- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
AP vétel is lehetett cél (aeriánál az mindig jelen van) de másik ok az is lehet h 10 új szintet nyitottak meg, most már lvl50 a max és h legyen értelem azoknak a szinteknek (mert jelenleg nincs, semmi újat nem unlockolsz), feljebb fognak vinni szerintem kocsikat (class6-7 is) és tuningokat 40 fölé.
A hanggal nekem is vannak problémáim és qrva idegesítő. A zenével semmi gond, de néha a motorhang és effektek csúszkája lemegy 0-ra és ez verseny elején derül ki és mivel nekem fontos a motorhang, feltolom a hangfalat maxra h halljak vmit, aztán mikor vége és újra van zene (mert verseny közben nem hallgatok, kivéve fánk és TA mert az uncsi
) akkor qrva hangos. Ezt ki lehetne már javítani.
Ezen felül vettem kocsikhoz újabb színeket, külsőt és néha visszavált stock külsőre, mehetek vissza a garázsba újra rárakni. Balancokkal szerencsére nincs ilyen, legalábbis azoknál amelyeket ellenőrzésképpen, randomszerűen megnéztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest