Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Bízom benne, hogy a kiegészítőket is beárazzák szerdán:)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
üzenetére
Kicsit soknak tűnik, nálunk Steamen 32.6 font, ha előrendeled és abban benne van az eredeti játék is. Amúgy igazi klasszikus, még egy kölcsön 9700 Pro-val toltam végig, mert azzal be tudtam kapcsolni a 4xAA-t és úgy is simán játszható maradt, ellentétben az akkori friss és ropogós FX 5900 XT-mmel
Ugyanakkor nem túl hosszú emlékeim szerint, bár lassan tizenhét éve, hogy végig toltam, szóval lehet, tévedek. -
wolf13
őstag
-
törölt tag
XIII 2020.11.10 | 17300ft
Nem tudom volt e màr. -
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szóval amikor azt mondtad hogy a Sony marketing zseniàlis, akkor csak butthurts voltàl. Így màr érthető.
-
zkxdn
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Meglátjuk, remélem a UI-al fogják kezdeni.
Warning üzenet, Nyomd meg a PS gombot majd picit járkálunk a UI-ba és majd onnan indítják el a játék trailereket/gameplayeket
-
semetka
őstag
Pont melózok mint mikor megmutatták a gépet.
-
EczkE
veterán
Watch Live: PlayStation 5 Showcase on Wednesday, September 16 [link]
Before PlayStation 5 launches this holiday, we wanted to give you one more look at some of the great games coming to PS5 at launch (and beyond!).
Our next digital showcase will weigh in at around 40 minutes, and feature updates on the latest titles from Worldwide Studios and our world-class development partners.
Tune in live on Twitch or YouTube this Wednesday, September 16 at 1pm PDT / 9pm BST / 10pm CEST to see what’s next for PS5.
-
-
Szabi®
veterán
Sztem sajnos nem lesz fps unlock a régi játékokkal szemben.
Ha megnézed már a ps4 topikban is ugyan ez volt felhozva,hogy "nah majd a Pro gépen jobban a fut a Last of us 1és a régi játékok", aztán a vége az lett ,hogy vagy 60 fps kisebb textúra felbontásokkal,vagy szebb textúrák 30 fps-el.
De mindig behatárolva. -
RudY
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Amúgy az SSD külön van és házilag kell beszerelni?

Ez így elég szerencsétlen felsorolás, vagy nem a végleges. -
karmaresz
senior tag
válasz
saelin
üzenetére
Engem ugyan nem annyira nem érint, mert gyakorlatilag PS4 szűzként hatalmas a backlogom, de nem tartom kizártnak, hogy tartogat még a Sony játékfronton pár meglepetést az indulásra. A fejlesztői szempontból köztudottan problémás PS3 esetében is volt egy Motorstorm, vagy egy Resistance, ami segített megtámogatni az eladásokat.
-
ldave
félisten
válasz
S e t h
üzenetére
Emlékszem, hogy nekem a PS4 rajt előtt a Killzone trailer és képek voltak, ami 100% mutatta nekem, hogy itt komoly előrelépés van a PS3-hoz képest. Jelenleg egyik játék sem keltette bennem ugyanezt az érzést, hiába tudom hogy papíron tényleg sokkal erősebb lesz a vas.
-
boost
veterán
válasz
saelin
üzenetére
ezért kell mind a kettő.
Viccet félretéve, ha nem szeretnél PS5-öt, akkor nem szabad feljönni erre a fórumra, mert szép lassan tudat alatt te is szeretnél majd venni, mivel a többiek is vesznek, és nem akarsz kimaradni. Most pedig törlöm is az "itt szóltam hozzá" listáról
-
saelin
veterán
válasz
-secret-
üzenetére
Nekem is. Viszont így hogy már ez is elkerült erről az évről nem tudom kell-e az a Ps5 idén nekem. Ami játékot vártam az a CP'77 meg a Kena volt. Ráadásul abban sem vagyok biztos hogy bizonyos játékok hogy fogják támogatni a ps4 és Ps5 közötti multiplayert. Eléggé gáz lenne, ha a jövőre váltó barátaimmal nem tudnék játszani mert én megvettem a nextgen-t.
-
S e t h
nagyúr
Nincs a levegőben konzolváltó hangulat. Értem én hogy a profit, de annyira vérszegény, amit eddig a microsoft és a sony művel, hogy a fanok már sokadjára beszélnek ki lényegtelenebbnél lényegtelenebb dolgokat, de amiről nincs szó azok a játékok.
Lehet korábban is így volt az új konzolok piacra kerülésekor, de jelenleg olyan, mint egy cirkuszi látványosság Bivalybasznádon, tapsolsz, de közben tudott, hogy az oroszlán csak egy trimmelt kutya. -
zkxdn
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, 2szer... Witcher 3nál is így volt
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
PC, mármint asztali nem igazán jöhet nálam szóba, laptopból újat venni meg egy vagyon lenne, hacsak a 3000-es mobil geforce széria nem hoz oda is árcsökkenést, amit nem hiszek. A laptop gyártók szépen lenyelik majd a különbözetet.
-
zkxdn
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
CDPR már kijátszotta a késik a gamem sorry kártyát 2szer is.... nincs több lap a kezükben.
És ha ez (Kena) év eleje lesz, akkor nem olyan nagy a delay
-
zozika84
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ebből a sz*ros évből még azt is kinézem

De ha a CDPR betol egy újabb késést, akkor figyeljétek a híreket, mert bekattanva fogok pucéran rohangálni a körúton
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Számomra lassan semmi értelme nem lesz első körben gépet venni. Okés, hogy a mostani játékaim talán valamivel szebben, gyorsabban mennek majd, de az nem ér meg annyi pénzt induláskor.
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én 2021 tavasszal terveztem PS5öt venni, szóval lehet együtt veszem a játékkal
-
zkxdn
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez az év már csak ilyen, csak a Valhalla jön hamarabb
-
zozika84
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Vagy a Dante megy a Xcloud alá hardware-nek
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Befjeztem az OFF-ot, átviszem a kúlturtopikba.
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen ez megfelelő információk birtokában kiszámolható.
Itt a kérdés az, hogy árban a saccperkábé alá;fölé;mellé rakják a gépek árazását
Erre fel lehet készülni, de arra nem,hogy a másik oldal bejelentését hogy fogadja a tömeg.
Egy példával élve: ha mindenki leszarja az Xbox gépeket ártól függetlenül, vagy mindenki kiakad az SX árán mondván hogy drága.
Mindkét esetben más stratégia alapján mehet a PS5 árazása
Mert azzal, hogy az Xbox bejelentette az árakat, a Sony is tudott egy kis piaci elemzést végezni arról, hogy jelenleg mennyire árérzékeny a piac
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
a count az nem

akkor még 2, a dante és edinb., ebbōl egyik lehet a cloudba megy -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
igen, létező és még van 2 fajta a Consol Types alatt:
https://twitter.com/bllyhlbrt/status/1276124300341370881Ezek lehetnek kezdeti státuszban lévő All Digital vagy Pro fejlesztések ill. ezekhez kapcsolódó DevKit-ek ill. Series S|X Devkitek is. De hallani olyan pletykát is, hogy a One S kap egy új verziót. Valam ilyesmire kell gondolni.
-
keIdor
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akartam is írni, hogy mi a bánatnak harmadik?
1800p-re is, vagy mi? -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
de ez az edingburgh egy létezō hardware?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ugyanakkor nem túl hosszú emlékeim szerint, bár lassan tizenhét éve, hogy végig toltam, szóval lehet, tévedek.

Kendek
RangerFox