Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
Én meg egy új teljesen újragondolt Battlefieldet várnék, kicsit visszakanyarodva a Bf3 stílusához. Ezek az utóbbi részek mind hulladékok voltak.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Gore az legyen sok, volt az eredeti háromban is, meg olyan combat system, ami nem teszi a játékost szuperhőssé, az ellenfeleket meg 1 bites rongybabává. A harmadik, utolsó jó rész óta itt csúszik el a történet, az atmoszférán, meg az olcsó megoldásokon, illetve az előbb említett combat systemen.
Idave jó helyen tapogatózik és jól leírta, a kamerajáték.
Iszonyat fontos, de ma már erre kevésbé lennének befogadóak. -
-
törölt tag
válasz
turikoczka
üzenetére
Inkàbb csak nàla, meg retard xbox fanboiknàl.
-
WaterWave
veterán
kivancsi leszek a szerdai bejelentesre
-
Moby
veterán
Viszont ez a godfall combat trailer, ez az eddigi hígfoshoz képest, amit mutattak róla rendesen odaver. Ha elfelejtem amit eddig láttam belőlre, és csak a mostanira koncentrálok, simán benne lehet a géppelvásárlásban.
Kb mindent elloptak a GOW-ból combat szinten, de nem is tették rosszul! Ha már másolnak, legalább jótól tegyék
-
Moby
veterán
válasz
sp8787
üzenetére
Nem kellett. hogy én adjam be. Ez a "'vagymiatököm" szabadalom ez valójában 2015-ös. Az egész egy totális félreértésen alapul, mert nem a játékokról szól, hanem digitális tartalmú (fizikai) játékokról. De ez a patentekből mefejteni a jövőt ez nagyon megy a fórumokon , meg mindenhol, de leginkább csak egymás zsibbasztására jó.
[link] -
törölt tag
Régen került szóba a következő generáció legzseniálisabbnak ígérkező játéka, úgyhogy bepótolnám: Bugsnax, Bugsnax, Bugsnax.
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Teljesen amatőr kérdés
Ha lesz digital edition amiben nincs meghajtó, ebben az esetben hogy lehet "használt" játékot venni, tehát a másodlagos piac az hogy néz ki? Amikor disc van azt értem, megveszed és használod. -
ldave
félisten
válasz
KaitouP
üzenetére
A kamerával valami zseniálisan játszottak, az annyira bennem van a mai napig, hogy volt egy folyosó, ahol szemből mutatott a játék és a kamera felé mentél. Ahogy közelítetted, felemelkedett, majd mögéd került és utána onnan láttad a pályát. Biztos volt hasonló korábban más játékban is, de én itt találkoztam ilyesmivel először és meg is maradt az élmény.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az már csak azért sem tudják ugyanúgy visszaadni szerintem, mert korának sajátos (mai szemmel már régi, kezdetleges) grafikája pluszban hozzátett ahhoz a hangulathoz. De hasonlót, közel hasonlót lehetne alkotni, és remélem, fognak is. Ideje már egy arra méltó programot adni azoknak a Silent Hill rajongóknak, akik a legjobb, első három játék szerelmesei (like me).
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hegesszék inkább gőzerővel a FF VII Remake további epizódjait.
Más: Jó hogy nem Project Nipple.
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A Nioh platina utan:
"This was harder than Nioh 2 Platinum! :D"
"Where does a busy guy like you find the time to platinum such difficult games?! Very impressive, congrats!"
"Staying at home every day :)"
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Would be "very near and dear to me".
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
10/10
Ha az az emberke akinek megvan a BB Platina bejelentene ,hogy lesz/jon a BB PS5 patch. -
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Na akkor má énis leírom az én "wishlist-emet"
1. Demon's Souls Gameplay
2. Spider-Man Miles Morales Gameplay
3. Kena Bridge of Spirits Gameplay
4. FF XVI bejelentés
5. Next God of War bejelentés (bármit elfogadok belőle
)
6. UI nézegetés
7. Max 449 euró lesz a lemezes gép
8. Silent Hill bejelentés (HA valamelyik Sony stúdió csinálja)
9. Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenés dátum (plusz egy trailer, de ebből már sokat láttunk)
10. Még egy meglepi cím valamelyik Worldwide Studio-tól
(tudom sok
)
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Attól még remélhetem hogy a Sony tökös lesz.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Minél ütősebb lesz az event és olcsóbb a gép, annàl olcsóbb lesz az Xbox gém ing. Remélem a Sony felcsatolja a golyóit és tökös lesz.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
a 16-os E3 óta magasan a léc a Sonynál
konkrétan az volt ami behúzott a ps4-be (elōtte is már volt nálam, de ott láttam a "nagy tervet" és jött a musthave)...a 8/10 is remek lenne 
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akkor neked hatosnál jobb nem lesz. A GOW pl túl értékes ahhoz, hogy rögtön ellőjék, anélkül is épp elég nagy a hájp jelenleg. Bár Cory épp aljaskodik a twitteren úgyhogy még ez is megtörténhet.
-
hombre[EU]
nagyúr
a 10/10 -es PS5 event számomra:
Horizon2 gameplay-repülés-légi/víz alatti combat
Demon's Souls - Flamelurker bossfight
Returnal - gameplay loop bemutató
FF XVI bejelentés
God of War part2 - CG trailer
Miles Morales story mission gameplay
max 499€ a lemezes gépmínusz 1pont bármelyikért,ha kimarad

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
persze az is, az egész rendszer
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Részben igen, de sokkal inkább a CPU korlátozza sajnos, ami közös a kisebb gépekkel.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem làttam hogy oldottàk meg szoftveresen az RT-et, Pro/X-en mert nem érdekel a Crytek. Ezek szerint viszonylag normàlis?
-
karmaresz
senior tag
válasz
saelin
üzenetére
Elhiszem, hogy személy szerint téged rosszul érintene egy ilyen gép, de nekem nem lenne gondom egy olyan gyengébb konzollal, ahol a valódi különbséget csak a 4K helyetti 1080p, esetleg néhány extra effekt elhagyása jelentené. Sokkal olcsóbban lehetne gyártani és értékesíteni, így a fejlődő országokban - ide tartozik India és Kína, Brazília, Mexikó, de akár Mo. is - bizony hatalmas sikere lehetne.
Ha az ökoszisztéma okosan lenne kitalálva, ez nem róna extra nagy terheket a fejlesztőkre, viszont anyagilag mind a Sony, mind a stúdiók, mind a kisebb pénzű gémerek nagyon jól járnának. De hosszabb távon akár te is, hiszen két-háromszor akkora bázis esetén a befektetők is szívesebben adnak pénzt a fejlesztők számára.
Az MS a Series S-szel most ezt lovagolja meg és simán lehet, hogy eladott példányszámban nagyot fog robbantani vele. Ha a Sony viszont most eszmélt erre rá, akkor viszont úgyis kell minimum fél-egy év mire kijönne egy hasonló megoldással. -
-
Moby
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ez volt a Playstation Vita. Úgy vitték, mint a cukrot. Mint a ciánozott cukrot

-
törölt tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
A Vita után kétlem, legyen akàrmilyen sikeres a Switch. Majd mobillal meg PSNow-val lesz Sony kézikonzolod.
-
TrueGooner
senior tag
Nem tudom ez mennyire off téma, de én annyira szeretnék egy új PSP-t. Biztosan elemzi a piacot a Sony, de Switch sikerén okulva Nekik eszébe sem jut, feléleszteni a PSP-t egy modernizált változatban?
Egy erősebb Switchet kellene csinálniuk. Ugyan úgy, ha otthon használod, kihozható lenne a legjobb teljesítmény a dokkolójában, de ha menni kell valahova, csak kikapod belőle, és gyengébb teljesítmény mellett folytathatnád kis képernyőn. Nem vagyok nagy tech zseni, nem tudom mennyire lehet "lekicsinyiteni" egy házat, de szerintem Switch ide vagy oda, egy kézi PlayStation konzolt vinnének mint a cukrot. Én régóta vágyom egy hasonlóra, de a Nitendo nem az én világom. 😀 Ti mit gondoltok erről? Nincs létjogosultsága?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nimble lett volna, ha az MS nem szivàrog. Lehet még elöbb is jött volna.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Magam alá csinálnék ha hozna a Sony is egy budget gépet Full HD-ra

-
mettek
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nekem az FF nagyon ázsiai, sosem érdekelt. De biztos sokan szeretik ha ennyi része van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag

-
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Én PC-n játszottam végig, most van steam-es verzió bundle-ben, gondolkodom, hogy megveszem (aztán majd a remake-et is).
szerk: kontrollert a steam-es sem támogat.
-
NyMRooD
addikt
-
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Cseszheted az árat meg a dobozt, ha még azt sem tudod, hogy futnak-e rajta egyáltalán játékok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: nem a ps-re gondoltam, van egy olyan nextgen konzol amiről sok mindent tudunk biztosra, csak azt nem, hogy futnak-e rajta játékok (legalább is nem láttunk még bizonyítékot).
u.i. de csak hülyülök, ne foglalkozz vele.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
De hát hogy készülhet egy remaster a kiadó nélkül? Lemondtak a jogokról? Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó lenne,ha szünet nélkül változna a map

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a Homecoming annyir meh volt, hogy remaszterre sem lenne érdemes.

Kendek
RangerFox