- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29261 üzenetére
Hát igen, de valljuk be, elegendő játékos, vagy ismerősök nélkül, úgy, hogy nem ismered a játékot, a lehetőségeket, mi sem erőltetnénk nagyon. Ha nincs aki segít fejlődni és nincs elég játékos/szoba, akkor elmegy a kedv tőle. Pedig szerintem a legjobb autós játék, ha van mellé nagy játékosállomány...
-
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29228 üzenetére
Szép idők!! Ekkor még nem voltam igazán gyors, a beállítások még nem mentek úgy, mint ost, de az élvezet nagyon megvolt, imádtam! Te pedig ász voltál, te voltál a végső cél... Mindig el szerettem volna jutni oda, ahol Karibaba, Creative, Penge, rsx, ItSOver, meg még páran voltak...
-
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29218 üzenetére
Én is remélem!!! Bár én sem vagyok elég aktív... Próbáltam rendezni bajnokságot, kupákat, de elég össze-vissza résztvevő nevezések voltak, a bajnokság 2. hétvégéjén senki sem volt... szóval szimben leszerepeltek az emberkék, árkád meg nem jó nekem... Majd talán alakul ez
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29189 üzenetére
(level 40? Na ez fájdalmasan hosszú lesz 41-ig. Ez a legnehezebb amikor ott van az orrod előtt már, de istennek se akar közelebb kerülni.)
Más: közben PTI Discordon general channelen valaki rátalált erre a fórumra, nem mondom meg ki- túlképpen a mobilarénásra - és párat szemezget belőle, meg le van nyűgözve hogy 2008-tól mai napig megy a fórum.
Kicsit vissza kell ott görgetni de Crea egyik hsz-e linkelve van, képként, na ott valahol. -
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29147 üzenetére
éppen linkelni akartam
5 körös versenyek minden este 8-tól, pontozásos,
Hát ha nem árkádban menne mindig minden, még esélyem is lehetne
Fogok venni valami gamepad-et árkádra, mert kormánnyal nem tudok Hunter, wipper, Palermo, Showtime... idejeik közelébe férkőzni, billel meg megfájdulnak az ujjaim, meg csak lassú pályán jó, én nem éreztem rá máshol -
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29141 üzenetére
Köszi.
Nézem e-hetit és akartam írni hogy Marmay Roadon a Harpoonnal nem falazva lett meg a 35-ös időd? Aztán látom Wipper rakott egy második számú időt is magához...
Szóval vigyázz , mert falazóst itt nem fogják elfogadni, sőt replay nélküli időt se fognak senkitől tekintettel a pálya egyszerűségére.
Kocsit sehol se odaverve tartok 36,4-nél szóval a 36.2 - 36.1-nél lesz a legitimált bajnok idő, szerintem. -
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29134 üzenetére
Igaz játékban már elmondtam, de itt is, hogy mások is tudják:
Discord alkalmazáson van PT szerver és mellette van már 2-3 hónapja PT International szerver is, ez soep és Cher által működtetett, eseményeket, ranglistákat csinálnak rajta, ami a játékból hiányzik, ők maguk teremtik meg ilyen módon. Szóval a Blacklist egy ranglista, van árkád, szim, ctf lista, kihívásos alapon működik, valaki meg "tag"-gel és kihív, 3 győzelemig tart, a pálya, autó választás azt hiszem a fogadó fél joga, de van blist-help-rules ott le van írva minden. -
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29124 üzenetére
Ez nem verseny lesz, hanem Speed Legends week 6, tehát a week 5-nek(5.hét) végén írta soep, hogy jön a 6. hét (nemtom miért írta ki, hiszen világos, ha vége az előzőnek, jön a következő
)
Talán azért írta, hogy lesz következő hét és nem áll a földbe a dolog, csinálja tovább
Amúgy jó lenne megint valami verseny/kupa/bajnokság/valami, mert imádom azt a hangulatot, mindenki ott van, figyelnek sokan, más érzés, mint egy sima full room verseny, persze az is nagyon jó, ha mindenki ügyes és gyors
Nekem jobb lenne Szim és nem ARC, de elfogadom, próbálok fejlődni akár a Te szintedre, mert te nagyon jó támpont vagy és voltál is mindig, egy profi joy-jal jó lehetnék árkádban, de nem akarok befektetni, így is kormányváltást tervezek majd, szíjas Thrustmaster a cél újan -
Attka85
tag
válasz
Karibaba #29122 üzenetére
Szia Kari, szerintem 3.-án indul a következő SL(6) Speed Legends:
"Submissions are closed! SL week 6 starts on Tuesday (03.03.2020)."
-Ezen már megpróbálok részt venni én is, talán nem utolsó leszekGratula a 33.2-höz, bár nem láttam Discordon még, ott 34,6-od van asszem!
-wipper a 38. körében csinálta a 0.1s-el Hunter verő kört-
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29101 üzenetére
Hát ja, a felsőbb class-szokba árkádhoz már lassú a kormány. Vagy nagyon jó autó per pályarutin kell hogy tudd hol-mennyire kell kitekerni minnél kevesebb ellenkormányzással. Még november elején mentünk egy class1 est Hunterrel, meg FOUND-al, FOUND adott 2 secet körönként Serpentine-en, HEAD utána meg is említette. Írtam neki ne aggódjon, Cobrától felfelé eltűnik az előnye... kb. úgy is lett.
Várom a Morellot is mint a Messiást, aminél a tempó miatt már a reflexek számítanak inkább mint a finomkodás - pedig tudom hogy nem lenne jó túl hamar behozni, muszáj elnyújtani a játék iránt az érdeklődést. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29090 üzenetére
Tess: [link]
Ranglistára tényleg jó lenne figyelni, Tanzawa downhill, elég érdekes. Meg valamelyik serpentine pályán is CL1(?) kocsival vannak bugos rekordok. Egyik éppen "bundáskenyér" nevű honfitársunkké
Vért izzadsz valami időért, aztán mondjuk másnap döccen egyet a játék, zavar támad a mátrixban és beír három playert eléd, akik valami random roomban éppen Corus-szal bohóckodtak ugyanazon a pályán. Na ne már."Jó ez a sok új pálya, meg Englandon is, de nem jegyzi a rekordokat! "
"Akkor meg mi értelme csak megyünk a pályán"
Ilyenkor kell fordulni a ghost nélküli versenyzés felé.Szerencsére a több kör már megvan, hogy ramolás esetén legyen idő, esély felzárkózni.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29044 üzenetére
Függők lettünk megint, mi?
Ja, lelőtték az open betát, már múlt vasárnapra írta hogy vége lsz, de késett 2 napot vele.
Szóval ez ennyi volt, lehet lepucolni a programot a gépről, biztosra menni, hogy majd a Steam-ről letöltött verzióval ne akadjon össze, vagy hogy véletlenül se a régit akarjuk elindítani.
Szerintem Dec. 20 se lesz tartható ahogy olvasom a főnök bejegyzéseit.Az biztos hogy a Harpoonig jönnek még vissza autók, készüljetek egyoldalnyi (játébeli) jelszavas Wangan room-ra a release utáni napokban.
-
-
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Karibaba #29009 üzenetére
Még csak a tesztfázis megy. Azok tudnak tesztelni akik beleadtak a 10k dollárba azt hiszem, illetve a különböző közösségi oldalakon - facebook, discord - osztanak kódokat, de szinte lehetetlen elcsípni egyet is annyira rá vannak függve az emberek.
Szerintem 1-2 hét aztán indul élesbe az egész.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Karibaba #28946 üzenetére
Azért ott voltunk a világ élvonalában elég sokan a Magyarok közül!
1. Karibaba
2. rsx
6. Akkor még Lacika később (WEREWOLF) Én
7. Sanye
10. KisaMás pályákon meg a Magyar elit többi tagja!
Az a régi szoba kép nagyon jó. Az volt a legjobban át tekinthető, leginformatívabb szoba. Kár volt megszüntetni.
-
JackShephard
tag
válasz
Karibaba #27717 üzenetére
Vilike miért nem jöttél Mugello-ra? Fain kis verseny volt, talán még az itteni arcok némelyikének is mond valamit a sorrendben pár név. 2.hely: Yozseee 3.hely: Boobshunter 4.hely: Paja
Várunk továbbra is minden vállalkozó szellemű játékost csapatunkba: www.obhunracing.com -
Amur
addikt
válasz
Karibaba #25531 üzenetére
nekem nem szaggat be,egyszerűen kifagy.most délután pl.egy CTF meccs közepén,vagyis pár perc után..most háromnegyed órát ment úgy hogy maxra vettem a felbontást,és a két mag egyenként 62-62 fokos volt,az alaplap 41,a vidkarit nem tudom,de nem fagyott ki.
kiváncsi leszek mit teljesít ezek után. -
m3tr0
őstag
válasz
Karibaba #25497 üzenetére
Egyetértek veled.
Hugo jóvoltából csatlakozhattam egy remek csapatba és ha velük tudok játszani, akkor lehet fejlődni és keresni is, továbbá élvezem a játékot. Ha azonban nincsenek társak, akkor csak a szenvedés megy a neten a többi hol fair, hol olyan unfair játékosokkal, akik a falra kennek
19 -es szinten vagyok, Cobrával...sok versenyre belépni sem tudok, mert nincs megfelelő szintű kocsim, továbbá hibába költök a kocsira, legtöbben simán lehagynak.
Meg persze költsél mellette 3X -os bonusra, meg "szamárvezetőre".
-
wazup86
tag
válasz
Karibaba #25497 üzenetére
mondjuk régebben még ennyire se lehetett fejlődni a jogsik miatt.
haverom 2-3 hete kezdte újra 15.szinten hagyta abba, és most 26. szintű, szerintem ha tudod a módját, hogy kell fejlődni akkor megy azén most lassan 32-es szintű leszek, panamára meg vettem az első szintű fejlesztéseket,és közben vettem most egy forte-t is,teljesen boldog vagyok
mire elérem a 33.szintet addigra a forte is szépen fejlesztve lesz,és a panamára is veszem a cuccokat
-
Napfénysüti
nagyúr
-
-
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #24091 üzenetére
Mit akarsz berakni?
Ha csak a linket úgy hogy 1 kattra meg lehessen nyitni, nem kell url, csak beszúrod a linket és ha eküldöd automatikusan kék lesz, 1 kattra. URL akkor kell ha a linket amit beszúrsz, egy szövegre vagy szóra akarod cserélni, akkor [url=www.pelda.hu]szöveg[/url].
De amúgy meg [url][/url] közé kéne ha kéne.
Ha azt akarod hogy egy kép megjelenjen, ugyanúgy mint egy sorral feljebb csak img-vel (a prohardver nem jeleníti meg a [/ img]-t rendesen)
Ennyit kell tudni. -
JackShephard
tag
válasz
Karibaba #24080 üzenetére
Bemásolod a címet, majd kijelölöd és kattints a link, vagy url gombra, nem emlékszem ott mi is van. Ekkor aláhúzott kék link lesz belőle, amire kattintva oda fog nekik ugrani az adott linkre.
És mielött elküldöd nézz 'preview'-t, azaz előnézetet, ekkor látni fogod felül, hogy is fog majd kinézni, amit beírtál. Ha okés, csak utána nyomjál 'submit'-et.
Ahogy nézem eddig három üreset küldtél, de nem baj, majd csak összejön.
A 106-os oldalon megtalálod az enyémet, a prohardveres linkből rájössz melyik az. Na olyan lesz.
Sok sikert! -
Attka85
tag
válasz
Karibaba #24073 üzenetére
az ünnepi AP-akcióra gondolsz? az majd Február 22.--én jár le...
Szerintem elnézhetted, ne aggódj van még 1 egész hónap rá! énis azon vagyok most rajta, de nem tudok hsz-t küldeni valamilyen ismeretlen ok miatt...megvan már a csapatkép-hála Nektek!-, kész az AG profilkép-csere is, Facebookom is okés, de nem tudok a fórumba küldeni hsz-t...
-túlterhelt lenne a szeró?...nemtudom, de próbálkozom még kicsit...
Szerk.:látom elkéstem
-
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #24004 üzenetére
Reméljük
Számomra a Cleo-s időszak volt a legjobb, amikor a Quadro volt a King of the road! Mennyit szaladgáltunk azzal B-road-on 7 körös versenyeket..
Főleg hogy ingyé kaptuk akkor
Meg a rengeteg izgalmas, jó kis TA verseny... Meg a Diane-s explorer funok (köszönet csabának, SP33DYnek, Lacának
), a közös fánkozások és az izgalmasabbnál izgalmasabb versenyek. Az első touring liga, ahol a döntőben Laca hibájának köszönhetően nyertem (elég gyors voltál akkor, szerintem mindenkit levertél volna, de rögtön a verseny elején hibáztál), a 3G-s csúcsidőszak 2008 októberétől-2009 májusáig, a ph-s összeröffenéseket..
Kis nosztalgia -
Pörp
senior tag
válasz
Karibaba #23847 üzenetére
9.12-vel 40-FPS-t nem tudtam kihozni. 9.3-al meg igen változatos 30-120FPS. Na majd hétvégén kipróbálom a 8. sorozatot, hátha javul valamit. Hm... pedig jó kis kari lenne, csak mindíg ezek a driver gondok. Én is gondoltam rá hogy megszabadulok a 4850-től, de mit vegyek, 9800GTX+ esetleg GTX260?
-
törölt tag
válasz
Karibaba #23843 üzenetére
Furcsa, akkor lehet, hogy nekem ezért játszhatatlan 4830-al XP alatt 9.12-es catával? Tegnap feltettem az XP-mre is, arra az esetre ha véletlen ott járok, tudjak körözgetni, de nevetségesen szaggatott. Alig bírtam végigszenvedni a pályát, de retire-zni sem akartam, nem mértem de szerintem 20-at nem érte el az FPS.
Egyébként win7 64bit alatt tolom, ott semmi gond nincsen, egy apróságot leszámítva, a 9.10-el az egyik downtown pályán kemény grafikai bugok voltak, de feltettem a 9.12-őt azóta semmi zűr nincs vele, pedig minden maxon van, maximális élsimítással 1280x1024-ben, egyedül a noise effekt van kikapcsolva... FPS-t mondjuk még nem mértem, mert sehol se szaggat, akkor szoktam csak mérni, ha finomhangolni kell mert kevés a játékhoz a gép. Bár belépéskor még így is figyelmeztet a játék, hogy nem friss a vga driverem, pedig most a 9.12 az utolsó WHQL -
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #23843 üzenetére
9.8assal remekül (régebben a 9.9essel is) fut a konfigomon(profilon látható) fullHD felbontás, minden maxon kivéve antiA és world detal - közepes; shadow és az alsó 3 csúszka van levéve, post effects, noise meg még vmi mert nem tetszenek. Az árnyékot lehet, hogy visszakapcsolom, azért kapcsoltam ki, mert nem volt végig jelen, csak akkor láttam, ha közelé értem hozzá, kb 50 méteren belül és zavart, hogy csak úgy előtűnik.
-
tomkatomi
tag
válasz
Karibaba #23787 üzenetére
=AVNK= nem is, viszont Vergil_ sokszor. Neked már régebb óta max. a ratingod, a sajátjából nem veszített, ha ki is kapott...most meg mivel neki is max. azért marad végig. Vagy Te szimpatikus vagy neki valamiért. Viszont velem is, a fiammal is megcsinálta sokszor korábban, azóta a fiam nem is megy vele.
A görög csapattársammal (ő még csak közelít a max. ratinghoz) 3x indult versenyt, mind a háromszor kilépett, mert vesztésre állt, majd vissza a szobába, amikor a srác végre elhajtotta a p.csába
Ilyen emberek is vannak. -
erdol
senior tag
válasz
Karibaba #23671 üzenetére
Hát a srác k.vára nem laggolt,jó néhány versenyt mentem vele egyszerűen így megy.Ha azokat az íveket próbálom használni ahogy ő megy be sem tudom venni a kanyart.Nem használtam még gamepadot de gondolom aki használta már az meg tudja erősíteni hogy nem az ideális íven mennek ha jó időt akar menni.Jó a teleportálás kicsit erős volt az valóban laggra utalhat de tényleg nem laggolt.Olyan érzésem volt mintha itsover lenne az ellenfél csak új neve van.Nincs új neve?Ő azt hiszem gamepaddal is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest