- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Még jó, hogy nagy a felbontásom, különben kitakartad volna az egész képet

Igen sajnos ez a bogár még bent van. A taskokat, némelyiket csak újra belépés után lehet újból teljesíteni.
A specta bug is megvan még. Ha spectaként vagy bent egy szobában, nézef ahogy versenyeznek, akkor a te statod is változik. ha kilépsz akkor még a reliability is romlik, a ratinget nem tudom, kiléptem de akkor még nem vonta le, de még enm mentem azóta másik futamban, lehet itt is a következő versenynél vonja le.
Sajnos az 5.1es hanggal is baj van. A nem orrmotoros autók belső illetve orrnézetből nagyon hallkan szólaltatják meg a hátsó szatelliteket.
Szerintem fionahoz patch nem fog már jönni. Úgy hogy ha javulást akarunk rovar téren akkor új verzió "feature"-eivel is meg kell barátkoznunk.
Nekem sincs csapatom, se magyar, se (in)aktív

Új hozzászólás Aktív témák

- Crimson Desert
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest