Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
Konkrétan jobban néz ki az eső effekt és a tócsák (vakon meg nem mondanám melyik-melyik) az RT-t kikapcsolva: [link] , [link] .
Sőt a 2. videónál hiányoznak a tócsák az RT-s változatban.
Ez csak ilyen tessék-lássék, marketing RT. Van ahol jobb, van ahol rosszabb. Szerintem egy jó atmoszférához nem kell RT. Művészileg mindkét módon meg lehet oldani, hogy mit lássál és mit ne. -
TrishtanAG
senior tag
Mondjuk azok a strímerek, és egyéb celeb létformák, akik pár nappal egy adott játék megjelenése előtt, az embargó lejártának másodpercében telitojják a netet spoilerekkel, nem a lemezt kapják meg valamennyivel a megjelenés előtt, hanem egy kulcsot a játékhoz. Ideje bezárni a Store-t is tehát
-
denko
senior tag

Ezeket amúgy vesz valaki egyáltalán? -
Frod
addikt
válasz
pr0bi
üzenetére
Azt meg nemtudom, hogy miről szóltak a hírek, de a Ethan szála le van zárva, kapott utána egy dlc-t a Village (Winter's Expansion), abban viszik részben tovább.
Kicsit nehéz ilyen barkóbásan beszélni, de ha játszod a Village-et megérted.Ez a három rész egybe kiadást én pedig csak Switch2-re látom "Generation Pack" néven, gondolom ez csak annyit takar, hogy arra a gépre is megjelentek a legutóbbi részek.
-
válasz
markknight
üzenetére
Hajrá, így kell csinálni 👍😅
-
Nem élek más világban, egész egyszerűen kerülöm az ilyen számomra érdektelen oldalakat, mert ezek nélkül is tudok élni, amikor ezek nem voltak, akkor is volt élet és senkinek sem hiányoztak, ennyi a történet...nem okoskodás, csak egyszerűen leírtam, hogy lehet úgy is csinálni a dolgokat, hogy az jó legyen!
Nem iratkozom le arról YouTube ami érdekel, hanem van spoiler lehetőség, hogy mit nem szeretnék látni, és szerintem ilyen lehetőség máshol is van, remélem tudtam segíteni, szívesen 😅 -
pr0bi
senior tag
#213249 Frod
Egy időben nem arról szóltak a hírek, hogy Ethan története 3 részes lesz? Ezt a gondolatot törölték? Mint játék jó a 7,8, főleg az előbbi de nekem annyira nem hiányzik az arc nélküli karakter. Azért is kérdezem mert van olyan bolti dobozos változat ahol egybe csomagolták a három részt mintha összetartoznának. -
-
_drk
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Facebook, YouTube, Insta, Titkok, itt prohardver, akár Twitter.
Erre nem tudok mit mondani ha semmit nem használ az ember...de tudtam jól hogy megjelentek.

Általános tájékozódás, napközbeni kis kikapcsolódás, szórakozás.
Érdekel a gamig, algoritmus tudja is, így azt hozza automatikusan. -
TBT
addikt
Ez sajnos így van. Nem vagyok feliratkozva ilyen gémpléj + influenszer csatornákra, a YT mégis felhozott nekem olyan videót valamiért (korábbi Game Summer Fest + Game Awards trailerek megtekintése alapján), hogy XY/Resi 9 endings... És nyilván szpoljeres bélyegképekkel.

20-25 évvel ezelőtt (a kézzel fogható újság korában) még nem találkoztál ilyennel. Ott tényleg a játékosok fedezték fel a játékot és osztották meg tippjeiket és tapasztalataikat a játékokkal kapcsolatban, akár egy magazin, akár egy fórum hasábjain. De, persze azóta nagyot változott a világ, így viszont ez a fajta varázs is kiveszőben van. -
_drk
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Nekem is böki a csőröm.
Azért anno mikor alig volt információ és vehettél egy újságot érdeklődni kurva a nagy kontraszt, ahhoz képest, hogy majd most az összes spoiler a nyakadba borul már az első naptól.Meg amikor örömködnek, hogy ők már végigvitték meg jaj micsoda jóság van a középen...
Azt meg nem mondhatja senki, hogy akkor nem kell követni, mert ez ha akarod hanem borul nyakadba. Vagy letörlöd magad a netről amit már nem tehetsz meg ha normális életet akarsz.
-
VTom
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Igazából nem muszáj megszüntetni a lemezes kiadást, elég lenne fiókhoz kötni a regisztrációját. Amit nem értek, hogy ezt miért nem lépték meg eddig.
Ha nem lenne használt piac, előbb megtérülne a játékfejlesztés, és korábban érkezhetnének akciók. Nem beszélve a lemezes verziók gyártásának költségéről, ami a kiadók zsebében maradna.
Lejjebb nyilván nem mennének tőle az árak, de lehet, hogy nem menének feljebb.
-
tl-x
addikt
Én lemezesen fogom megvenni, szeretem hazavinni, kibontani, kitenni a polcra. Nézegetni a borítót és külön öröm ha még van hozzá valami ajándék poszter vagy fémtok.
-
-
Elderath
addikt
5 óra múlva indul a Marathon server slam akit esetleg érdekel
-
Frod
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
"Ezt is mondják, de valóban olcsóbb lenne a digitális ha már nem létezne a fizikai példány?"
Technikailag annak kellene lennie, hiszen se gyártás, se szállítás, se raktár, aztán hogyhogynem, egy centet sem fognak lejjebb menni az árak, ha ez bekövetkezne.
#213265 TBT
Ennek mondjuk sosem értettem az okát, amikor nem szürke kulcsbolt, és megjelenéskor mégis ott a kedvezmény a Steam-es árhoz képest, hogy ezt így hogy. -
cyberkind
félisten
Ezt is mondják, de valóban olcsóbb lenne a digitális ha már nem létezne a fizikai példány?

Amit régóta nem értek, hogy itt miért nem hozták már meg ezt a döntést, de legkésőbb a mostani gen rajtjával, hogy ennyi volt a lemez, ha tetszik király, ha nem, akkor lehet venni a másik konzolt, de ugye ez se így lenne, mert ezek is állandóan várnak és egymásra licitálnak...
NyMRooD
No probs, azt is veszem nonstop, de itt nem ez a szitu ismét.
TCr
Szuper!
-
TBT
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
De, több helyen van rá kedvezmény is (a különféle ASUS hardverekről és perifériák mellé csomagolt kuponokról már nem is beszélve). Fanatical és GMG is eleve 18% kedvezményt ad a Resi 9-re. Nekem a PC-s változat (Deluxe, előrendelői bónusszal) 25 000 Ft volt. PS5-ön ez legalább 12K-van több lenne. De ilyen a Pragmata is, illetve a Silent Hill f is ilyen volt.
Most a Death Stranding 2-re is adnak 15% számos (nem szürke kulcsos) oldalon. -
cyberkind
félisten
-
whitezo88
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Pron néztem én is és tényleg homályos pl éleken, de attól még szép a játék maga.
-
cyberkind
félisten
Ahhoz képest, hogy holnap jelenik meg a Resi 9, már tömegek streamelik, jól sikerült ez is, remélem, egyszer a kiadók is megtanulják, hogy kötelezően ejteni kell a lemezes kiadást, mert ez lesz a vége, még a Gta VI is így fog járni, talán az majd elindít valamit ebben a dologban.
-
tl-x
addikt
-
Frod
addikt
válasz
pr0bi
üzenetére
Inkább van kapcsolódása a 2-4-Outbreak részekhez, de ahogy mondani szokás "új játékosok is élvezhetik."
(Persze erre meg én mindig azt mondom, hogy "na de minek", hiszen aki nem játszotta a régieket, annak sok "hűha" momentum egyszerűen nem lesz meg, de ez már csak az én hozzáállásom)
A 7-8 teljesen külön van, és amúgy lezárt. -
Szoke1982
senior tag
-
pr0bi
senior tag
Történetileg van valami szoros kapcsolódása 7-8 részekhez a Resi requiem-nek (mint trilógia)? Nincs meg továbbra se a nagy érzés, hogy ez nekem most kellene.
-
F-ECT$
titán
Az elmúlt bő 1 hónapban kicsit magába szívott az Arc Raiders (amit csak ajánlani tudok). De lassan lejövök róla, így kipróbáltam a Pragmata demo-t. Kicsit olyan vegyesek az érzéseim, de ez a hack + lövöldözős játékmenet így elsőre tetszik. Teljes áron nem veszem meg, de ha bekerül valamelyik katalógusba, akkor behúzom majd.
Azért nem csak a jó derült ki a ~20 perc alatt: a mozgás, meg az egész játék kicsit olyan lassúnak tűnt, és a grafika se volt túl szép. -
VTom
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Elvileg csövön lesz tartalommal, én inkább pont a fordítottjára gondolok, sokan otthagyják 10-20 óra után, pedig csak utána indul be igazán.
Aztán lehet, hogy épp nem, mert akció-kaland, nem RPG, tehát elvileg nem lesz benne klasszikus karakterfejlesztés, hanem találni lehet cuccokat, amik képességeket adnak. Ez a része viszont tetszik, mert gyűlölöm már egy open world játékban, hogy X területre még nem mehtek el, mert hogy mindenki lvl30, én meg csak lvl5 vagyok.
-
Xaels
félisten
válasz
pzstm
üzenetére
Én nem állítom, hogy rossz játék lesz, szerintem 7-8körüli átlagot biztos hoz majd ami még mindig nem a rossz kategória. Csak nem lesz az a minden téren csoda mint aminek beállítják és túlságosan felfokozzák a játékosok elvárásait. Azt is eltudom képzelni, hogy az első 5-10-20óra még jó lesz, utána kezd majd kifulladni.
-
TBT
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Gondolom nem véletlen... Ezek a megjelenés előtt 1-2 órával lejáró embargók nem szoktak sok jóval kecsegtetni. Én nem ajánlanám az előrendelést. Majd csak a megjelenés után, ha tényleg úgy és az lesz, mint ahogy és amit ígértek.

Azért a Pearl Abyss neve nem igazán volt eddig garancia a minőségre és a feltűnően jó alkotásokra.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem bírtam ki, megvettem a Lord of The Fallent. Lies of P második végigjátszás után belevágok. Tiszta tébolyult vagyok...2 souls játék egymás után.
-
pzstm
titán
Crimson Desert early impressions from content creators:
• "Yes, the game is real. Yes, it's f*cking awesome"
• Combat feels fresh. Takes some practice but plays unlike any combat system they've seen before.
• The target audience is "content lovers" and those who love getting deeply immersed and exploring every nook and cranny
• Massive amount of content, this isn't a game you can finish in a few days
• Creators got to play around 6 hours with the preview embargo landing on March 4th -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Igen pontosan, ezért írtam, hogy stílusos, mert megmarad az emberben, de ettől még nem lesznek gyönyörűek, mert 1-2 helyszín jól el lett találva stílusában, főleg ha a többi 70% rész meg nem annyira 😁
Amiket említettem nem is kellenek helyszínek, mert ott az egész játék úgy ahogy van gyönyörű, és most erről kezdtünk el beszélgetni 👍 -
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Dark Souls 3 Irithyll, Elden Ring Siofra River, Bloodborne Yharnam. Ilyeneket előtte nem láttam, csak most ezekben a souls játékokban.
Szép volt a Witcher 3 is, de ezek valahogy még durvábban az ember emlékezetébe vésődnek.
Szépek amiket megemlítettél, de külön helyszíneket nem tudnék sorolni. A Rdr2-ből már viszont igen.. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Gyönyörűnek azért egyiket sem mondanám, inkább stílusos maradjunk ennyiben 👍😂
Gyönyörű az a GOW vagy Horizon, de ezek a Souls gamek egyik sem az
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Csúf grafika??? Hát a maga idejében pedig, egy eléggé hangulatos stílusos szép játéknak számított, nem mostani szemmel kell nézni a 10+ éves játékokat, mert akkor minden is csúnya 😂 Ezzel az erővel akkor az Elden Ring is egy ocsmány játék és a LOTF hozzá képest gyönyörű, pedig az újabb,de ott sem azt néztük...ja és dobálták rá a 10/10-et így is, LOTF meg 10/7, szóval ez sok mindentől függ 🤔
-
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az azért nem kevés játéknál van jelen még pro-n is, én úgy tudom itt sokakat inkább a csúf grafika riasztott el. Pedig kár kihagyni, mert az egyik legjobb From játék. Amiből lehet soha nem lesz már remastered vagy remake.
55-ös oleden toltam egész közelről, 1-1.5 méter lehet talán a távolság. Élveztem baromira.
Mondjuk előtte 13.3 colos 4k-s laposon toltam a Sacred első részét, lehet azért nem zavart.. 
Szerk. Szerintem is szép volt nagyon. Vannak viszont akik nem így gondolják. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ja hát Bloodborne-al nem is az akadás a gond, hanem a szemet bántó 30fps és az alatti futás teljesítmény, de az nagyon
Imádtam a játékot, akkor még LCD tévém volt, és ps4pron azt mondom, hogy akkoriban még játszható volt, de mostani szemmel és oleddel már nem igazán tudnám végig játszani
-
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az is lehet, hogy a beállításokkal kellett volna jobban variálnom nem tudom.. A sima ps5-re panaszkodnak, de lehet már ott is jobb.
Az biztos, hogy a Bloodborne-nál nekem megszokta a szemem a dolgokat, úgy igazán akadásra nem is emlékszem.
Sajnos a külsős játékok kezdéskor általában konzolokon is szenvedni szoktak, lusták már arra is optimalizálni. De lehet neked is megszokta már szemed és észre sem veszed. Ami a jobbik eset. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem tudom, én megjelenés óta Pron tolok mindent, tehát lassan másfél éve, így lehet akkor a sima Ps5 már tényleg csere érett akinek az van, mert nálam semmi akadás, komolyan...PC-t meg nem vágom, mert nincs, de ez is érdekes kérdés, hogy lehet, hogy Ps5Pron jó, egy drágább PC-n meg szar, gondolom az optimalizálás lehet a gond nem pedig a hardver 🤔
-
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Mondjuk azokat boxon toltam, de redditen ugyanúgy a ps verzióra is panaszkodtak mikor rákerestem. Lehet pro-n jobb volna? De egyébként zúg tőlük a net, hogy még pc-n is problémákkal küzdenek szegények. A Wuchang pl. nem véletlen van 7 pont alatt metán, nem kell félni nem csak a bossok miatt.

Bár most elnézve a Lords of the Fallen is 7 pont alatt van, itt is sejthető hogy mi miatt. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nekem egyik játéknál sem volt semmi akadás ( LOTF-nél az elején amikor megjelent volt egy kicsi, de akkor még Pro patch sem volt hozzá, de hónapok óta vajsima a játék, kb 10 patchet kapott már megjelenés óta 😅)ezért írtam, hogy akkor nálad valami más lesz a gond... Wuchang pedig az elejétől fogva gyönyörűen fut😳
-
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az említett két játéknál indításnál már buherálnod kell a beállítások között, mert trehány módon rosszul vannak kipipálva konzolon. Eleve már innen sejthető, hogy melyik játék futhat vajon jobban.. Nem beszélve arról, hogy a másik egy Sony Ex. cím, ami tény hogy nem sikerült a legjobban performance terén, de akkora akadásokkal nem találkoztam semmiképpen sem benne mint írtam fenn is. A Wuchang viszont dettó akadozott végig, még ha nem is úgy mint szegény Lord, de feltűnő volt a beállítások variálása után is.
De ezért jó hogy "edzettem" magamat, így teljesítmény nélkül is élvezhetem a kiváló játékokat, amiket valszeg egyébként kihagytam volna.
Petreszku.
Eddig csak a Wuchangba tört bele a bicskám a souls játékok között. Erősek és gyorsak voltak a bossok, sokszor unfair volt a játékossal szemben, de a legfontosabb számomra az volt, hogy a legyőzőttek után sem éreztem semmit. Így könnyebb volt elengedni.
Remélem sok ilyennel nem fogok találkozni, mert ezek a hardcore dolgok meg tudják ölni a játékélményt. -
válasz
undercover
üzenetére
Wukong az még egy 2M-os PC-n is tud droppolni, tehát nem nagy baj ha egy 300K-s konzolon is ezt teszi...
-
undercover
őstag
Hali! Olyan egy hete nyomom a Wukongot PS5 Pro-n...
Bár hozzáteszem, hogy performance módban tolom, de néha még igy is vannak fps gondok
Sokat droppol, ha sok minden történik egyszere
De a harcrendszert nagyon élvezzem! Utoljára ilyen jól az Elden Ringel szórakoztam talán.
-
toompa
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Gyárit.
-
WhiteWalker
nagyúr
Milyen töltő állomást érdemes venni PS5 joy-hoz?

-
Petreszku
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A Hellpoint nehezebb, de érdekesebb és kicsit különc az atmoszférája.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Egyre érdekesebb meglátásaid vannak a játékokkal kapcsolatban 😂

De ha nálad a Bloodborne jobban fut mint a másik 2 említett játék, nos ott valami más lesz a gond... -
ribizly
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Attól tartok, hogy az pont menni fog, csak megmarad a 30-as lock.
Én a Bloodborne-t pont azért hagytam abba, mert szétszakad a fejem tőle ~30 perc után.
Ezen nem fog segíteni az, ha szebb.
Persze azt is hozzátenném, hogy OLED-en ez eleve nem annyira jó, mint egy mezei LCD-n, de ez rajtam nem segít.
-
ribizly
veterán
válasz
Szoke1982
üzenetére
Ha csak annyit tud, hogy implementálják az FSR4-et, akkor már jól jártunk.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy rendszerszinten válik e elérhetővé, vagy az lesz, hogy ha az XY stúdió implementálta akkor van, ha nem akkor meg nincs, mert ez utóbbi esetben megint annyi értelme lesz, mint most.
Amire rettenetesen vágynék az az, hogy rendszer szinten tudjon target framerate-re (mondjuk fix 60) állni és dinamikusan állítsa a felbontást.
-
Szoke1982
senior tag
PS5 Pro frissítési részletek érkeztek, a Sony szabadalmaztatta a PSSR 2.0 technológiát [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szép volt a Witcher 3 is, de ezek valahogy még durvábban az ember emlékezetébe vésődnek.
Imádtam a játékot, akkor még LCD tévém volt, és ps4pron azt mondom, hogy akkoriban még játszható volt, de mostani szemmel és oleddel már nem igazán tudnám végig játszani
Kendek
RangerFox