- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Paja, és mégis kinek válaszolnak?? Szívesen meghallgatnám mit mondanak (bevallom pár hsz-om csalogatónak szánódott
), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...
Én sem a pénzem miatt aggódom (mondjuk nem öltem bele annyit mint egyesek), hanem hogy egyszercsak hopp, kipattan ez az egész és fuccs mindennek, mi meg állunk itt hogy mivan? Elvész minden amiben igazán jól éreztem magam? Lehet hogy nekik köszönhetjük, de így lehet nem akarom köszönni és nem lenne ilyen szar. Persze tudom, ez nem azt jelenti hogy most barátságoknak meg kell szűnniük, de azért volt egy játék amiben össze tudtunk gyűlni, szórakozni, funolni, azon kívül meg mégsem tudom tartani a kapcsolatot mind a 200 baráttal, akik java több száz/ezer km-re van...
Új hozzászólás Aktív témák

- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...