- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #29221 üzenetére
Csá Biggie, tegnap 60-an voltak lobbykban huszonpár árkádos, 4-5 sim, drift, TA módban, jöttek még autók, NSX, S2000, nagy Cobra RS, meg még egy kettő, most megint mintha kezdene kicsit beindulni az élet, PTI-n soep elkezdte a Speed Legendset újra, szerintem délután-esténként érdemes benézni, Üdv
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Bekő Tóni #29183 üzenetére
Nekem 50% helpre van állítva ezen nem nagyon szoktam változtatni!
Practice mod egy határ sz..r ahhoz nehéz állítgatni szerintem max az aerot tudod belőni!
Arcade 8an bent vagyunk, lehetetlen eltalálni a beállítást hozzá,a fék távokat kell belőni 1 kőrben hogy ne driftelj, mert az lassulás csak! Ha a féktáv megvan már nagy gond nem lehet! Max összeakadunk mint Routh 1 en Nino val!Mindjárt a 8. helyen voltam de olyan kecsupot kaptam 2 kör alatt az 1 helyen voltam!
Jó meccs volt!
-
Nagus
senior tag
válasz
Bekő Tóni #29176 üzenetére
A drafttal tisztában vagyok, régóta tolok már nascar játékokat, de valahogy a hivatalos nascar széria atmoszférája sose lesz olyan jó, mint amilyen a heat online TA volt.
Bill.-el játszok, szervizútra nem szoktam lemenni, igyekszem finoman irányítani de szerintem sose leszek 1 perc alatt egyedül. Volt olyan játékos aki azt mondta a Sunbay 9 körre egy tankkal, hogy ő nem tud ilyen jól gazdálkodni az üzemanyaggal és csak 8-at tud menni. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Bekő Tóni #29160 üzenetére
Tegnap este vettem csajokat meg poppereket aztán toltam pár versenyt. Egész jók voltak bár egyet sem nyertem. Laptopról játszom kis pici billen a hurka ujjaim nem annyira fekszenek
Erre a 20 körös mulatságra nem nagyon volt jelentkező.quadro sf6-ra tudtok valami univerzális balancet?
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #29131 üzenetére
...őőő... Azt tudni kell, hogy a fejlesztést kb olyan, mintha te meg én csinálnánk pár hozzáértőbb haverral, mert nincs mögötte se cég, se kiadó nagy pénzzel, se igazából semmi, csak lelkes szabadidőben motyogó, próbálkozó srácok, akik örülnek minden segítségnek, ami lehet pénzbeli (GP) vagy segítségbeni( GS,GM, fejlesztő...).
Tehát ha nem segítünk nekik, nem várhatunk sokat, pedig sokat tesznek érte, mi meg nem, csak várjuk a csodát... Egy a lényeg, hogy -mivel semmi sincs ingyen..sose volt- merjünk áldozni a szeretett játékunkra, hamár ingyenes, legalább vegyünk autót, szorzókat, pár ezresért, ami nekem annyit jelent(nem állok valami jól), hogy 2 ezret költök rá kb havonta...
Ha összeadnám, azon vehetnék már komolyabb játékot, de van( Project CARS) és nekem nem a drága szuper játék okoz örömet és függőséget, hanem ez a kis régi játék, szuper játékmódokkal, sok pályán, jó társasággal, csapatokkal, emberekkel... Szerintem sokan így vagyunk ezzel.
Mióta van PT, csak azzal játszom, pedig van pár jó játékom, de nekem ez A JÁTÉK...
Én így látom, igazából neked írtam, de nem pont neked szántam, csak kijött belőlem gyorsan, mert mindenkinek tanulságos lehet, talán idén utolérheti magát a játék, ha az emberek, játékosok is akarják...
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #29117 üzenetére
Na. Alkalmaztam a trükköket, amit írtál: külön fék, gáz gomb a kormányon pluszba, kormánnyal sikerült 37.1-ről 35.5-re jönni, (nagyon érzékeny setuppal) de a Hunter és wipper 32.2-nél tart
Talán ma elérhetem a 34.x-et ha jól csinálom, de 2 sec hátrány az túl sok, de látom, hogy ezek tényleg ennyire jók... Árkád továbbra sem a szívem csücske, de nem adom fel, hátha egyszer ráérzek, mint a Szimre.. (Én 12-13 évesen kezdtem szimezni: Grand Prix 2), ColinMcrae 2 aztán GP3-4,, F1 2000, GTR2, rFactor, PT,Level-R, HO, Simraceway, Project CARS1, Automobilista, RaceRoom(ez a 2 csak próba) és most PT megint, meg persze volt közte sok más is...Carmageddon, MidtownMadness2...)
Bocs a kis offért -
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #29114 üzenetére
- /kissé olvasmányos/
-
Hali! Megvolt az endurance 60 kör Norlandenringen, hát érdekesen indult...
Nem akartam indulni, mert a másik PTI eventen a Harpoonnal nem tudtam sehogyan 4 sec alá menni Hunterhez képest(1:33.x) én csak 37.1-et tudok... pedig már csak billel próbáltam, ráadásul észrevettem, hogy a kormányszög módosítja a billes kezelést..
mindent megtettem, hogy gyorsabb legyen az irányváltásom, de nem tudok úgy fékezni, fordulni, mint akár Te, vagy Hunter, Wipper, Puma, Caliber, McQueen, vagy bárki... (visszanéztem a Cobra kupát) hátnemértem... valami anomália lehet nálam, már a kormány eltávolítást tervezem... féktávon, kanyarban sokat kapok billel is... próbáltam help nélkül és több állásban(0-10-20-30-40-100%)
a balanszokat driftre, fordulósra állítva, féket is elöl, hátul, de nem mozog sehogyan sem úgy, mint nektek... fasza kör végén kapok 4-5 másodpercet... nemtom, lehet akár net laggolás is?? vagy én nemértem, de van, mikor jó a tempó, Cobra selejtezőben kormánnyal wipper tempóján voltam és nyertem...
Aztán ahogy spectatorban bementem közéjük, nagyon csalogattak, hívtak, mert volt még egy hely és amúgy is várták Anxiety-t, hát jólvan, végülis, max ha nem bírom WC, cigi nélkül, lelépek(60kör egy 2:40.x-es átlaggal kb 2.5 - 3 óra) mit veszítek, max uccsó leszek
Végül majd fél óra csúszással elindultunk, de 9-10 kör után a szoba kidobott mindenkit:
RacerXNFS csinálta az event szobát, de valami komolyabb baj lett, mindenki újraindított, én a gépet is, aztán 50 körrel újra rajtoltunk. Ekkor már nem volt komoly baj, de én sajnos, először idén belaggoltam, éppen 5.-6. voltam, soep-pel meccseltem és emiatt lehagyott(kb 3 sec fagyás) szóval úgy voltam vele, nekem ez a kegyelemdöfés, ki is léptem. Aztán vissza-visszanéztem a közvetítésre, láttam, már Wipper sincsen versenyben, pedig elöl volt(Vele viccelődtünk előtte, h melyikünk adja fel hamarabb) Úgy láttam, a catch up jól vizsgázott, mert a mezőny nem húzódott szét, végig egyenesen belül voltak, egyedül LightningMcQueen maradt le, direkt, mert laggolás miatt panasz volt rá, sajnáltam, hogy az egyetlen állva maradt magyar is esélytelenné válik... de fantasztikus teljesítménnyel végül visszatért az első helyre és nem bírtak vele
Gratulálok neki, jó lenne közénk a THOR-ba
Jó kis olvasmánnyá fajult a posztom, de remélem senki sem aludt el a végére :
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #29105 üzenetére
Hát ez egy Carmageddon szerű WRX Cup volt, aki jött, mögöttem, az vagy telibe féktávon, vagy mellettem a kanyarban velem már nem számolt, vagy szerencsétlenül előttem állt félig keresztbe és nem volt időm kikerülni... Amúgy az irányításom fura lett és az autó is jobban csúszott, mint bármikor akár driftben... De nem zavar már, csak olyan jól indult, nyertem wipper és puma előtt a ghostos selejtezőben b-roadon, szóval meglepődtem, hogy lettek esélyeim, de a roncsderbin fortuna nem velem volt..
Biggie nagyon jól terelted a gépet, Puma szintjén a 2. helyért mehettünk volna,ha nincs roncsderbi... Kis szerencsével Wipper is megvan... -
Nagus
senior tag
válasz
Bekő Tóni #29025 üzenetére
2011-ben amikor kezdtem játszani a Heattel már benne volt az analóg sebesség, fordulatszám, és üzemanyag szintjelző. Milyen korábbit?
Amikor kezdtem már volt free road stadionnal a közepén... de nem is erről van szó. A kocsi tuningolhatósága/beállítása pl jóval 2011 után került be a Heatbe és az fura módon benne van. -
Karibaba
aktív tag
válasz
Bekő Tóni #28985 üzenetére
Ki van írva hogy magyaroknak is de rá mész a linkre és: Sajnos az Ön országában ez a tartalom még nem érhető el a Google Playen.
Dolgozunk azon, hogy az Ön által kedvelt tartalmakat minél több országban a lehető leggyorsabban elérhetővé tegyük.
Kérjük, látogasson vissza később. -
laszlohu
addikt
válasz
Bekő Tóni #28807 üzenetére
Tényleg sok pozitívum van,
de hogy a kedvenc autómat, a spiedo forte class 6 irányítását immár két éve
nem tudják rendesen megcsinálni VS módban, az felháborító,
arcade módban is szar, meg sim módban is.
arcade módban nem engedi, hogy kivágja a farát kanyarban,
sim módban meg túlságosan kivágja, magyarul megpördül az autóApránként haladnak, mert legalább
Capture The flag módban már normális az irányítása. -
tomkatomi
tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni #28677 üzenetére
kezdőket alig találtam, akik velem hasonló szintű autóval mennének. Igazából az autóm üti a lehetőségeimet: én sim-módban mennék, de a kezdők közt meg alig akad, akinek megvan a licence, a profibbak meg magasabb szintről, komolyabb autóval nézlek le rám. Sok az üresjáratom is, keresem a futamokat erre-arra... Meg véletlenszerűen épp pont nem a tuningolt autómmal indultam sose... mindig átrakott egy másik - véletlenül bérelt kocsimra.
Kifizettem pár hétnapost, mire rájöttem, hogy kell normálisan autót venni.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Bekő Tóni #28613 üzenetére
a-a, más is van:
[link]Úgy néz ki jön újra egy Level-R - a Heat Online mellé.
csakhogy:
Nem a jelenlegi verzió toldozott-foldozott, tovább duzazsztott változataként, hanem visszanyúlnak a játék 2008-as "Cleo" kódnevú verziójához és onnan kezdik újra a fejlesztést. Aktív játékosok bevonásával, akik egy bizonyos Riley Gerster köré tömörülnek.
Emellett a Heat Online-t is életben tartják, amíg a játékosokat még érdekli - de azigazi fejlesztő munka a Level-R körül fog folyni.Hát akkor sokadszorra:
Hajrá! -
-
buvez
tag
válasz
Bekő Tóni #28597 üzenetére
Ez a rendszeresen elég túlzó megfogalmazás. Az egy dolog, hogy felnézek, de sokszor nincs kivel menni sim-ben
Kihalóban van ez is. Mikor átjöttünk LevelR-ből láttam néhány tagot akikkel toltam anno, de már azok se járnak, többségében japánok és ami rosszabb oroszok vannak.
-
Amur
addikt
válasz
Bekő Tóni #28543 üzenetére
Köszi a tanácsokat.
Tudom hogy a falcon-os driftkocsi az erősebb,de miután kipróbáltam mindkettőt(nyeremény ill.bérlés) nekem a toxico-s jött be jobban,mert jobban tudtam irányítani!
Lehet kis megszokás,vagy nagyobb tudás mellett kordában lehet tartani,nekem technikásabb pályákon ez nem sikerült,amíg a toxico-s stallionnal még egy japán vagy kínai pályán is sikerült hibátlan kört csúszni.Így végül 400k-ért azt vettem meg(800k-t amúgy sem tudtam volna adni a másikért,de nem tudtam volna éppen várni ha az jön be jobban).Ha nem buggy akkor mi a tuti CTF-re?
Gyorsnak,fordulékonynak kell lenni ez alap.a fékeket mindegyiken lehet tuningolni ez nem kérdés.
Remélem nem Morello-t fogtok írni,mert OK hogy a gyorsasága miatt minden szintjén aluli kocsit utol fog érni,de egy olyan CTF pályán ahol nem lesz helye felgyorsulni megverik egy cobrával...
Mi a nyerő? (project torque-ban subaruval és lancerral nyomult a fél CTF bagázs.nekem lancerom volt.. a régi szép idők..) -
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #28338 üzenetére
Köszi Srácok!!
Tóni azért Te is szépen helytálltál, nem sok hiányzott, hogy Te is bejuss a döntőbe
Árkádban BreakingTheLaw lett a numero uno, ami hát nem túl nagy meglepetés.
Ez csak egy játék, de jó érzés fej-fej mellett, izzadó tenyérrel, összeszorított fogakkal, koncentrálva küzdeni.... Pislogás tilos!!!Várom a következő Tornát, remélhetőleg Veletek együtt, mindegy mi a játék neve, lehet az akár Project akár Level akár Heat...akár Factor(?)...
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #28327 üzenetére
hmmmm... Hát remélem hogy sikerül valami szépet alkotni, de már a díjazottak között vagyok, ha tényleg továbbjutottam, mert sehol sem láttam hivatalosan kiírva a döntősöket, sőt, még azt sem tudjuk, h milyen pályákon lesz a döntő... privátba sem jött még semmi, de ha tényleg így leszünk, akkor talán nem leszek utolsó, Lordit és gobbelt foghatónak érzem, lanus és duke az már csak akkor, ha minden összejön, korios és crazy meg teljesen más dimenzió általában
Kicsit beteg vagyok, szóval, ha már 5. lennék a végén, nekem az siker volna, de minden a rajtsorrenden dől el általában, mert előzni szinte lehetetlen őket
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Bekő Tóni #28325 üzenetére
Hello!
Na akkor megint kezdődik valami végeláthatatlan pletykaroham. Remélem nem igaz,de ha igaz akkor menjünk Heat-be... Mit bánom én hol játszom... Remélem marad a CREW és az elért szint is... Bár ha előröl kezd mindenki mindent,akkor abból van nekik pénzük...majd kiderül ha beborul
-
tomkatomi
tag
válasz
Bekő Tóni #28313 üzenetére
Adidas-os Golf GTI, ha jól emlékszem, már az Invictus béta szerverén is futott, mint ahogy az Oldsmobile is. Csak akkor ugye megkértek minket, hogy ne készítsünk képeket a játékról, az autókról, stb...
A levelR logo, azért érdekes, a kép alján, mert már akkor arra fejlesztettek (kép készülte: 2010 06.18)
Ergo semmi újdonság (értsd: új fejlesztés) nincs.
Csak most veszik elő ezeket.
KÉP ITT
Meg itt
...és itt
Az Adidasos Golfról nem találtam képet. -
SylarHUN
senior tag
válasz
Bekő Tóni #28316 üzenetére
Hol van már az igazi PT-s feeling.
Sajnos, sehol.
Időnként benézek és verseny nélkül kilépek.Annyira hiányoznak azok a hatalmas versenyek, meg kombózások
SSP33DY, Csaba0223, Nepster, MaciG, [HUN]This No ALL, Creative, Ofi1978, BGabor, A1,
[HUN]-KisA, [pH] Tibee [HUN], (HUN)Ploki, DJCsabiC, [HUN]Dani, buvez80, [pH]karibaba[HUN], [HUN]Stig, stb....... -
Bekő Tóni
tag
válasz
Bekő Tóni #28293 üzenetére
na ez hamar eldőlt:
aszongya az aRidion...
A Heat-re szabott ruci a Level-R-re nem passzol
Szóval idén már nem jön újdonság, majd szórják a bónuszokat - nehogy eszetekbe jusson már átmenni a Heat Onlinera.(A linkelt poszt 2. képén azt kell nézni hogy szoba létrehozásakor nincs Sim opció...)
-
laszlohu
addikt
válasz
Bekő Tóni #28293 üzenetére
Köszi az infot.
Soleracer tényleg jó fej. Annak idején chat-eltem vele, hogy a Python Creek map - eket jó lenne behozni ctf módba, és be is hozták, ezért hálás köszönet.
De az, hogy a Leila patch, annak idején 3/4 évet volt a tesztszerveren, az azért durva.
Ezért kezelem fenntartásokkal, ha valami a tesztszerveren van. -
tomkatomi
tag
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #28213 üzenetére
Szép munka !! Úgy tűnik nem megy rosszul a sim, nekem is ott lett volna a helyem, de ami késik, nem múlik! Sajna mindig van valaki, aki túljár az eszünkön, de nem vagyunk messze Tőlük, szóval csak így továb srácok, csak idő kérdése, nincs messze a dobogó legfelső foka
-
tomkatomi
tag
válasz
Bekő Tóni #28176 üzenetére
Üdv!
Igazad van, nem vitatkozom. Most olvasom, hogy az én hsz.-omból kimaradt a pannik elől a "néha" szó, így buktam a témát (pl. cl6 event, B-road reverse, ahol Nino majd egy kört adott a 15 alatt panamával, ráadásul valamelyik King-es seggében volt végig, aki szintén M3-mal tolta. Ha jól emlékszem 3. lett ott -javíts, ha tévedek, Nino). Bár már nagyon keveset játszom mostanában, én is lemértem (igaz, nem tesztpályán, mert az nekem mindig jobb időt mutat valamiért, mint a valóság. Talán ezzel is szeretnék ösztökélni az embereket, hogy húú, ezzel egész jó időket lehet menni, szerezz be egyet...), hanem verseny közben azon a pályán. Panni: 0.57.046; M3: 0.55.822...
Ennyi telt tőlem a két cl6.3 -mal.
Némi árnyék, hogy versenyenként 1-2x falat fogtam a bömössel, a pannival nem fordult elő ilyen.
Amit korábban írtam, most is fent tartom: aki megveszi nem kis pénzért, és tudja is terelgetni, megérdemli, hogy nyerjen vele. Eddig mindig az volt a sírás tárgya, hogy a drága pénzért vett autó ugyanazt tudja, mint a vele azonos kategóriában lévő "ingyenesek". Itt nem így van. Mindenki számára adott a lehetőség. Vagy vesz egyet (és tud vele bánni - pl. Ace), vagy vesz egyet (de nem tud - pl. én), vagy nem engedi be azokat, akik ilyennel jönnek. Esetleg még lehet rájuk csúnyán nézni, ujjal mutogatni
Headhunterék például legutóbb...Azt hiszem kicsit más kategóriáról van szó. Lovaskocsival is megelőznénekSzép napot!
-
tomkatomi
tag
válasz
Bekő Tóni #28170 üzenetére
Aki tudja simben terelgetni az M3-at, az megérdemli, most is azt mondom. Az alappal még csak-csak elvagyok én is... Az is igaz, hogy nem nagyon van ellenfele, bár ez alól a pannik kivételek. Viszont kirittyentve fullosra, már csak igazi mazochistáknak való. Vagy kormányosoknak.
A WGT változata sokkal barátságosabb, már ami az irányítást illeti. Wanganra nem jó. -
noblem1983
senior tag
válasz
Bekő Tóni #28073 üzenetére
A PT-t én is sajnálom de most ez van helyette.Szerintem több játékos lett a játékban így egyik ok a Calendar a másik meg a Thunder mód 2 pályája-több mint 20 szoba csak TA-ban.
Észrevettétek mennyi Nardo szaladgál a játékban?Szerintem hamarosan az lesz a legnépszerűbb autó.Sumoba viszont semmi új pálya ami azért fájó egy kicsit.De sebaj 50% serverbonus van a hétvégén. -
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #28073 üzenetére
Bigi! Jó hogy egy véleményünk van a dolgokról, de (egyelőre) valóban pusztába kiáltott szó... A szobák valóban nem jók így, de ha ismered a szobafőnököt, márpedig én csak úgy megyek be szobába, akkor nem érhet baj és JÓT lehet játszani... Az event calendar pedig TETSZIK! Az pedig főleg, hogy én is tudok csinálni eventet, már régóta vártam ezt(pedig csak kiadás)
Na gó pléj
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni #28048 üzenetére
hááát egyet kell értsek veled r35 témában, de azért én reménykedem még(lehet naiv vagyok
) a játék előre mozdulásában, végülis az Invictusnál nem hülyegyerekek dolgoznak Debrecenben... csakhát lehet leszarrják, mit kapnak a müllerek, de azért a játékosállomány másik fele azért még a régimódi, igazi fair-racer kategória, úgy látszik őket letojásolják magasról, de ne legyen igazunk, a remény hal meg utoljára...
na a tény az, hogy jön új fasza autó, új dizájn és a sim/arc keveredve (ez utóbbi nagyon gagyi dolognak tűnik,. el sem akarom hinni...) ha nagyon gáz lesz, akkor rFactor újratöltve
Karibabáék is ott nyomják már egy ideje az full OBHUN-nal, szóval nem vagyok ekeseredve, biztosan jól elleszek ezután is(nameg a DIRT2 is jó kis gém, meg a GTR2 is
)
na pusszantás, azért nem kell kongatni a vészharangot még talán
ÜDv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest