Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Játszottam pár órát az Atlas Fallen -nel.
A Homokfutós játek!
Hack&Slash akció csapkodós, kombózva földön és levegőben. Van double jump meg többször dash a levegőben.Egy érdekes parry rendszer és dash-el tudunk védekezni. Nehéz a játék egyébként!
Kapott egy egyedi momentum rendszert. Ahogy harcolunk elkezd felmenni egy csík, ahhoz hozzá rendelünk különböző aktív és passzív skilleket és ahogy megy fel úgy lesznek aktívak. De minél fentebb van a csík annál többet sebződünk.
Skilleket külön felvesszük vagy craftolni kell, meg az armort kell fejleszteni.
Sztoritól senki ne várjon semmit...Aki ki akarja próbálni eddig olvassa.
Sajnos a kamera inkább ellenünk van, gyors a harc több helyről ütnek nagyokat és kevés a HP meg a vissza töltés is. Sokszor nem lehet követni honnan támadnak, mivel több helyről a parry sokszor használhatatlan. Tudnak staggerelni, tehát ha megütnek, akkor megáll, akár le is fekszik...
Direkt grindoltam az elején, de a harcok az éppen hogy megvan, inkább szenvedős mint élvezetes. Nem is egyértelmű sokszor hogy és mint támadnak az ellenfelek.Bugos a játék. Sokszor meg is akad, de 2x ki is fagyott a játék. Belehet akadni, legutóbbi harcnál is az egyik nagy dög be akadt egy épületbe, én meg alatta és ment a balra-jobbra dash és ugrálgatás, összes heal-em elfogyott mire nagy nehezen kiszabadultam.
Ami zavar, hogy nincsenek számok. Mi mennyit ad csak az armoron.
AA játék de ahhoz képest is gagyi nagyon sok helyen, messziről nem néz ki rosszul, de nagyon szegényes a környezet.
Ami még visszatérő probléma, hogy erre is rá ment kitudja hány millió és nem képesek normális sztorit kitalálni.Amit élvezek benne hogy kb repülök, double jump és double dash tökre feelinges. Homokfutás se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox