása.. Néha meg-meglepődök, hogy mennyire nem merem tolni neki, mert tudom, hogy ott pannival elszállnék.. Aztán köv. kör, és ezerrel, egyenesen, lecsapva a kanyart.. és a vetti tök stabilan ott marad.. WOW.. Ez az élmény Béródon, és Bródwéjen is előjött!!!legalább 3 sec.-el megyek jobbakat a pannis magamnál..
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN #8225 üzenetére
Corvette most is nagyon jó
, egy kicsit lassabban gyorsul mint a panama, de viszont fürgébb a kanyarokban (régen is ez volt, harpoon gyorsabb volt, rx7 meg jobban vette a kanyarokat, csak ott nagyobb volt a különbség)
Másrészt meg szebben is néz ki, meg a hangja is sokkal jobb
csaba0223: Azér ne túlozzunk
Inkább nézzétek meg a full buggy-t
,egy kanyaros mapon már simán felveszi a versenyt egy panamával vagy egy vettélvel is
-
csaba0223
senior tag
válasz
SylarHUN #8225 üzenetére
A fejem tettem volna rá hogy ezt fogja minden corvettes mondani!!!
Az előzöben a corvett verhetetlen volt! inkáb arra kéne törekedni hogy egyforma teljesitményü legyen a két gép!
De ha ez nektek nem jó akkor senki nem fog játszani mert ki kiváncsi arra hogy a corvettek elhúznak a pi....ba! Nem hiszem hogy sokan kiváncsiak a corvett hátuljára!
De egyébként ott van maci ő így is verhetetlen -
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SylarHUN #7943 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
64bites Vista alatt ugyan ezt csinálja, de CSAK TA-ban! "összeakad a hang" és kilép, vagy általában a 5-9.kör környékén megy tovább a játék, látok mindent, csak megjelenik a bejelntkező képernyő (olyan mintha esc.-et nyomnál) vagy csak szimplán kidob a szürke bejelentkező képernyőre..
A gépem most:
Motherboard:Abit KN9-SLI
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+, MMX, 3DNow (2 CPUs), 2X3.2GHz
Memory: 4000MB RAM Kingston PC 3800
Hard Drive: 500 GB Total
Video Card: MSI GeForce 8800 GTE-OC 512MB
Monitor: LG L1953TR(Digital)
Sound Card: Realtek HD Audio 7.1
Speakers/Headphones: Advent multistereo Headphones/Microphone
Keyboard: Logitech G11
Gaming controller:Saitek X52 PRO
Mouse: Razer Copperhead
Operating System: Windows XP Professional Szervizcsomag 3 32 bit HUN -
Plokijuma
aktív tag
válasz
SylarHUN #7943 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz.
A 32bites WinXP és Vista egyaránt kb. 3-3,5 GB-t lát, mivel csak ennyit tud megcímezni. (32 bittel maximum (2^32) 4GB-t memória területet tud megcímezni, de a perifériákat (HDD, optikai meghajtók, egyéb hardvereszközöket stb.) is meg kell tudni szólítani valahogy a gépnek, emiatt nem látja a teljes mem.területet.)
De ez NEM okozhat ilyen gondot biztosan. (Mivel az op.rendszer tudja, hogy mit tud elérni és mit nem)A 64bites WinXP és Vista egyaránt látja a teljes memóriaterületet.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
SylarHUN #7935 üzenetére
CTD-t persze okozhat hardver hiba is (mem/badsector/stb), de nem hinném, hogy szinte mindenkinek hardver hibája lenne. (mellesleg a hardverhiba mellékhatásainak nemcsak PT közben jönnek elő, hanem más programok/játékok használat közben is (természetesen amik jobban terhelik hardver ügyileg a gépet, mert pl. így nagyobb eséllyel címzi meg a hibás mem.részt.))
De sokaknál jellemzően csak PT-nél vannak gondok... Szóval ez szoftveres hibának tűnik. Ráadásul sokszor patchenként változik a CTD gyakorisága...
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #6944 üzenetére
Ez hogy sikerült?
nekem B-Roadon 1.40 es időm van... még RXel. A jobbak 1.35 körül mennek ha nem tévedek.Most látom csak hogy rengeteg pályán törölték az időket, sokon csak május 13-ai idő van fenn. Nah akkor ennyit a jó körideimről
Nem baj újracsinálom, de ha a régieknél jobbat akarok, ahhoz fel kell fejlesztenem a 6os autóimat...ahhh az meg nagyon sokba van... -
eisento
addikt
válasz
SylarHUN #6900 üzenetére
asszem lancia delta. legalább is előbb mikor fent voltam azt irta a server message-nél. amugy ma kezdtem el a gammát, lenne is egy olyan kérdésem hogy mi a bánatot kell venni a shop-ban hogy a licenszet le tudjam temmi mert az első licensznél a practice-t engedi de már a rendes vizsgát nem, ha rábökök akkor azt irja menjek a shopba... eddig xp hiánya volt mostmeg már vmi más help plz. jah és nagyon állat a gamma
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #6721 üzenetére
Még én sem tudom :s
De mostmár közel az alagút vége, látni a fénytés nem, nem a vonat világít be
Csináltam 1 Event nevű topicot a forumon, oda írhattok 5leteket, hogy milyet csináljak. Az első hsz tetszik, valószínű megvalósul. Várom a ti javaslataitokat is.
Kipróbáltam, hogy mi van akkor ha 1edül szeded fel az összes itemet kombózva, igaz csak 2en voltam, így nem volt mass bonus, meg annyi item sem, 220 körül volt. De írtóóóóó sokáig tart 20 perc+, és csak olyan 5000 körül lehet vele keresni.
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN #6403 üzenetére
Én meg elxartam az első futamot
Rajtnál nah ná hogy uccsó hely ,és egyszerűen lerajtolták a corollát lionokkal...
Aztán meg 2-en elhúztak én meg peragadtam a 3. mögé és nem tudtam előzni, lassú volt, de íveken ment és annyival meg nem voltam gyorsabb, hogy egyenesbe legyorsuljam, de aztán hibázott és lehagytam ,de már csak 3-4 kör volt, az meg arra volt elég, hogy behozzam a 2.-at ,de megelőzni már nem tudtam. De nem baj, a többi már gyors map lesz ahol a corolla a király -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged