- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Szia!
A pályák változatosak voltak a versenynap reggelén kerültek kihirdetésre hogy ne nagyon tanulja be senki.Este 6 kor kezdtünk. Volt arcade 3 pálya fullos Cl1-el és Sim vs stock cobraval.Majd egy Ctf cobrás és egy össznépi TA. Elég sokan összejöttünk igy hát a TA-n kivül két külön szobában versenyeztek a fiúk pontozással.Persze Max és én nem számitottunk bele ebbe,elég szoros volt a verseny a harmadik helyen alakult ki holt verseny igy hát amiatt Bix- és Nkarcsik szaladt egy ujjabb karikát.A gyöztesnek még két napot hajtania kellett az XP-re hogy használatba vehesse a nyereményét
Végül a végeredmény:
1.Ivan Gorcsev nyereménye egy szabadon választott cl5 (Subaru lett
)
2.Tottomi szabadon választott cl3 (Civic)
3.Bix- szabadon választott cl2 (2000 Gt)
és a többi indulónak challenge ticket.Itt is szeretném megköszönni a részvételt a csapatnak!
A maximális lelkesedést igy tovább! Jól éreztük magunkat......Ja és lesz még ilyen
-
Attka85
tag
-
Attka85
tag
na közben megoldódott az update gondom...az egész 3 és fél Gigát letöltötte...ppedig 2 napja még simán játszottam a PT-vel...gondolom a regisztrációs adatbázisban nem volt meg xp reinstall után és ezért kell mindig újra rakni a PT-t...
ja igen nepster, szerintem kéne valami olyan mód a PT-be ahol felismeri a controller-t a játék és lennének külön módok vagy szobák megjelölve, ahol csak egyforma contrrolleresek lennének benn és akkor lenne egyenlő minden feltétel...de persze máshol, default szobákban, módokban lehetne bárhogyan menni, bármivel...ez csak 1 ötlet, de milyen jó lennena Üdv!!!
-
MaciG
addikt
"És hogy döntöd el ki honnan indul?Nem is lehet a gép adja,lutri.Aki 7.-nek indul az halálra van ítélve, aki elölről feltartja a gyorsakat ha lassú mert mindenki vigyáz ugye hogy ne legyen balhé." -Ez tényleg random, de nem te indulsz minden versenyen az utolsó helyről.
"Ezt a pályát már annyira begyakorolta mindenki hogy akár az indulási sorrend is dönthet arról mi lesz a vége." -Nah látod, így is előjön a hátrány az indulási sorrendről.
De igazából úgy is mind1, mert ahogy nézem ON lesz
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hali!
Ha kell valakinek az accom akkor lehet adom ingyen,mert fölös!! xDDDŐszintén szólva én se lennék nagyon itt a helyébe.
Őszinte legyek!!! Szar lett a játék és ennyi!!!
Amúgy minden nap olvastam a fórumot!
Csak miért írjak?
Örültök neki ha nem írok szóvalGondolom Kisa abbahagyta a játékot.Talált mást.
Erre pedig ennyit WoW KoCka lettem!!
és csoda jól írta a nevem nem kISA xD
De valljátok be, hogy sokat fejlődtem mióta nem nagyon beszéltünk? -
Creative997
őstag
A lényeg, hogy Gamigo elbaszta a peccsét a Hannah-val és sok játékos ment a PT-be. Erre Gaimgo kitalálta, hogy blokkolják az IPket, így csak a régiókban lévő játékban lehet nyomulni, de ehhez az is kell hogy Aeria blokkolja az IP-ket (Gamigonál ezt írják). Aeria viszont ezt nem akarja, folytatódnak a tárgyalások állítólag (szerződésátnézés, ügyvédek).
Magyarul ha ez a rohadt nagy faszság megvalósul, nekünk bye-bye PT és gratulálok Invictus ehhez! Vagy ha már legalább szartok a fejünkre (mármint nem látjuk semmi visszajelét annak, amit a tapasztalt játékosok ajánlanak és esetleg jó is lenne - párszor már leírtuk -) és nem vagytok képesek részletesebben tájékoztatni az oldalatokon (hozzáteszem a hazátoknak basztok leírni!!), valaki jöhetne ide, mondjuk Diviánszki ÚR és elmondhatná ezt az Október 15-ei érdekességet! -
PaJa1
őstag
October 15-től a következők szerint lesznek játszhatóak a játékok. Játékba épített IPban lesz. Aki nem ezeken a helyeken lakik annak várni kell addig amíg a Gamepot nem talál egyet aki publikálná a játékot abban a régióban.
Aeria 100%ban az IPban és más egyéb választ szűkítő eszköz ellen van, egészséges versenyt szeretne ami a vásárlóért van.
LevelR megkapta a Hannah nevű verziót, ami totál kudarc a jelekből ítélve és a német játékosok PTzni kezdtek, mert ez még nincs elqrva. Erre a Gamigo IPbant akar az összes többi játék kiadóra erőltetni az Invictuson keresztül. Jogi utakon botorkál az ügy, hogy hogyan lehet ezt megtenni(Invictusé a játék, azt csinál vele amit akar) és hogy hogyan lehet ezt elkerülni(Aeria részéről)- Asszem ez a helyzet.
October 15-én kiderül
Mellesleg már 6 kiadója van nagy vonalaiban ugyan annak! Az Indonéz piacon is felbukkant a játék.
Japan, USA, Germany, China, Russia, Indonesia -
Creative997
őstag
Mert abban az időszakban és amikor először beléptek egy ablak felajánlotta ezt a nevet (vagyis számokat), ezek meg nem figyeltek mit kéne csinálni csak léptek tovább. De olyat is hallottam h valami hiba miatt nem is tudtak olyan nevet adni maguknak amit akartak, mondjuk érdekes módon egyeseknek sikerült..
-
PaJa1
őstag
Annak nem sok köze van ahhoz, hogy a szerver vagy te mennyire laggolsz. Az azt mutatja, hogy a pályát, versenyt hogyan töltöd, gépfüggő. De aki írtólassan tölti, annál fent áll a veszély, hogy a gyenge gép miatt a pályán ugrálni fog, vagy kezdéskor kidobódik. Én általában utolsónak töltök be de a pályán velem nincs gond, a nagy MUT problémázóknak sem baxom el a z irányítást, vagy ha mégis akkor nem lassul a köridejük.
Költözök fel Pestre koleszba, nem tudom leszek e netközelben, de már játszanék laggolás nélkül, remélem hamar kijavítják
-
JackShephard
tag
Kedves erdol, te fejen találtad a szöget, ez pontosan így van. Az AG rájött, hogy a PT fejlesztése teljesen rossz irányba halad(t), a játék csak egyre bugosabb, egyre kevesebben is játsszák, kvázi nekik ebből semmi pénz nem fog teremni. Bele nyilván nem fektetnek, mert van csomó más játékuk ami virágzik. Az a pár hülye aki még játszik, annyi pénzt termel nekik, hogy egy ilyen fos szervert ki tudjanak fizetni belőle, amire most átpasszoltak minket. Pontosan ott tart a játék, mint a maffiozo.hu nevű kis szösszenet, ami szépen befulladt. (Majd mindenki törlése után újraindult és lehetett mindent a 0ról kezdeni megint
de ki az a barom, aki újrakezd egy ilyet...)
A saját meghirdetett eventjeit sem tudja lefuttatni az AG a GSeivel (lásd Tournament of Champions), mert lagol a szerver mint az állat, a GS meg csak mentegetőzik a topikban, totál röhej..
Így akarják elindítani a ligákat? -
-
tomkatomi
tag
Ezt korábban már én is nehezményeztem...Velem is sokszor ezt csinálják. Akkor tudod mennyire idegesítő a dolog. Engem egyszer ledobott (a kölkök közben nyomják a WOW-ot), és - 23 rating...de ez csak játék
PAJA írta: "Csak sok jóból kimaradtál, a játék egyik legjobb részét kihagytad a "létrát" ami MMO része."
Nos én végigjártam a létrát, valahogy mégis leragadtam a class 2 nél...pontosabban fogalmazva az a kedvencem. Szeretem a Cl4-5 autókat is, de az igazi valahogy a cl2 (tudom: öregszem) -
Creative997
őstag
Nem hiszem hogy ők rakták bele vagy kérték a bugokat kibaxásként. Megmondják h mit akarnak visszalátni a fejlesztőktől, ebbe szólnak bele, a bugok mert programozási és nem az AG hibája, de mivel az ő tulajdonukban van, ők a szolgáltatók, nekik kell intézkedni minden téren és a játékosok őket vonják felelősségre. Voltak jó húzásaik és voltak rettenetesen rosszak, aminek isszák a levét...
fair play: már megtárgyaltuk párezerszer h jobb lenne több idő, blahblah DE mivel ez PT topic és nem igazán játszanak a levelR-rel, nem igazán érint minket. És teljesen más kezeli azt, mint ezt!
-
PaJa1
őstag
Lehet hogy benne van a TOSban hogy a tartalom(játék-szolgáltatás) változtatásának jogát fenntartják, nem tudom.
Az elmúlt időszak tapasztaltai azt mutatják \ aeria-PT viszonylatban \, hogy veszel egy pirítót ami 2 hónap után botmixer lesz. Ki a fakknak kell botmixer, én pirítót vettem és nem volt ráírva hogy x idő után barbatrükk
~konyhanyelven
Legalább 1 jó hír.
Valószínűleg mind a 3 régi időzónában fog robogni liga! A géposztályokról és egyéb szabályokról még nem sokat tudok mondani, de a zöld fényt már elhagytam az alagútban -
Creative997
őstag
invictus.hu --> játékok --> Project Torque --> fan sites
lehetne, de ez "csak" egy mezei fórum, ahol ügyes-bajos kérdésekről lehet traccsolni alias unofficial forum, az meg egy klános, képes, színes rajongói oldal. <-- sztem így gondolkoztak. De egyébként jobb is h nem rakják be mert gondolom külföldiek is nézik (angol nyelv is van invictus oldalán) és egyesekből kinézem h lefordítanának itteni beszélgetéseket...
-
-
SylarHUN
senior tag
Valamikor csináltam 1 összehasonlítást class5-s kocsikkal, az 1ik circuit pályán, bár ott azt teszteltem, hogy melyik kocsival tudok legközelebb menni a billentyűs időimhez, kormánnyal.
Nekem minden szempontból a WRX volt a legjobb.
Próbálkoztam sokat RX7-el de azt a kocsit nem tudtam megszokni. Mindenki eltángált vele.
Nekem rettentő furcsa a jobb kormány benne. F1-ből játszom így van jelentőssége.
Mudon Kifejezetten mindennél jobb (nekem) a WRX. Tokyo-s pályákon meg a Harpoon a nyerő.
Angol vidéken szintén a WRX.
Az Evo valamiért nekem nagyon furcsa.
Camaro nem kanyarodik, sajnos.
NSX az egyenesben nagyon jó, de rettentő rossz a gyorsulása. Próbálkoztam vele sokat de nem találtam meg a megfelelő balanszot. -
Bazzzs
senior tag
Köszi, akkor pont nem nekem való
Anno az NSX-re gyors lecsaptam, és azóta is bánom. Sehogy se tetszik nekem a kezelhetősége és most valami jól kanyarodó géppel akarom kompenzálni. Viszont a versenyképesség is számít
Aztán shop-ban tesztelhetem igaz, de abból nem derül ki, hogy egymás ellen mit tudnak
-
MaciG
addikt
Én alapból már azt nem értem, mire jó a bp, Ha valaki tesz, teszek én is és megint ugyanott vagyunk, csak baxuk el az RP-t (jah, igen erre jó
) DE azt se értem mért nem lehet olyan szobát csinálni ahol alapból ki van tiltva a BP. Az meg hogy még töltéskor is lehet pakolni... VICC
-
Bedühödtem én is, úgy döntöttem nem lépek be addig ilyen szobákba. Szörnyű hogy ezzel a lépéssel egy újabb szabad utat nyitottak a nyamvadt "csalóknak". Igazából azt sem értem, miért kellenek a játékba backpack cuccok. Akik nem élnek vele, azokat csak bosszantja ha más aljas módon töltésnél beteszi őket a szatyorba, akik pedig használják, azok meg röhögnek a markukba és azt hiszik hogy ők milyen jól tudnak teljesíteni a játékban.
MaciG: Szerintem 1500-ra gondolt... Valóban nem sok. Jó lenne kiegyensúlyozni az egyes módok közti különbséget, mert a legjobb CTF meccs is 1800-2000RP-t fizet.
-
dokar
addikt
na látod nem csak én vagyok tahó, aki a nem TA-zókat parasztozza le.
egyébként lehet én is játékmódot váltok, talán ráállok dragra. vicces ez az új patch. alig lehet draftolni TA-ban. ma reggel végre megcsináltam billentyűzethez a beállításokat és lám egy jó 2 másodperccel jobb időt megyek TA-ban, mint gamepaddal. röhej.
lövésem sincs miért lassú a gamepad.
btw ti minden hülyeségen felkapjátok a vizet, ez csak egy játék, easy!
-
PaJa1
őstag
Ahha, volt szerencsém egy hétvégére kipróbálni egy MOMOt. Annyi idő alatt nem sikerült beletanulni.
De se kormánnyal, se billentyűvel nem használtam/használok helpet, az nekem egyszerűen nem fekszik, hogy a gép "korrigáljon" ha elkezd csúszni a seggem.
Nekem nagyon nem segít a help.
1, Beleszól amikor nem kéne, még kis értéknél is.
2, Sokkal rosszabb időt futok vele, ha egyáltalán kibírom egy körig,az úton maradni is kihívás a köcsög helppel.
4, Rengeteget ront az élményből, a gép helyetted ellenkormányoz. De az is lehet hogy magas értéknél mér a jó irányba is tereli az autót.
5, A teljesítményem nem akarom a gépnek köszönni. -
fekeandras
őstag
1024kb/sˇ - 128kb/s^. De nem hinném, hogy ez lenne a szűk keresztmetszet mert pl az imént 14en voltunk TA-n és most fasza volt minden...
Lekopogom, eddig még egy játékkal sem volt gond.Olvastam valahol egy tesztet, hogy online játék közben maximum 50-80kb/s adatforgalom van, azt meg bőven ok ezzel a kis nettel is.De tesómnál a 8megás neten ugyanez a szitu.Nem értem én ezt...a pingem még sosem ment 15 fölé.
-
SSP33DY
aktív tag
-
PaJa1
őstag
Nézd meg valaki profilját vagy húzd elő a csomitatyit...
bome, nekem hajóra is van ;) vitorlásra és motorosra is egyaránt. Szintén motorozok... a szükség úgy hozta. hogy már februárban nyeregbe kellet ülnöm jó időben szerencsére.
Ma meg hasonló eset volt mint a tiéd, csak azzal a különbséggel, hogy simán rámkanyarodott a külső sávba.Kinek hogy tetszik az új updater?
...működik
-
bome
csendes tag
"Hát úgy nézem nem lesz tartós a klánod.
ha már ennyit küzdöttél érte akkor becsüld meg próbáld összekovácsolni ne szétverni.De végül is a te klánod a te döntésed."Egyet értek veled erdol, szerintem sincs sok értelme megosztani egy alapból kis létszámú klán társaságát egy ilyen hülye kitétellel, hogy 2 napig nem lehet valaki offline. De te tudod kisA, szerintem azért nem becsüli meg a klánját, mert nem saját pénzéből vette a klán létrehozót, hanem "kapta". Én minden egyes forintot amit beleöltem a játékba nagyon sajnálok, annak ellenére, hogy "megérte". Vagyis nem sajnálom, csak sokszor elgondolkozok rajta, bázz mi lesz, ha egyszer megszűnik a játék oda lesznek az AP-s kocsik stb...
Más: Olyan furcsa eddig mikor vettem AP-t utána közvetlenül mindig leállt a szerver! Mikor a Subaru-t vettem, akkor volt az a nagy szerver leállás, akkor ma vettem a nickname changert és most is van valami! Érdekes!
Ja majdnem elfelejtettem: kisA akkor mi van, ha te leszel 2 napig offline?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Windows 11
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest