- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Az nem tele van, hanem oda egyszerűen nem lehet belépni. Ha lenne legalább 1500-2000 aktív játékos aki állandóan játszik, akkor lehet kinyitnák. Régebben csak 1 szerver volt ahova be lehetett lépni.
Én is tegnap este beírtam a 100 címet, meg is lett a jutalmam. Elég érdekes mert magamnak is küldtem meghívót, de nem érkezett még meg. Lehet valami baj volt a levélküldéssel.
-
PaJa1
őstag
APt lehet nyerni, venni, kapni.
Venni: GET AERIA POINTS megbökése után az utasításokat követve.
Nyerni: Challenge módban, ticket felhasználásával, kb 20 APt lehet szerezni 1 futamon
Kapni: Forumon meghírdetett eventeken, ha megnyitod az aeria forumát akkor azok bökik ki a szemed leginkább.
AP csak a hájtek cuccokhoz, meg 1ébb marhaságokhoz meg a valódi autókhoz kellenek.Panamára nem kell igazán balance, maximum accel, kipróbáltam a tesztpályán mindet, nyúlnak a fokozatok illetve rövidülnek. A Corvettere kell inkább balance mert az nagyon keresztbe akar futni
-
msgt.fubar
senior tag
Olyanokon amiket a GS-ek szerveznek. Mikor elindítod a játékot, akkor előjön egy ablak, az ottani hírekből tudsz értesülni, illetve a játék hivatalos fórumán meghírdetnek minden ilyen eseményt.
Ricco_hun, a shopban ki tudod próbálni mindet. Az összes fejlesztést és balanszot, amit csak akarsz. Kiválasztod őket, mintha meg akarnád venni, majd Test Drive. Én a jogsis pályán szoktam gyakorolni, van egy két jó kanyar, de a circle nevű sem rossz.
-
msgt.fubar
senior tag
Az AP egy kevésbé elérhető fizetési mód. Tehát ugyanolyan pénz mint az RP, csak nem versenyekért kapod, hanem nyered illetve veszed. Nyerni elég kis tételekben lehet 2-500 AP általában egy díjazás, bár ez versenytől függ. Venni pedig akármekkora tételben tudod az Aeria Games honlapján.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
nike_:Egyértelmü,hogy Panama!! De a fullos Harpoon viszont jobban gyorsul!!
A multkor mentem fullos harpoon elllen a start-nál simán ott hagy!!ENGEM LEGALÁBB IS!!!
De ez általában az első kanyarig tart! Circuit-on Spagetti-n(1) ott a fullos harpoon-nak olyan 10 másodpercet szoktam adni körönként!!És még fél fullon sincsen az autó!!! 189mph!!1. Panama-nak 135 -nél még nekem nem vált fel 5-ikbe a circuit-on!! 140-et még nem hoztam ki belölle!! De szerintem a 180-at is kiviszi olyan pályán!!
A Phoenix 400 az pedig harpoon-al is le lehet hagyni!!! Az csak akkor éri meg ha van vagy 1.2999 millád !!!! Mert annyi xp van max!!! csak akkoir éri megvenni azt a kocsit ha nincsen mire költened a pénzed!!De ha több Rp-d van az még jobb!!!Szerintem 1 ÉRTELMÜ,HOGY PANAMA!!!!!De te tudod!! -
-=ZS=-
tag
Tíz köröset végig lehet vinni tankolás nélkül, ha az ember spórol az üzemanyaggal. Nem tudom, hogy a mostani peccsekkel változott-e a fogyasztás, 10 köröst is rég mentem, de akkor még úgy volt, hogy a gáz-fékpedál állását jelző csíkokból (motorháztetős nézet) ha két egységnyivel padlógáz alatt mentem egész verseny alatt, akkor épp elég volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest