- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Plokijuma
üzenetére
Nah ebben egyáltalán nem értek veled eggyet!
Gondjatok bele, 8 player indul, 6 kilép akkor 2 gyűjt és ha az illető használ bulát+ittemet, szerintem a végén az elszámolásnál kiakadna a számláló
és ez NEM CSALÁS!Ranglista itt: Aki sokat játszik előrébb van, és mióta ki/be lehet kapcsolni a ratinget, az se ér semmit, mert teszem azt én csinálok egy szobát és látom ,hogy bejön pár hasonló ratingú egy gyengébb kocsival akkor beteszem ha erősebb akkor meg ki... kb ennyit ér.
Ligákon bármikor előjöhet speedbug amit nem képesek kijavítani. Pályacsúcsot nem igen tudsz menni corvette nélkül. (tudom panama is gyors ,de corvette jobb és ez tény, tehát aki költ rá előrébb lesz, ráadásúl pont a panama a bugos...).Jah és hiába vagy jó ha egyszer nincs RP-d ,mert illreálisan drága a tuning.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arena Breakout: Infinite
- Futás, futópályák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Horgász topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ez NEM CSALÁS!