Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagus
senior tag
Team CTF vajon van tervben, hogy bekerül? A sima 1 vs all-t én nem szeretem...
-
Nagus
senior tag
Tegnap feltévedtem a játékba és meglepődtem, hogy a Dominator vásárolható a lvl30-as szintemen. Tudtam, hogy bekerült a játékba csak azt gondoltam, hogy lvl40-45 környékére. Instant vétel volt részemről viszont nem tudtam sehogy bevinni TA-ra. Hol lehet használni egyáltalán?
-
Nagus
senior tag
Tegnap este duplázós volt így meglett a lvl30. Most a lvl31 a cél és akkor ki tudom venni a Porschet is.
-
Nagus
senior tag
Lvl29, már csak 180 ezer xp kell a lvl30-hoz.
-
Nagus
senior tag
Átléptem a lvl28-at. Pro-val egy 30 körös Red Rock jutalma olyan 13 ezer XP. Nem számoltam utána de talán elviselhető lesz így kifarmolni a lvl30-at mondjuk napi egyel.
A drive through penalty akkor működik Red Rockon ha az auto pilot aktiválása előtt lényegesen lassabban meg a járgyány, akkor szépen áthajt. -
Nagus
senior tag
Most néztem rá és tudatosult bennem, hogy kicsivel több, mint 300 ezer xp kell még az Intimidatorhoz... Ez olyan 100 TA verseny... A PRO eléggé gyászosan használható a Red Rockon, oda az Intimidator kell vagy a Dominator ami még bent sincs.
-
Nagus
senior tag
Nem azt tapasztaltam tegnap, hogy kevesen lettek volna. Láttam, hogy bekerült a Red Rock így felmentem pár órácskára. 4x15 kört mentem és mindegyiknél tele volt a pálya. Kicsit csalódtam is, hogy a pályával bug is került a játékba, a drive through penalty auto pilótája nem működik, és a black flag is végtelen ciklust jár...
-
Nagus
senior tag
Egyesek szeretnek Sunbayen 10 kört indítani. Hát mentem tíz kört egy tankkal, engem nem szivatnak meg.
Amúgy jelenleg áll a szerver, karbantartás van, vagy esetleg érkezik valami új dolog?
-
Nagus
senior tag
válasz
Bekő Tóni #29176 üzenetére
A drafttal tisztában vagyok, régóta tolok már nascar játékokat, de valahogy a hivatalos nascar széria atmoszférája sose lesz olyan jó, mint amilyen a heat online TA volt.
Bill.-el játszok, szervizútra nem szoktam lemenni, igyekszem finoman irányítani de szerintem sose leszek 1 perc alatt egyedül. Volt olyan játékos aki azt mondta a Sunbay 9 körre egy tankkal, hogy ő nem tud ilyen jól gazdálkodni az üzemanyaggal és csak 8-at tud menni. -
Nagus
senior tag
Valaki megosztja hogyan lehet Sunbayen egyedül Rookieval 1:00 perces köridő alá bemenni? Nekem a rekordom 1:00.086 és ez alá az istenért nem tudok menni.
-
Nagus
senior tag
Hát nem tudom... Jelenleg problémás ez az event dolog. Ha annyira akarnák, akkor rakják vissza a calendart és bele az eventeket, benne volt az a játékban.
Én csak TA-t szoktam menni, régebben nyomtam a CTF és team CTF-et is, de ahogyan látom a görög ismerősöm nem tért vissza a játékba akivel nagy móka volt az egész sok éven keresztül. -
Nagus
senior tag
Nézem ezeket a verseny kiírásokat itt fórumon, hogy cobra, spiedo, phoenix... Van olyan aki ezekkel tolja? Csak azért kérdem, mert igen durva feles nerfet kapott az xp/rp ami egy-egy verseny után jár. A spiedonak a maxolásához kb lvl30 kel...
-
Nagus
senior tag
Múlt héten elértem a 26. szintet és meg is vettem az egyik régi CTF kedvencet a spiedot. De a nerf miatt el is ment a kedvem attól, hogy eljussak 30. szintre az Intihez, pedig én azzal sokkal jobban megyek, mint a Proval(nekem a pro túl alulkormányzott míg az inti felülkormányozottsága fekszik). Értelmetlen volt ez a nerf... Elvileg jönni fog a Red Rock, és a HO kis városkája középen az arénával.
-
Nagus
senior tag
Most nem azért, de a Dominator sokkal kezelhetőbb, mint a Thunder. Amúgy a Domi is egy létező Nascar kategória, tehát mindenképpen van létjogosultsága!
Felmentem tegnap tolni egy-két 60-100 körös TA-t mivel láttam a dupla xp/rp hétvégét. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a base xp/rp felezve lett a 1,5 héttel ezelőttihez képest. Most duplával kaptam annyit, mint akkor simplába. Elszomorító!
-
Nagus
senior tag
A facebook bejegyzések alapján érkezőben van a két Red Rock map, a Thunder és ez alapján gondolom a Dominator és Intimidator is, valamint F1 stílusú mapok.
-
Nagus
senior tag
Ebben a verzióban vajon benne van a TA Dominator és a THunder, valamint a 8 alakú pálya és a párja?
-
Nagus
senior tag
Eljutottam a TA Rookie szintig mentem is pár versenyt. Hatalmas élmény volt újra, és nehezebb az íven tartás, mint arra emlékeztem. Megvaolt az első fekete zászlóm is, mentem a pitbe és direkt hagytam helyet az előttem lévőre kis motorfékkel. Erre satufékezik pedig a mérőpont még nagyon messze volt és meg bele.
Oh... -
Nagus
senior tag
válasz
Bekő Tóni #29025 üzenetére
2011-ben amikor kezdtem játszani a Heattel már benne volt az analóg sebesség, fordulatszám, és üzemanyag szintjelző. Milyen korábbit?
Amikor kezdtem már volt free road stadionnal a közepén... de nem is erről van szó. A kocsi tuningolhatósága/beállítása pl jóval 2011 után került be a Heatbe és az fura módon benne van. -
Nagus
senior tag
Tudja valaki hogyan lehet átállítani a sebesség, fordulatszám mérő részt digitálisról analógra? TA alatt nekem az jobban feküdne, jobban látom az üzemanyagszintet analógba, ahhoz vagyok szokva.
-
Nagus
senior tag
Hű bakker várom már. Nagyon jó TA ovál versenyeket mentem annó, a legtöbb 100% fair play volt. Azóta sem találtam ezt meg semelyik másik játékban, remélem a közösség hozza ugyan ezt a régi szintet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Macbook White 13" unibody
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest