Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Az nem tele van, hanem oda egyszerűen nem lehet belépni. Ha lenne legalább 1500-2000 aktív játékos aki állandóan játszik, akkor lehet kinyitnák. Régebben csak 1 szerver volt ahova be lehetett lépni.
Én is tegnap este beírtam a 100 címet, meg is lett a jutalmam. Elég érdekes mert magamnak is küldtem meghívót, de nem érkezett még meg. Lehet valami baj volt a levélküldéssel.
-
PaJa1
őstag
APt lehet nyerni, venni, kapni.
Venni: GET AERIA POINTS megbökése után az utasításokat követve.
Nyerni: Challenge módban, ticket felhasználásával, kb 20 APt lehet szerezni 1 futamon
Kapni: Forumon meghírdetett eventeken, ha megnyitod az aeria forumát akkor azok bökik ki a szemed leginkább.
AP csak a hájtek cuccokhoz, meg 1ébb marhaságokhoz meg a valódi autókhoz kellenek.Panamára nem kell igazán balance, maximum accel, kipróbáltam a tesztpályán mindet, nyúlnak a fokozatok illetve rövidülnek. A Corvettere kell inkább balance mert az nagyon keresztbe akar futni

-
msgt.fubar
senior tag
Olyanokon amiket a GS-ek szerveznek. Mikor elindítod a játékot, akkor előjön egy ablak, az ottani hírekből tudsz értesülni, illetve a játék hivatalos fórumán meghírdetnek minden ilyen eseményt.
Ricco_hun, a shopban ki tudod próbálni mindet. Az összes fejlesztést és balanszot, amit csak akarsz. Kiválasztod őket, mintha meg akarnád venni, majd Test Drive. Én a jogsis pályán szoktam gyakorolni, van egy két jó kanyar, de a circle nevű sem rossz.
-
msgt.fubar
senior tag
Az AP egy kevésbé elérhető fizetési mód. Tehát ugyanolyan pénz mint az RP, csak nem versenyekért kapod, hanem nyered illetve veszed. Nyerni elég kis tételekben lehet 2-500 AP általában egy díjazás, bár ez versenytől függ. Venni pedig akármekkora tételben tudod az Aeria Games honlapján.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
nike_:Egyértelmü,hogy Panama!! De a fullos Harpoon viszont jobban gyorsul!!
A multkor mentem fullos harpoon elllen a start-nál simán ott hagy!!ENGEM LEGALÁBB IS!!!
De ez általában az első kanyarig tart! Circuit-on Spagetti-n(1) ott a fullos harpoon-nak olyan 10 másodpercet szoktam adni körönként!!És még fél fullon sincsen az autó!!! 189mph!!1. Panama-nak 135 -nél még nekem nem vált fel 5-ikbe a circuit-on!! 140-et még nem hoztam ki belölle!! De szerintem a 180-at is kiviszi olyan pályán!!
A Phoenix 400 az pedig harpoon-al is le lehet hagyni!!! Az csak akkor éri meg ha van vagy 1.2999 millád !!!! Mert annyi xp van max!!! csak akkoir éri megvenni azt a kocsit ha nincsen mire költened a pénzed!!De ha több Rp-d van az még jobb!!!Szerintem 1 ÉRTELMÜ,HOGY PANAMA!!!!!De te tudod!! -
-=ZS=-
tag
Tíz köröset végig lehet vinni tankolás nélkül, ha az ember spórol az üzemanyaggal. Nem tudom, hogy a mostani peccsekkel változott-e a fogyasztás, 10 köröst is rég mentem, de akkor még úgy volt, hogy a gáz-fékpedál állását jelző csíkokból (motorháztetős nézet) ha két egységnyivel padlógáz alatt mentem egész verseny alatt, akkor épp elég volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple asztali gépek
- Programozás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Star Citizen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest