- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Majd igyekszem pozitív dolgokat is szóvátenni, csak keresnem kell
A nicket gondolom a nick changer vagymi megvételével tudom átírni
b-type megőszülni azért nem fogok, csak bosszankodok picit.
Most így legutoljára az tett be, hogy próbálgattam a balance cuccokat a TAjárgányon és miután leszedtem amit kipróbáltam, sem akart elmúlni a hatása. Meg MoT3Cel nyomultunk volna vonatozva és nem rakta ki a szélárnyékát több ízben. Aztán olyat is csinált, hogy boxutca bejáratánál koccoltunk, erre kirakott benya nélkül a rescue páláyra..aztán akármerre mentem, wrong way és rescue..aztán emiatt penalty..és megint rescue
Szóval elég sok bugba belefutottam már, az alig 20 órányi játékidő alatt. Biztos javulni fog, nem kétlem 
csige791
Eddig azért írtam ()vel mert többen mondták hogy bugos. De ha nem akarom a játékon belüli m@il lehetőségét, akkor nem baj ha átírom []re
Új hozzászólás Aktív témák

- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 Pro Max - Silver - 128GB - ÚJ - Biztosító által cserélt
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval elég sok bugba belefutottam már, az alig 20 órányi játékidő alatt. Biztos javulni fog, nem kétlem