- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Jó érōs Starter Pack-kel kezdesz
Én is a LastOfUs-al kezdenék,mert az még elōzō generációs,aztán az Uncharted, így meglátszik a valódi elōrelépés. A többi a hangulattól függōen
a póki laza fun, a GoW véresen komoly
Szerk.: ha szereted az elvontabb játékokat akkor Bloidborne (souls-like), Persona 5 (turn based jrpg) -
Sordoran
addikt
- Until dawn
- Horizon
- Spider-Man
- RDR2
- God of war
- Last of usÍgy minőségben előre haladsz. (nagyjából, szerintem)
Az Uncarted 4-et ha kitolod előző részek lehet csalódást okoznának, ha őket is tervezed megvenni később. Előbb azokkal kezdeném helyedben. Wipeout-ot pedig akármikor mikor máshoz van kedved az aktuális játék helyett. -
Droughert
tag
A gond valószínűleg a gyenge HDMI jelerősség. Nálam alap esetben monitorra vagy TV-re volt kötve a PS4 a gyári kábellel, soha nem jött elő a probléma. Hogy ne keljen kábelt dugdosnom, vettem egy HDMI splittert, ebből ment a monitorra és a TV-re a jel. Na azóta nálam is előfordul, de ha a splittert kihagyom akkor újra megszűnik.
Mivel nálam még csak a FHD megjelenítők vannak, ezért gondolom nem jön elő splitter nélkül, de aki szintén megosztja a jelet, vagy 4K tv-t használ, ott előfordulhat sajnos. Azt hogy ezen a Sony tud-e javítani szoftveresen nem tudom, esetleg meg lehet próbálni olyan splittert használni, ami erősít a jelen. A jobb minőségű kábelek az eddigi tapasztalatok alapján nem sok esetben hoztak javulást. -
-
Revolit
senior tag
Most vettem meg en is, a simat vegul. Csak multiban ad dolgokat, ha jol ertem. Minden titan unlocked meg kapsz in-game penzt vagy mit. Attol fugg neked kell-e ez.
Mas: Javulni fog az, hogy irdatlan bena vagyok FPS/TPS-ekben kontrollerrel?
Kimondottan frusztralo, nem is nagyon birok veluk jatszani. Azert egerrel hatarozottan jobban megy, meg CS-ben sem kell szegyenkeznem
-
Mike
veterán
dec 1ig tart
csinálsz egy psn account-ot, és azzal fellépsz a magyar store-ra
csak itt juthatsz hozzá magyar tartalomhoz (pl felirat)
aztán ha már képben vagy, és a magyar store-t kevésnek érzed, regisztrálsz amcsira vagy az indonézra is.
a magyarban simán tudsz fizetni olyan kártyával amit a neten elfogadnak -
Itt tudsz regisztrálni, és itt tudsz játékokat vásárolni. Bankkártya vagy PayPal kell hozzá.
-
ProEvoFan
nagyúr
Dirt4nek vége.A WRC 27.-én, hajnali egykor jár le.
14 napos ingyen ps+ jár minden új accounthoz.(#174755) .LnB
Nemrég jelent meg a játék, de már sok helyen akciós, mert nem veszik.
A net népe szerint fostenger' lett.
Állítólag a day one patch 40gigás volt, a kövi meg 15-45giga közt változott platformtól függően.... -
ProEvoFan
nagyúr
Diablo III: Eternal Collection Egy TVn négyen tudtok játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest