- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
ABnormal #20295 üzenetére
Mostanában egyre kevesebben sim-eznek, mindenki áttér inkább explorerre amég lehet. Szerintem ha "elcseszik" az explorert akkor nem fog mindenki visszamenni a sim-hez! Sőt még kevesebben fognak játszani a játékkal. Inkább a sim-et kéne felerősíteni, mint a explorert lehúzni. A játékosoknak az a bajuk a játékkal, hogy nagyon sok xp kell a fejlődéshez! Szerintem mindenki sokkal szívesebben játszana akármlyen játékmódot, ha gyorsabban fejlődne!
Szerintem az volt a játék és a fórum aranykora mielőtt még bejött volna a morello! Akkor nem voltak klánok, nem volt ekkora széthúzás, akkor a szintek még elfogadhatóknak tűntek és nem szarakodtak a kocsikkal... Remélem hamarosan rájönnek majd, hogy ez így nem lesz hosszútávon jó! -
Ricco_hun
senior tag
válasz
ABnormal #19998 üzenetére
Azzal magyarázza, hogy a magyarok laggolnak? (<--- felületes angol tudásom)
Úgy útálom az ilyen statbuzikat. Állandóan csak gyengébbek ellen mennek, hogy biztosan ők győzzenek, ha meg valaki mégis befogja őket, akkor még nekik áll feljebb. Szánalmas.
(Amúgy nem hiába írja, hogy USA/CAN. Gondolom minél kisebb pingűekkel akar csak játszani. Végülis valahol érthető, mert a legjobb nettel rendelkező magyarnak is 150 felett van a pingje montrealba vagy hova.<-----sávszélesség igény rulez
)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
ABnormal #19260 üzenetére
..nyugodtan aktiváld.. 2-3 explorer, és kapsz vagy 10 targoncát, meg markolót, meg golf cartot.. nem győzöm dobálni őket..
Hát Paja vazzeg.. akkor is néha hihetelen amit művelsz
Ahol én felborulok, ott Te még gyorsítasz.. Ahol engem visszatezs "wrong way-el", ott más simán átmegy..
Mindegy tréningtréningmelegítőedzőcipőőő -
Karibaba
aktív tag
-
rsx
aktív tag
válasz
ABnormal #18899 üzenetére
Nálam megvolt az update délelött de akkor még nem ment a szerver igy hagytam a francba.Délután elindítom erre megint tölti a frissitéseket
.kb 1 óra mulva meguntam (itt kb 15% tartott) ujra indítottam és nem volt töltögetés hanem indithatam a PT-t.Nem igazán értem miért csinálta ezt
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
ABnormal #17868 üzenetére
Nekem meg olyan a PT, hogy ha még néha be is tévedek játékba, 2-3 verseny után elmegy a hang, de úgy teljesen az egész gépről, tehát a winamp sem játsza le a zenéket ezután. Csak az újraindítás segít a gépen. Annyira "jó" most a PT, hogy a bugjait még továbbterjeszti az egész gépre is.
Tudom, telepítsem újra......semmi kedvem. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
-
ALI_G
veterán
válasz
ABnormal #17052 üzenetére
Nem mintha sok plussz RP-t lehetett volna szerezni, de úgy vettem észre, hogy már nincs az új patch-ben, vagy sokkal ritkábban.
Egyébként én gamepad-dal nyomom és van benne egy olyan bug, ha analóg és digitális mód között váltogatok, akkor kiakad és azt hiszi rázom a pezsgőt -
rsx
aktív tag
válasz
ABnormal #16668 üzenetére
Akkor én mindenképpen beleférek ebbe a kategoriába
.
A PT nagyon jó kikapcsolodás de már igazán jól jön a frissités, hogy ne legyen unalmas#16657
"Meg az sem mindegy hogy sok autóval versenyzel, vagy csak kevéssel. Szinte minden átülés után újra kell memorizálni a fékpontokat, íveket, sebességi fokozatokat, ideális váltásokat, nem is beszélve az autó balanszáról, pályától függ hogy mit tartok jónak. Az autók különböznek! " ebben teljesen egyetértek -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #16548 üzenetére
Az egy nyomorék! Állandóan könyörög. Egy állítólag meg nem kapott kb 2k RP ért nyavalygott 3 hónapon keresztül! Amennyi időt ezzel töltött sokkal többet RPt szerezhetett volna. Mostanság meg kunyerál systemen, nem tudtam hogy már priváton is adja a nyomoroncot...
Szerintem Invictus nélkül is össze lehetne hozni egy játékos találkozót. Persze azért jobb lenne ha fejlesztők is jelen lennének
-
volvoguy
addikt
válasz
ABnormal #16273 üzenetére
amúgy...ez magyar fejlesztés ha jól tudom ugye? vagy csak magyarok is résztvettek benne? ha mindez igaz, mennyire népszerű külföldön...a tengerentúlon, egyáltalán van konkurenciája a játéknak..lévén hogy egyben mmo is?
mert sztem ha egyedi, élvezhető és népszerű...ráadásul még magyar is..akkor ez nem keveset lendíthet kicsiny hazánk programozói és játékfejlesztői hírnevén nem?
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
ABnormal #15697 üzenetére
Én meg tegnap kezdtem el igazán élvezni a SimVS-t. Ugyanis body4 és engine4 kivételével fullos a Morello-m. Így már van egy kis esélyem a class6-osok ellen.
(pl tegnap egy lvl29-es gyerek Vettével úgy tartotta a lépést hogy az nem igaz, nem értem hogy lehetnek ilyen gyorsak class6-tal)
-
Bazzzs
senior tag
válasz
ABnormal #15665 üzenetére
Kicsit felcsigázott ez a német Level R dolog és ránéztem a hivatalos fórumra.
Ezt találtam többek közt:
"Denn zum Fest der Liebe, werden wieder GP´s im Erkundermodus zu finden sein.
Am 24.12 werden wir von 16:00 - 21 Uhr ein 100 GP- und ein 200 GP-Paket in den Fragezeichen verstecken."Így két perces átfutás alapján, ha jól értelmezem a GP annyit tesz mint az AP. Azért ez a karácsonyos meglepi mindjárt más mint az Aeria féle
Szerk.:
És ez csak egy. Ha jól láttam volt több féle karácsony event stb. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
ABnormal #15503 üzenetére
ha mar a kivansagoknal tartunk, en szeretnek atlatszo zaszlot a CTF-ben, mert sokszor az takarja ki az ellenfelet, es hogy szedjek ki a picsaba a mud palyakrol a sarkanyrepulos csavot, mert annak semmi ertelme, attol nem lesz jobb a palya, de driftnel kurvara zavaro, amikor elzug felettem
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #14955 üzenetére
Arra gondoltam, hogy nem telepítette újra a játékot. A PT első indításnál bekonfigolja magát az adott rendszerre, hogy optimálisan fusson. És ha te ezt a régi, gyengébb PCre beállított PTt használod egy erősebb gépen, akkor lehet, hogy emiatt mész jobb időket, mert sok a plusz kapacitás amit még a PT igénybe tud venni ~ mintha húztad volna az órajeleket.
De lehet az is, hogy simplán a géped jobb teljesítménye miatt jobbak a köridők. FPSt is nagy FPSel jó játszani, diavetítéssel max mákolni lehet...nekem is kell már egy új konfig...de ilyen ínséges időben csak várok20% rush van! valaki egy kis fánk 2ig?
Moszi, ezt kapod Mikulásra, virgács a jutalmad
-
rsx
aktív tag
válasz
ABnormal #14246 üzenetére
Dell Inspiron 9400 17"DTR noti, T7200(Core2) 2Ghz, 2Gb ram, Geforce Go7900gs 256Mb.2 éve még erös gépnek számitott.Ma már nem annyira sajna, bár a notik között azért még elég izmosnak számit szerintem
.
Sajna nativba játszhatatlan a PT (1920x1200) ezért 1680x1050-be megy max 40-45fps, min 20-22, átlag 35fps. -
-
Creative997
őstag
válasz
ABnormal #12889 üzenetére
Ismerem figure-t, szinte mindig pannyval tolja és tényleg nagyon ütős játékos, route2-n a legjobb.
Combo Seeker a neve, de asszem 6k rp 10 db, tehát drága, de az összes kombinációs lehetőséget kivetíti ha felszedsz egy itemet. Érdemes egyszer beruházni rá és megtanulni ha nem is az összeset, de sokat, a legegszerűbbeket meg szinte kötelező azoknak akik kombózni akarnak sokat.
Nekem a WRX csúszik de nagyon, jobban mint a vette enyhe kanyaroknál, vagy ha csak irányba rakom, nagyon sokat veszítek azzal (mivel billel játszom) h rángatom a kocsit a kis kanyarokban és ha egyszer megcsúszik egy banánhéjon és ellenkormányzok akkor megpördülök. Ez egy 4WD-től elég érdekes, eddig nem csinálta ezt, csak akkor ha tesztbe beleraktam az aero f+-t és a 4wd r-t, és ezek nincsenek most benne.
Paja: a vettén nem vettem észre semmit amit mondtál, nekem ugyanúgy megy mint eddig.
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #12685 üzenetére
Vagy rengeteg APt nyerni, mert ezt is lehet!
A ligára meg kalkuláljatok, értelem szerűem minél jobb helyen végzel annál kevesebb pontod lesz. Crea-nak el sem kell indulni, mert a legrosszabb eredmény nem számít.
A szétlövésbe a két legkisebb pontszámú jut be. Crea és Duran tuti ott van. Melléjük lehet felkerülni második helyen, itt is lehet holtverseny, így akár 4en is mehetnek a szétlövésben!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Könyvajánló
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- The First Berserker: Khazan
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest