Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nem tetszett a varnyú, olyan egyenes volt a hátulja, de ez sem tetszik, van rajta fehércsík.
Speed(R):
-
djtoomi
addikt
Az én nickem djtoomi(csak az egyszerűsség kedvéért...), még nem késő lecserélni a táblázatban mielőtt beírjátok.

-
djtoomi
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Mert előbb összefutottam vele és enve előtt ott volt hogy ph, és magyarul kommunikált.

-
djtoomi
addikt
Itt ki a pj0tr?
Amúgy szopok már sokat ezzel az első vizsgával, 10-szer lenyomom a tesztet, mindig okés, most emg a vizsgán utsó résznél kanyarba neki vágódik a falnak azt vége.VÁÁÁÁÁ

-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez mért van?

Megcsináltam a tesztet araanyra, és itt a képen nem látszik de ott van hogy go to shop vagy cancel meg milyen applicaton form hiányzik?

-
djtoomi
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hoppá, én csak F3 vagyok.
Ahha, akor megnyugodtam alkatrész szinten megyek vásárolni.
Most van egy kis pénzem(7600 körül) úgyhogy ebből veszek valamit, de motort fejlesszek, vagy lököst vagy mit? 
Hát nem tudom, mindig rajtnál ha 2-en 3-an vannak Wizel szépen lassan de elhagynak, pedig se nem kanyarodok, se nem smemi, csak nyomom a gázt.
Meg kanyarokban is mindig kiprödül, ha ha egy füves részről fékezek rá. 
-
djtoomi
addikt
Srcáok!
Mivel lehet pénzt ekresni,illetve mennyi idő kell a TA-hoz? Mert nekem egyenlőre sima versenyeim vanank, de gyenge a wizz, és alig kapok 300-400RP-t, ami semmi, és ahogy néztem mindenhez kell AP ami ha jól tudom pénzért jár, szal autót miből, és hogyan vegyek,honnan szerezzek lóvét?És hogyan lehet TA-zni?
-
djtoomi
addikt
Ehh, ez jó kör volt. Sikerült emgtanulnom vezetni, backspacet meg nyomom mint a félőrült nem reagál, ez lett belőle.

-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Most szedem ezt a gammát,és kérdewznék egy-két dolgot.Hogy látom hogy ta meg va vagy mik vannak,szal ez at jelentené hogy addig online nem lehet gémelni,ameddig nem jutok el egy bizonyos szintig?illetve mi a ph szoba címe,és passja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Arris VIP7100 Android TV 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy nem kis summád van.