- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
"Hogy fogtok egymás ellen játszani ha arra kerül a sor?"
Most akkor ez nem csapat alapú rendszer lesz? Akkor miért játszanának egymás ellen? Inkább egyszerre, együtt nem tudnak játszani. (Mint a az én esetemben, a fiam és én, ugye...)
Hugo: a két gép egy rooterrel megoldható...esetleg a két gép összekötve, az egyik (főnöki) kapcsolódik a netre, a másik a főnökin keresztül. Amíg nem volt rooter, nálunk is ez ment, igaz, hogy a másik gép csak akkor és addig tud kapcsolódni a netre, amíg a főnöki be van kapcsolva.
-
-
Creative997
őstag
Bischof lassan 4 hónapja nem lépett be a PT-be. Néha látom MSN-en, majd megkérdezem mi újság.
Yozsee tudna játszani VPN-el, de azt hallottam egy másik szlovákiai magyartól hogy nemrégóta trükközés nélkül is tud játszani..Penge: igaz, van ph csapat by laca, de a táblázatban lévő azoknak van akiknek nincs csapatuk vagy magyar csapatuk szerintem
-
csaba0223
senior tag
Nekem mindegy milyen kocsit kérnek! Nyilván annak őrülnék ha egy aktív játékos nyerné meg az autót! Egyedül HUN Mark jelent meg a versenyen de ő nem tartott igényt a nyereményre, ezért holnap újra megrendezem az eseményt! Időpontot még nem tudok de időben szólok majd! Annyit tudok hogy estefelé érek rá!
-
JackShephard
tag
Pedig utolsó emlékeim szerint a Quick Incorporated-ben csak Yozsee és én maradtunk magyarok, bár jó rég néztem, hogy kik is vannak a klánban. Ha jól tudom ráadásul ő határmenti magyar, lehet még bant is kapott.
Crea kilépett magától, Karesznak meg volt az az afférja, amit itt ecsetelgetett is a ph-n. De ha tudok, ma körülnézek kik is vannak jelenleg a klánban.
Persze a QI nem magyar csapat, de jelenleg abban vagyok. Nem feltétlenül tartózkodik minden magyar versenyző magyar klánban. -
ALIENwoods2
csendes tag
Az ötlet nem új, de én is díjazom
Az SLM oldalon már raktam ki naptárat, és visszaszámlálót az eventekhez + nevezéses topikot, hogy tudjunk számolni az emberkékkel (elvégre lobbyn-ként max 8 fő lehet)
-
sagesz93
addikt
Na gondoltam megveszem ezt a balance cuccot.
És kva jó lett vele az irányítás
Most tapasztalom, hogy egy bálna is tud rugalmasan kanyarodni...
A kézifékes módszer meg csak arcade módnál jön be, tegnap creative-al mentünk sim-be(most először mentem ott). Tartottam magam a corall spirével még, de mikor váltottam kobrára, hát... Hagyjuk..
Na szóval, majd gyakorlok sim vs-re is. -
tomkatomi
tag
"köridőben nincs nagy különbség digitális és analóg bevitel között"
1-től akár 3 másodpercig is lehet, ami szerintem pont elég"...most aki meg kitanulta az újfajta bill fortélyokat annak sincs."
Mik lennének ezek, hátha kimaradtam valamiből, vagy nem voltam ott az órán, amikor "tanították" -
tomkatomi
tag
Paja
Milyen fortélyokról beszélsz? Velem is megosztanád?
(Egyébként win7 alatt az update nekem is megvolt 15 perc alatt)Jack
A jobb padosok ugyanúgy lenyomnak, mint a kormányosok, lévén finomabban tudnak kanyarodni íven, és a gázzal is finomabban bánhatnak.Természetesen csak a magam nevében beszélhetek, hiszen vannak nálam sokkal jobb billentyű-menők...
Bár az is lehet, hogy már öregecske a bill. és hiányzik belőle a kraft, az erőNapfénysüti
Összefuthatnánk (vagy bárki mással is akár).
Igaz, most, a szünetben inkább a fiam tolja, ha van kivel. -
Bazzzs
senior tag
Most meg nem mondom, hogy itt vagy egy másik fórumon volt-e belinkelve, de úgy másfél évvel ezelőtt azt nyilatkozta az egyik Invictus-os ezen a videón, hogy sajnos az arcade stílus a népszerű. Hozzátette, hogy ez nekik se tetszik, de kénytelenek lesznek ebbe az irányba elmenni, mert a játékosok 80%-a ezért rajong. Sajnos ez alapján nem sok jóra számíthatunk.
Amennyiben itt volt linkelve, akkor bocsi az ismétlésért
Amúgy az én levelemre azóta se reagált az Invictus, pedig annál illedelmesebben nem tudtam volna megfogalmazni.
-
sagesz93
addikt
-
sagesz93
addikt
És kocsit se lehet eladni?
Most nemtudom mit vegyek, egyenlőre elvagyok a corus - TA párosítással.
Még gyűjtök RP-XP-t.
A corolla nekem nagyon bejött a misszióknál, kár hogy nincs AP-m és nem tudok venni.
Azt meg csak pénzt befizetve lehet szerezni?
Még1 : A balancingos cuccok mire jók? -
sagesz93
addikt
Hát eléggé át kell szokni
Corussal jó ha összekaparok 200.000 pontot
Igaz most van 70k-m. Mibe érdemes most befektetni? Lvl 17 vagyok.
Ezek a missziók elég jókMár az összes először választható kocsit megkaptam.
Viszont a corus kupont nem használhatom fel mivel már van 1, oda tudom adni/el tudom adni valahogy? -
tomkatomi
tag
Mondjuk lvl 23-as szinttel olyan nagyon nem válogathatott a ligák között (akkor még augusztusi indulásról volt szó), pláne, hogy még nem indult egyen sem, a többi pedig szintlimithez van kötve...
Az első hsz-ha jól olvastam nem tartalmazta ezt a szabályt, egyedül az alcímben volt rá utalás(kb hasonló kisbetűkkel, mint a szerződéseken az "apróbetűs rész"), igaz, azt is el kell(ett) volna olvasni.
Nem olvasom minden nap az Aeria fórumát (sőt, nagyon ritkán, mivel a legtöbbjét nem nagyon értem), így nem is figyeltem, hogy kb 5-6vagy7 hsz-sal lentebb ott ez a kiegészítés.
De mindegy.
Jack, a fiam köszöni a gratulációt, és sok sikert kíván neked. Legközelebb, talán majd egymás nyakában loholtok tizedekre és akkor a célvonalon bevárjátok a stoppert...aztán az győz, akinek jobban sikerült kicentiznie a limitet -
Zolás
addikt
Ezentúl nézni fogom ezeket az ingyen AP-s dolgokat. Már lvl6 vagyok
De AP nélkül nem nagyon lesz másik autóm.
Mondjuk valahonnan lett valami buggyszerű izé de eladni meg nem lehet.
Amugy elég idegesitő hogy az upgradeket csak egymás után veheted meg. Nem vehetek egy 2es szintű gumit az 1es szintü nélkül. Kicsit vicces.
Grafika meg kicsit izé pedig fullra raktam. De amennyibe a játék került pont jó -
Mariann294
őstag
Én sem látom,mert én még magasabbról a tetőről figyelem az eseményeket.
Csak találkoztam olyannal akinek női karaktere volt és gondoltam megkérdezem.
És igen a trükköző emberkéknek nem a legjobb...
1 ellenfél ellen még tud normálisan játszani,de ha már 2-en vannak körülötte akkor lagggol...Sajnos az egyik legjobb haverom kénytelen ezt használni....
-
SylarHUN
senior tag
Ez mind szép és jó! DEEEEEE!
Miért nem szóltak nekünk hazánk fiai, HOGY NE INVESZTÁLJUK BELE ,SEM IDŐT, SEM PEDIG PÉNZT, mert x időn belül nem használhatjuk majd az Amcsi szerveren lévő accot?
Ezidáig sehol nem említették ennek a lehetőségét.
Sőt, támogatták a játékot, még bevontak minket a béta tesztbe is. Még Magyar GS is van.Sajnos az ingyenes játék ennyire a pénzről szól! Mindenki tudta (Aeria, Invistus), hogy ez csak ideig óráig mehet így tovább. Jöhetett boldog boldogtalan játszani, fizessenek csak, aztán majd kap mindenki két üvegolyót a szemébe és mehet amerre lát.
A lényeg! Mind a kétfélnek kötelessége lett volna tájékoztatni minket, hogy idővel ilyen megoldás láthat napvilágot. Ezek fényében mindenki eldönthette volna, akar e így játszani a játékkal vagy sem.
Az én a mi döntésünk lett volna hogy mit teszük. -
JackShephard
tag
Paja, neked sem szivárogtatnak semmi infót az aeriától, hogy most akkor mi is van? Mivel te is európai vagy+még GS is, így gondolom neked sem mindegy, hogy egyszer csak kibannolnak a játékból. Téged sem értesítenek semmilyen szinten? Egyszer csak majd nem tudsz bejelentkezni, azt ennyi? A ligákkal mi lesz, 2 nap múlva indulnának, gondolom csak ad az aeria erről valami infót.
-
SylarHUN
senior tag
Ezidáig bárhova lehetett regisztrálni. Ha beszélsz Japánul akkor akár oda is.
Ez az IP-s baromság szerintem nem a multból jövő lehetőség, ezt mostanában találták ki.Amúgy meg itt az igazság:
Q: I cannot log in any more. Why did you let me play until now? Why didn't you warn the players in advance?
A: Creating EULA's and limiting server access is the operator's responsibility - please, ask them.
Q: Nem tudok bejelentkezni már. Miért engedted meg nekem, hogy játsszak amíg most? Miért nem figyelmeztetted a játékosokat előre?
Egy: Creating EULA és a korlátozó szerverhozzáférés az üzemeltető felelőssége - kérdezd őket.Q: Can I use my existing client to connect to another Operator's server?
A: This is not possible as different operators have released different client versions.
Q: Arra tudom használni a létező ügyfelemet, hogy csatlakozzon egy másik üzemeltető szerveréhez?
Egy: Ez nem lehetséges, ahogy a különböző üzemeltetők különböző ügyfélverziókat bocsátottak ki.Q: My country does not have an operator at all. Where can I play now?
A: You have to wait until Gamepot Inc., the license owner of these countries, finds a partner within your region.Q: Az országomnak nincs üzemeltetője egyáltalán. Hol tudok játszani most?
Egy: Neked várnod kell, amíg Gamepot Inc., ezeknek az országoknak az engedélytulajdonosa, egy partnert benn a régiódnak talál.Szóval mehetünk a francba! Vagy költözzünk Amcsiba!
A saját országunk fejlesztőcsapata ránk honfitársaikra nem gondolt.
Ezért tart itt ez az ország ahol.
Erre csak azt tudom mondani: FÉRGEKJa és milyen eleganciával pöckölték odébb a felelősséget! Apám....
Itt vannak az ominózus GS TV-s interjúk, nem hallom hol beszélnek erről, hogy mindenki csak a saját régiójában játszhat a PT-vel vagy a Level-R-el.
GSTV01
GDF 2008 Invictus interjú
Invictus stúdiólátogatás 2.
Invictus stúdiólátogatás 3.Ha valaki megtalálja bennük szóljon.
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
Meg az hogy van akkor, hogy csináltak direkt magyaroknak AP vásárlást meg sms fizetés meg minden, mikor elvileg nem is lehetett van játszanunk a PT-vel?
Mi van, hogyha egy hétig odavagy Afrikába és hazajössz 15-e után, akkor mész a levesbe, azt se tudod mi van?
Meg ez a screenshot is egy nagy hülyeség, Photoshop CS4-el csinálok bármikor magamnak level 50-es accot, meg összes autót berakom...
-
-
Fejes Péter
tag
Szóval akkor ugyan úgy fizetni kell érte mindenért paypalba.Hát ez nagyon jól összehozták mit ne mondjak akkor teljesen felesleges áttérni az ő játékokra!Fizet neki a franc a kocsiért sőt azt is úgy hogy nem az enyém hanem csak kölcsönözve van.Elmehetnek a bús picsbe.Ha nem lenne ez a kölcsönzéses dolog akkor talán átmentem volna oda játszani de így felesleges el lehet a szép grafikájuk ha dobálni kell bele a pénzt mint a játékgépbe.Akkor a level r is el van felejtve mint az első bicigli.Kis köcsögök össze hozták ezt is!
-
JackShephard
tag
Csak az a baj, hogy a 9500APból amit vettem anno, most 6200 még rendelkezésre áll, mivel direkt spóroltam, hogy majd csak leértékeléseknél vásárolok, stb..
Erre most ellopják ezek a buzik..
Nyilván akkor a ligáknak is annyi, ha IP ban, hiszen europai, meg ausztrál is storno, jó pár GS is repül automatikusan gondolom..
Kurva lehangoló ez az egész, mit ne mondjak. -
Creative997
őstag
Paja, és mégis kinek válaszolnak?? Szívesen meghallgatnám mit mondanak (bevallom pár hsz-om csalogatónak szánódott
), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...
Én sem a pénzem miatt aggódom (mondjuk nem öltem bele annyit mint egyesek), hanem hogy egyszercsak hopp, kipattan ez az egész és fuccs mindennek, mi meg állunk itt hogy mivan? Elvész minden amiben igazán jól éreztem magam? Lehet hogy nekik köszönhetjük, de így lehet nem akarom köszönni és nem lenne ilyen szar. Persze tudom, ez nem azt jelenti hogy most barátságoknak meg kell szűnniük, de azért volt egy játék amiben össze tudtunk gyűlni, szórakozni, funolni, azon kívül meg mégsem tudom tartani a kapcsolatot mind a 200 baráttal, akik java több száz/ezer km-re van... -
Micur
csendes tag
Tudtommal a fejlődés is a játék része ha játszol azért jáccol mert élvezed is a játékot.De ha azért dobnak ki a szobából mert egy kettesszintű cobrával levered ctf-be a fulltuningos cobrákat.. na ezt nem lehet élvezni.....
De a hangsúly nem ezen van, hanem még mindig azon, hogy ki akarnak dobni.. így lehet élvezettel jáccani szerinted?Mert így már nem olyan poén a dolog ha ip ban van az európaiak fenekébe..... -
fair play
csendes tag
kár hogy már nem játszák annyian a pt-t mint régebben mostanra nemcsak ennyi hozzászólás lenne
de remélem azok a régebbi játékosok is figyelik legalább a fórumot akik már sajna nemnagyon játszanak a pt-vel és segitenek valamit ök is ( most kellene megmutatni milyen nagy közösség a PT)
-
fair play
csendes tag
Bizunk benne hogy nemlesz ha csak józan parasztésszel belegondolunk sokkal több érv szól amellett hogy ne legyen mint amellett hogy bannoljanak mindenkit. ezt a bann dolgot szerintem még a gamigo sem gondolja komolyan csak utolsó elkeseredettségében próbálkozik minden mozditható füszálba kapaszkodni.
-
SylarHUN
senior tag
Szerintem csak azért vannak sokan az arcade-ban, mert xy szintig nem lehet máshol.
Aztán meg nem jön át sim-be, mert megszokta az arcade-ot.
Ördögi kör.
Én emlékszem amikor még én írtam ide a Prohardver-re, hogy annyira kevesen vannak arcade-ban, hogy akár ki is vehetnék a játékból. Erre meg gyorsan kitalálták, hogy a kezdők csak ott mehetnek. Kellett nekem megszólalnom.A wangant miért vették ki és miért nem rakták vissza?
UnConnecteD: Jajj de jók is voltak a nagy kombó partyik! Aztán családi vállalkozás lett belőle.
-
Ricco_hun
senior tag
Ki lehet lépni. Először én is anyáztam, hogy nem lehet kilépni. De amikor esc-et nyomsz nem csak annyi lehetőség van amennyit éppen látsz, hanem lejjebb is lehet görgetni és ott lesz a QIUT. Hát azért van gépigénye, de 2009-hez képest nem nagy. Nekem egy HD4670-el fut fullon (minden high, motion blur off, 4xAA) 1680x1050-ben, pedig ez a videókártya nem éppen erre a felbontásra való, dehát ócsó volt.
Én kormánnyal nyomom, az irányítás nem késik. Mindenféle help-et ki-be lehet kapcsolgatni. Kettő olyan van, amit ha egyszer a teszt kör után beállítottál, már utána nem tudod állítani mert ki van szürkézve. De amúgy mindenfélét lehet állítani, holtjátékot meg egyenesen ajánlott, mert különben az egyenesekben is keresztbe akar majd menni a kocsi.
Nekem is csalódás a játék, főleg unalmas (átvezetővidek, félórás tőtikézés). Car battle-t meg a drift-et lehetetlen megcsinálni, nem is fogom magam idegesíteni ezekkel a módokkal. De az irányítás meg a motorhang faszájos. Grafika elsőosztályú, belső nézet szépen ki van dolgozva. Ütközés után engem nem kicsit idegesít az az elhomályosodás. Jajj de elkalandoztam ez már ultraoff.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest