- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
"ráadásul nekem ma nagyon lassan lépegetett ki és be a szobákból, vásárláskor..."
Nálam is átlag 20-30mp-t gondolkodik (főleg szobába való belépéskor)... még backpack megnyitásakor is

Najó, nyilván a gyengécske PC-m miatt (is) van ez.
Sajnos a Beta teszthez így nem tudok sokat hozzátenni, mivel észrevételeim szerint egy picit megnőtt a PT gépigénye (nem sokkal, de gépemnek már így sok), a normál PT még épp eldöcög ezen vason (ritkán még ez is megakad), de a béta verziónál elég gyakran esik az fps szám tartósan 20 alattira (hiába van totál minimumon minden, memóriából minden kézileg kilőve)tanács/ötlet:
Miért muszáj minden szobában a háttérben látnom 3D-ben a kocsikat? Nagyon megnöveli a töltési időt szobába be/kilélépésnél.
Gyakran elkezdődik a verseny, mire betöltődik (30-40mp) minden a szobában, de amíg betölti a kocsikat addig, nem lehet a chatbe írni, hogy várjanak, mert esetleg kocsit/backpacket váltanék.
(gyorsabb gépeknél ez menniyre súlyos?)Nem lehetne valami egyszerűbb megoldás egyszerűbb gépek miatt a szobában jelenlevők kocsijának megjelenítésére? Egy sima 2D-s kép is bőven megfelelne... Ha közlekedek ki/be a szobákból, nekem a ki/belépés sebessége sokat számít.
Tudom, pont most került be ez a rendszer, hogy háttérben a kocsik megjelennek, így nem hinném, hogy meg fog változni, de valahogy gyorsabbá kéne ezt tenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest