- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Ez nem is hülyeség, valaki írta, hogy a párjával játszik, ami egyre ritkább lehetőség... megtesztelem tetszik-e neki, de vannak kétségeim, Heavy Rain-ben akarja látni a nyomozást
sp8787: most röhögni fogsz, de nekem Dreamcast-re volt valami hasonló, és volt benne valami nagyon megnyugtató, hogy nem erőltetnek durva sportkocsikba: [link],
Seth: akinek kellett, az láttaDS: vele még várok, ez lemezes lesz, fogalmam sincs mikor érek el hozzá. És volt utalás: "digitális csomag"
Ha van még ötlet, ne tartsátok vissza.
LnB: Köszi, huh, mivel a karácsonyi leárazás 24-ig tart (ezt betartják, ugye?), akkor ezt mindenképpen megvárom!
-
penge111
addikt
Tudom melyik játékra gondoltál, anno imádtam a piaci sárga kazettás masinámat
The Legend of Kage játék lesz az szerintem
-
Frod
addikt
Nem muszáj persze, csak amikor a másik oldalon látja az ember mennyivel pénztárcabarátabb a rendszer akkor elég elkeserítő.
pl most Rage2 lemezesen 4e-ből meglett, kb ez az árszint ameddig várni szoktam.
Pass-ben ott van.
Shadow of the Tomb Raider kb 6-ért szokott menni, az még sok érte. Pass-nek rég része.
Mutant Year Zero pc-n már volt a Humble része, Passnek több hónapja tagja. Ps-en talán a legnagyobb akció rá 8e volt... És így tovább. ¯\_(ツ)_/¯(#225980) sirarcheer:
az EA Access egy nagyon jó dolog, örülök is, hogy bejött PS-re is, be van tervezve legalább 1 hónap jövőre! -
Frod
addikt
Amit én nagyon hiányolok a Sony-tól az egy hasonló előfizetéses game library szolgáltatás, amibe ha nem is day-1, de nagyon hamar jönnek a játékok.
De mivel ebben a generációban taroltak, így erre kevés esélyt látok.
Sajnos ezen a platformon a legdrágább játszani, ez tény. -
30z.Samu
félisten
Hú ne is "mondd". Átmentem haverhoz szombaton, megvette asszonypajtásnak a Jégkorszakot, őszintén szólva azt se tudtam, hogy van ilyen játék. Pont tolták, amikor mentem, hát még egy ilyen optimalizálatlan sz@rt...dropol össze-vissza, input lag akkora, hogy rá lehet támaszkodni. Pedig nem egy GoW kaliberű játék, értem én hogy kis csapat csinálta, de na, egy fix hardverre sikerüljön már optimalizálni. Azt is értem, hogy ez nem olyan egyszerű dolog, de akkor legalább ne adják így ki, mert kb élvezhetetlen. Mondjuk az is igaz, hogy ha egy gyerek leül elé játszani, ezek pont nem izgatja őket, de Nekem fájt, pedig csak néztem.
Ja és a másik, amit kipróbáltunk az a Motorcross-os játék, amit kaptunk Plus-on. Hát..kb annyit is ér az egész, de én biztos nem töltöm le a saját gépemre.
-
hombre[EU]
veterán
Te sem gondoltad komolyan,hogy valakik ott ülnek és minden gamet tesztelnek release elōtt saját zsebbōl
Szerintem összekevered a WorldWideStudios QA-vel (belsōs játékok)
Sonynak csak a Certification (2 féle,SCEA,SIIE) kell a készítōktōl,ha minden stimmel akkor mehet a store-ra.
Max kérhetnek külsōs testing lab-tól "igazolást",de nem hiszem,hogy ez kell -
markknight
veterán
Ilyen selenium szerű teszteket futtatnak, senki nem csinálja realtime 8 órában a tesztelést, bár ezzel a 10 éves architektúrával csoda, hogy még az is működik. Lényegében csak azt garantálják, hogy elindul a játék és, hogy nem robbantja fel a géped. Hogy ott a játékon belül mi vár rád, az őket nem érdekli.
-
Wesder
titán
Nézd meg a Gears5-öt. Ugyanazt a motort hasznàlja , mint a BL3 és 80%-ban mégis megvan a 4K@60.
A Gears 4-hez képest történt technikailag egy generàciónyi ugràs is, pedig ugyanazt a gépet hasznàlja. Van még kraft a gépekben, csak multiplat címeknél sokkal nehezebb kihasznàlni.BL3 helyett írhattam volna Fallen Order-t is.
-
KaitouP
nagyúr
SW Fallen Order PC-n se fut jól (tekintve a grafika/teljesítmény arányt). Anthem eleve szar mindenhogyan. Path of Exile ingyenes valami, szóra sem érdemes dolog. Borderlands 3 egy dekányit szebb csak a második résznél, mégis botrányosan fut.
Ezen játékokban az a közös, hogy gyenge, vagy botrányos optimalizálást végeztek, de semmiképpen sem arról van szó, hogy ezek a játékok meghaladnák öreg gépünk képességeit.
-
KaitouP
nagyúr
Deck bácsi, azért ez túlzás.
Múltkor lepődtem meg pl., hogy base PS4-en milyen szépen tartja a fix 30-at a gép Death Stranding esetében, és még jól is néz ki, vagy ott az aktuális CoD, ami nagyon szarul futott a béta alatt Pro-n is, végül a final version szebb is, és jól tartja a 60 képkockát.
-
30z.Samu
félisten
Én már szombaton sem tudtam leadni így rendelést, csak natúrba. Igazából nincs okom a panaszra, mert így is volt pár dolog, amit tök jó áron meg tudtam venni és szerintem elég gálánsan kezelték ezt, hogy volt kiskapu a kedvezménynél. Szóval le a kalappal az Alza előtt részemről.
-
30z.Samu
félisten
Mondjuk kicsit visszaolvasva a hsz-eket 1-2 évszámon meglepődtem.
De jó, hogy ennyire széles a korosztály.
Más: Dragon Ball Z Kakarot - Majin Vegeta Sacrifice (Final Explosion) Cutscene HD
Bitang jól fog kinézni.
-
saelin
veterán
Az irányítással komoly gondjaim nem voltak PoE alatt, az kb úgy jó ahogy van. A performance oldala viszont tényleg gáz még a mai napig is. Rengeteg fps "lag" van amikor képfagyásig leszakad a framerate, vagy pillanatokra beakad a játék, de az sem ritka, hogy 20 fps körüli értékkel lavírozol amíg meg nem ölöd a mobrengeteget.
Játsszál vele nyugodtan, de pénzt csak annyit tegyél bele amennyit nem sajnálsz és tényleg quality of life értéke van. (Stash tab-ok)erahurka
Szvsz jobban is áll ez a kamera hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest