- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Dr. Romano #2295 üzenetére
az, amikor füll üres tankkal 59.5ös köröket megy az autó 58.0 helyett. picit zavaró tud lenni.
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #2295 üzenetére
Van hogy TAban valamiért lassab az auto mint amilyennek kéne...
-
No-kia
addikt
válasz
Dr. Romano #2280 üzenetére
hello, teccik,mondjuk még szokni kell
egyre jobban idegesít ez a gyenge konfig
ja a nickem: Tomee1209
-
Backspace
tag
válasz
Dr. Romano #2238 üzenetére
(ph!)Backspac3 a becsületes nevem
Este fent leszek! Van valami TS vagy ventri szerverünk?
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2202 üzenetére
Az agp-s. De már Speed(R) kollega nagylelkűen felajánlott egy Voodoo3-mast, majd megnézem hogy fut vele a játék, ha úgy adódik hogy tényleg hozzám kerül
Szerintem sehogy
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2188 üzenetére
milyen ez az explorer dolog, egyszer már be akartam menni egy szobába (egy szoba volt 3 autóval), de aztán nem vártam ki míg végeznek.
Szal mit kell ott csinálni?
Este 19h-tól indul a 4 órás rohanás? -
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #2136 üzenetére
fentvan a legújabb java,csak azért másoltam ide,hátha WALAKI olvassa majd és talán javítva is lesz valamikor...
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #2014 üzenetére
4. lettem, 28. körben feljött rám az egyik GS
meg a haverja, beszorultam közéjük, pár ezreden múlt a 3. hely.
Köszi! -
-=ZS=-
tag
válasz
Dr. Romano #1931 üzenetére
Bizony, jókor teszik be.. Pont mikor majdnem elég pénzem van egy tuningos harpoonra.. Nem várhattak volna vele még egy hetet..
-
dragonfx
veterán
válasz
Dr. Romano #1926 üzenetére
this no all tagja a logout csapatnak mert neki rx7ese van...
-
válasz
Dr. Romano #1833 üzenetére
Javarészt azt magyarázza, hogy aki vásárolt ilyen itemeket, annak visszafizetik az APt, ha jól olvasom, hogyha kapcsolatba lépsz velük. Az ok: Néhány item semmit sem ér, pár dolog túlságosan erős, és könnyen lehet vele győzni TAban, a maradék meg csak szimplán hatástalan.
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #1763 üzenetére
A legkisebb idő nálam 0:00.060 volt, ebben a kategóriában nem versenyzek.
De a másik végletben asszem nyerő pozícióban vagyok ezzel
Kinek mennyi a legjobb összidője TA/30ban? Van valaki 30 alatt? -
bandras87
csendes tag
válasz
Dr. Romano #1763 üzenetére
Ez jó verseny volt.
Kár, hogy az elején kicsit sok volt a lökdösődés.
Mostanában hogy-hogy nincs ph szoba? -
qdak
addikt
válasz
Dr. Romano #1738 üzenetére
ja és persze ez csak 1 free játék.
még fél óra és len lesz senkienk nem jelentkezett a hiba?[link] -
qdak
addikt
válasz
Dr. Romano #1735 üzenetére
én meg ide irtam [link]
szvsz nem hulyeségbol mondom meg UnConnecteD, -=ZS=- is u ezt mondta-=ZS=- nem tom mit variálnak ennyit vele
-
qdak
addikt
válasz
Dr. Romano #1728 üzenetére
nem szeretem az ilyet ugy elfogom feledni a jsz t h csak na,
adok 1 ucso esélyt neki, mivel nem indul, leszedem ujrra fel ha nem ennyi volt -
feel good
aktív tag
válasz
Dr. Romano #1711 üzenetére
Miért, én szoktam nézni Nascart, Champ cart, Indycart, mikor mit..
Nem rosszak ezek se, de annyira látszik a két autós-kultúra közötti különbség ezeken.. Főleg a Nascarban. -
qdak
addikt
válasz
Dr. Romano #1706 üzenetére
igen xp csak utálom az xp stilust mindig visszaálitom ienre. megprobalom köszi
viszavettem a tuningot is 0 ra igy sem
nem tom
megyek és wolfquestezek inkabb -
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #1690 üzenetére
...meglátcik hogy az autósportban holtartanak...
ez azért erős volt
Hát most miért volt erős, nézd meg a forma 1-et több mint 50 éve csak egy világbajnokuk volt ha jól tudom, a konstrukciók terén meg sehol nem álják meg a helyüket, se forma-1 se semmi más egyedül GT-ben voltak ott a corvette-k amikor a ferrari nem indult gyári csapattal csak valami maszek csapatokkal , na akkor letudták győzni őket nagy nehezzen.
"Az, hogy te ígylátod még nemkell leszarozniaz amcsi autókat. Nemvagyok nagy amcsi autó fan (Olasz autókat szeretem), de nem szarok az amcsi autók..."
csak ismételni tudom önmagam:
az amcsik egyvalamit tudnak: találnak valahol egy mozdony motort hegesztenek hozzá kazán lemezből valami kasztnit, a motort berakják előre , hajtást hátrami ez ha nem szar, mert ész az nem kell hozzá az tutti, Benz is ugyanezzel a megoldásal csinálta az első auzót.. motor elöl hajtás hátul irányitani meg nem lehet, de hát valakik még mindig ott tartanak.
"Komoly játék??? Én még soha nem találkoztam ilyennel (ha már a játékokat is komolyan kell venni, akkor már megette a fene
az inkább legyen a programozók feladata, nekünk maradjon csak a fun
)"
Hát azért LFS-t komolynak mondanám, Kiss Norbi megnyerte párszor a magyar bajnokságot ezért felvitték élőbe azóta megnyert mindent ahol elindult magyarországon....
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #1662 üzenetére
Áhh, nem gáz, én is csak azt láttam hogy előttem két nagy kerék aztán páff! Nyomni akartam a No problemo gombot, de nem jutott eszembe melyik az, és a szidások jöttek elő
Láttam a térképen is hogy az a kiccsávó szarrá lett alázva utána, Gregory is kipörgette, te is...
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #1647 üzenetére
Nekem eladhatóság/kickvote/összes APs cucc legyen RPs is a kívánságlistám. Meg mondjuk komolyabb szerverek és optimalizált netkód. Meg új pályák/kocsik/versenymódok. Meg..
Van még mit fejlődnie..
Wizzed nem fullos? Kellett neked Harpoonra elb..kótyavetélni a pénzt
Nekem Lion nemrég lett az, de eléggé bosszantó hogy hogyan..valamikor 2es szint körül hagytam és ráálltam TAra. Most hirtelen akartam ugye felfejleszteni, de hát nem lehet egyből a max szintű cuccot, neem. Tejelhettem a kisebb cuccokért is...ez elég kellemetlenül érintette az RPkészletemAztán meg ugye vegyem tudomásul hogy a Kawana/Wizz duó sokkal impresszívebb..hát, jól esik
Lol, terepjárót ne is mondjátok. Kitaláltuk hajnalban hogy menjünk CTFezni a dobókockákkal. Én hülye meg úgy voltam vele, hogy feltuningolom, hadd menjen. Felfulloztam, erre szinte ugyanolyan sz@r mint alapon
Laza 50es kukázva kb
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #1647 üzenetére
A terepjárót szívesen eladnám.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #1643 üzenetére
Jaja, de mnagyarok nélkül nem szeretem, olyankor biztosan kad egy személy, aki túlságosan laggol.
Sok magyar együtt meg ritkán van fennt, pedig úgy az igazi, nem is unalmas úgy.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #1630 üzenetére
Dettó, csakhát a jogdíjak ugye... így is elég sokba kerülnek a licenszelt kocsik.
-
Napster
tag
válasz
Dr. Romano #1599 üzenetére
én a Wizz el megyek ... nekem bejött, és simán lehagyom vele azt a másik autót .. nemtudom mi a neve
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #1606 üzenetére
Én kizárólag azt várom meg, hogy a 2. emberke ~30 másodpercre legyen.
A többiek legközelebb majd ügyesebbek lesznek ha kell nekik a sok RPCayman
Menet közben néha én is megvárok valakit, ha én érdekem a vonatozás.
De van, hogy emiatt bukok be versenyeket, mert idióta az illető és kilök.Ha meg valaki azt tervezi, hogy szélárnyékból kivágódva a finish en beelőz, az két megoldással szembesülhet esetemben:
-piten keresztül megyek, ezáltal nix szélárnyékos előzés ha pályán megy
-cél"egyenesben" elintézem, hogy belassuljon (satuzok, hadd koccoljon..)
Ha meg mégis sikerülne előznie, megnyomom az F5öt -
törölt tag
válasz
Dr. Romano #1606 üzenetére
Én pl akkor szoktam még bevárni valakit ha véletlen kiütöm TA-ban, és nincsenek túl sokan közben, akkor visszaadom a pozícióját.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #1581 üzenetére
multkor fentvolt az Avira AntiVir®. nem allitgattam semmit rajta, egyszer egy 12 fos ph TA futamon eppen (veletlenul) vezettem, amikor egyszer csak, kb. a 26. korben elfekedett a kep, ablakot valtott az XP. nem ertettem mi van, egyszer csak meglattam a program kis ablakat, es elkezdett frissiteni, mint allat
. Gyorsan vissza Alt + TAB-oztam, szerencsere eppen egy egyenesben tortent a dolog, nem utkoztem semminek, senkinek, es nem is ertek utol. de azota nem fut semmi ilyen program nalam
-
trassher
addikt
válasz
Dr. Romano #1590 üzenetére
én a virágbolti nod32 + Ad-Aware kombót használom és már legalább 1 éve semmilyen vírusom nem volt.
Na de hogy On is legyek. Lesz valami közös game esetleg hétvégén?
-
feel good
aktív tag
válasz
Dr. Romano #1581 üzenetére
Nem szeretem őket..
Belassítanak. Most felraktam valami F Secure Antivirus 2008-at, ezzel meg nem minden játék megy. Körülményes, de kénytelen vagyok használni most már valamit, ez csúnya volt..
Ja a PT nem akar bejelentkezni, ahogy rányomok a login gombra, megszakad a wireless net.
Nem akar ez sehogyse összejönni. :| -
-=ZS=-
tag
válasz
Dr. Romano #1561 üzenetére
Hát akkor mindjárt kvázi-tag leszek!!
Juhhé!
mod: annyira mégse mindjárt lesz, most olvastam át, hogy a 15 apróhirdetés hozzászólásom csak másfél szakmait ér -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #1551 üzenetére
Pontosítottak rajta.
Azt mondták 30-60 nap. -
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #1532 üzenetére
Ne csodálkozatok Mot3c teljesitményén, LFS-ben egy bajnokságban megyek vele, és benne van a top 3-ban, ráadásul nemrég lépett be a [Cyber Racing] csapatba (a világ egyik legerősebb LFS csapata).
-
MoT3C
csendes tag
válasz
Dr. Romano #1532 üzenetére
Hát elég necces kb. 7körböl jó, ha 3 sikerül normálisan , levágom amit lehet és átdobom a kanyarokon. Amúgy 1:40es idő nem lehetetlen harpoonal sem, rx7el meg biztos vagyok benne, hogy lehet jobbat is. Harpoon így alapon nagyon instabil és tolja az orrát kegyetlenül ,de megfelelő balanszokkal lehet rajta segíteni.
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #1509 üzenetére
Köszi, van még mit csiszolni rajta...
Van 1-2 kanyar, amit még gyakorolnom kell, de remélem 2:01 meglesz.Ja, és nitro nélkül megyek..
-
-=ZS=-
tag
válasz
Dr. Romano #1488 üzenetére
Ja, jó volt a rush hour, csak megfájdult a karom, annyit nyomtam ;-)
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #1468 üzenetére
Tegnap, england pálya, rajtam kívül még 1pár alapkocsi, egy quadro, egy stallion. Megizzadtam, de a végére volt mosolygás....
-
feel good
aktív tag
válasz
Dr. Romano #1468 üzenetére
No, igen?
Feltétlenül szereznem kell egyet. -
Rossi
addikt
válasz
Dr. Romano #1442 üzenetére
Bocs, ma este mindehol bénáztam. Mondjuk nem csoda, ha kimegyek WC-re a haladásom pályája erősen egy szinuszgörbére hasonlít.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #1421 üzenetére
Bezony az, szemem fénye
Kár hogy vizsgaidőszak miatt túl sok időm nem jut játszani vele, utóbbi időben csak PT-ztem és filmet néztem rajta
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #1419 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy az általad felsorolt összes kártya megállja ma, és még legalább fél-egy évig a helyét
Viszont tartom magam ahhoz, hogy felesleges bolygatni a windows lelkivilágát azzal hogy drivereket cserélgetünk; vagy mondhatnám azt is hogy járt utat járatlanért el ne hagyj
Nálam eddig többször okozott galibát az új driver mint hogy megérte volna, igaz ez az nVidia pocsék és botrányos drivereinek tudható be.
szerk: 2 hét múltán eszembe jutott hogy frissítenem kéne az adatlapomat, karácsony óta más gépem van, lol
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #1414 üzenetére
Nade, node! Nehogymár a 2xxx-es széria közepéhez mérd az 1xxx-es széria csúcsát
A 2600XT-vel tényleg egálban van az x1950GT/Pro, de egy 2900XT-hez képest messze van... és akkor a 3850-ről nem is beszéltem
Bár tény hogy a maga korában csúcskártya volt, és a mai játékokhoz tökéletesen elég lehet még mindig.
-
feel good
aktív tag
válasz
Dr. Romano #1414 üzenetére
Volt már erre példa ezzel a fajta kártyával, hogy valami a 7.7-es driver miatt nem ment rajta?
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #1410 üzenetére
Igazad van, azt a kitételt elfelejtettem hogy a (játék)programozói hanyagságot néha a VGA-gyártók korrigálják, így az új technológiát használó játékoknál szükséges lehet az új driver feltelepítése
De régi játékoknál, illetve olyan játéknál ami grafika téren nem hoz újat, ott erre nincs szükség, és ez az esetek túlnyomó része.
Amúgy a régi az relatív
Azóta már kijött a 2xxx-es és a 3xxx-es széria, szóval az ATi szempontjából elég régi az x1950
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #1407 üzenetére
Számottevő gyorsulást csak akkor hoz egy újabb driver-verzió, ha nagyon új a kártya, és még hegesztették és finomították a meghajtót. Egy ilyen régi kártyánál már semmi jelentősége egy újabb drivernek.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #1397 üzenetére
Adnék, de már több mint a fele elment fejlesztésre
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #1389 üzenetére
Bizony kiszedték. Én már 2 napja felfedeztem hogy 1-el kevesebb item van a Miscs-ben, csak nem tudtam mi hiányzik onnan. Hát a QR.
-
O_L_I
őstag
válasz
Dr. Romano #1386 üzenetére
Nem voltam túl kreatív úh. O_L_I
-
erdol
senior tag
válasz
Dr. Romano #1389 üzenetére
Akkor én még egy darabig gyakorolhatok csak 3 napja kezdtem.
-
Thrawn
félisten
válasz
Dr. Romano #1383 üzenetére
Meg is nézem
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #1375 üzenetére
4 megabit-es T-Online, eddig nem volt semmi gondom velük de most szarakszik.
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #1375 üzenetére
Gyors netje van neki, de sajnos a T-online eléggé megbízhatatlan, van a családunkban is, panaszkodnak rá...
-
Doki16
addikt
válasz
Dr. Romano #1360 üzenetére
Engem is felírhatsz ha gondolod M@Sh* a nevem a játékban.
-
geree@bl
senior tag
válasz
Dr. Romano #1360 üzenetére
Ha minden igaz XRamer86 a nickem a játékban
Pedig már az előbb is írni akartam ezt is, de csak kimaradt
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #1349 üzenetére
kéééne
8kor nyitok egy szobát, aki akar jöjjön, a jelszó mondjuk most lehetne más mer ezt már sokan tudják...
na de ezt majd megdumáljuk... -
feel good
aktív tag
válasz
Dr. Romano #1260 üzenetére
Amikor valaki csinál TA-n egy szobát, öt kör, és arra vár, hogy az első bejövő ember ready-t nyom, aztán a rajtnál kilöki és elmegy, az milyen stratégia?
-
feel good
aktív tag
válasz
Dr. Romano #1231 üzenetére
A listára még egy név: BMWStreetRacer!
Eddig ahány TA meccsen találkoztam vele, mindig ki akart lökni. Sose sikerült. -
4d
aktív tag
válasz
Áhhh sztem hagyjuk már megbántam h felvetettem az ötletet. Inkább a játékra koncentráljunk.
De most tényleg. Nagyon szépen kérek mindenkit hogy soha ne felejtse el hogy ez egy játék.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Dr. Romano #1242 üzenetére
Megoldottam... a második konfigba kell állítani, és akkor nem vált az egérrel.
Az angol pályán mentem pár kört, 2.43.716 volt a legjobb. Az milyen időnek számít? -
barnam_
nagyúr
válasz
Dr. Romano #1242 üzenetére
Persze, előre-hátra: bal-jobb gomb, balra-jobbra: az egeret balra-jobbra mozgatod.
Sokkal jobb mint billentyűzettel, csak állandóan váltani akar, ezért 1-2-N között ugrál -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #1239 üzenetére
Tökéletes felszívás!!!!
Dubla szívás kell! Azt hittem beszarok, mikor megláttam. Minimum 3 autó kell. Az előtted lévő megy az ő előtte lévő szélárnyékában, te pedig az előtted lévőében, fel sem fogod és le is hagytátok a mezőnyt!200MHP alá nem nagyon ment az óra.
-
Plutor
aktív tag
válasz
legyen feketelista sztem
én akarom! -
horux
csendes tag
válasz
Dr. Romano #1215 üzenetére
Az előbb játszottam vice-al és neki 512-es a nete (laggol is sajnos már 6-7 embernél ).
4mbites netem van... de tényleg laggol
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #1219 üzenetére
volt egy annyira láma gyerek bent, szindta mki, akárki megelőzte mindenkit kiütött
végig csúszkált a pályán, vki még az anyját is szidta
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #1217 üzenetére
Most megyek pont TA-ban valami külföldiekhez, remélem valami atomlaggos banda, röhögök egy jót meg török zúzok
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #1214 üzenetére
Igen, pont ez volt tegnap nekem is
a 2-dik helyen egy csávó szanaszét laggolt, egyfoltában karambolozott, mégis végül 2-dik lett de hogy a rákba?
Végig a pálya szélén pörgött, én csak azt láttam! Én tegnap 13 emberrel nem laggoltam
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #1212 üzenetére
Nekem például nagyon lassú netem van, chello minimum 1280/512, de még soha nem laggoltam. Lightosabb laggok lehetnek memória miatt is, ha valakinek 512-je van megakad néha a játék, nekem a hugom gépén 768-al is néha akadt egy pillanatra.
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #1179 üzenetére
de figy: rajt után volt mindez az első kiállás elött, végig néztem a térképen és nem ért utol senkit, mindenki ugyananyi benzin mivel rajt utan volt , akkor hogy???
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #1177 üzenetére
SpeedR tudja, de aztmondja hogy semmi balance, és első helyen ment tehát no szélárnyék.
-
djtoomi
addikt
válasz
Dr. Romano #1149 üzenetére
Nem tetszett a varnyú, olyan egyenes volt a hátulja, de ez sem tetszik, van rajta fehércsík.
Speed(R): -
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #1154 üzenetére
Nem olyan vészes mértékben, csak ~65kt szedtem össze
El is b@sztam rögtön upgradeekre, maradt összvissz 30km..
Kéne venni vmi jó járgányt, Lion holnap már fullos lesz. Sok lóvé is kéne.. -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #1140 üzenetére
Szia!
Suli. -
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #1067 üzenetére
Nem csoda, mert téged nem az elején, hanem a vége fele mikor már elhúztatok a 'csába
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #1065 üzenetére
Kicsit ideges lettem, bocsi... elsőben kilöktek és én kaptam büntit, most meg elmentek nélkülem... gondolom egyikben sincs konkrét hibás, de idegesítő.
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #1060 üzenetére
Úgy-úgy, vagyunk már 8an
9en..gyűlünk-gyűlünk -
mackosajt
addikt
válasz
Dr. Romano #1024 üzenetére
este 8-tól általában Battlefield 2-zni szoktam.
-
Rageous
csendes tag
válasz
Dr. Romano #1015 üzenetére
Nyugi, elég itt is felvetni
-
djtoomi
addikt
válasz
Dr. Romano #1011 üzenetére
Hoppá, én csak F3 vagyok.
Ahha, akor megnyugodtam alkatrész szinten megyek vásárolni.Most van egy kis pénzem(7600 körül) úgyhogy ebből veszek valamit, de motort fejlesszek, vagy lököst vagy mit?
Hát nem tudom, mindig rajtnál ha 2-en 3-an vannak Wizel szépen lassan de elhagynak, pedig se nem kanyarodok, se nem smemi, csak nyomom a gázt.
Meg kanyarokban is mindig kiprödül, ha ha egy füves részről fékezek rá.
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #983 üzenetére
inditom akkor a szobát , ugyanuigy mint tegnap, ugyanazzal a jelszoval.
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #935 üzenetére
Na, azt hiszem várok egy kicsit a kocsivásárlással...., AP-t kellene szereznem és akkor MR2, középmotor, jó súlyelosztás, nagyon kis kezes.
Stallion; lomha, könnyen elúszós muscle-car, de nem olyan ingerszegény a műszerfala, mint a többinek ( mazda 6 kormány..)
Harpoon; lásd feljebb..., csak szar belső
Quadro; jó a hangja, de ennyi.. -
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #933 üzenetére
Köszi, listát néztem már.., Stallion lesz. Tetszik a formája, csak kicsit félek tőle, hogy musce-car -os lesz az irányíthatósága
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #931 üzenetére
Összejött egy kis lé, milyen kocsit érdemes vennem, Harpoon, stallion ( tetszik ), esetleg quadro?
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #929 üzenetére
Ne is mondd, 1x vezető pozícióból lettem 3., az uccsó kanyarban kifogytam
Jó dolog a 2 tankolás, csak kell egy partner hozzá ha kicsi a létszám.
Volt 2 körül egy durva futam, 14en voltunk, ott mindig volt ki mögött lenniJa, sima versenyre ti még jártok? Engem már nagyon nem köt le
Lehet venni kéne valami értelmes járgányt, még mindig egy Liont nyúzok
Amúgy vicces mennyi lét elb@sztam már rá és még mindig alig megy.. -
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #922 üzenetére
Az mi lehet, hogyha sima versenyen valakin ilyen sárga burok figyelt?
Nem tudtam mire vélni, lévén 3 napja vagyok csak ugye játékos.
Szvsz a szélárnyék megléte/nemléte simán bug, nem észleltem rendszert.Kéne tolni egy nagy pHs TAfutamot estefelé mikor többen vagyunk
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #914 üzenetére
Nahh, lejárt a MODtime. Szóval csak a m@il szempontjából gáz akkor.
Megvárom míg kijavítjákSzóval hagyom (Ph!)Speed(R)nek =re.
Juteszembe, hajnalban majd meggyilkoltak..már amikor beléptem adott szobába, rögtön beszóltak, hogy "f@sz pHs, nem kéne nyomja, lagzik..".
Tényleg ennyire rossz lenne átlagban a pHsok kapcsolata? Vagy szervergond?
Én nem találkoztam még lagból eredő hibával, talán csak 1x-2x láttam falbaeső autókat..de a saját járgányom nem rakoncátlankodott még. Ergó mások által én nem látszok rendesen? Mit tudok tenni ellene? Hazai pálya kizárólag..?Vezetési segédletek amúgy sincsenek, nem vagyok én kezdő kérem
Szerencsére az újrainstall óta nem jött elő a hiba. kopp-kopp
egyszer "lefagyott a hang" de restart után az is rendbejött. -
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #910 üzenetére
Majd igyekszem pozitív dolgokat is szóvátenni, csak keresnem kell
A nicket gondolom a nick changer vagymi megvételével tudom átírnib-type megőszülni azért nem fogok, csak bosszankodok picit.
Most így legutoljára az tett be, hogy próbálgattam a balance cuccokat a TAjárgányon és miután leszedtem amit kipróbáltam, sem akart elmúlni a hatása. Meg MoT3Cel nyomultunk volna vonatozva és nem rakta ki a szélárnyékát több ízben. Aztán olyat is csinált, hogy boxutca bejáratánál koccoltunk, erre kirakott benya nélkül a rescue páláyra..aztán akármerre mentem, wrong way és rescue..aztán emiatt penalty..és megint rescueSzóval elég sok bugba belefutottam már, az alig 20 órányi játékidő alatt. Biztos javulni fog, nem kétlem
csige791
Eddig azért írtam ()vel mert többen mondták hogy bugos. De ha nem akarom a játékon belüli m@il lehetőségét, akkor nem baj ha átírom []re -
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #906 üzenetére
A játék tetszik, csak az ehhez hasonló szösszenetek nem
Nickügyileg jelenleg (Ph!)Speed(R). Át kéne írjam [pH]Speed(R)-re? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dr. Romano #903 üzenetére
Természetessen aktuális catalystot használom, és application managed en van éslimítás, különben nem kérdeztem volna.
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #886 üzenetére
Cak beigazolódott hogy a hálózat a gáz. Most mikor 11-12-en mentünk, nem laggolt nekem sem, egyszer talán egy kicsit mikor 3 ember mögött voltam a szélben, de akkor is csak megriccent...
-
Rossi
addikt
válasz
Dr. Romano #878 üzenetére
(pH)Rossi
Előbb DirtyZ-vel nyomultunk 30 körön át az 1-2. helyért, most a 2-3.ért. Csak hát ő kormánnyal nyomja, én meg billel, néha kicsit kacsázok, asszem már nem bírja idegekkel...
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #839 üzenetére
azért hihetetlen hogy vannak olyan emberek akik nem tudnak körbemenni egy ovál pályán főleg egy ilyen fél arcade jellegü játékban, csak azt nem értrem az ilyenek minek probálkoznak, én sem értek a lovakhoz így nem megyek lovásznak. vicc ez...
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #836 üzenetére
ez így van, illetve így volt. Piszok zavaró volt (sztem) hogy belenyúlt a vezetésbe,..fel is villant valami kormány-pedál embléma amikor müködésbe lépett.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #836 üzenetére
Van ilyen, csak a game helper menüben, options résznél. Kormányzás, gázadás, és fékezési segédlet van, mindet lehúztam nullára, hagy küzdködjön az autó.
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #832 üzenetére
mire jó az ezüst kártya?
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #812 üzenetére
B. U. É. K.
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #776 üzenetére
Egykaptafa mindkettő, a PTben kicsit más a fizika meg bele van keverve a fejlesztgetés. De azon kívül mindkettő onlány árkád autós. TMet én is a Stunts miatt csípem annyira, plusz tetszik a sebesség.
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #777 üzenetére
nekem 15 perc múlva jó, szoba neve Prohardver, jelszó PH
nevemet már közbe átírtam (ph) Sh4rKy-ra =)
szóval akkor aki akar jönni, az jöjjön, már megcsináltam a szobát, viszont a versenyt csak úgy 10-15 perc múlva indítom =)
[OFF]mod:
én most a live for speed-re vagyok rákattanva de csak singlebe... driftelgetni próbálok de egérrel nem nagyon tudok kijönni a csúszásokból... de majd ha veszek egy új kormányt a géphez akkor majd adok a rendszernek =)[/OFF]
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #770 üzenetére
Hát persze, csak a Windows helyett nem tudsz mást választani, viszont autós game sok van
Egy időben nekem is annyira elegem lett belőle hogy felraktam a SUSE aztán az UHU 2.0 Linux-ot, de olyan sivár volt játék nélkül az élet
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #749 üzenetére
Hmm, pedig nem láttam sehol hogy jelezte volna valaki hogy visszaigazolásra vár
Habár lehet ez nem olyan mint az iwiw, csak egyszerűen listába leszek nálad és kész, vagy vissza kell igazolni?
Sajna a game update nagyon lassan szedi le a cuccot, hiába jó a net, 100Kbyte-ot sem érem el per másodperc
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #744 üzenetére
végigmentem 30 kört 2 tankolassal, egyszersem gurultam végig volt nafta a tankban.
660-asom hátul max aero balance, közepes hátso grip balance, max gyorsulas balance.
ki megy eventre? nekem b.nőm hiztizik hogy nemenjek, de még probálkozok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged