Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Szeretnék venni ps plust akciósan.Van PS5 öm és portálom is.A kérdésem az,hogy kell nekem a prémium?
Nem játszom Ps3 as 2 es játékokkal a stream sem kell sem semmi ilyesmi.
Csak annyi a különbség,hogy a prémium nál nem kell letöltenem a játékokat ahhoz hogy streameljem portallal az extránál pedig le kell? -
proly01
őstag
Megvettem a Hollow knight-ot a büvített DLC-s kiadást.Az a kérdésem,hogy a DLC-t azt mikor tudom aktiválni vagy az hol lesz benne?Miután végig vittem?
-
proly01
őstag
Jól érzem, hogy ebben a silksongban az act3 csak arra való, hogy Jól megsz..passon? Vagy még jobban.
Érdemben már sokat nem tesz hozzá a játékhoz nem? -
proly01
őstag
olyan kérdésem van,hogy ha van 2 kontrollerem az egyiknek semmi baja csak az akku megadta magát benne a másiban pedig tök jó az akku de driftel,akkor a 2 ből lehet 1 jót csinálni?
De úgy kellene hogy a driftelő analógot kellene átcserélni a másikba. -
proly01
őstag
Abban tudtok segíteni,hogy hogyan látom egyben azokat a játékokat amiket megvettem a storeból?
Könyvtárban akartam rendezgetni hogy lássam,de pl. emlékeztem rá hogy a Resi8 at megvettem anno és nem volt benne a könyvtárban Ps-en.Aztán felmentem store ba ott meg mutatta hogy aha megvettem le is tudom simán tölteni.
Ez így elég sz@r
Lehet lenne olyan játék amivel játszanék mondjuk 3 év után de már nem is emlékszem hogy megvettem anno. -
proly01
őstag
Portállal kapcsolatban lenne kérdésem.
Gyerkőc fél éves és nem szeretném,ha adott esetben erőszakos játékot látna ezért kiváltanám vele a tv-t.Illetve munkába menet is lehet játszanék adott esetben melóban is szünetben.
Kérdésem az lenne,hogy ,ha itthon 1000mb/s optikai net van és wifin csatlakozik a PS5 rá akkor stabil lesz a kapcsolat?Illetve mi kell ahhoz hogy én 40km re a PS-től stabilan lag nélkül tudjak játszani? Melóban a wifi,hát nem a legjobb.Nem is legszarabb,de azért,na. -
proly01
őstag
Az alap hollow knight könnyebb mint a silksong?
-
proly01
őstag
Silksong!
Moorewing nél tartok de összeszedtem a karavánnak azokat a kutyákat vagy miket.Mivel nem bírtam a fő ellenféllel gondoltam visszaviszem a karavánnak a kutyákat vagy mik azok. Ők kérdezték beszállok e rányomtam hogy igen.Most elvittek oda ahol moorewingnek kellene lennie,de nincs ott csak a karaván.
Most ilyenkor mi van?
-
proly01
őstag
A PS5-ös silksonghoz is jött patch? (Azt olvastam könnyítettek rajta a fejlesztők). Leg
alábbis a PCs verzión. -
proly01
őstag
Ha valaki nem játszott a hollow knight al akkor el lehet kezdeni a silksong al vagy érdemesebb az elsőt játszani először. (Nekem a nagyon fekete fehersége miatt) nem igazán jött be. Illetve mennyire nehéz? Wukong nal nehezebb? Vagy mondjuk a Blasphemous nál?
-
proly01
őstag
Azt lehet tudni esetleg hogy a CRONOS the new dawn nak mikor lesznek tesztjei? Vagy mikor jár le az embargo? 3 tól játszható a deluxe de semmi infó.
-
proly01
őstag
Tölthető a Hell is us demo PS5-re!
-
proly01
őstag
kontrollerben akku csere érdemes lehet? Van erre opció itthon?
2019 eredeti gyári meg adata magát. 1 órát max, ha bír rezgés minden nélkül. -
proly01
őstag
válasz
markknight
üzenetére
köszönöm!
-
proly01
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Meg is van! 2400Ft ból megvolt.
Ezt is le tudom mondani azonnal,hogy ne vonja a következő hónapban,mint a pluszt?
Na, vagyis... hogy tisztábban fogalmazzak: Ezt is le tudom mondani azonnal az előfizetés után és akkor nem vonja le viszont jövő hónapig megmarad az előfizu? -
proly01
őstag
válasz
markknight
üzenetére
-
proly01
őstag
Dead space remake hez megjött a kedvem.
Hogyan tudnám legolcsóbban bezsákolni nem 22.990 ért?
-
proly01
őstag
Chronos The New Dawn - ból lesz fizika kiadás?
Sehol nem látom,hogy előrendelhető lenne.
-
proly01
őstag
Nem szeretnék ebbe bele keveredni(De nyilván bele fogok),de amit linkeltél videót is a the vr ból az egy kemény boss. Aztán jön egy könnyebb ahogy fejlődsz és persze,ahogyan fejlődsz mennyit farmolsz stb. úgy jön egy nehezebb -könnyebb boss... ez a souls like lényege.
Ha megnézed a játék adatlapját akkor ott mondja hogy nem lesz könnyű és össze fogsz törni pár kontrollert.
ezek alapján...... Pista nem olvasta el?! Vagy mi van vele?Ha akkora jampi akkor meg le kell venni a nehézséget,ennyi!Igazságtalan?Játszott a wukongal? játszott!Én ott 2 hétig álltam az első komolyabb bossnál és 1 kontroller bánta,de meglett és ott le sem lehetett venni a nehézséget......
-
-
proly01
őstag
Köszi.
Néztem appban semmi.
Néztem playstationt bekapcsolva a storban semmi.
Mobilon semmi.
Nem tudtam hogy neten a playstation oldalán kell néznem.
És nekem azt honnan tudhatom,hogy mivel ez playstation.com oldal hogy ez az én időzonám és tölthető?!
Na,mind1 is csak akartam tudni megéri e fentmaradni ma éjfélig.
-
proly01
őstag
Honnan lehet tudni,hogy éjféltől tölthető e a mandragora PS5 re?
Én nem találok sehol erről infót
-
proly01
őstag
Mandragora mikortól játszható ma éjfél vagy holnap valamikortól.
Még a megjelenés sincs kint. -
proly01
őstag
Szerintetek ez a TLOU limited controller mennyire ritka? Mennyire lesz ez értékes?
Értékesebb a 30 évfordulós? Vagy ezt honnan lehet tudni?
-
proly01
őstag
Mi a helyzet a last of us os controllerekkel kapcsolatban?
Ki rendelt kinek jutott stb? -
-
proly01
őstag
Azt meg tudja mondani valaki aki játszott a mandragora demoval,hogy átvehető lesz a haladás vajon a teljes játékba?
Illetve lemezes verzió lesz belőle?
-
proly01
őstag
Már nagyon vártam a mandragorát. Remélem sikere lesz. Megérdemelnék. Nekem demo fél óra után nagyon bejött.
-
proly01
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Köszönöm a válaszod. Igen,megvan mind kettő. A "kék buddha" is illetve a tüzes tigris vagy mi,az is.
Az első form-ját már úgy ahogyan be tanultam ,igazából 1 élet töltésem marad,de legyűröm.
Na,de a második form-ja a vízi kígyó b@szó f@sza
1 folyamat megy fel az életereje 2 mikor már kb 3 ütés kéne a végéhez úgy be durvul hogy mozdulni sem bírok konkrétan mellette.
Feleségem tegnap nézte-nézte egy 3 órán keresztül aztán azt mondta:
-Éleg stressz ér a melóban is szerintem add el.😅😅
Pedig amíg 10 harc után ki tomboltam magam meg megküzdöttem az érzéssel, hogy ne kapjak agyvérzést addig ment és farmolt nekem,hogy többet tudjak fejleszteni. 😀 -
proly01
őstag
Van a wukongban az első fejezetben ez a whiteclad noble. Én vagyok ennyire balf@sz vagy mi van ezzel?
3 napja nem bírom legyűrni. 23 as szintű vagyok de egyszerűen....
Ti is ennyit szívtatok vele? Van erre valami jó taktika.
Hát az ideg szét ..... tőle
-
proly01
őstag
2 nap múlva jelenik meg a black myth wukong lemezen.Mennyire van optimizálva a játék megjelenés óta?
Mennyire játszható vagy javítottak rajta?
Illetve egy souls like címhez képest mennyire nehéz? Például egy daemon soulshoz?
-
proly01
őstag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Köszönöm!
Nine sols---- gondolkodom rajta,de lehet nehéz....nehezebb mint pl. blasphemous.
last faith és Blasp. 1-2 megvolt.
A FIST et régóta nézegetem.
-
proly01
őstag
Tudnátok jó metroidvania-t ajánlani a prince of persia megjelenését követően?

-
proly01
őstag
Earth wind and fire : szeptember jó lesz most!
Astro bot jövőre!
-
proly01
őstag
Soha nem volt szimpi,nem is szántam rá időt,de most játék hiányában elkezdtem a Dead stranding-et.Director's cut.
KB 4 órája megy eddig bejön hogy misztikus stb.,de kb. semmit sem értek belőle.
Nyugtassatok meg hogy kitisztul a kép?!
-
proly01
őstag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Ezer hála!
A tököm ki van már vele
-
proly01
őstag
Valaki kérlek írja már le nekem,hogy PS plusz extrám van.
Pontosan hová kell belépnem ,hogy csak azokat a játékokat lássam amik ezzel az előfizetéssel letölthetőek?
Ne kelljen upgradelni prémiumra se semmi.Csak azok amik elérhetőek!
Nagyon köszönöm!
-
proly01
őstag
Kiderült a ps plus ból a Brothers:tales of the... ?
Le akartam ma tölteni, de nem találom csak megvenni tudnám.
PS extrám van
-
proly01
őstag
Azt tudja valaki,hogy PS plus extrám van.Miért teszi bele a katalógusba a prémium játékait is?
Tök sz@r mert le akartam tölteni ma a resident evil 3 at és kirakja hogy ezt csak premiummal elérhető.Aztán egy másikat arra is ezt írja.
Be lehet állítani valahogyan hogy csak azokat a játékokat mutassa amiket letölthetek az extrában?
-
proly01
őstag
Szóval van aki tud megoldást dolby atmosra Playsation 5 ön keresztül dolby atmos képes suondbarra?
Miért nincs atmos hang?
Eddig meg volt...
Történt egy áram kimardás és ennyi.... ez hogy lehet? -
proly01
őstag
Van bárkinek valami beállítás sablonja arra,hogyan kell dolby atmos hangzásra beállítani a PS5-öt?
Mert nekem eddig jó volt,de most volt egy brutál hatalmas vihar ami alatt kb 15x elment az áram. (természetesen kb a 3-nál lenyomtam a kapcsolót) de a stabilizálás után már sehogy sem tudom beállítani hogy a hang atmos legyen.
Pedig előtte simán ment. -
proly01
őstag
Ez az akció a PS pluszban ez ma éjfélig vagy holnap éjfélig él?
-
proly01
őstag
Valaki tud abban segíteni, hogy a the callisto protocol DLC je milyen hosszú illetve megéri e?
Nekem a játék bejött.
-
proly01
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
proly01
őstag
Látom,hogy a store-ban (magyar) most kedvezmények áradata van.
Nekem nem kell az prémium elég lenne csak az extra arra van 25%. Megérheti most megvenni vagy érdemes várni nagyobb kedvezményre?(Bár nem hinném hogy 30 nál lenne nagyobb....) -
proly01
őstag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Köszönöm! a Moonscare megvolt már régebben. Imádtam. le sem tudtam tenni,amíg tartott.
Ránézek a többire köszönöm!#mindenki:
A Little Devil inside-al mi a helyzet?
Nagyon ígéretesnek tűnt/tűnik,néha-néha felbukkan de aztán meg egy nagy vak folt.Ez azt hiszem már kb 2-3 éve.
Semmi sem lesz belőle? -
proly01
őstag
Jelent meg valami frankó metroidvania 2,5D a The last faith óta?
-
proly01
őstag
Van most valami érdekes metroidvania játék új? Last faith volt meg utoljára.
-
proly01
őstag
Alone in the dark tesztek mikor jönnek ma?
-
proly01
őstag
köszönöm mindenkinek
-
proly01
őstag
A márc. 20-án megjelenő Alone in the dark ról lehet tudni valamit?
Milyen hosszúnak ígérkezik, mikor lesz review róla? -
proly01
őstag
Tudja valaki,hogy van e embargo a Tomb Raider re?
Vagy lesznek e tesztek vagy bármi?
Ma éjfél a megjelenés. -
proly01
őstag
Tomb Raider I-III remaster teszt várható valahol? Ha igen,mikor?
-
proly01
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy playstation portalt akkor tudok játszani az otthoni játékaimmal rajta a munkahelyemen is pl.(ami 40km re van az otthonomtól)?
-
proly01
őstag
Srácok...
Most ez a konami ingyenes silent Hill játék tényleg valami vicc?
Tudom lehet lefutott már,én most jutottam el idáig,de hát ez......
-
proly01
őstag
Tomb Raider I-III remaster ből lesz fizikai lemezes kiadás?
-
proly01
őstag
Aki játszik vele,mi a véleménye a The last of us remastered ről PS5 ön?
Grafika plusz tartalmak stb?
-
proly01
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Különbözőek vagyunk.Ebben ez a szép.
Nem egészséges,ha valaki 30 percet ül a wc-n,igaz; mégis az ismeretségi körömben legalább 5-10 embert tudok aki így tesz!
Fürdés órákig? Igaz! Mégis van egy ismerősöm aki azt mondja a 12 óra meló után neki ez a felüdülés,hogy kiáztatja magát közben folyamat engedi hozzá a meleg vizet amíg a kádban tesped.
'Hál isten nincs ilyen problémám.Én akkor játszom amikor akarok elég tv is van a lakásban elég PS5 is szóval nekem a portal-ra sincs szükségem.
-
proly01
őstag
Portal témára(én nem vettem),de valaki írta,hogy benti használatra minek:
-Van aki órákat ül a fürdőkádban.
-Fél órát vagy többet a wc-n
-Csak 1 tv van a nappaliban a gyerek azt nézi vagy azon játszik vagy csak alapból használatban van.
-1 tv van nem is nézi épp,de nem akarja valaki hogy a gyerek lássa az erőszakos játékot.
-Van 1 jacuzzi BENT! vagy medence.
-Playstation lent van és valaki a tetőtérben szeretne játszani.
-Tv a nappaliban van a playstation-nel lefekvés előtt a hálóban azért még le szeretne nyomni valaki egy game-et kényelmesen fekve,hiába van akár a hálóban is ott a tv.
-Nagy játékos valaki elfáradt a háta mert 10 órája nyomja TV-n vagy minitoron és kicsit eldől a kanapén vagy ágyon és folytatja.
hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
proly01
őstag
Prince of persia demo miért nem tudom letolteni?
Nem 11 volt a datum? -
proly01
őstag
Prince of persia the lost crown demo mikortól tölthető? Tudja valaki?
-
proly01
őstag
Last of us part 2 remastered ről lehet valami új infőt tudni? Pl. mellyi játékidőt ölel fel majd pluszban a kivágott jelenetek rész,ezekhez lesz e magyar felírat?Ilyesmik....
Én csak a plusz játszható kimaradt story elemekért venném. -
proly01
őstag
The last faith ről vélemény?
-
-
proly01
őstag
Tudtok olyan játékokat mondani mint a
Moonscars
Blasphemous 1-2?
(De nem a salt&sanctuary pl. mert az már más grafikailag is). -
proly01
őstag
Alan Wake 2 brutál
-
proly01
őstag
Alen Wake 2,ha megveszem akkor éjféltől játszható?
-
proly01
őstag
Alan Wake 2 tesztek mikor várhatóak?
Mert a tapasztalat az manapság,hogy ha megjelenés napján jön a teszt vagy 1 nappal előtte ott valami gebasz van. -
proly01
őstag
Idéznék a tesztekből,
Irtózatosan jól megírt szuperhős történet!
Kérdem én akkor a vadásznak aki leg rettegettebb és úr isten.... miért is kell testőr meg pajzs vívő?
És miért szól erről egy 35 perces küldetés?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
RangerFox