Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN
üzenetére
Teljesen igazad van.
Én úgy látom, hogy JÓVAl több tuning cucc kéne (főleg festés). Én nem vagyok fejlesztő és nem is nagyon értek hozzá ,de szerintem nem egy nagy vaszizdasz lenne ezeket készíteni. (Egyik GS videóban valaki azt nyilatkozta, hogy valamelyik festés megtervezése fél nap... Ez azért kicsit vicces. Simán le lehetne nyúlni pár festést az NFS-ből, vagy csak google-be beírni egy kocsi márkáját és ott keresni valami és egy kicsit átalakítani. )
Autóból szerintem nem kell több, inkább pálya kell. Most ha jönne mondjuk 2 class7-es verda meg mondjuk 2 class5-ös, akkor mindenki a heteset venné és a másik kettő csak feleslegesen elpocsékolt idő volt. DE ha csak class7-es jönne akkor meg mindenki azzal menne, szóval ez egy ördögi kör

Valószínű most azért van olyan kevés játékos ,mert nyár van. Sokan nyaralnak,melóznak,strandolnak,stb. Én is ezen elfoglaltságok miatt vagyok most egy kicsit inaktív
Most indítom a gamet gyertek a ligára gyakorolni egy picit.

Új hozzászólás Aktív témák

- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Horgász topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dayton Audio ND91-8 3,5"-os szélessávú hangszórók
- PS4 FAT 12.02 GoldHen
- Szép HP 15,6"FullHD,11.generációs Intel GOLD 7705(4X3,5Ghz)UHD VGA,8-16GB RAM,512GB SSD,Jó akku
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest