- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
...meglátcik hogy az autósportban holtartanak...
ez azért erős volt

Hát most miért volt erős, nézd meg a forma 1-et több mint 50 éve csak egy világbajnokuk volt ha jól tudom, a konstrukciók terén meg sehol nem álják meg a helyüket, se forma-1 se semmi más egyedül GT-ben voltak ott a corvette-k amikor a ferrari nem indult gyári csapattal csak valami maszek csapatokkal , na akkor letudták győzni őket nagy nehezzen.
"Az, hogy te ígylátod még nemkell leszarozniaz amcsi autókat. Nemvagyok nagy amcsi autó fan (Olasz autókat szeretem), de nem szarok az amcsi autók..."
csak ismételni tudom önmagam:
az amcsik egyvalamit tudnak: találnak valahol egy mozdony motort hegesztenek hozzá kazán lemezből valami kasztnit, a motort berakják előre , hajtást hátrami ez ha nem szar, mert ész az nem kell hozzá az tutti, Benz is ugyanezzel a megoldásal csinálta az első auzót.. motor elöl hajtás hátul irányitani meg nem lehet, de hát valakik még mindig ott tartanak.
"Komoly játék??? Én még soha nem találkoztam ilyennel (ha már a játékokat is komolyan kell venni, akkor már megette a fene
az inkább legyen a programozók feladata, nekünk maradjon csak a fun
)"Hát azért LFS-t komolynak mondanám, Kiss Norbi megnyerte párszor a magyar bajnokságot ezért felvitték élőbe azóta megnyert mindent ahol elindult magyarországon....
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az inkább legyen a programozók feladata, nekünk maradjon csak a fun
)"