Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
kresz2
üzenetére
De ott jók voltak a visszajelzések nem? Szegényt szerintem csak a Sony cseszte el, ahogy mostanában is kb mindent maga körül.
Day1 én biztosan csak olyan játékot veszek ami kedvenc számomra, vagy egyértelműen mesterremek. A többit csak akciósan. Nem tudom mi a probléma ezzel. Eleve verseny van, ilyen világban élünk. Nyílván aki jobb játékot csinál az generál több eladást a single címeknél. -
kresz2
aktív tag
Igazad van,és szerintem ennek mai napig a legnagyobb áldozata a days gone 2.
Mármint a Sony hülyeségének.Az order is jó játék volt nagyon, emlékszem,hogy kifogásolták benne a sok átvezető videót,hogy ez nem is játék,inkább film.
Érdekes,hogy ez a metal gear solid 3 esetében például nem probléma.
-
vg
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
Sajna szinte biztos h valami el lesz rajta rontva, mert lelépett az egyik vezető fejlesztő James Ohlen aki kezdettektől dolgozott rajta. Nem hinném, hogy véletlen lépett le. Érted, csinál egy stúdiót, fél évtizeden keresztül dolgozik a játékon, aztán a megjelenés előtt lelép.
-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Amúgy igen, mi vagyunk a hibásak. Nem csak mi, az újságírás is, de az keginkább csak a sonynál, náluk van rohadtul beakadva, hogy ha egy játék nem kap jók értékeléseket, akkor az megy a kukába. Ez történt a The Order 1886-al is. Kapta a szar értékeléseket, el is engedte a sony a kezét végleg, azó a már meg is szűnt a Ready at Dawn, ma meg a f*asztát szopja mindenki a játéknak, és azon sirdogál, hogy halott az ipar.
Én őszintén azt gondolom, hogy az, ami magát gémerként aposztrofáló közösséggel törétnik, azt nagyon megérdemli. Keményen megdolgozik minden nap a sorsáért. -
nesh_019
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Csak azért van 7 pont mert irányítás nehézkes, a történet se túl acélos és annyi minden van benne ami össze zavarja az embert.
-
pzstm
titán
A PlayStation szeptemberig kivezeti a PlayStation Network (PSN) márkajelzést. A szolgáltatás technikai részét nem érinti a dolog, egyszerűen az elnevezést/kinézetet fogják megváltoztatni, de egyelőre még nem tudni, hogy mire.
https://insider-gaming.com/playstation-dropping-pc-network-branding/ -
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Amit valszeg meg is fognak kapni, ha mindent majd leárazva vesznek meg, vagy sehogy.
-
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
Van azert ezen hatos es hetes is.es amigy pont jol leirja azt amit varok a jatektol. Mert ugyanaz a aktek van akinek 9,5/10 masnak 5-6/10. Ez van

-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Majd a kövekezőre megint MMO-t fognak csinálni mert az több pénzt hoz, és tele lehet sírni a fórumot, hogy haldoklik az ipar. A játékosok meg úgy fogják gondolni, hogy hát azért haldoklik, mert hülyék irányítják, ők ugyan nem tehetnek semmiről.
-
nesh_019
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Este 11...
Vicc
-
Farkassacred
őstag
Ha a generáció játéka lenne, akkor gondolom ennél azért jobb pontszámokat kapott volna. Valaki nagyon tudta náluk, hogy kell hypot generálni, abban tényleg nagyon jók voltak ezt elismerem.
Akciósan majd kipróbálom valamikor, most viszont megúsztam több mint 20k-t ez már egész biztos. -
Szilágyi84
senior tag
Crimson Desert tényleg csak este 10től indítható?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
Itt jön ki az, hogy a playstation közösség a PS4 érában hozzászokott a kitűnő playstation exkluzív játékokhoz, de a ps5 életciklusa alatt ebből szinte szart sem kaptunk..... így maradt nekünk a Crimson Deserthez hasonló játékok, mint remény, amit agyon hypolt az internet, meg ez a fórum is, így sokan felrúgták az ebben a fórumban is ezerszer kitárgyalt arany szabályt; semmit nem szabad előrendelni!!!....amibe lehet én is beleestem volna, ha lenne hozzá magyar felirat...
Okoskodás off. -
-
Peat76
őstag
-
pzstm
titán
-
Szoke1982
senior tag
-
pzstm
titán
TLDW: Crimson Desert is a generational game. A game that fundamentally changes our perception of what is possible in the medium. Its open-world, exploration, and sheer scale all offer something that almost no other game has even attempted. It's NOT perfect: there are bugs, occasional quality dips, and its scope can sometimes leave ideas on the table for too long, but overall I'm thoroughly impressed. After 60+ hours I'm loving it. I think it will probably take me 120+ to roll credits and likely 300+ for a completionist run; even so, I cannot wait to see what else the game has tucked away for me to find and I'm actively playing it even while writing this pinned comment.
It won't be for everyone, and I expect the game-journalist memes will flow considering its lack of hand-holding, but it's definitely for me.pontosan ugyanezeket ereztem videok es leakelt reviewk alapjan is.
-
pzstm
titán

pontosan annyi amit a spanyol srac mondott…ettol sokkal gynegebb pontszamu AC-vel is kivaloan szorakoztam. Szoval reszemrol ez tok jo, varjuk a holnap estet

es epp ahogynezem, pont annyira megoszto amennyire vartam. 9,5 es 6-os pontszam is.
-
toxicjew
addikt
Szállingóznak a Crimson Desert reviewok, eddig 77 metacriticen (és az is pc). Beleolvastam párba, hát lesz dolguk bőven a játékfejlesztőknek
Van ami javítható, de lesz ami nem (pl a quest design). Na ezért nem rendelünk elő semmit 
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Annak a karaktergenerálón kívül nulla köze van a nagygépes változathoz. Ez sajna nem Genshin vagy Honkai, hogy mobilon is ugyanaz legyen.
-
Farkassacred
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Életemben nem hallottam róla. Az ingyenes online S&F után valahogy nekem elment a kedvem ezektől a játékoktól. Akkor azt élveztem egy darabig, de soha többet.
Remélem semmi online cuccos nem lesz benne, mert akkor borítékolható hogy semmi köze nem lesz a fentebb említett játékokhoz a Crimson-nak. -
markknight
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Azért sok idő eltelt ezen játékok óta. A Breath of The Wild nem mai csirke, a Witcher még annál is régibb, egyedül az Elden ami viszonylag friss, de ugye azt nem raknám egy lapra ezekkel. A Red Dead 2 is lassan 10 éves játék lesz, szóval mikor máskor, ha nem most
Csak ugye ezt egy Rockstartól várnám, nem egy ilyen kvázi "ismeretlen" csapattól, bár egy MMO mellett azért elég sok tapasztalat lehet a fiókban. A mobilos Black Desertre azért ránézek milyen 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81
üzenetére
Hát ha így gondolják akkor nem értek velük egyet.
Elden Ringben is van elvileg 165 vagy 166, azt a valóság meg ~40 környéke, a többi variáció. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Te amúgy vágod az előző játékukat a Black Desertet? Az ugye egy "ingyenes" online játék volt, gyakorlatilag még kenyér pirítóra is megjelent, és abból a formulából építkezik a játék, hiszen ez a Crimson annak a játéknak az előzmény sztorija lett volna, és ez is online cuccosnak indult, később döntöttek úgy a fejlesztők, hogy single player játékot csinálnak inkább belőle! Tehát simán elképzelhető amiket írnak, mert a Black Desert sem volt piskóta tartalom és minden más szempontból...és volt rá kerek 10 évük, hogy azt finomitsák és dolgozzanak rajta

-
Farkassacred
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Arra a 76 unique bossra kíváncsi leszek, mert ha tényleg unique mind akkor világrekord gyanús.
-
markknight
nagyúr

-
EmThor
addikt
Exodus gameplay
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
VTom
veterán
válasz
sting2
üzenetére
Hát, a fórumok erre valók, az internet meg nem felejt

Amúgy a részemről ez csak csípkelődés, a kedvemet nem veszi el pár negatív vélemény, megértem azt is, akit nem győzött meg az eddig elérhető anyag. Neki kmajd beszámolunk mi, early adopterek

Én rátekeredtem, mert az első video bemutatásakor el sem hittem, hogy ez valaha meg fog jelenni, most meg itt van, és aki eddgi nyilatkozott róla, mind kiemelte a világát, nekem meg az a gyengém. Ha nem is lesz benne Witcher 3 szintű küldetésrendszer meg sztori, de a világa beszippant és tele lesz felfedeznivalóval, nekem már megérte.
-
sting2
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Civódás?
Amikor nicknevek élik a fél életüket egy fórumon és még vissza is keresnek hetekkel előbb leirt véleményeket, vagy ami az egyiknek mehet bármikor, egy másiknak meg nem?..
Nem, ez színtiszta kettős mérce.
A magyar fórumokon mindenhol ez megy, " pár 10" regisztráció oltja egymást, akik az életben nem is találkoztak soha.. -
bmakszim
őstag
válasz
markknight
üzenetére
A Stellar Blade Pro Max után szabadon?
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem inkább már az a fura, hogy van végtelen játék, de mégis egyesek úgy várnak valami, bármi újdonságot, mintha évek óta nem játszottak volna semmi jóval.
-
bmakszim
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
-
Szoke1982
senior tag
Alap ps5-n igy fut (part 2) Én még mindig nem vagyok nyugodt abban ,hogy milyen lesz maga a játék furcsa a tesztek is ma 23 órától jönnek ki és a játék meg csütörtökön 23:00- től játszható globálisan !(Nálunk 23h) Ez nekem nagyon fura avagy kérdőjeles. Szeretném ha jó lenne!
De látom nem csak én vagyok így ezzel! (Kételkedik, de azért reménykedik, hogy jó lesz!) Tehát a teszteket jó lenne látni mert addig nagyon nem élem bele magam.
-
válasz
markknight
üzenetére
Az az
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Teljesen más dimenzió, már nem is CP 2077 hanem CP 2120😂
-
VTom
veterán
Beteszem ide is, mert itt is téma:

Tehát pl. nem mehetsz be a királyi udvarba csata után tökig véresen. Meg ilyenek.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
+1. Ennyi
-
l.skywalker
titán
Szerintem feleslegs ez a cívódás. Senki sem a másikat akarja meggyőzni, csak önmagát. A fórum pedig erre van, hogy ezt leírjuk. Én előrendeltem, mert volt egy olyan érzésem, hogy megéri. Ha az érzésem becsapott: azt biztos nem fogom bevallani

-
Szoke1982
senior tag
Ez jó hír jön ps5 -re !! Március 31!!
(bár lehet volt már) -
pzstm
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Nah nekem pc nincs is
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Pont a Sony címeknél szerintem nem kell Pro, mert az alap konzolon is bőven szép meg jól fut minden játékuk. A hulladék portokat tákoló fejlesztőknél lehet nagyobb az olló a kettő között.
Tavaly a Death Stranding 2-nél biztos látható volt a különbség, ha egymás mellé raktad őket, de sima PS5-ön is hajad a földön volt a játék jelentős hányadában. -
Farkassacred
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én is csak a játékok miatt nem vettem eddig pro-t, úgy igazán egyiknél sem éreztem azt, hogy na most akkor ezt biza day1 kéne játszanom.
Hátha a Wolverin ilyen lesz, de azért meg pro-t még akkor se vennék, ha előrendelném.
A másik szerencsém, hogy sok a lemaradásom.. Nem day1 játszásnak is megvan az előnye.
-
cyberkind
félisten
-
Moby
veterán
Amikor az elvakult rajongókat oltjuk, abban mindig van egy jó adag irigység is, mégha nem is tudatosan. Rajongani bármiért az jó dolog. Amikor ebben még a tények, érvek, vélemények sem tudnak megingatni, akkor az emócionálisan áldott állapot
Most ezt pont egy konzolos topikban ne értené meg bárki?
Az kicsit mindig olyan, mint az utcán az esőben állva azt nézni, hogy a szomszédban buliznak az emberek. Isznak, jól érzik magukat. Francért érzik ilyen jól magukat? Biztos semmi okuk rá. Egyéként is rohadjanak meg, hogy engem nem hívtak meg!
-
Szoke1982
senior tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Sőt!! 😅
Nálam épp este volt meg a durván placebo érzés xD Mikor utánanézve rájöttem.. ez nem PSSR támogatott játék!! 😅 (Exp.33)
De én a megjelenéskor ilyen bőr textúrára és ilyen jól futásra nem emlékeztem, és még a víz is milyen jól nézett ki ! (Lehet még base ps5-n néztem anno.) És most hűűháztam de jóól nééz ki !!
Tehát igen, be is beszélheted magadnak közben meg semmi nem változott! (De nálam jó, hogy nem!!)
Előtte nézzétek meg PSSR támogatott e a játék! Ciki vagy sem, de én beszivtam este ku..ra xD és még képeket is lőttem! (lol)
Bár nem tudom, hogy az alap /Pro Enhanced/ támogatottak is javultak közben, ezt jó lenne tudni! Tudom csak PSSR-t támogatott, de ki tudja javult e az is netán a pro enhanced része. És itt vannak a nem PSSR-t támogatott képek xD
Khazan-t néztem ami frame off nál Quality-n brutál szépen fut legalább! Az már PSSR volt! 😅
Szép napot mindenkinek! ☀️
-
válasz
Mizol29
üzenetére
De én voltam és azóta sem változott a véleményem, ettől függetlenül ha ilyet írtam akkor már nem vehetem meg vagy mi, engedélyt kellett volna kérnem valakitől, nem értem

Nem a hype miatt veszek/vettem meg ezt a játékot, csak a Black Desert az tetszett nekem, és ha fele annyira jó lesz mint az, akkor nekem már megérte... -
S e t h
nagyúr
Most már azért mennek az oltások is, ez már nem hype, más.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(fura na.. ma már minden az! 😁)
Van ami javítható, de lesz ami nem (pl a quest design). Na ezért nem rendelünk elő semmit

Kendek
RangerFox