- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Megnéztem billentyűvel 59.9. Talán 59,8 még lehetséges más video beállításokkal. Kormánnyal 59.7 körül.
Vedd le minimumra a kormányszöget. Menj közelebb a sárga csíkhoz, finomabban pötyögtesd a bal gombot. Ahogy kezd kiegyenesedni a pálya, azonnal rakd egyenesbe hogy gyorsuljon-, ne igazgasd a kocsit feleslegesen ha nem kell. Célegyenesben ne menj le a szervízútra mert az nem döntött. Több ötletem nincs. -
Bekő Tóni
tag
Szerk: ja, nem figyeltem, azt kérdezted hogy egyedül hogy lehet. Mindegy azért itt hagyom amit írtam:
Összeállsz egy haveroddal a pitboxból kifelé jövet egy autóvá. (tudod, ott amíg két autó közel van, ghost mód van és egymásba lehet menni) És ha ügyesek vagytok egyben maradtok a következő teljes körre is. Mivel egy autó helyén kettő van, egymásnak adják folyamatosan a "szélárnyékot".
Rekordot meg úgy futsz, hogy szabadon, harmadikként mész két ilyen egybemászott játékos mögött, aztán a célegyenesben le is előzöd őket (át lehet menni rajtuk, ugye).
Open- , public versenyen nem illik csinálni, mert genyóság, másrészt tiltott -ha jól tudom, reportolhatnak érte. -
Karibaba
aktív tag
When: 12th of April, 7:30 PM CET | 12:30 PM CST
Format: Free For All
Rules: TA Pro
1 Races - Sunbay Speedway - 75 laps
No more than 4 pit-stops allowed (Whoever does more is automatically disqualified from the race)
Driving through a pit stop, for any violation, is not a pit stop
Ghost Mode offPrizes: 1st: 100 RP or XP Boosts (to choose) + 24 PCP
2nd: 50 RP or XP Boosts (to choose) + 12 PCP
3rd: 25 RP or XP Boosts (to choose) + 6 PCP
+ participation PCP bonusSign up at: https://challonge.com/TAeco
If you have any question please contact @PUMAEzt azoknak akik szeretnek TA zni!
-
Bekő Tóni
tag
Na igen, de az a Heat Online meg Level-R volt, ez meg a PT. Ha emlékszel, annak idején volt hogy egy játékon belül is változott a fizika ahogy jött egy újabb patch, hát még egy évekkel korábbi buildben mennyire más tud lenni minden.
Ettől függetlenül lehet hogy túlkormányozottabbnak fogod tartani az Inti-t.
(szerintem pont az ellenkezője most, de ettől kurva jó ahogy van. Ha túl gyorsan estek be a döntött kanyarba, pöcögtetni kell a féket hogy még a fal előtt "megálljon" - elforduljon. Meg amikor szólóban mész és szabad mindkét sáv, akkor tudsz olyan gyors lenni a kanyarban mint amikor húzzátok egymást ugyan de óvatoskodni kell a másik miatt.)Na, árkád Sphynx Reverse rekord visszavéve HunterHead-től...remélem beleszakad mire azt újra megdönti.
-
Bekő Tóni
tag
Norlandenringet nem tudták simán betenni, több frissítés is lement mire sikerült, akkor valamit elbaxtak. De kárpótlásul kaptunk pár RP, XP duplázó itemet.
("de a Dominator sokkal kezelhetőbb, mint a Thunder"
Na de érted, a platós Nascar truck gyorsabb, jobban fordul, mint a nyitott együléses Indycar kocsi...
Nézzük az eredeti Thunder Alley hármast: a Rookie, a PRO, meg az Intimidator. Mindegyiknek megvan a létjogosultsága. Látszik hogy egymáshoz vannak igazítva.
A Rookie könnyen vezethető kezdőautó, a hosszú 6. fokozat visz egy kis komplexitást a vele való versenyzésbe.
A PRO-nál ilyesmi már nincs, nincs értelme taktikázni hogy 5-ös vagy 6-os fokozaban toljuk-e. Elég hatosba rakni és padlógáz. Viszont Sunbayen a célegyenes előtti törésben nagy sebességnél már csúszik kifelé, nyúlósabb az egész handling, többet mozog oldalra, szűkebbek a sávok vele. Középhaladó szint.
Aztán ott az Intimidator, ami már olyan gyors, hogy Sunbay _döntött_ kanyarban el kell venni a gázt, mert csúszik kifele. Ha az előző kettőt nem láttad, csak ezt, akkor is megmondhatod róla hogy ez már valami profiknak szánt felső szint.
És akkor erre jött anno a platós truck, ami a Norlandenring leglassabb kanyarját is bevette 150-nel.Meg a Red Rock pályákon ment 500 km/h fölött. És játékosokat vitt el az előző 3 kocsitól.
Na, erre írom hogy most inkább ne jöjjön)
-
Bekő Tóni
tag
Arra gondolsz hogy ilyen stilizáltabb, fémkeretes utánzatú a HUD, a műszerek? Az szerintem később került bele a játékba.
Egy korábbi változatát támasztották fel a játéknak (Fiona build) ahol ilyen digitálisabb stílusúak voltak még a kijelzők, megváltoztatni tudtommal nem lehetett -most se lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged