- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
2007 decemberében megírt cikkem után 2. alkalommal újra visszatértem közétek
jó látni hogy pár régi arc még van itt a totyikba -
Sh4rKy
senior tag
hát akkor nemtudom, majd még megnézem, azért köszi a segítségeket =)
még egy kérdés... stallionra milyen beállításokat ajánlanátok driftre?
-
Sh4rKy
senior tag
van itt valaki aki vista alól játszik és használ windows blinds-et? csak mert a PT és a WB összeakad egymással és nem indul el a játék... esetleg ha valaki tudna vmi kényelmesebb megoldást ahelyett hogy állandóan kikelljen kapcsolnom a WB-t az szóljon
-
Sh4rKy
senior tag
ezt írja ki a játék.... nem tudja valaki mi lehet a hiba oka?
épp játszani akarnék erre kidobja ezt a rohadékja
letölteni meg nincs nagyon kedvem újra -
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #9853 üzenetére
köszi
amúgy igen, eléggé változott a játék, chat ablakot is kerestem amire rájöttem hogy most már nincs ott alapbol
mindegy, változik a világ is meg ez is -
Sh4rKy
senior tag
helo kedves mindenki
újra feltelepítettem a játékot (egyesek még talán emlékeznek is rám)
hát mit mondjak, drift érdekes, kidneyn próbáltam, sok köze nincs a valódi drifteléshez, de mindegy
majd lehet pár emberrel azért összefutok ismét a játékba -
Sh4rKy
senior tag
1.57.1 úgy hogy a végén beletapostam a fékbe mer nem indultak el azok akik vártak, és még így is megelőztem véletlen egy gyereket
ezúton is bocsi neki mégegyszer
sajnos stallionnal nehéz tiszta kört mennem, de ha nagynehezen sikerül akkor is valamit elbaszok a végén... de ez csak b-roadon van így... más pályákon egész jól megy =) -
Sh4rKy
senior tag
az igen, gratulálok...
én rush hourba "csak" 50ezret kerestem, de ebből 30k volt csak explorer, egy 10-es TA és a többi meg VS
de már megint elfogyott az RP-m a stallion miatt
de már megvan a 3-as felfüggesztés és fékek + 4-es gumik
motorikusan még levagyok maradva és kasztniból is csak 1-es szintű van meg
de még egy két ilyen rush hour és hohohóóóamúgy ma meg összeszedtem kurvasok XP-t, mert reggel még csak B-II-es voltam de most már B-IV-esen feszülök
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
norbiphu #2212 üzenetére
én ezt ma 3szor kikerültem egy 30körösön....
nyomtam a W-t mint a barom és amikor láttam hogy rámakarja rántani, beletapostam a fékbe... gyerek felkenődött a falra, kipördült én megelőztem, neki meg füstölt az agya... =)de amúgy ezért meg a laggerek miatt nem játszok már nagyon TA-t... VS-be nem keresek annyit, de élvezetesebb... ha meg annyira keresni akarok RP-t vagy XP-t elmegyek explorer módba 8 emberrel és massbonussal rongyosra keresem magamat
-
Sh4rKy
senior tag
wuhúúú a rush hourba már több mint 30k RP-t kerestem
egyetlen TA versennyel kerestem 8,8k RP-t
nagggyonjóóóóóóó
pedig csak második lettem -
Sh4rKy
senior tag
viszont egy baj van vele, ami hatalmas... leméssz az útról és megfordul az egész autó egyből... irritáló, de abba a 2:00-ás időben volt egy falnakvágódás is...
de pl chicayne kings-en vagy spaghetti-n verhetetlen... utóbbin 1:43-1:45 körüli idők voltak szinte gyári állapotban egy jó kis backpack-el =) -
Sh4rKy
senior tag
nekem amint beléptem megadta....
más:
mekkora faszparaszt magyarokkal találkoztam bazze... énvoltam a köcsög azért mer a stallionommal indulni mertem a wizz-ek meg a lionok ellen akik C vagy D kategóriájuak voltak... egyrészt ne faszparasztozzanak már le engem, amikor várom őket a célvonalnál, másrészt meg miaf*szt csináljak ha egyszer nem volt olyan szoba ahol A-B kategóriás versenyzők voltak?
rohadt életbe de feltudnak húzni az ilyen marhák... ha szarráalázom őket és rájuk verek két kört és nem várom be őket a célnál akkor elkezdhetnek szidkozódni... esetleg...
idióták... remélem olvassák a fórumot és ezúton üzenem nekik hogy nyazsgem... -
Sh4rKy
senior tag
a k*rva *******************************************************************************************************
f*szér nincs annyi RP-m hogy felhúzzam a stalliont
pedig most nagyon rávagyok kattanva a VS-ekre még talán esélyem is lenne
áááááá
mind1, azért megpróbálom telepakolt backpack-el
van még pár órám hogy csontra felhúzzam a stalliont, de erre nem sok esélyt látok... -
Sh4rKy
senior tag
a k*rva *******************************************************************************************************
f*szér nincs annyi RP-m hogy felhúzzam a stalliont
pedig most nagyon rávagyok kattanva a VS-ekre még talán esélyem is lenne
áááááá
mind1, azért megpróbálom telepakolt backpack-el
van még pár órám hogy csontra felhúzzam a stalliont, de erre nem sok esélyt látok... -
Sh4rKy
senior tag
válasz
ABnormal #1877 üzenetére
punto-val mégjobb lenne akkor =D
1-es 60
2-es 100
3-as 130 fölött volt, de hogy pontosan mennyi az passz
vége meg valahol 160-170 között van (óraszerint 170)deamúgy én benne vagyok a pro VS-ben de ha már butítunk akkor legalább majd backpack-et lehessen használni... a wizz is és a stallion is sokkal jobb egy kis backpackel
és ha lehet akkor csak 8 körül/után mer nemsokára megyek el
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
dragonfx #1770 üzenetére
a corolla nem ér AP-t... közel se olyan jó mint mondjuk egy stallion vagy valami hasonló... az MR2 az alapbol (szerintem) baromira irányítható, de nem kéne... ha AP akkor inkább RX-7
qdak
kezdő autónak vagy kawana vagy pedig wizz egyértelműen... a wizz elsőkerekes a kawana hátsó... mindenki döntsön ízlés szerint... fullosra felhúzva szerintem sok különbség nem nagyon van... ott már csak a sofőr dönt...Stallion 4 ever
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
dragonfx #1762 üzenetére
nitrót ne vegyél, lóf@szt sem ért a fullos wizz-emnél (legalábbis az 1-es szintű nitro nem...)
amit ajánlok a backpackbe az a +10% gumi és a +15% os gas treatment (vagymifene..)autóból stallion egyértelműen =)
én nagyon rá vagyok állva...lehet már elvakultnak hisztek, de tényleg jobb lehet mint egy harpoon... (harpoon sokkal nehezebb)
de szólok előre, hogyha stalliont veszel, akkor a backpackbe legyen mindenképp a már két említett cuccos, mert anélkül nem fogod tudni irányítani... ja és a grip-et totál a hátsókerekekre =)
sok szerencsét hozzá, remélem jóldöntesz -
Sh4rKy
senior tag
válasz
#31757056 #1750 üzenetére
ne vedd meg komám...
egy stalliont nem húzol fel 2-es szintig és akármilyen széttuningolt kawát lenyomsz egy jó backpack-elnézz meg engem... a stallion ottvan úgy, hogy motorjához hozzá se nyúltam, egyedül 1-es szintű "handling tuning" + 2-es szintű gumi van rajta, és így nincs az a kawa ami még otthagyott volna miután elkezdtem ráérezni az autóra (najó, csige lehet más tészta lenne =P )
-
Sh4rKy
senior tag
jeah, sikerült a license úgyhogy már B-I vagyok a miyatora is már csak egy utolsó upgrade és fullos
a stallion is lassan fejlődik, egyre jobban irányítható, B-Road-on közeledek a 2:00-ás időhöz... Spaghetti-n 1:42 eddig a csúcsom asszem... de lesz az még jobb is =)
egyenlőre pénzhiány miatt TA-zok... épp az előbb nyertem több mint 5000XP/RP-t -
Sh4rKy
senior tag
gyerekek vettem egy stallion-t és rájöttem hogy k*rva yoo kocsi...
rx-7-est legyorsultam pedig csak backpackem volt, egy alap harpoon se hagyott ott
b-road kivételével mindenhol k*rvayoo kocsi (ott még nem nagyon érzem :S)
ajánlom mindenkinek =) -
Sh4rKy
senior tag
egy jó backpack-el, 4-es car upgrade nélkül sikerült 2:08-as időt mennem b-road-on a wizz-el...
még messze van ez egy jó időtől... -
Sh4rKy
senior tag
kicit késve de megyek csinálom a szobát =)
explorer mód, "offical pH room szoba", jelszó prohardver
-
Sh4rKy
senior tag
nem tudja vki hogy mikor jon ki a patch? elvileg olyat hallottam hogy ho korul erkezik... =)
csak mer mar kene uj verda =Ptok jo tori orarol forumozgatni pda-rol =)
-
Sh4rKy
senior tag
gyertek explorer módba... 5 percér akár 2000XP-t is kaphatunk... gyorsan gyertek =)
-
Sh4rKy
senior tag
szoba nyitva, lehet gyülni =)
rajt 20:00pass: prohardver
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #1349 üzenetére
kéééne
8kor nyitok egy szobát, aki akar jöjjön, a jelszó mondjuk most lehetne más mer ezt már sokan tudják...
na de ezt majd megdumáljuk... -
Sh4rKy
senior tag
srácok nyitok egy PH-s szobát TA-ban... =)
most úgy megjött a kedvem egy kis pontgyüjtéshez =)jelszó szokásosan prohardver
-
Sh4rKy
senior tag
tök fura de nálam még soha semmi probléma nem volt. se hang akadás se semmi =)
-
Sh4rKy
senior tag
hna srácok köszi a mai versenyeket =)
állati jókat hülyültünk és még kerestem is 30-40k XP/RP-t =D -
Sh4rKy
senior tag
ennyire még életembe nem b*szták fel az agyamat TA-ban...
valami idióta marha paraszt aki nem bír vezetni egy 30körös verseny rajt utána első 10másodpercébe kib*szott az első helyről... utolsó helyre kerültem amire visszatudtam hozni az autót már fél körös hátrányba voltam... utána még belém is jöttek hála egy laggoló marhának...ááá nagyon felhúzott ez a sz*r
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
RockHaRD #822 üzenetére
előszöris
első hsz
első hsz-ből következően
ezekben mindent megtaláltál volna/találszna de azért válaszolok, mert én idén jófej leszek =)
szóval sorjában
AP-t kétféle módon szerezhetsz
1. veszel bankkártyád segítségével
2. eventekben nyerhetszhogy mi az az event az ott a cikkben, most nem fejteném ki
a másodikra is ott a válasz a cikkben, csak az amateur VS-ben van az hogy nem koccantok...
további szép hajnalt =)
buék -
Sh4rKy
senior tag
jönnétek inkább TA-zni, marha nagy versenyeket nyomunk a srácokkal =)
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #777 üzenetére
nekem 15 perc múlva jó, szoba neve Prohardver, jelszó PH
nevemet már közbe átírtam (ph) Sh4rKy-ra =)
szóval akkor aki akar jönni, az jöjjön, már megcsináltam a szobát, viszont a versenyt csak úgy 10-15 perc múlva indítom =)
[OFF]mod:
én most a live for speed-re vagyok rákattanva de csak singlebe... driftelgetni próbálok de egérrel nem nagyon tudok kijönni a csúszásokból... de majd ha veszek egy új kormányt a géphez akkor majd adok a rendszernek =)[/OFF]
-
Sh4rKy
senior tag
na egy szilveszteri TA?=)
-
Sh4rKy
senior tag
szilveszteri PH-s PT futam? =D
amúgy valami csoda történt, ma nem is játszottam PT-vel, bár mondjuk mással se nagyon... =)
-
Sh4rKy
senior tag
srácoksrácoksrácok
volt már nagy mádzsár verseny? -
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #578 üzenetére
már megint elvertem az RP-met XD
rohadt miyatoba ölök mindent, aztán ma még nem is mentem vele szerintem =DDD -
Sh4rKy
senior tag
idióta paraszt b*lf*szok
rohadt nyomorékok nem bírnak közlekedni a pályán... francba... ezér buktam el a második helyemet a 15. körbe... ááá nagyon felhúztam az agyamat rajta... másik lúzer társaság meg akad össze vissza és én vagyok a paréj mer hogy mér kentem fel a falra..
hát ha nem laggol be elém akko nem kenem odanamind1, majd lenyugszok aztán folytatom tovább.... =P
-
Sh4rKy
senior tag
na mikor versenyezünk?(=
-
Sh4rKy
senior tag
na mikor ejtjük meg azt a közös mókázást?=)
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #544 üzenetére
énis átírom =)
majd ha lesz pár RP-m akkor átírom, mer most vettem 4. szintű szarokat =)jaés örömbódottá
kiemelt lett a PT-s cikk -
Sh4rKy
senior tag
hirtelen de keresett lett ez a játék is
-
Sh4rKy
senior tag
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #510 üzenetére
nincs mit, csak írjatok olyanról amiket megkéne mindenképp említenem (a lentebb írtakon kívűl)
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Dr. Romano #506 üzenetére
majd összedobok egy cikket valami normálisabb kivitelben akkor az este felé amiben leírok mindent... =)
ötleteket még hogy miket kéne megemlítenem a cikkben a szinteken, vásárláson és fejlődésen kívűl akár itt, akár privátban várom =)
-
Sh4rKy
senior tag
köszikösziköszi =)
-
Sh4rKy
senior tag
Na valahogy így néz ki a kis miyatom =)
Mégcsak 3-4 napja játszok a játékkal de egyre jobban tetszős... =) -
Sh4rKy
senior tag
kérdés:
ha nyertem egy terepjárót, akkor azt eltudom adni valahol?! és ha igen van e értelme =)
-
Sh4rKy
senior tag
egyre jobban tetszik a game =)
már fejlődgetek rendesenés már egész pofásan is néz ki a kis gépem =)
-
Sh4rKy
senior tag
most hogy utánanéztem a játéknak látom, hogy ha külsőleg akarom kipofozni a kocsimat akkor fizetnem kell érte... hát ez azér elég nagy idiótaság már nem azér =/
akkor ne legyen ingyenes a game, de ez így... áhh sztem hülyeség... pedig egész jó lenne... -
Sh4rKy
senior tag
na letöltöm én is ezt a kis aranyost, kiváncsi vagyok mit tud =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest