- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
djtoomi #1146 üzenetére
Gond egy szálse nemsokára felkerülsz te is
(csináltam egy tárhelyet végre ahonnan akármikor frissíthetem a listát így végre már nem kell állandóan a modikat nyaggassam miatta)
Jah és jó az új "arcod"
(miért cserélted le?)
BiG G3ry
Ígérem holnapra már az új neved fog ott szerepelni
(sajna ma még a modik frissítését várom a tábla kapcsán, de holnaptól már az én kezemben lesz
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
djtoomi #1010 üzenetére
Pézt (RP) keresni bármilyen meglepő is versennyel lehet
Azt a hülyeséget meg felejtse el már mindenki hogy mindenhez AP kell, Ha ott van az áraknál az RP-s és AP-s összeg is, akkor kétféle valutával tudsz fizetni érte, s nem mindkettőt kell perkálni (ahol csak AP van írva, akkor oda csak AP-val tudsz fizetni).Igen a lóvé tényleg lassan jön, de ha nehezebb pályán több ember ellen sok kört mész, akkor akár 2k felett is kaphatsz! (pl England B)
TA-zni asszem EIII vagy EIV-es szinttől lehet, de ebben nem vagyok biztos...
És mi az hogy a Wizz gyenge??? A legjobbak között van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest