- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SylarHUN
üzenetére
Most lesz vége az Explorer tourney-nek... Bejutottam a Finals-ba, de betöltésnél ismét elszállt a netem, úgyhogy már csak kívülről néztem végig... Lehet nem nyertem volna, de akkor is... Megőrülök ettől a sz@r nettől...
Drag tényleg halott, nem értem miért... Explorerben is 20-40 max 60 ember szokott lenni. Arcade-ben alig látni valakit... Én meg későn bukkantam a játékra... Úgyhogy lehet abba is hagyom, vagy csak néha-néha nézek majd be. 06.30-án kezdtem, level 17-ig jutottam, de mivel ilyen kevesen vannak, valahogy nem motivál. Az összes rekordot a csúcsra járatták, megdönteni csak fullos autókkal és max. ügyességgel lehet (Meg csalással... 16sec a Tokyo-i Wangan? versenyen...
).A bejelentkező csaj meg olyan mint a Bódi Szilvi...
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).