Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
temes69
aktív tag
Sziasztok.
Én március 31.én rendeltem elő KV-nál és már hívtak(12:50kor), de a linket nem kaptam még meg amin tudnám utalni a zsét. Amúgy ugyanez volt a ps4 megjelenése előtt is, csak akkor emlékeim szerint 33ezret kellett fizetni. Valaki kapott már innen linket?
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Lemez nélküli verziót vennék, de felmerült bennem a kérdés, hogy a magyar feliratos lemezes játékok vajon a store-on keresztül vásárolva is tartalmazzák-e a magyar feliratot? Tehát a digitálisan vásárolt is tartalmazza a magyar feliratot, ha a lemezesnél van ilyen?
-
l.skywalker
titán
válasz
Aciduzzu
üzenetére
Hülyeségre, hülyeség a válasz.
Az, hogy a Sony esetében több cím is érkezik PC-re, 3rd party konzol exkluzív, az jó. Az, hogy a 1st party címek eltolva jönnek ez is emészthető. Én szeretném kipróbálni a legtöbb exc. címet de jelenleg a BC pontosítása és a Plus Collection részletezése érdekel a legjobban. Ezek fényében mondanám, hogy tuti veszek vagy megvárom PC-re a dolgokat.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amikor felébredsz a delíriumból, vannak magvas gondolataid is.
Ezt én is így gondolom. Ha ugyanaz lenne a modell, akkor mi maradna? Egy nyomorult árverseny, ami sehova nem vezet. Van ilyen modell, olyan modell, mindenki megtalálja azt, ami neki tetszik vagy fontos. Leginkább azok nyernek, akiknek van pénze mind a kettőre.
Jó lenne amúgy ötvözni mindezt egy platformra, de hát ez sose jön majd el.
-
TCr
veterán
Erre gondoltam én is, na de ha a Sony azt mondja, hogy ez az új csiribiri hangformátum, amivel ők most újra feltalálták a spanyolviaszt olyan sávszélen fog dübörögni, amihez a Toslink nem elég, akkor az általad írt megoldás hogyan lenne működőképes?
Félő, hogy a tévé sztereóra fogja lekeverni, nem? -
karmaresz
senior tag
válasz
Kanczy
üzenetére
Ár nélkül kirakott termék és szolgáltatás esetén az "érdekel", "de jó lenne nekem", "előrendelem", "kérem", "kosárba teszem" nem jár vásárlási kötelezettséggel.
És igen, ha online rendeled, akár most előleggel is, a kézhezvételtől számított 14 napig elállhatsz az ügylettől, ha a termék nem sérült, vagy hiányos. Alapesetben a teljes vételár mínusz szállítási költség visszajár. -
l.skywalker
titán
-
RudY
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jóvan az az xbox-ra volt érvényes, de akkor PS5 digi sem kezeli a külső lemezmeghajtót?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KisTücsök
addikt
válasz
Aciduzzu
üzenetére
Jah azért is vagyok kicsit összezavarodva. Nem rendeltem elő még kb semmit, nem tudom mire számítsak. Itt egyesektől előleget kérnek, másoktól semmit, stb.
Vagy hagyjam az előre fizetést és menjek a futárnál történőre amikor ideér? Vagy így is fognak majd basztatni előleggel?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
TrueGooner
üzenetére
Itt azért szerintem más a helyzet. A teljes készletre van érdeklődés, nem aukción vagyunk, hogy ki ad többet.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
TrueGooner
üzenetére
Bunkóság lenne.
-
TCr
veterán
Akinek nem 4K HDR képes házimozi erősítője van, ki hogyan fogja megoldani a Toslink optikai kimenet nélküli összeköttetést?
-
boost
veterán
Nagyságrendileg több lemezes változat lesz kapható induláskor, mint a nem lemezes.
-
TrueGooner
senior tag
Az szerintetek számíthat, ha valaki nagyobb összegben rendelt elő? Például Konzol+Kiegészítő+Játék? Vajon mi lehet az excel táblázatban a rendezési sorrend? A dátum, vagy az össz. érték, vagy a kettő kombinációja? 😀
-
karmaresz
senior tag
válasz
Aciduzzu
üzenetére
Hívhatjuk ezt "érdekelnek", "előrendelésnek", vagy kiskutyafarkának, ha nincs ismert ár de ki van rakva a termék, senki nem kötelezhet téged vásárlásra, miután kosárba raktad, ha az ismert ár fényében később elállsz a vásárlási szándékodtól.
Az érdekel gombra is rá lehet kattintani. Nekem ez került át rendelésbe mára.
-
Aciduzzu
aktív tag
-
d@vee
őstag
A KV-s előrendelésnél még elfogadta az 5%-os kedvezményt. Az árból viszont nincs levonva. Nektek is ugyanez a szitu?
Nem mintha nem venném meg így, csak na
-
JanR
addikt
válasz
karmaresz
üzenetére
En junius 13-i es meg sem hivtak.
Nekem a Korabbi rendeleseimnel van a Ps5 825 GB, ha belemegyek, akkor mar sima PS5 van a linken, de azt irja elorendelt. Meg sem kerestek meg.
Oke, szomoru nem leszek, mert vga-t is tervezek vasarolni, de azert hivhatnanak mar :D KV-s az enyem is.
-
Deck
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ne mond le!
-
l.skywalker
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Már mindegy, most nézem nekem van egy júniusi rendelésem... most meg le kéne mondanom, mert PC-t vettem. De nem akarom
-
Sirandrish
legenda
Az oszt igen..picit lepihenek éjszakás műszak előtt és 450hsz. Volt közte valami érdekes?

-
l.skywalker
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Köszi. Fontos, hogy leírva is meglegyen ez, főleg akik tényleg nem értik. Én nem tudnék ennyire specifikusan régióra értelmezni egy ilyet, mert amit leírtál az az élet. Nekem volt olyan külföldön dolgozó és élő ismerősöm, aki onnan is anyuhoz ment haza ha olyanja volt és én itthon nem tudok hó végén elugrani senkihez se, ráadásul 4 gyerekem van. Minden amit leírtál nálam is így volt, annyi, hogy a 200ezer fontos háznak csak a 20%-át kellett kp-ban kiköhögni. Nincs végzettségem és soha nem mondhatom azt, hogy holnaptól csak kenyeret eszek, mert a gyerekeim 10 év alattiak változatosan kell étkezniük. Fontos, hogy tudja mindenki, hogy odakint sem a királynő dobálja a gamereknek a 30ezres játékokat a palota ablakából, de ahogy odakint is, itthon is minden olyan ahogy leírtad. Vagy megdolgozol azért, amit el akarsz érni vagy inkább azt mondod, hogy: külföldön meg sem érzik ezt a különbséget

-
KisTücsök
addikt
Konzolvilágnál konkrétan ki is tudnám fizetni a teljes árat már most.. Hát akkor csak megkapom. Vagy csak ne számítsak day 1-re?
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt az információt 10 évre titkosítottam!

-
karmaresz
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az sem indokol dupla eltérést, főleg az erős EUR fényében.
-
d@vee
őstag
válasz
Aciduzzu
üzenetére
Ez hülyeség. Ha tudnád hány utánvétre rendelt csomag jött vissza míg műszakiban dolgoztam, mert a vevő nem vette át, hát abból simán meggazdagodok. Nem vagy köteles átvenni.
Mindig mindent átvettem amit eddig rendeltem és itt sem lesz másképp. De ez előrendelés, most kis túlzással verseny van azért, hogy egy darabot kapjunk a PS-ből. Amint valamelyik bolt ír, hogy már tuti megkapom, le is mondom a másik helyen az előrendelést. -
karmaresz
senior tag
válasz
Aciduzzu
üzenetére
Mivel az érdekel gomb alapján nincs vásárlási kötelezettség, így akár te is nyugodtan megtehetted volna. Nem vaktában lövöldözve, de én előrendeltem még júniusban. Nekem nem volt kétség, hogy 220 e-ig biztos jó vagyok, mert kimaradt a PS4. Ha meg annál drágább lett volna, lemondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megpróbálom elmagyarázni mi az amit nagyon nem értetek. Otthon élni sokkal könnyebb, megvan a saját "hátországod", család , barátok, akik kisegítenek ha baj van. Külföldön ez nincs meg, saját magadra vagy utalva, nem teheted meg, hogy hó végen elugrassz anyához kajálni családi látogatás címén. Nem látjátok csak, hogy mennyi a kereset, az, hogy mennyibe kerül itt az élet már rejtve marad előttetek, mert arra már senki nem kíváncsi, csak hogy hú de sokat keresnek ott az emberek. Miközben egy ház 200ezer fontnál kezdődik és az öreg és nem túl jó környéken van, aminek 40%-át ki kell fizetned, hogy jelzálogot kapj. Amitől jobb itt élni az az, hogy itt megtanulsz spórolni és a jövőre tervezni amire otthon nem vagy rákényszerítve és itt látod is az eredményét. Külföldön hamar elfelejted azt a tipikus otthonmaradó magyar gondolkodást, hogy nyugati fizetések mellett nem számít az a 10€ áremelés mert futja, mert nagyon gyorsan haza fogsz költözni, láttam már rengetegszer. Viszont attól, hogy az élet nem olyan itt, mint ahogy otthonról látjátok rózsaszín szemüvegen keresztül még nem szar.
-
d@vee
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Nos, utolsókból lesznek az elsők
Rendeld meg több helyről és hátha az egyiknél jut neked is. -
zozika84
őstag
Gondolom a KV azért egy nagyobb szeletet kap a Ps5 készletből

Optimista leszek...szerintem még a tegnapi előrendelések is beleférnek majd a keretbe
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na, ez is új információ.
-
Gigicuci
senior tag
Én előrendeltem, de 30e-ért nem fogok játékot venni rá az 1000%, úgyhogy nem tudom mi értelme ilyen korán megvennem. Inkább még a PS4-et kéne nyúzni Sackboy-al karácsonykor.
-
KisTücsök
addikt
Ki honnan rendeli elő? Milyen oldalakat nézzek, ahonnan biztosan meg is kapom ha előrendelem?
-
TCr
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ne!
-
l.skywalker
titán
válasz
Aciduzzu
üzenetére
"Aki a Konzolvilágtól rendelte elő a PS5-öt, az legyen telefon közelben mert engem most hívtak. Kelleni fog a foglaló amit említett 3LIT3 és akkor faszák vagyunk.
Én Márciusban jeleztem az "érdekel" gombbal a rendelési szándékomat és erre azt mondta a KV-s kolléga, hogy az nagyon jó pozíció a sorban."
-
Aciduzzu
aktív tag
-
l.skywalker
titán
Amúgy előre sok sikert kívánok a topiknak, az Xbox One topikban volt egy masszív 3 hét amikor a meghajtó nélküli gép megjelent és minden második hsz-ben az volt a kérdés, hogy:
"Lehet valahogy mókolva lemezt lejátszani vele?"
-
.LnB
titán
Hát pedig félek/izgulok komolyan. Mint gyerekkoromban karácsonykor.
-
d@vee
őstag
Akkor sztem neked nem kell izgulni. Én már kiesek jó eséllyel a szept.9-es dátumommal, de alzán még reggel rányomtam az előrendelésre, mikor csak 180k volt kiírva. A remény hal meg utoljára

Egyetlen szerencse az egészben, hogy németben dolgozok és megjelenéskor valszeg még kint leszek épp. Lehet mediamarkt-nál kezdek akkor kora reggel
-
JanR
addikt
Pontosan erre gondoltam. Lehet tudjak, hogy kapnak 500 darabot es hivogatjak sorba az elorendeloket es az elso 500 kapja meg, eloleg utan. Ha meg valaki nem fizet eloleget, akkor lecsuszik a day one-rol. Szoval remenykedem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk azt is megoszthatnank egymassal, hogy melyik verziorol beszelunk.
-
Aciduzzu
aktív tag
Arról nem beszélve, hogy egyáltalán nem biztos, hogy már van információ arról, mekkora készletet kapnak, sehol sem ígérték, hogy egyből végighívnak mindenkit.
Azt meg már csak félve írom le, hogy vajon azokat, akik az előző hónapokban konkrét ár ismeretének hiányában vaktában lövöldöztek, és nyomkodták az érdekel gombot, kicsit is előre sorolják-e azzal szemben, aki tegnap rendelt elő (vagy azóta) az ár tényleges ismeretében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- További aktív témák...
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az Astro átalakító árát még benyelem a fejhallgatóhoz, de a szinte új hangrendszert már tuti nem cserélem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Persze túlélem ha nem lesz meg day1, csak december 14-ig érjen ide.
Kendek
RangerFox