Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar #6140 üzenetére
Mindenképpen benne vagyok, de valszeg nem ma, mert még mindig melózom...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6141 üzenetére
Szerintem 240 km/h-ra gondolt
-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar #6129 üzenetére
Én is megvettem már, valamikor nyomhatnánk, mert még nem láttam Intimidatoros szobát
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar #6129 üzenetére
Én meg mezei "tag" lettem, néhány HSZ-szel ezelőtt, fel se tűnt
Majd este megünneplem..
(Viszont a hozzászólásaim döntő többségét ebben a topikban tettem közkinccsé!) -
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar #6126 üzenetére
A hátulról kipörgetősök ellen a leghatékonyabb szerintem, ha egy pillanatra elkormányzod az autót a kilökés irányába, majd vissza, így megkened az orrát a mögötted jövőnek, tuti fal+fű kombó lesz belőle neki.
-
nike_
addikt
válasz
msgt.fubar #6118 üzenetére
Tényleg amúgy hány körönként érdemes kimenni benzinért nascar-ba? TA Rookie. Mert én a múltkor nagyon megszívtam, mentem amíg ki nem fogyott a benzin, küzdöttem az 1. helyért. Kimentem, hát írja, hogy gyorsan megyeka boxban, nem adott benzint. Azt se tudtam, hol a helyem. Közben elhúztak bőven mellettem akikkel harcoltam, és ők végig nem mentek ki benzinért!
Lehetett backpackjuk esetleg?
-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar #6118 üzenetére
Én is felébredtem hajnalban és játszottam végre három jó TA-t, pedig voltak kölykök most is, csak valahogy az értelmesebbje (többnyire NASCAR fanok)... Mondjuk azért nem fogok éjjelente felkelni, de ez jóvót
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #6107 üzenetére
Ha megnézed, nem a te hozzászólásodra válaszoltam...
Kisvárdai "addigra ált. megtelik a szoba és a C alattiakat kilököm!!" mondatára reagáltam csak... -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
msgt.fubar #6104 üzenetére
Hello! Én ezt könnyen megoldom általában!!Mindig én csinálom a szobát leülök tévézek 10 percig!!addigra ált. megtelik a szoba és a C alattiakat kilököm!!A multkor játszottam TA-t 20 mentünk volt benne 1 db E kategóriás.1-ső voltam volt majdnem fél kör lőnyöm!!Jött kia boxbol!!És látszott szépen ment előttem és elémvágott......váááááá!! És kaptam szépen a büntetést!!! végül 5- ik helyen zártam azt a meccset -16 rating-el!!! az 1-ső meg +21 et kapott simán nyertem volna ha nem kapom a büntit a kis köcsög miatt!!!!!!Leggyorsabb kör is az enyém volt!!2 kör és akkor a 4 ik-et is beértem volna na d mindeggy!!!
Én így szoktam a C alattiakat kigórom ha nem Magyar.!!! hehe
Én akkor az első helyröl indultam a kis kecsege meg a 2-ikrol asszem!!!
Tegnap TA-ztam és 19 rookie autó 1 pro!!!! próbáltam beállni a pro szélárnyékába de mire felgyprsultam 190-re addigra már elment volt egy kör nek a 4 edéig a döntött részen 187 mentem!!de sajna kilépett és nem tudtam befejezni vele a kört tuti lett volna !!! 56:xx idő ha nem jobb!!De szerintem az is bug volt döntött kanyarba 187mph val menni rookie-val:??
Hát nem tudom!! -
PepeDon
tag
válasz
msgt.fubar #6073 üzenetére
Szép-szép, de egy bibi van. Nem számol a szerver semmit.
A játék P2P. A szerver csak a szobát tartja nyílván, meg hogy kik vannak a szobában, a versenyben futott körök idejét, végén meg az eredményeket. A játékosok, ki hol van p2p alapon egymást közt cserélik. Ha én nem küldök adatot neked, vagy hibás adatot, attól még a szervernek elküldöm (biztos van valami prioritás és a szerver az első). Sokszor előfordul, hogy lag miatt az előttem lévő kiáll a fűre, de az ideje attól még változik, tehát versenyben van, csak épp én nem kapok adatot tőle. Nem ettől van a speedbug. A speedbug mindig sajátgépen lép fel. Sokszor van olyan hogy az előttem lévő nem rajzol szélárnyékot, de a sokkal előrébb lévő meg igen. Tehát én megyek ki a kanyarból, és látom hogy a sokkal előrébb lévő húzza a csíkot (), de olyan messze van, hogy esélyem se lenne odaérni. Speedbugnál is előfordulhat, hogy a gép úgy számolja, hogy a speedbugos előtt megy valaki akinek a szélárnyékában halad olyan sebességgel, hogy nem éri utol sose. Bár ez biztos nem így van, mert már szépen kitárgyaltuk, hogy valami tapadás/súly probléma van a háttérben
.
Egyébként én már mikor telepítettem a játékot azon gondolkodtam mi lesz, ha elérem a legfelső szintet. Minden kocsi a maxon, akkor miért érdemes játszani? Alázni a többieket, pályacsúcsokat döntögetni,...? Pont az ilyen dolgok miatt alkalmatlan mostani formájában a játék. Aki elérte a maxot az próbálkozik 1-2 csúcsot megdönteni, de a speedbug miatt szinte lehetetlen. Csalódottságában meg letörli a játékot.
Szóval szép, hogy új autók, meg pályák, de azért a hátteret is néha ki kellene takarítani. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #6071 üzenetére
Az rendben van, hogy sokat számít a master servertől való távolság lag szempontjából, de ennek miköze van ahhoz, hogy hogyan viselkedik a saját autóm? Elvileg fixnek kéne minden paraméterének lennie a kocsinak (esetleg a súlynak nem, mert fogy az üzemanyag, de azt is a te géped számolja, nem más gépe) Ráadásul elméletileg a te géped tárol és számol minden paramétert (ha nem így van, akkor lehet itt a hiba, mondjuk a gamehackelés elkerülésére jó módszer lehet, de akkor viszont a lagmiatt rossz információkat is kaphatsz, így előjöhet a speedbug)
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #6059 üzenetére
Pár hónapja, mikor sok-sok TA futamon mentem én is láttam olyan játékosokat (pl. AA Relevant, SSD2 stb), akik gyanúsan sokszor pozitív speedbugot kapnak (esetek 60-80%ban vagy még e felett). Vagy tudnak valamit, vagy valami lokálás dolog okozhatja a speeedbug jelenlétét és milyenségét... (pl. nálam gyanúsan sok a negatív speedbug
TA-ban az esetek többségében megközelíteni sem tudom üres tankkal a többiek idejét (draft nélküli időket nézve), csak taktikával/drafttal szoktam tudni összehozni jobb eredményeket)
-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar #6059 üzenetére
Szerintem az a srác tudja, hogy mitől indul be a speedbug. Kb 10x játszottam már vele és mindig volt neki...
-
Coyot
őstag
válasz
msgt.fubar #6050 üzenetére
nekem emg 50em, és épp valami nagyobb vasra gyűjtök, TA-t akrtam venni a nagyot, de akkor aszondjátok ne?
akkor marad a panam vagy az a phenix 400 -
erdol
senior tag
válasz
msgt.fubar #6043 üzenetére
Én kb 820-at költöttem még a panamára és így fullos.De szerintem is panamát vegyél.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6043 üzenetére
Inkább a Panamát... PRO-ja is alig van az embereknek és jelenleg az Intimidatort sem igazán lehet kihasználni (én még egy olyan szobát sem láttam).
Tehát Panama (ha nagyon driftelgetni akarsz akkor inkább a Phoenix
)
-
Viszlát
addikt
válasz
msgt.fubar #6030 üzenetére
Az egy dolog, hogy vannak barmok. Azt is megértem, hogy 15-20 versenyző esetén, a rajt utáni kavarodásban beszopok egy penalty-t, mert a nagy kavarádosban honnan is tudná a gép, hogy én megpróbáltam kikerülni, csak 8 autót nem lehet... De. Hogy a 26. körben, tökegyedül haladva, jó 20-25 másodperces előnynél, a megsértődött hülyegyerek kitolat elém és én kapjak penalty-t... na erre már azt mondom, hogy szar, fos.
Jelenleg van 12 cancelled versenyem. Én még soha nem léptem ki, ezek mind kifagyások. Lehet ezt valakinek jelezni, hogy ugyanmár töröljék ki a saját szarjukat, vagy teljesen értelmetlen?
-
Coyot
őstag
válasz
msgt.fubar #6025 üzenetére
én rookien nyomom még nicns jobb, de én kaptam rá.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6008 üzenetére
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6006 üzenetére
Amióta nem voltál nem lett gyorsabb a verda...
Az irányításon azonban változtattak egy minimálisat, de szerintem csak azért lehet mert rég nyomtad vele
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6004 üzenetére
Mennyit mész vele most?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #5926 üzenetére
Csá Greg!
Én a PRO-val is alig megyek, így nem hiszem hogy megvenném a 3. TA verdát (így tapasztalatom sincs
).
Jah tud valaki valamit a mostani update-ról? Mit változik? (remélem a speedbug tűnik el, de ez szerintem csak álom...)
-
e=mc²
őstag
válasz
msgt.fubar #5904 üzenetére
nem. is. meg.
roviden tomoren
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar #4766 üzenetére
a corvette remelem majd mutat valamit
-
PaJa1
őstag
válasz
msgt.fubar #4766 üzenetére
Papiron gyengébben szerepelnek az rxnél. Csak 1 pöttyöt kaptak. Én is erősebbnek vártam őket, de így maradt az RX a leg...
Az irányítás leeht hogy olyan mint a régi, totál direkt, semmi késlekedés. Nekem ez a pár órás "rossz irányítás" jobban tetszett, 1 kicsit lassabb volt, volt olyan pillanat amikor nem fullra kitekert kormánnyal autóztam, eztán nem lesz, vagy csumi tekerés, vagy 1enesbe, gyakorolnom kell hogy normálisan tudjak gamepaddal, kb fél centin 540 fokot tekerni a kormányon, nagyon finoman kell hozzáérjek, mint a hímes tojáshoz
-
mazda626
addikt
válasz
msgt.fubar #4758 üzenetére
Jaja. Back-on lettem. Itt csöpögök a zsíromban vazze.
-
PaJa1
őstag
válasz
msgt.fubar #4758 üzenetére
Neeem, ő sütött
Mivel az evo és a wrx is valós autó ezért csak APért folyik...
Márc végére, 2 hát múlvára van ütemezve a kövi plusz. RPs autóval/kal is. Nekilátok az irányítás újrahangolásának -
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #4237 üzenetére
Csak hogy ne maradjon lezáratlanul részemről sem: E2140 kiskerben 14 alatt van.
Egy 3ks léghűtés tartja 60 fok alatt 1.4Vos tuning mellett állandóan 3200on tolom.
A tiéd is megy alapfeszen 400as FSBn nagy átlagban és te is tuningolod. Tehát?
Tuningolni jó, akinek sok pénze van, vegyen drága cuccokat. Nekem nincs, ennyi.MaciG
"+100% bónuszt ad és arra rájön a +15%, akkor abból ,hogy lesz 215%"
...az eredeti összeg a 100%. +100% és +15%, tehát? Általános iskolai matek -
dokar
addikt
válasz
msgt.fubar #4240 üzenetére
autofeszes tuning a legjobb, de ami ennél is jobb az feszlépcsős (AMD)
a tuning inkább a memóriát vágja haza, mintsem a procit.
na de ne akarjátok hogy én is belekeveredjek ebbe a témába. -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #4243 üzenetére
Sorry én is hülyeségeket írtam így estefelé 2 üveg sör után
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #4240 üzenetére
"...és ha eladod használtan? akkor szívjon vele aki megvette?"
Ha jól sejtem akkor ez nekem szól
**Tehát én is köszönök mindent + stb... én is csak véleményt nyílvánítok (ezt mostanában mindenki ellövi pedig ez teljesen nyílvánvaló
)
Lényeg hogy én sem vagyok laikus és én is hajtottam már mindenféle alkatrészt gyári értékek felett és váltam meg tőlük itt a PH aprón (is).
Mindenki tudta mit vesz (meddig volt húzva stb...) így panasz nem érkezett még semmimre és senki nem szívott még a cuccaimmal.
goto **
endpappen
Nincs ezzel semmi gondEz itt a PH-n elkerülhetetlen. Ha hardver kérdés merül fel csak úgy özönlenek a tapasztalatok, érvek stb...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Szerintem is inkább hamarabb elavul a proci és lecseréled, minthogy tönkremenjen a (nem extrém) tuning hására
-
PepeDon
tag
válasz
Azt, hogy hamarabb tönkremegy nem hinném (előfordulhat, lehet 'kicsit' gyakrabban, mint lottó ötöst nyerni). Aki nem 'bevállalós', az nem csinálja. Nekem az elmúlt 5-7 évben nem volt olyan alkatrész, ami összesen 1 napnál tovább a gyári órajelén ment volna.
-
PepeDon
tag
válasz
msgt.fubar #4095 üzenetére
És milyen új katyesz? Hasít vele a PT?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #3991 üzenetére
Várom már én is nagyon a 3. verdát, de még egy új TA pályának is örülnék
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #3974 üzenetére
Lehet benne valami...
Azonban eléggé igazságtalannak érzem ezt a rendszert, amikor én vagyok az aki lemarad emiatt. -
erdol
senior tag
válasz
msgt.fubar #3962 üzenetére
Na már én is összefutottam vele 22.körben kirakott a fűre pedig addig drifteltünk az első két helyen nagy előnnyel.Miután kirakott semmi sorry/kár is lett volna egyértelmű volt a szándék/.A 29.körben utolértem mert elég béna,megelőztem aztán szélárnyékban jött utánam az utolsó kanyarig ahol majd azt hitte megelőz.Persze nem engedtem erre rámtámadt a videoval meg hogy jelenti.Szeretem a játékot csak ezeket nehezen viselem.Azóta sem mentem TA-t.
Többször előfordult hogy utolértek mert eltankotam magam és lassú voltam az utolsó körökben sosem jutott az eszembe hogy azzal nyomjam le az utolsó kanyarban hogy alattomos vagyok.Ha jobban kiszámolta a benyát megérdemli hogy nyerjen.
Bocs az offért de ezt így gondolom. -
PaJa1
őstag
válasz
msgt.fubar #3962 üzenetére
Blackboy nem százas...a ratingre hajt 1v1ben... amúgy nem is jól versenyzik. Ha tehetem elkerülöm. Ha már versenyen veszem észre h ő is ott van akkor meg nagyon figyelnem kell h ne legyen bajom. Már sokszor feljelentették.
-
kisvardai
tag
válasz
msgt.fubar #3913 üzenetére
én nem tudom nekem azt mondta,egy ember,hogy nagyon szr a pro-s auto egy kicsit nyomod barra és keresztbe fordul!!!!Ezért én megse fogom venni!!!
tudom bocccs még tudtam volna használni a MOD-ot!!!
-
Benedicht
tag
válasz
msgt.fubar #3913 üzenetére
Elobb kell egy pro kocsi, valamivel tobb mint a fele mar megvan.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #3871 üzenetére
Én a boxkiállást direkt gyakoroltam még vele kb. 5x az első PRO-s versenyemen
(sokan kérdezték hogy jól vagyok e)
-
PepeDon
tag
válasz
msgt.fubar #3867 üzenetére
Bemész a shop-ba és megveszed 99e rp-ért. Utánna tudsz menni ta-pro futamon. Nekem is van
már csak az amatőrök miatt is megéri megvenni.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #3559 üzenetére
Hát ez a hangáros dolog nekem sem jön be (főleg egy batár Harpoonnal nem az igazi
).
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar #3559 üzenetére
az bizony, voltal mar 10 mp alatt? pedig tobbnek sikerult, az a kihivas,hogy neked is sikeruljon
-
Amur
addikt
válasz
msgt.fubar #3509 üzenetére
én világéletemben külső nézetből nyomtam az autós gamékat.(már vagy 20 éve,ugye a pitstop-ban még nem volt belső nézet!
)
nekem semmi bajom vele,megszokás kell neked,lehet azt úgy is érezni hidd el!Pappen: nekem jónak tünik ma este,majd kereslek TA szobákban.
-
Shad0w
senior tag
válasz
msgt.fubar #3163 üzenetére
Hm. Majd ha ATi közelében járok, akkor megnézem. Volt nálam ATi 9200 két hétig, de most, hogy teljesen felhúztam a grafikát, egészen máshogy néz ki a játék...
mazda626: Picit túlreagáltad...
-
mazda626
addikt
válasz
msgt.fubar #3165 üzenetére
Tudom, de ez most kikívánkozott, bocsi. Meg erős paprikát ettem a szalonnához, az is közrejátszhatott.
-
mazda626
addikt
válasz
msgt.fubar #3161 üzenetére
Jaj, ne kezdődjön már el az ATI-nak szebb a kép, mint nVidiának, meg AMD vs. Intel. Ki nem szarja le? Szép a kép mindkét kártyán, nV-n alapból nem legszebben van a driver, ATI-ban igen, a két kártya képminősége között NINCS számottevő különbség. ATI-n és Nvidián sem lehet látni a célkereszttől 6km-re lévő 1 mikorméter nagyságú madárszart.
-
Shad0w
senior tag
válasz
msgt.fubar #3161 üzenetére
Esetleg összehasonlító képed is van? Mer nekem 8800GT-vel is elég szép.
Azis elég ha csinálsz pár képet a te ATi-dal és énis párat az Nvidia-mal. Nemakarom elhinni, hogy lenne különbség... -
Shad0w
senior tag
válasz
msgt.fubar #3158 üzenetére
Ööö, mit tud egy ATi (akarom mondani AMD) kártya amit egy Nvidia nemtud?
-
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #3128 üzenetére
Vígasztaljon a tudat, hogy akárhányszor versenyeztem vele, kört adtam neki
Tényleg lagol és lökdösődik, de emellé kellően béna is, szóval nincs nagy baj.Cayman maj' szójjá
-
Dirtyz
őstag
válasz
msgt.fubar #3130 üzenetére
Pisti kolléga a Rorschach-tesztre gondol, szvsz: Rorschach-teszt.
-
ABnormal
őstag
válasz
msgt.fubar #3130 üzenetére
azt akarta mondani,hogy ha a gyereknek a ph-ról a buzik jutnak eszébe először akkor van benne hajlam a dologra...
-
pisti
őstag
válasz
msgt.fubar #3128 üzenetére
Tudod ez olyan minta az alaktalan tintafoltok, mi jut eszedbe róla.
Neki a PH-ról ez jut eszébe, azthiszem ez a tény már magában elég beszédes... -
erdol
senior tag
válasz
msgt.fubar #3117 üzenetére
Engem is 20-on valahányadik körben dobott ki egyik nap első helyről.
Örülhettek a többiek,én nem.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #3001 üzenetére
Nekem végülis mindegy, hogy mi okozza, fű-e vagy sem, csak SZŰNJÖN MEG, mert nagyon unfair. A játékélvezhetőségét erősen rombolja a speedbug létezése. Remélem a patch megoldja.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2986 üzenetére
jaj bocsi, akkor a tied használom ?
szerk.:
egyébként volt már, hogy tűnt el pár item magától... (gas treatment, grip +10%)
előre bevásároltam mindegyikből 20db-ot... 2 nap múlva meg egyse volt... és emlékszem, hogy annyit biztos nem mentem akkor. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2984 üzenetére
Felhasználtam a rush hourban 4-5 XP duplázó itemet...de úgylátszik nem vonta le
Rush Hour előtt is 25db volt... és most is 25db van
(sztem később levonja...csak ez valami átmeneti bug) -
pisti
őstag
válasz
msgt.fubar #2954 üzenetére
A játékot megrendelésre fejleszti az Invictus és a megrendelő üzemelteti (Ageia Games). Szerintem legalábbis ez a felállás. Tehát ha valami nyűgje van az embernek azzal az Ageia adminja (ezek a GameSage-s srácok ha minden igaz) foglalkoznak, tehát az üzemeltetők intézik ezt és nem a fejlesztők.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2954 üzenetére
Szerinted mire valók a Game Sage-k (GS)?
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar #2927 üzenetére
lol, részvétem.. Én egyszer a telefonnal jártam így, hogy kábé 10 kör volt hátra egy harmincasból, jól álltam, erre elkezd rezegni a zsebemben. Gémpaddal, két analóg karral nyomom, ezért esélyem nem volt felvenni, csak annyira értem rá, hogy az egyik egyenesben kibogarásszam, és megnézzem ki volt az. Aztán öt körrel később bevillan a skype ablak, hogy ott is hív, de azt se vettem fel, gondolván még öt percet csak kibír
Aztán megnyertem, és visszahívtam. És kiderült, hogy tényleg fontos volt, de szerencsére nem életbevágó.
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar #2918 üzenetére
Mák: attól függ, honnan nézzük. Tényleg mák volt, mert több sebből is vérzett a dolog, nem volt hibátlan verseny, de mégis én értem be elsőnek, pedig a többieknek is megvolt minden esélyük, nemde?
Verda: annyira nem egyértelmű a dolog, ugyanis megkérdeztem a GMet, hogy most kell választanom, azt mondta, hogy ha akarom, várjam meg a patch-et, úgyhogy nekem nem sürgősúgyis többnyire csak TAzok, nem égető a verda, inkább megvárom, ezek közül mi kerül be márciusra, akkorra igérték az új patchet.
-
Dirtyz
őstag
válasz
msgt.fubar #2861 üzenetére
Gratula, nekem is ilyen van a gépemben..
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2861 üzenetére
Gratula az új karihoz
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2843 üzenetére
hát, nem egészen, de valami olyasmi.
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2840 üzenetére
én terveztem egy rx7es vásárlását, de kicsit visszavetette a terveket a ban, majd vmikor megteszem.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2836 üzenetére
"de tudod ki fog fizetni ingyenes játékért..."
Én tudom! pl. This No All
(és még sokan mások)
UnConnecteD
Az új kocsikat én is várom és jó lenne egy eladás rendszer is a játékba, mert a Harpoontól szívesen szabadulnék jó pénzért... -
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar #2836 üzenetére
tobben, mint hinned. Amikor van szabadidom, ezzel remekul el tudom tolteni. november vege ota csak ez az egy jatek van a gepen, es nem tudom megunni. 3400 Ft-ot nekem megert az a 2120 AP. Csak jonnenek mar az uj kocsik
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2769 üzenetére
jah, értem. nembaj, nekem hosszabb a farkam
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar #2765 üzenetére
Ez nem az, azt már ellőttem. Két héten is beküldtem a screenshot beküldős mókát, azért kaptam egy kazal marhaságot, azok közül maradt még 2 csaj, de nemtom mit csinálnak. Talán, ha visszakeresem a feladatkiírásokat a PT fórumon, abból kiderülhet majd.
-
dragonfx
veterán
válasz
msgt.fubar #2758 üzenetére
nekem a seggét tolja idegesítően.....most a 4WD-t próbálgatom..
Kéne duoble rush hour...látom ma van de szerintme nem fogok ráérni potn akkor...tegnap tegnapelőtt mér enmc isnáltak pont jo lett volna....
Így is a banda 80%átleverem...rx7esek vernek csak meg....meg aki tud a harpoonnal...
ma is majdnem lecsaloztak....mentme egy 14.34es összidős broadot és kérdezték 2en ezt hogy cisnáltam quadroval?..erre bírtam 14 alatt is tudok csak első versenyem voltnem jön most valaki?
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2759 üzenetére
Gery, ha +50%XP rush hourban használod a dupla XP-s itemet, akkor +250% bonuszt kapsz
Egy jó TA-val 17k-t jelent
Nem tudom milyen matematikával számolta ki ezt a gép, de nekem tetszik.
Jó kérdés, hogy akkor mennyi bonusz jár, ha rush hour+item+sponzor girl kombóért
(szerencsére sok dupla XP-s itemem van (ha jól tudom 35), de jobban tudnák örülni dupla RP itemnek...de azt pár napja kiszedték a játékból, így túl gyorsan érem el a max XP-t
)
Szerk.:
Friday 2/01
• US Prime Time Rush Hour +50% RP for 2 hours
(7pm-9pm PST | 3am-5am 02/02 GMT | 2pm-4pm 2/02 AEDT)Csak a fórumjukban van, honlapra elfelejtették kirakni
-
törölt tag
válasz
msgt.fubar #2742 üzenetére
Végülis mint ahogy a F1-ben pl, egy csíkot lehet húzni oda, azon nem kéne a gépnek megitélni semmit, csak annyit hogy rámentél-e vagy sem, ha nem mész rá, ok nélkül nem ad. Azt azért könnyebb lenne megitélni mint a karambolt, nyilván ott a gép szándékot nem tud mérlegelni, meg hogy ki ment rá a másikra. De a büntetővonal esetén csak annyit kéne, hogy rámet-e vagy nem ment rá.
Én nagyon lámának éreztem magam tegnap azután hogy nekedmentem, bazdmegeltem is mint az állat, és fogtam a fejem! De pozíciót asszem nem vesztettünk! Ami a banlistát illeti, a chat makróim miatt lehet hogy én is kapni fogok egy finom tiltást! A retardált külföldieket csúnyán szidni szoktam, de az nem is lenne baj önmagában, a jómultkor megkért a moderátor hogy írjam át, én meg bedilultam, aztán közöltem vele finoman hogy ne mondja meg nekem hogy én mit csináljak
És nem tiltott ki az ember...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2740 üzenetére
"Amúgy még azt imádom amikor jön ki valamelyik okoska a pitből, és egyből beb*ssza a verdát a beton közepére... "
Ezt én is nagyon útálom...
Ahelyett hogy a "gyorsítósávon" haladnának az ívig egyből kiteszik 60-al a kocsit az útra aztán meg nekik áll feljebb hogy miért mentem neki...
Volt már párszor ilyen esetem nekem is...Cayman
Szitakötő?? -
norbiphu
őstag
válasz
msgt.fubar #2740 üzenetére
nem kell betonfal, arra is penaltyt kéne rakni
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2728 üzenetére
Explorert sose szerettem. Most se változott véleményem. Csak event kedvéért nézek be oda.
(Egyébként az Invictus által kiadott 1nsane nevű játék pathfinder játékmódjának a megfelelője ez... 1nsanebe sose szerettem ezt az egy módot, lehet emiatt nem kedvelem az explorert se)
CTF-fel szoktam feszt. levezetni... Az legalább jó móka
Ott általában elszórakoztatom a többieket "érdekes" megoldásaimmal. Sokszor jót lehet nevetni -
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2717 üzenetére
Grat!
Ez volt a harmadik explorer versenyem, ráadásul egy tök ismeretlen autóval és második lettem
(quadroval eddig nem mentem, verseny előtt húztam fel alapautóról fulltuningosra 110k bánta)dragonfx: A télapó szánját már meg se ismered? Biztos rossz kisfiú lehettél mostanság
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
msgt.fubar #2690 üzenetére
nem hiszem, hogy a kormany olyan sokat szamitana
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar #2683 üzenetére
Grat! Jópofa szerkezet
Én is gondolkoztam rajta, hogy be kéne szerezni egyet, de mindig elmaradt, mert eleinte nem tudtam dönteni, hogy Stallion, vagy Harpoon, aztán felreppentek a hírek, hogy új autók, talán februárban, akkor azokra vártam, meg amúgy is csak TAzok, nem volt égető, hogy új autót vegyek, úgyhogy már van 320kRPm, abból akkor szűkösen talán nekem is kifutna egy ilyen lovaskocsit
Szerk: banyeg ezt a mondatot! Aki még sulliba jár, kérem elemezze nyelvtanilag
jozzy222: F1->F8 talán.. nyomkodd végig, melyik tetszik
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar #2665 üzenetére
Halli!
BiG G3ry:eleinte csak nehezebb volt draftolással előzni, később pedig egyáltalán nem ment
Hát ezt észre is vettem.. Egyik versenyben mi mentünk az élen, többiek lemaradva, próbálok draftolni, és mindig úgy nézett ki, hogy én elrepesztek, aztán utolérsz, kivágsz szélárnyékból, és nézünk, hogy mivan, mert ottmaradsz mellettem, a többiek meg csak közelednek.. közelednek..Mondtam is, hogy "banyeg, Gery nyakig ül a benyában, az fix.."
Egyébként a tegnap este nekem is érdekesen alakult. Tíz körül odacuccoltam a gép elé, kaja, pia, minden, hogy jó legyen a rush hour. Erre rush hour sehol, és sikerült életem legbalfaszabb versenyét lefutni, valahogy az összes boxkiállásnál sikerült belelépnem a speed limitbe, úgyhogy egy verseny alatt legalább ötször jártam meg a boxot, egyszer még black flag-et is kaptam, amiről addig azt se tudtam, hogy létezik.. Mindegy, az érdekesebb része ez után következett, mivel leintve ezt a versenyt, több mint 300%-os rank bonust kaptam, úgy 10500RPt, és doubleXPItem miatt 21000xp-t. Köpni nyelni nem tudtam, úgyhogy screenshotom nincs. Aztán a köv versenyért is hasonló jókat, 17000RPt, és 35000XPt kaptam, viszont a harmadikér meg lófüttyöt se, úgyhogy nem világos.. Mindenesetre 60-80kXP-vel közelebb kerültem az A-1-hez.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2671 üzenetére
Hát azért ott is előfodulhat adatvesztés, pl. verseny alatt a kocsi adatai hiányosan vagy egyáltalán nem érkeznek a csapathoz, akkor abból probléma lehet...
Cayman
Még jó hogy léptem tegnap a szobából verseny előtt
Sajna a a sok player miatt nem bírta volna a net, ezért nyávogtam már 8 playernél hogy induljunkKiépés után csináltam egy szobát ahol 5 peerc után már 10-en voltunk és nyomtam egy jó racet ahol sikerült megcsípni az első helyet. Érdekesség hogy ez már bőven 10 után volt de +50%-ot nem kaptam...
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Nekem is volt hasonló élményem... Igaz nem ennyire durva
Egyik futamon 8-10 másodpercre voltam a 20. kör környékén az első 2 játékostól (nem vonatoztak)...Elég lassú volt aznap a kocsim, így csoda, hogy csak ennyi volt a lemaradásom... Jön az utolsó pit... mintha kocsim kicserélték volna ezután! addig üres autóval alig bírtam 1 perc alá menni. Tankolás után 3/4 tankkal rögtön futottam 59,5-ös időt... s egyre jobb köridőket... pár kör alatt utol is értem az első kettő játékost, sőt el is tudtam szakadni tőlük, mert akkor meg ők lassultak be... Verseny végére 8-10 másodperc előnyöm lett... Tehát az utolsó 10 körben durván 20 másodperccel voltam gyorsabb, mint ők.. (szinte senki se draftolt, mert kevesen voltunk, és szétszortak, tehát csak a kocsik sebessége döntött)Szörnyű, hogy sokszor azon múlik, hogy van-e esélyed győzelemre, hogy éppen mennyire jó a kocsid, hiába teszel meg mindent... tisztára mint a mai Forma1-ben...
-
EQMontoya
veterán
válasz
msgt.fubar #2667 üzenetére
az előbb toltam 1 versenyt, volt 1 speedbugos gyerek, egyedül 57.0-s köröket tolt, de boxtaktikában gyenge volt, meg az elején elléptem valakivel vonatban, szal igy nem tudott megverni. röhögtem is rajta.
-
EQMontoya
veterán
válasz
én még csak a rossz oldalával találkoztam.
-
norbiphu
őstag
válasz
msgt.fubar #2652 üzenetére
10-től. Lesz vmi közös verseny?
-
pisti
őstag
válasz
msgt.fubar #2574 üzenetére
Én mondtam, hogy nem lehet komoly versenyt rendezni a játék jelenlegi állapotában. Aki mégis így vesz részt a versenyeken az magára vessen én biztos nem fogom ezen idegesíteni magam.
Kész röhej egyébként, hogy olyanok vernek meg néha, hogy egyenesen menni nem tud az illető, meg a kanyarban íven tartani sem tudja a gépet, de azért megy 57-es időket. Annyi szerencse van hogy rengeteg béna/kezdő játékos van. Úgyhogy azzal együtt is, hogy mostanában szinte folyton lassú a gépem, meg kilöknek az elején, a 30. kör végére többnyire vissza tudok jönni az élmezőnybe pontosan tartott pit taktikával meg a veszélyes elemek íves kikerülésével. -
PepeDon
tag
válasz
msgt.fubar #2576 üzenetére
Van rá két elméltem, és majd az egyikhez keresek is 3-4 embert a megvalósításhoz (csak előtte végzek 1-2 magán tesztet
).
Az első:
Mindenki észrevette, hogy dupla szélárnyékban, hogy lehet repeszteni. A felállás a következő lenne. mind az öt ember szépen vonatozva kerülgetik egymás, de nem össze vissza, hanem rendszerben. A legutolsó elkezd előzni, mikor elmegy az utolsó előtti mellett (aki már akkor lényegében az utolsó), akkor az is kivág utánna, így egy 3-as és egy 2-es vonat halad egymás mellett. Az utolsó mikor beéri az elsőt, beáll a boly elejére, az utánna következő megint elé, és így szépen 'körbe -körbe' jár az elsőség. Az egész menet a fehér szaggatott vonalon menne, a kanyrban egyenesben pedig a felmellett. Ha sikerülne egy 190-195Mph átlagot menni, szerintem meglenne. Ehhez kellene majd 3-4 ember (5 biztos elég).
A másik lehetőség, hogy a kocsik pont olyan sebességgel mennek, hogy szélárnyékban vannak. Az egész pályán (tehát igencsak 20emberes móka lenne) szépen elosztva. A 20.ember meg mint a szöcske előzné mindet szélárnyékból szélárnyékba. A második eléggé 'hibbant' ötlet, de talán egy kis gyakorlással ez is megoldható lenne.
Az első ötletet unokaöcsémmel próbaképp 2 kipróbáltuk. 56.0 volt a legjobb kör, lehet akkor is csak egy kicsi speedbug segített, bár csak kb 500méterre lakik.
A második:
Egyszerű túlcsordulás. Tehát az óra biztos nem számol végtelenig, hanem egy idő után 'átfordul' kezdi megint nulláról. Tehát első kör végén a cél előtt megáll és megvárja míg lenullázodik az óra, majd áthajt. Persze akkor lehet, hogy 0:01 köridő lenne. A másik mikor fordul át az óra (ha átfordul). 99-nél, 999-nél,vagy 9999-nél, .....? Kicsit macerás addig nézni a monitort.
Szerk:
B-road idő nagyon érdekes 49 másodperc Wizz-el -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2579 üzenetére
Jó kérdés, de én el nem tudom képzelni hogy hogyan lehet 50-es időket autózni
(igaz nekem még az 56,7 is nehéz szülés...)
Azonban nézz szét a többi pálya köridő csúcsain. Olyan lehetetlen idők vannak egy-két helyen, hogy csak nézek
(asszem pl. pont a B-road-on is van egy érdekes) -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2576 üzenetére
Szerintem sehogy
-=ZS=-
Kár a döntő miatt...tényleg a döglött kutyája miatt maradt el? lol
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2572 üzenetére
nem hinném, mert egyes embereknél akiknél előkerül többé-kevésbé tartós...lásd SpeedR esete...de tudnék 5-6 ilyen embert felsorolni akik tartósan gyorsabbak voltak...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2513 üzenetére
hehe
Hajrá! Alázzátok szét a mezőnyt!Inkább nézzetek Hitmant. Én most nézem először és idáig az első 30 perc nem rossz
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2500 üzenetére
Tényleg jó lenne ha legalább választhatónak betennék azt is, de szerintem maradni fog az "idős" rendszer.
A netkód optimalizálását meg tárt karokkal várom, mert 128Kbites feltöltéssel 11 player felett már gond van(vagy ha nem akarnak ezzel foglalkozni, akkor minden játékosnak ajándék 8Mbites net a fejlesztőktől
)
CactuS
Jól olvastad a Quadro már olyan mint a Tescos szatyor,osztogatják ingyen
(persze ahogy a többiek hsz-ét olvastam jól tuningolva szép versenyeket lehet vele futni)Jah, egyébként ha 1 hónapja nem voltál a játékban, akkor tudnod kell, hogy minden autó sebességéből jócskán visszavett az legutóbbi patch.
-
norbiphu
őstag
válasz
msgt.fubar #2500 üzenetére
ha megvan a távolság ki tudod számolni az időt is (ugyebár tudod a sebességed), nem kell plusz adatot cserélni hozzá
-
pisti
őstag
válasz
msgt.fubar #2401 üzenetére
Vagy lődd ki, vagy tedd magad Busy-Elfoglalt állapotba, akkor nincsenek felugró ablakok, meg hangüzenetek sem.
Szóval valóban nem tehet róla aki neked írt, sőt a saját hibád. -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2401 üzenetére
Amatőőőőőrrr hiba!
MSN csuklóból lelőve ha megy a játék!(sőt én minden netes hülyeséget ki is lövök, Windows Update, antivírus stb...)
-
nofreenick
aktív tag
válasz
msgt.fubar #2336 üzenetére
ez a gép ilyen shelby mustang gt utánzat? mert akkor ilyen kell nekem
(ahogy néztem itt a neveket nem licenszelték)[OFF]
üdv mindenkinek btw!este szedem a klienst, és ha tetszik jelentkezem
[/OFF]mod: nem megy a hsz-en belüli off?
-
törölt tag
válasz
msgt.fubar #2336 üzenetére
Használható
-
-=ZS=-
tag
válasz
msgt.fubar #2331 üzenetére
Én félek attól a Cien nevű izétől, az ilyen concept-carokat szokás túl isteníteni (pl lásd: TDU), lehet itt is az lesz, hogy megy majd mint az őrült, meg sínen húzzák, meg minden...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2315 üzenetére
Ha látod hogy nagyon nem akar lekopni, akkor egy előrehozott kiállás segíthet talán (igaz ha kiállás után full tankkal kapod magadmögé, akkor inkább ne
)
De ha mindenképp le akarod rázni és boxba sem akarsz kimenni, akkor gyorsulj fel szépen és várd meg amíg mögéd ér, majd hirtelen sima+kézifék egyszerre és ha minden jól meg kap egy szép kis penaltyt (ha hátulról mész másnak, szinte egyből ad a játék)
Párszor már összejött, szidott utánna egész verseny alatt a gyerek, de ilyen az élet...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #2313 üzenetére
Csak velem kerüljön össze egyszer!
Én sem szeretem amikor rajtam spórolan benyát a külföldiek (ti nyugodtan). OIyankor lelassulok én is, általában ez be szokott jönni és inkább továbbáll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest