- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Creative997
őstag
válasz
Plokijuma #11366 üzenetére
Igen a 2000GT a legjobb, de az rp-sek közül Tougera vagy a maxos kawa vagy a lvl2 upgrades hexan. Quaddal semmiféleképp sem!
Toca: 3 lehetőség van:
1. veszel
2. challenge tickettel nyersz a challenge módban
3. AP-s eventen nyersz. Ha feljebb görgetsz akkor Dani épp megemlített és megcsinált egy nagyon egyszerű eventet, amiért 200AP-t kapsz! Nézd meg! De gyorsan mert holnapig tart. -
Loha
veterán
válasz
Plokijuma #10344 üzenetére
Sztem nem olyan hűde rossz dolog ez a speedbug, csak rá kellene jönni, hogy hogyan tudjuk az előnyünkre fordítani
Egyébként fel lehet fogni úgy is, hogy a szerencse forgandó a valóságban is, a nascaros kocsik sem hiszem, hogy mind pont ugyan úgy teljesítenének, ettől csak realisztikusabb a játék
-
MaciG
addikt
válasz
Plokijuma #9675 üzenetére
Euro liga tényleg nagy fun volt
Én a harmadik roundban kentem, mindenki kawával én meg nagy merészen berkatam egy corollát és ez volt a szerencsém.
Rajtnál elhúztam (asszem karambol is volt ott), aztán csaba üldözött 3 körig, de szerintem meg tudott volna előzni ha ghost on van, mert én a hosszú gyors "egyenes" szakaszon elhúztam, úgy hogy kb 60ft volt a külömbség, aztán mire elértük a második vonatsínt ez olyan 5-6 lett
csak nem tudott előzni ,mert íven mentem mindig ,aztán megjött keybrb és ugyanez a 4. körben. Egyszóval corolla power
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #9675 üzenetére
Üdv újra!
"Csak én érzem úgy, hogy nem nagyon nőtt az aktív játékosok száma tavaly decemberhez képest?"
December óta igen szép számmal nőtt az aktív játékosok száma, de ezzel együtt a játékot elhagyók száma is... Ha még mindenki aktívan nyomná az "ősök közül", akkor látványosabb lenne a létszámnövekedés növekedés
-
Isten88
senior tag
válasz
Plokijuma #7947 üzenetére
Azt hiszem a T-Online sűrűn vált IP-t. Nálam, mikor T-Online-os voltam, iszonyat rossz volt, bármikor bármit csináltunk, mindig megszakadt a kapcsolat. Az IP váltás lehet náluk a gond, mert mikor használtuk a netet intenzíven, akkor is váltott IP-t. MSN is ledobált. Lehet az IP váltás az oka...
Nálam CTD van, de nem olyan sűrűn. Olyan, hogy a login képernyőre dobjon ki, eddig még nem volt. Remélem megoldódik ez a probléma, de ennek ellenére is szeretek ezzel a játékkal játszani. Ingyenes és élvezhető is...és ráadásul magyar fejlesztésű is.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #7920 üzenetére
Lehet benne valami, anno még november környékén az egyik patch után nálam iszonyat rossz lett a játék hangkezelése. Csak néha voltak hangok, de azok is akadozva, szaggatva...
Később kiajvították ezt, de lehet még visszamaradtak bene olyan részek, amik hibásak és másoknál ez visszaüt ("megfelelő" eszközökkel...) -
MaciG
addikt
válasz
Plokijuma #7566 üzenetére
BE lehet kapcsolni, hogy a szobába csak hasonló kategória legyen
"Örülnék, ha be lenne vezetve, hogy egy kocsival csak azonos classba tartozó kocsi ellen tudjon menni arcade/pro-ban" - Én ennek egyáltalán nem örülnék, sőtt szerintem más se. Mert pl. egy full-os evo odaveri az alap panamát egy mudon és sorolhatnám, de mégsem azonos kategória. Vagy a ligán pl. class1-es verdával el lehet verni class2-es quadro-t
Rating meg ilyenek tényleg nem sokat ér, de azért olyan jól mutat ha 2k felett van (rating)
Az meg ,hogy ki be kapcsolható, az is jó bizonyos szempontból, mert pl. így TA-ban ki lehet kapcsolni ahol nem mindig a tudás számít( mondjuk ez engem nem érint mert nem TA-zom), és egyéb funokon ahol csak mondjuk driftelünk, stb; ott is ki lehet kapcsolni
-
erdol
senior tag
válasz
Plokijuma #7544 üzenetére
Nem fut semmi felesleges ahogy tudom sőt lelőttem még a víruskeresőt meg a tűzfalat is,próbaképpen.Nem használok semmi "net gyorsító" progit mert nem láttam értelmét.A windowst direkt a béta miatt raktam tegnap újra legfrissebb driverekkel directx-el.3d mark 11000 valahány pötty ma néztem.Netem nem rossz 8 megát mindig tudja,fiam mindig cod2-zik 10 körüli pinggel.Ha bétáztam leállítottan a másik gépet hogy ne zavarjon be az éjjel természetesen egyedül voltam a 8 megára.Az alapjáték soha meg sem röccent egyet sem simán fut mindig,a hibákat leszámítva persze.Szóval X akta.Ma direkt elindítottam a crysist is hogy megy-e rendesen minden oké.Nem értem,pedig ha mindenkinek jó akkor nálam van valami gond biztos,de majd csak kiderül.
-
erdol
senior tag
válasz
Plokijuma #7390 üzenetére
Hát én abban a futamban borzalmasan szaggattam de ez már nem az első a bétában pedig az alapjátékban soha.Egyik nam a drift verseny közben jött ugyanilyen szaggatás.A következő versenyben meg semmi,azt betudtam annak hogy tibee miatt volt mert következőre mikor megint szaggattam akkor tibee-vel voltam megint,aki szintén szaggatott.Most a következő TA-n semmi probléma nem volt simán draftoltam Pajával eggyet sem röccert meg.
Mégegyszer elnézést kérek Pajától akit csúnyán kilöktem akkor mikor nagyon szaggattam el voltam foglalva a saját magammal.
Megvan a video arról is hogy ploki látszik amikor áll a box előtt közben pedig látszik az is amit többször is csinált a játék alatt,a váltó visszavált a gázt elveszi kis idő múlva pedig megy tovább mintha mi sem történt volna.
A video most megy fel majd linkelem.
[link]
Hát a minősége nem túl jó. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Plokijuma #7372 üzenetére
Folytatva az előző hozzászólásom gondolatmenetét
csak közben lejárt a szerkesztési időA béta PT-ben meg kéne lesnünk, hogy ez a jelenség meg van-e.
Legalább 8-10-en kéne összegyülnünk, mert több autónál nagyobb a valószínűség, hogy páran kapnak akár pozitív, akár negatív speedbugot.Egy időpontot kéne megbeszélni.
pl. 19:00? -
mazda626
addikt
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Plokijuma #7323 üzenetére
az en konfigomon ugy 5-10 mp
ma alig tudtam jatszani a beta-val, akarhanyszor bementem, mindig azt a downhill-t nyomattak. az olyan nagy szam? vagy nagyon sok pontod at? nem ertettem, miert mindig az megy. az Arcade valami hihetetlenul gagyi, de a simulation nagyon tetszik. a drag-ot mar az NFS-ben is utaltam, itt se fogom szeretni. a mission-okat elkezdtem csinalni, tetszenek, csak gaz, hogy mindegyik utan kilep a program, majd jobb lesz. viszont sok jo dolog van, pl. kiirja, hogy rating be van e kapcsolva, meg ilyenek, a sivagatagos USA palya is bejon
-
Lui76
őstag
-
Creative997
őstag
válasz
Plokijuma #7323 üzenetére
nekem közepesen fut a béta, ugyanúgy mint a normál, azért volt érdekes, mert tegnap semmi gond nem volt, gyorsan ment minden, de ma mindent tetű lassan töltött be. A gépem meg egész jónak mondható, októberi jó kis cuccokkal, csak egy baja van, az 1gb ram, ahhoz kellene vennem még 1-et
mindenesetre amit Romano linkelt be GS TV-s videot, ott mondták h sajnos alkalmazkodniuk kell a gyenge gépekhez, mert elvárják hogy nekik is szépen fusson, a nagy patch után kiváncsi leszek erre az egészre, kinek hogy fog majd futni úgy hogy nem csak 20an hanem több százan vagyunk össz -
erdol
senior tag
válasz
Plokijuma #7163 üzenetére
Hát de igen is lefogja ha visszafelé is töltesz maxon.Lehet hogy van olyan akinek nem de akiket ismerek mindenki korlátoz visszafelé hogy maxon töltsön lefele.
Műtorrenten egyébként a beállítások kapcsolatok és a legalsó a visszafelé korlátozás/teljes sávszél korlát,és a max feltölt. seb./,annyit kell engedni hogy ne vegye le a letöltést. -
mackosajt
addikt
válasz
Plokijuma #7137 üzenetére
na meg ha előbb gondolkoztam volna, már lehet régen felment volna mondjuk egy hirtelen regelt extrás tárra, onnan meg lehetne tölteni.(persze egy sima html-be beírtam volna a fájlt, hogy ne töröljék, van így feltéve más dolog is
)
Ahogy számoltam, ha amint lejött éjjel, feltöltést indítok, azóta már lehetne tölteni onnan is.csak nem gondolkoztam.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #7119 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, most tényleg lehetett volna használni a fájlcserélést jó célra is. Nem kell messzire menni; a Gamestaron torrentről is lehet szedni a demókat.
Sajna a P2P-ben tényleg csak a warezt látják (pedig ennél többről is szól) és a legszomorúbb hogy némelyik szolgáltató még korlátozza is ezt (pl. Chelloval nem tudom hogy lehetne rendesen PT-zni...) -
MaciG
addikt
válasz
Plokijuma #7010 üzenetére
Szerintem rossz volt a példa
Te említetted a TMN ranglistáját ,ami a PT-ben a ratingnek felel meg...
És a ranglistának semmi köze ahhoz, ha valaki több RP-t szeretne gyűjteni ,úgy, hogy nem vesz igénybe semilyen hack programot, és nem használja ki diretk a játék bug-jait.
Ez egy lehetőség, és mivel a készítők se hülyék (bár ezt vitatnám néha)
ezért tették bele."a játék egyik célja (gyűjtögessünk)" Csak mire egy kezdő eljut A-V-ig ,úgy hogy megveszi az összes kocsit ami tetszik neki, lehet megunja. HA már megvannak a verdák, akkor kezdődik csak a kihívás, legyőzni a jobbakat, pályacsúcsokat dönteni, bajnokságokat nyerni.
Ezért ez véleményem szerint nem csalás, de látom téged nem tudlak meggyőzni, nem is akarlak, úgyhogy felesleges erről tovább vitázni.
(Most nehogy valaki azt higgye, hogy én egéssz nap így játszok, egy meccset nem toltam így, ma olvastam az ötletet, és nem is fogok, mert tele vagyok Rp-vel
, az 1 hetes bula+ittem jó sokat hozott a konyhára
)
-
e=mc²
őstag
válasz
Plokijuma #6996 üzenetére
Mivel nekem valaszoltal, igy magamra veszem.
Kikérem magamnak, hogy barkit is csalasra buzditanek. Ez is egy lehetoseg a jatekban amit irtam. Viszont ennek a hatulutoje, amit utanam irt Paja. Vagyis ha egyedul marad az egyen, akkor fel perc mulva kilepteti.A csalasrol csak annyit, hogy amig az en karomra vki tudatos modon (marpedig van ilyen) pozitiv speedbughoz jut ta-ban, akkor hagy kombozzam magam szarra explorer modban. Amit elmondasod szerint nem tartasz csalasnak. Akkor hogy is van ez?
Nem ismerem a Trackmaniat, de leirasod alapjan ez igen nagy hiba a keszitoktol. Nekik kellett volna erre lepni, (gondolom ott is megvan/volt a lehetoseg a fejlesztok tudtara adni) es maris visszaallt volna a rend.
Csalast en is elitelem. Esszeru kereteken belul viszont kell is. Ezt hivjak lelemenyessegnek.
-
vizibal
tag
válasz
A kombózás gyárilag benne van a játékban, nem tették volna bele, ha nem akarták volna, hogy az élelmesebb játékosok többet gyűjtsenek. Ezt megerősíti a "hack"-packek utólagos bevezetése is. Ráadásul szükség van ugye csapatmunkára is (plusz a várakozási idő, míg összejön 8 értelmes játékos), szóval ahogy te is említetted, nem ez az igazi probléma.
A "heten állnak, egy gyűjt" már súrolja az RP-farmolás (vagy boost) határát, bár ennek eredményessége erősen vitatható.
A saját dummy accountok "elleni" játék viszont egyértelműen csalás. -
MaciG
addikt
válasz
Nah ebben egyáltalán nem értek veled eggyet!
Gondjatok bele, 8 player indul, 6 kilép akkor 2 gyűjt és ha az illető használ bulát+ittemet, szerintem a végén az elszámolásnál kiakadna a számláló
és ez NEM CSALÁS!
Ranglista itt: Aki sokat játszik előrébb van, és mióta ki/be lehet kapcsolni a ratinget, az se ér semmit, mert teszem azt én csinálok egy szobát és látom ,hogy bejön pár hasonló ratingú egy gyengébb kocsival akkor beteszem ha erősebb akkor meg ki... kb ennyit ér.
Ligákon bármikor előjöhet speedbug amit nem képesek kijavítani. Pályacsúcsot nem igen tudsz menni corvette nélkül. (tudom panama is gyors ,de corvette jobb és ez tény, tehát aki költ rá előrébb lesz, ráadásúl pont a panama a bugos...).Jah és hiába vagy jó ha egyszer nincs RP-d ,mert illreálisan drága a tuning.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Plokijuma #7000 üzenetére
Ploki, teljesen egyetértek veled. Már a kombózás is sok, mert ha valaki napi 2-3 órát rászán akkor össze tudja keresni más egész heti RP-jét, ami huzamosabb idő után szintén torzulásokhoz vezethet. Mert igenis nem mindegy, hogy milyen kocsija van a 2 hete regisztrálj newbie-nak, dolgozzon meg érte ugyanannyit mint akik régebben tolják. Ez így fair szerintem. Ettől függetlenül a kombó még az éppenhogy belefér kategóriába tartozik, viszont ha valaki ennél is többet akar szerezni azt már elítélem a mohósága miatt.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Azért szerintem a te személyes rossz tapasztalataid miatt ne írjál már ilyneket, hogy a kombózás csalás, meg hogy nem kell megdolgozni érte. Igenis meg kell: össze kell gyűjteni 8 normális embert, 2x hackpack-ek (ugye ez se igazi hack mert alapból a játékban van), és azért a kombókat se olyan egyszerű gyűjtögetni ha pl beleszaladsz egy mágnesbe. Szóval nem kéne kijelentened, hogy csalás, mert invictusék rakták bele az explorer módot, a 2x hackpacket, meg azt hogyha 3 egyformát szedsz fel az egy kombó. Úgyhogy nem értem az aggódásodat. Annyi történt, hogy a jónép csak most jött rá, hogy a kombózással könnyebben lehet rp-t gyűjteni. Ha a játék kezdete óta csinálnák a kombózást teljesen természetes lenne és te sem írnád azt, hogy ez már a csalást súrolja.
mod.:a kombózás szerinted hogyan fog eljutni odáig, hogy csak kitámasztjuk az előre nyilat és kész?
-
Amur
addikt
válasz
itt azért van egy apró különbség: semmilyen ranglistahelyet,megbecsülést stb.. nem befolyásol,esetleg hamarabb tud megvenni egy neki tetsző autót.itt csak virtuális pénz gyüjtéséről,nem ranglistákról,legjobb időkröl stb..szól!
mivel néhány autó fejlesztésére irreálisan sokat kell költeni ez amolyan robin hood-os adjunk a szegényeknek hadjárat(mármint a kombózás),és ahogy irtad:csapatmunka kell hozzá,nem kis idő amig összejön egy jó csapat aki tényleg csak kombókat szed,és azért el lehet vele szórakozni időben,és ügyességben is(ahhoz hogy gyorsan tudj kombózni igencsak urának kell lenned az autónak! kanyarogni a nem felszedendő itemek között!) Béke! -
-
PaJa1
őstag
válasz
Plokijuma #6662 üzenetére
Igaz. Ez olyan ön dönt: Iszik VAGY Vezet. Játszik VAGY tölt. Egyik a másik rovására megy. Ama VSben még elm1, ha nem csinál bugot, de ott ahol lehet űtközni ott nem nem! Valószínű egy ilyen miatt ugrott be elém ligafutamon az 1ik tag és pördültem meg.
Phoenixezésben én is benne vagyok. Verseny vagy Drift? -
Shad0w
senior tag
válasz
Plokijuma #6635 üzenetére
Először is köszönöm a gratulációt.
Most egyáltalán nemvolt speedbugod. Megnéztem a replayt és az első 3 körben simán balfaszkodtál. Talán picit durva vagyok, dehát így volt... Viszont azaz 1:22.5xx-ös idő sztm a legjobb idő amit stock autóval lehet menni, éncsak 1:22.829-ig tudtam lemenni (csak nem ezen a versenyen). Asszem a te gyors köröd előtt mentem egy 1:23:089-es időt és a köv körben láttam meg a te legjobb idődet, utána annyira izgultam hogycsak 1:23:8xx-as időket tudtam menni ezért hoztál körönként egy másodpercet és sztm utol is értél volna ha nemrontod el a végén (aza fránya víruskergető, remélem legközelebb sem kapcsolod ki..)
Zh-s téma: holnap lesz 3, utána szerdán egy, de az este fél hétkor, aztán csütörtökön még 3 és, hogy ne unatkozzunk annyira a héten csütörtökön még este fél hatkor egy kötelező mérés egy cégnél. Sztm én nyertem.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Plokijuma #6635 üzenetére
nálunk a mikro-makro ilyen. 2 hónapja minden hétvégén a variant bújom, így talán beleférek a ~10%-os rátába akik átmehetnek... nekem jövőhéten lesz a nagy roham, minden napra jut zh-m... utána vizsgaidőszak. jo lesz :-) utána egy hétig alszok, utána meg játszom látástól mikulásig :-D
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #6577 üzenetére
Igen erre gondoltam én is, de nem volt teleportálgatós játékos a pályán, bár 10-en voltunk én a térképen nem láttam senkit "lagzódni"...
Remélem ez egyszeri eset volt és nem lesz belőle speedbug sűrűséggel
bubu256
KösziKár hogy emiatt az utolsó szakaszt nem bírtuk végigdraftolni 3. helyet simán megfogtuk volna
-
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Plokijuma #6106 üzenetére
Szerintem frankón megkülönböztethető egy kezdő véletlen hibája, és egy ilyen jellegű pofátlankodás. Az hogy keresztbeáll az úton, várja az embereket a pitkijáratnál és társai az én leiratomban nem tartozik a véletlen baki fogalomkörébe.
Limitálni kellene igen, erre nagyon jó megoldás a másik két TA-kategória, csak az a kár hogy baromi drágák a verdák hozzá, és ezért baromi kevesen veszik meg őket. Ha megvan az adott szint akkor ingyen, de maximum jelképes összegért kéne adni a TA-verdákat. Így ad1 többen versenyeznének ott (a rookie tényleg a rookie-knak lenne), ad2 maradna pénz normális autókra és fejlesztésre.
-
Creative997
őstag
válasz
Plokijuma #6072 üzenetére
Ezt kapjátok ki, sok minden mocskot láttam már ebben a játékban(pl Pepe dragster Panamaját
), de TA-ban ez már nagyon komoly volt. Pro verseny, 2-en vagyunk 15 kör, C vagy B szintű ellen már nem tudom. A lényeg hogy olyan durva negatív speed bugot kapott a gyerek, hogy Kapaszkodjatok meg: körönként 8 másodpercet kapott!
Míg én 54-53-as időket mentem, addig ő 1:02-eseket max!! Az már mellékes hogy a második körben mentem egy best lapot és utána meg se tudtam közelíteni azt az időt, ugyanolyan teknikával, és persze fogyó benzinnel, erről ennyit, a TA egy rakás fos.
A másik már rookie-val, amit nem értettem, hogy megyek szokásos tankolás előtti 1:01közepe egyedül, 30 kör, a mögöttem levő mindig lassan tankolt, de egyedül !!1:00:1-es időt!!! ment, persze hogy az utolsó kör utolsó kanyarjában úgy elhúzott hogy csak lestem. Meg nem tudom, eddig drafttal is ilyen 1:00:1-2-3as időket mentek hetek óta, most meg? 58-asakat!
Most érem el a maxot a játékban, megvárom a nagy patch-et, megnézem az újdonságokat, feltúrom a Panamamat amennyire tudom, aztán nekem vizsgaidőszakom lesz, meg nyáron se nagyon fogok játszani. Szeptemberben visszatérek, ha addig nem javulnak meg ezeknek a hibáknak, legalább annyi része hogy egy kicsit élvezhető is legyen (TA), akkor megy a kukába. -
msgt.fubar
senior tag
válasz
Plokijuma #6072 üzenetére
A szerver a verseny közben állandóan próbálja szinkronizálni a játékosokat, hogy mindenki mindent ugyanúgy lásson ahogy kell. Namost ha van 1-2 laggosunk akkor már rögtön borulhat a bili, és rossz adatokat küld vissza a szerver. Tehát ilyen alapon mindegy mit számolt a te géped Budapesten, ha a szerver megzavarodik picit és rossz adatokkal felülbírálja a tieid. Ez persze csak egy teória, de van egy olyan érzésem hogy nem áll távol a valóságtól.
Ha pedig így van akkor eleve ott a bibi, hogy a központi szerver nem ellenőrzi a beküldött adatokat. Ezek az adatok a kocsi aktuális (x,y,z) koordinátákkal megadott pontos helye, aktuális sebessége és gyorsulása, illetve a korábban említett tapadáshoz tartozó együttható. Szóval ezeket nem ellenőrzi a teóriám szerint a szerver, tehát ha sokan sok rosszat küldenek be, akkor a többség-dönt-elve alapján a többiek jó adatait is ehhez igazíthatja. Az pedig rengeteg időt és erőforrást emésztene fel ha minden adatot ellenőrizne, lehet hogy játszhatatlanná válna a játék. Persze csak ha ennél az elképzelésnél maradunk.
Nem tudom hogy így van-e vagy nem, de ha záros határidőn belül nem változtatnak valamit a fejlesztők akkor nagyon nagy bukta lesz a játék. Ez persze most még nem látszik egészen nyílvánvalónak, pedig már most vannak jelei. Például az, hogy a nagy öregek közül (gyk A-V szintű, 2000-es ratinges játékosok) egytől-egyik elszállingóztak, mert látják hogy nem veszik túl komolyan ezt a játékot (a fejlesztők-karbantartók). Helyettük van 3 raklapnyi B-C-D-E núb, és igen látszólag emelkedik a játékosszám, de a színvonal rohamosan zuhan. Mennyivel jobb lenne az újak mellett megtartani a régi játékosokat is, kedves feljesztők?
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Plokijuma #6062 üzenetére
Van egy olyan sanda gyanúm hogy akik ilyen sokszor produkálnak speedbugot azok földrajzilag egy helyről lehetnek. A szervertől való távolság vagy az adott internetviszonyok miatt jöhet nekik elő. Mert alapvetően a netkód hibája az egész - rosszabb netkapcsolat, ritkábban küldi és fogadja a csomagokat és lám meg is van a speedbug. Ha sokan mennek egy versenyben akkor is előjön, mert sokan sok országból lehetnek egy adott versenyen. Vagy direkt ratehaxorok a gyerekek, és az összes legjobb idő kamu.
-
Viszlát
addikt
válasz
Plokijuma #6068 üzenetére
Igen! Volt 30 köröm kifigyelni, tele tankkal üres tankkal egyaránt
Ha üres a tankom és egyedül megyek, tehát mehetek az általam legideálisabb ívnek tartott vonalon, akkor a kanyar előtti végsebességem 171-172. Körülbelül a kanyar felénél járok, amikor lecsökken a sebességem arra a szintre, amit aztán már tudok tartani végig a kanyar során (162-163). Én úgy szoktam kijönni a kanyarból, hogy az idális ívről elengedem a megfelelő pillanatban, így "átsodródik" a külső sávba, a bukkanón így 165-166 tud lenni a sebességem.
A lényeg, hogy ez a speed bug alatt is ugyanígy volt. Egyetlen különbség amit érzékeltem, az az autó hangjában volt, mintha erőlködött volna, egészen más hangot hallottam mint addig, de lehet, hogy ezt már csak belebeszélem.
-
PepeDon
tag
válasz
Plokijuma #6068 üzenetére
Elég sok replay mentettem már, de nem hiszem, hogy ezzel törődnének a fejlesztők. A legjobb ha az ember csak a saját speedbugját küldiné el nekik. Ugyanis, ha más embert 'jelent', akkor fennáll annak a veszélye, hogy csak nála történt minden. Mint a lag esetén. Ott is csak te látod, hogy 1-2 vagy a többiek állnak és te mész, a többieknél meg pont fordítva. Tudom a speedbugostól gyenge védekezés lenne, de akkor is lehetne erre hivatkozni.
Azért én azt mondom csak olyan speedbuggal foglalkoznak (illetve nem a jelek szerint) amit veled történik meg.
Ott a 3-4 log fájl amibe elég sok minden van. Például azt se láttam sose, hogy feltöltené időközönként egy szerverre és utána tudnák elemezgetni.A speedbug szerintem is a kanyar 'rossz' beállítása miatt van. A kanyaríven néha úgy betapad, mintha 3 tonna lenne a kocsi. Szerintem inkább a súly miatt van és nem tapadás miatt. Egyszerűen draftolva se megy úgy az autó, mint bug nélkül
. Szélárnyékból nem lehet kiugrani, mert a másik annyival gyorsabb. Ebből gondolom, hogy a súly miatt van. Ha tapadás miatt lenne, akkor ha jobban tapadna gyorsabban lehetne a kanyarban menni, kisebb tapadásnál, meg csúszkálna illetve lesodródna a kanyarívről. De nem erről van szó, hanem szimplán belassul a kanyarban az autó.
Ez így mind a TA-ra vonatkoztatva.
Más versenyeken nagyon nem lehet megállapítani ki a bugos, mert annyi tapadás segítő, meg sebesség növelő cucc van, ráadásul az íveket se úgy veszi az ember.....
Egyenlőre nekem a Panama két keréken a legjobb. Ott pl teljesen elment a súly az elejéről és mind hátra csúszott. Gyorsult mint állat, de kanyarba be nem lehetett vele fordulni. Az előző futamon (akkor a két kerekes bug előtt) meg 80 felett csúszott ki. Tehát ott a tapadás szállt el, de lehet, hogy hírtelen 'lefogyott' a Panama és azért csúszkált pattogott.
Jó lenne egy 'nemhivatalos' bugbejelentő csapatot felállítani, de annyi ideje meg kinek van játszani. Marad a várakozás, hogy talán, majd egyszer...
Mondjuk ezzel csak azt érik el ,hogy egyre kevesebben fognak játszani a játékkal. Én is elgondolkoztam a Panamás bug után, hogy 'ez most jó nekem?'. Adtam a játéknak esélyt, megvárom még a májusi nagy update-et és megnézem az AA kategóriát. Meg a másik TA-s pályát várom. Ha utána is ilyen bughalmaz lesz, szerintem ki fog kopni a vinyóról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest