- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr0bi
senior tag
Amikor fanmade olyan alacsony költségvetésű SW kisfilmet csinálnak 16 percben ami porba alázza disney eddigi dollármilliárdos produkcióit arra nincsenek szavak, nagyon nagy baj van.
VADER EPISODE 1: SHARDS OF THE PAST - A STAR WARS THEORY FAN-FILM
-
csiak
tag
pontosan azért vagyok ennyire "elfogult" az EA-val, mert 96 óra szopatja a világot a Fifa-val, RR3-al, Battlefront-al.
Van egy csomó kizárólagos licenszük egy csomó jó témában, és vagy szart csinálnak, vagy semmit.A bugisoft legalább csinált pár játszható játékot mostanában, az Actvision meg régen tette ugyanezt
Amúgy én szívesen maddenezek vagy nhl-ezek veled
-
penge111
addikt
Nekem tök mindegy, hogy Ps4-re vagy Ps5-re jön. Ahogy olvasgattam, és néztem a nyúlfarknyi videókat azaz érzésem, hogy el fogják barmolni ezt a csodálatos címet. Minek kell erőltetni az FF XIII, FF XV harcmenetét a remakre is? Ahogy olvastam ráadásul epizodikusan fogják majd megjeleníteni, ezt is csak pénzlehúzásnak érzem. Mindegy, azért várom, reménykedek, hogy nem szarják el az egyik legerősebb címüket, bár szerintem az FFVI még a FFVII-et is lekörözi. De gondolom azt majd Ps6-ra tartogatják, oda irgalmatlan munka kellene hiszen 2ds játék
FF VII nekem mint jrpg b.zinak a szívem csücske, 3* vagy 4* kipörgettem már. Egyszer megjelenéskor, egyszer mikor megjelent pc-re hozzá egy csodálatos grafikai mod, egyszer tableten mikor kijött IOsre, meg neki estem pár éve laposon, amikor találtam magyarosítást hozzá. A legtöbb időt összességébe tuti ebbe a játékba tettem.
Mikor megjelent azt hiszem 1997-ben, instant megvettem. Akkor még nem nagyon volt elterjedve az internet. Közkincsként forgattunk egy több mint 100 oldalas magyar nyelvű nyomtatott végigjátszást. Szép idők voltak, nyilván azért húzom a számat az újításokra, mert vén róka vagyok, de be kell látnom már nem az én generációmnak készülnek a játékok. A fiatal generációval nyilván egy pörgősebb játékmenettel lehet megszerettetni a jrpg műfaját.Dehogy a kérdésedre is válaszoljak szerintem P5-re fog megjelenni, titkon remélem azért ennyi idő, mert nem akarnak a milliós rajongótábor előtt beégni és ismét egy mestermunkát raknak le az asztalra, mert bizony 1997-ben az FFVII az egy csodának számított, kb mint most az RDR2, mindenütt 90-100% közötti pontokat kapott.
Szerintem az FFVII-ben van a játéktörténelem legbitangabb főgonosza, Sephiroth!!!
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha Srtar Wars akkor ezektől ne várj semmi jót.Az új SW filmek botrányosan közepes produkciók.A harmadik részt csak a gyerekek miatt nézem meg moziban.A játékokról nem is beszélve.Az SW BF2 is csak a botrányai után lett az, ami a jelenlegi állapotában van.
Decemberben talán változik a helyzet.A Titanfall készítőiben bízok már csak.Utolsó reményünk a Star Wars Jedi Fallen Orderben van. -
mike1334
veterán
Kettőt még nem érzek gyűjteménynek
Madoc
Elmúlt az érzés, kipróbáltam pc-n pár játékot, ami miatt szerettem volna Switchet, de már annyira nem hiányzik. Egyre kevesebb időm is van játszani, ps nem volt bekapcsolva több mint egy hónapja és xboxra is szinte már csak hétvégén jut idő, mellette egész nap monitor előtt ülök, este inkább olvasok. Majd egyszer, ha változik valami, akkor esetleg.
-
-
30z.Samu
félisten
-
hombre[EU]
veterán
Kibírtuk mi is,de durva cucc volt
a "-Megyünk korizni jössz? -Szerinted? Most
" és a "-Egész éjjel nem aludtál? -Dehogyisnem.Most keltem (insert_karikás_szemek.jpg) szitukból volt egy pár. Cseles voltam és belementem,hogy párom anyja és húga nálunk legyenek az ünnepek között,így elhárítottam a figyelmet magamrólszenvedtem hajótörést nem vagyok büszke erre az idōszakra
Akkor sírjunk -
penge111
addikt
Én még életemben nem álmodtam soha egy játékkal sem (lehet velem van a baj). De ez nemrég megváltozott, a Resident Evil VII olyan mély benyomást tett rám, hogy még álmomba is gyötört, és nem is egyszer
@hhenry: nem volt régebbi típusom, de zárjuk le annyival, hogy volt rájuk panasz. De nagy a szórás ott is, vannak csendesebbek, és kevésbé csendesebbek, ha fülessel játszol, vagy normál hangerőn egyik sem zavaró! A legújabb típusnál is bele lehet szaladni picit hangosabbakba!
-
penge111
addikt
Ehehe, teljesen ezt a véleményt vártam, mint írtam is korábban ezek full hd és 4k kijelzőn élvezhetetlenek. Egyébként ha szermányol az ember hozzá egy régi kis segges katódsugaras tv-t sokkal élvezhetőbb is lenne, de ugye akkor meg rohangálni kell valami átalakító kábelért, mert hdmi csatlakozó anno nem igazán volt
Pc-n, telefonon, rghs vagy cfws xbox360, Ps3-on ezek a címek már gyönyörű filterek segítségével 4k, és HD tv-n is élvezhető minőséget nyújtanak.
-
-
törölt tag
Ez az egész retrokonzol őrület egy röhej. Nintendo és Sony tálcán kínálja, miközben a markában röhög, a sok sületlen meg benyeli, és fizet, mint a katonatiszt. Aztán meg picsog, hogy én nem ilyen lovat akartam...
Nem tudom elképzelni, hogy valaki komolyan gondolja, hogy ezeket a gagyi szarokat egy kicsit is élvezné, olyan játékok után, amik mostanában pörögnek a konzolokban.
-
törölt tag
Én mikor először láttam a játékfelhozatalt amit tartalmaz rögtön sejtettem h nem fog befutni.
Sorolom mi a baj ezzel:
Se egy Crash Bandicoot,Parasite Eve,Crock,RE1,Wipeut,Forsaken (Tekken ebben most nem vagyok biztos) ,Grand Turismo,Spyro.
Szóval semmi olyan program (eltekinte talán MGS től) nincs rajta amiért én és úgy álltalában mindenki ps1 et hajtottam annó...
Nem beszélve a 720p ről mert legalább az 1080p menne neki de még az sem megy...
Meg amúgy is tök felesleges ilyen "vacakokkal" foglalkozni mert millió más alternatíva létezik hogy ps1 játékokat játszunk full hd ban
Ha meg tényleg retrózni akar az ember akkor meg vegyen már 1 eredeti ps1 et pár játékkal az sem lessz drágább és a retro filing is garantált lesz -
m3ss
veterán
tele van idegesito dolgokkal. pl miert nem tudok razoomolni a terkepre jobban? 120 colon nem latom hova kene mennem amikor elakadok bent es max zoom allasnal eltakarja a nyilamat ahol epp allok minden mas ikon. hangeffektek, hangmernoki munka? mind1 hogy mekkora szobaban vagy nyilt teren vagyunk, mindig olyan visszahang van amikor egymassal kommunikal kratos meg atreus mintha vegig egy 12 nm-es szobaban lennenek. ev jateka? a folyamatos bojozas is idegesit vmiert
inside the mountain. varom varom, neha elkap a hangulata de hat nem tudom, tlou, hzd nalam nagyon magasra tette a mercet. a hzd havas dlc mennyire jo? lehet azzal kellene probalkoznom, vagy meginkabb rdr2-vel. kell hzd alap jatek is hozza?
-
Reaper
őstag
Azért ne nyírjátok ki egymást, már megvan a következő pár játék egyelőre
Köszi mindenkinek
Amúgy nem tudom milyen a konzol "zamata", ugyanúgy az iroda székemben ülve, az asztalon ugyanaz a monitor van, csak a PC mellett zúg egy PS4 is és kontrollerrel irányítok, a hang vagy fülesből, vagy a PCre is rákötött 5.1ből jönBár ezek a játékok brutál erősek storyban, ilyet rég láttam már PCn.
-
penge111
addikt
Én ha használtan 5-6k ra leesik az Ac Odyssey ára, azért adok neki egy esélyt. Az Originst kihagyom, pedig imádom az egyiptomi világot, mert unalmas, monoton küldik tömkelegéből áll, és a története is harmatos... Ezt csak kritikákból és itteni hozzászólásokból szűrtem le, viszont az Odysseyt itt zömében dicsérik.
-
Batyops
aktív tag
Az RDR2-vel nem az a baj hogy lovagolni kell , hanem hogy ezzel a trükkel tolják ki a játékidőt. Na meg a másik része a dolognak az hogy a játék egyik fele valami iszonyatosan kidolgozott a másik pedig el van maradva de nagyon. Ilyen például a fedezékrendszer a lövöldözés az ellenfelek inteligenciájának teljes hiánya. A történet az valóban érdekes és jó. Illetve a nyitott világ az tényleg él és lélegzik azt nagyon eltalálták. Ha a játék többi része is ennyi odafigyelést kapott volna akkor tényleg minden idők talán legjobb nyitott világú játéka lett volna , de hát nem igy lett. Nekem tetszett a játék de ezekkel a dolgokkal amit föntebb irtam nem voltam kibékülve. Igy nálam csak egy jó játék , de a végére már megmondom őszintén nagyon untam hiába volt ott a jó sztori ez nem vitte el a hátán az egész játékot.
-
törölt tag
Mert aberrált, teljesen felesleges korlátozás a játékban, ezzel próbálják kompenzálni a fejlesztői fantáziátlanságot.
Nehogy már a kardjával leszúrja itt a farkast! Tudod mit, John?! Legyen ez egyes farkas, az meg legyen 70-es! Azt már nem fogja tudni leszúrni a gyökér gémer!!
Brávó.
-
ProEvoFan
nagyúr
WW2t elvileg 14+ millióan vették meg ps4re.Van egy multis trófea, hogy lvl55 után nyomj egy prestiget.Ezt a játékosok csak 20%a ért el, ami szerintem nagyon kevés.Ehhez a trófeához olyan 30-40 óra kell, ami nem sok egy kimondottan multira kihegyezett játéktól.Ennek fényében érdekes hogy a BO4ből kihagyták az egyjátékos kampányt, mert azt kevesen játszák...
Mondjuk a kampányt is csak a vásárlók 26%a játszotta ki. -
oriic
HÁZIGAZDA
"Mert egy játék sikerességét nem a kameranézet határozza meg."
Ezt még el is hinném, ha nem TPS játékok lennének többségben a Sony-nál.
Nyilván nem befolyásolja a kameranézet, de szerintem PS-en is vannak FPS rajongók nem is kevés, és nyilván örülnének egy exkluzív játéknak.
-
Pepeninho
őstag
Koszi mindenkinek a segitseget.
Nevelesi tanacsot nem is kertem. Jol nevelt, kedves es okos kislanyom van. Ugy gondolom ha mar Apa jatszik a geoen akkor ugy korrekt, hogy O is jatszon 30 percet hetvegen.
Valszeg megveszem az uj Nintendot az uj Marioval. Az a regi idoket idezi. Sokan, egy TV elott....de reg is volt. -
Gabesz1019
senior tag
Előszőr kaptam egy emailt hogy a csomagot összekészítették majd jött egy hogy valószínűleg késik 1 napot a szállítás. Aztán nem sokkal később jött az üzenet, hogy a futárnál van a csomag. Szerintem kérdezz rá, hogy mi a helyzet. Ha nem jutott volna akkor csak küldenek egy emailt, hogy törölték a rendelést.
-
danielgalaxy
aktív tag
Persze mást jelent a tartalom egy Witcher 3 dlc, meg egy ebédszünet hosszúságú Spiderman dlc esetében, de elsősorban az olyan multiplayer kontentekről beszélek, mint pl a SWBF2. Egy milliószor eladott alapjátékra ráhúznak egy másik pulcsit, és mehet is kifelé. Cipzár az még nincs rajta, de lesz. Jövőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest