- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
marilllyo #226661 üzenetére
Nehéz ezt kiszámolni. Ha a pc-box-ps triót nézem, akkor:
42 ezer ftból vettem 3 évnyi gamepass ultimatet. Augusztusban.
Volt egy hónap origin premier előfizu: 5k a fallen order miatt.
Egy humble bundle 3k.
Vettem két évnyi psplus előfizut ősszel, ami 26k volt.
Volt pár day1 játékom idén:
Sekiro,
Days Gone
Death stranding,
Remnant from the ashes,
CoD Modern Warfare,
A plague tale
~100kMegvettem pár játékot, ami már megvolt korábban, de legyen meg a magyar fiókon is vagy más platformon:
Order 1886
God Of War
Uncharted 1-3
Witcher Goty (pc)
Metal Gear V (pc)
Dark Souls 1-3 (pc)
~20kPár játék, ami nem volt meg eddig:
Uncharted Lost Legacy
Gran Turismo Sport
Persona 5
Dragon Quest XI.
~20kMár jövőre is elköltöttem ~70 ezret előrendeléssel:
dbz kakarot
lou p2
cyberpunkTuti kihagytam még valamit, de már ennyi is elég. Szóval csak idénre vetítve 170k.
Na meg pár ezer forintért a póki dlck és a hzd dlc.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Lemezesen:
Sekiro 17000
Death Stranding 19890Digitálisan:
Ni no kuni 2 4490
Tekken 7 4490
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 1790
Witcher 3 GOTY 4490
Spiderman Deluxe 11990
SENRAN KAGURA Peach Beach Splash Sexy Soaker Edition 5990
PES 2019 3090
South Park™: The Stick of Truth + The Fractured but Whole 8990
Assassin's Creed® Origins - GOLD EDITION 8990
Hellblade: Senua’s Sacrifice 4490EA Acces 1 évre 7990
PS+ 3 évre: ~35000Összesen: ~112190 HUF
ha csak 1 évre nézem a PS+-t és jól számoltam3 játék eddig, ami totálisan megérte a pénzt
DS, W3, South Park, AC Originsami megfogja szerintem még, csak nem toltam sokat:
Hellblade, Ni no kuni 2Eddig a pókit bánom csak igazából, de majd hátha elkap a "fonal"
ui: többet, mint gondoltam
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Időrendben visszafele:
SW Jedi Fallen Order - 15 000 HUF
Dark Souls 3 GOTY - 15 000 HUF
PvZ Battle for Neighborville - 9 190 HUF
Crash Team Racing - 10 000 HUF körül
Divison 2 - 4 500 HUF asszem (felezve lett)
Resident Evil 2 - 11 890 HUF
Witcher 3 GOTY - 4 590 HUF
Dishonored Complete - 6 000 HUF
Shadow of Mordor GOTY - 3 990 HUF
Detroit - 8 990 HUFSzal sokat.
-
nitro16
senior tag
válasz
rise of thomb raider 4,2k, rdr 2 7k, mortal kombat 11+dlc 7k, days gone 6k, spider man 6k, god of war meg horizon complete edition 3,7k - 3,7k, death stranding 15k.
52,6k de ezek mind bontatlan újak. Szerintem így nem rossz ár.
Ezen felül még ps4 pro meg egy plusz kontroller meg tv de ezeket nem számoltam. -
Steve1207
veterán
válasz
marilllyo #226666 üzenetére
Na igen, szóval kb egy másik konzol ára per év, abból nagyon jól elszórakozik az ember, ha csak az akciókra megy. PSN havi játékokkal is nagyon sokat játszottam, sok jó volt köztük. (Plusz jövőre tervez(t)em első igazi külföldi nyaralásom, hááát annyira megleptek az árak, hogy lehet inkább nem megyek sehova
)
(#226667) EczkE: azt szépen vissza lehet követni úgy, talán legutóbb el is kezdtem excelben vezetni a psn-es vásárlásaimat.
Kendek:
-
válasz
Nem szabadott volna, de érdekességképp mégis összeszámoltam:
5.687+17.980+20.975+22.476+9.896+2.490+4.490+8.990 = 92.984 Ft
Ebből mondjuk lejön a kedvezményesen vásárolt feltöltők kedvezménye. De amúgy ez mind akciós játékvásárlás volt, ahol 9 ezernél nagyobb az összeg, ott az biztos, hogy több játékot is magában foglal.
Amúgy én ezt így is soknak tartom, pedig aztán szerintem itt nálam sokan több időt fordítanak játékra.(#226667) EczkE: A Transaction History alatt össze lehet számolni.
De azért versengést ne csináljunk belőle, itt nem feltétlenül az nyer akinek a magasabb összeg jön ki. -
Steve1207
veterán
válasz
Az nagyon is korrekt összeg egy évre. Én próbálok digitálisra átállni azért a lehető legtöbbször, de ott csak a 3e körüli címeket veszem meg, egyedül a Witcher volt most 4,5-ért és a Fighterz Seasonnal 7-ért. Amúgy digitálisra én elvertem úgy 50-60-at idén, plusz van ugye az éves PSN és lemezes is beleszaladt 20-25-be, de azok kb visszahozzák az árukat vagy megy havernak tovább.
Viszont nekem is sok volt a szabadidőm, jövőre nem lesz ekkora költekezés, bár első PS-es évem volt
Szerintem amúgy aki tényleg használja és játszogat, az amúgy is elkölt az adott platformra 50 körül saccra. Én pl nem járok moziba, városba se, max a céges kari partikra nézek be, így nem bánom, hogy a kockulásba ennyit beleöltem idén, egyrészt mert úgy 8 év alatt max PES-eztem haverral PC-n 5x, plusz idén az alap dolgokon kívül nem költöttem semmire.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
marilllyo #226631 üzenetére
Nekem amúgy pont a Souls vonal ilyen, amit most leírtál a Mad Max-szel.
Anno a hősidőben végigvittem a Demon's Soulst és a Dark Soulst is, volt hozzájuk türelmem, tetszettek is, de nem volt akkora reveláció, mint vártam volna. Utána kiesett egy fél generáció, majd jött a Bloodborne és az istennek se éreztem rá. Nálam volt fél évig, próbálgattam, többször nekiálltam, eljutottam egy darabig, de a játékmenetre, a harcok ütemére nem tudtam ráérezni.
Most novemberben hirtelen felindulásból megvettem a Dark Souls 3-at és nem enged el, úgy beszippantott, mint évek óta semmi. Tanulom, tapasztalom, lassan végzek vele, de ha nem lenne legalább két másik játék, amire kíváncsi vagyok, rögtön kezdeném is a NG+-t. Kellett hozzá egy hangulat, hozzáállás, ami lehet két éve a Bloodborne-nál nem volt meg.A japán játékokkal is kb úgy érzek, mint te, néhány kivétellel. Yakuza, Judgment fasza lehet, de egyszerűen nagyon japppán, ugyanígy a Persona is. Cserébe a Final Fantasy-t imádom (még a XV-t is a maga felemás módján), Toriyama minden munkája kincs (Dragon Quest XI-re nagyon fenem a fogam), viszont minden más sok az én agyamnak.
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #226617 üzenetére
Sose foglak megérteni. Atom HC player vagy, megcsinálsz lehetetlennek tűnő dolgokat trophykat. Mégse hagyod ezeket a szarokat.
Sőt még rájuk is repülsz. Én úgy képzelném, ha már valaki ilyen dolgokat megélt, olyan skilles, akkor ezekkel nem is foglalkozik. Te egy anomália vagy.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
marilllyo #224523 üzenetére
Grat és köszi a leírást. Egy akció keretében biztos beszerzem majd ezt is. Én is teljesen jól elvoltam az összes, a generációban megjelent nfs-el, bár a Rivalst annyiban "menteném", hogy piszok jó tracklist van benne (az előző generációban is csak a Shift 2-t rühelltem az elcseszett vezetési modell miatt).
-
vg
addikt
válasz
marilllyo #223745 üzenetére
Senkiére, megnézed az előzetest esetleg kis játékmenetet oszt kész. Ha ott tetszik, akkor tetszik, ha ott azt érzed, hogy nem az igazi, akkor tovább kell lépni, 1000 más játék van. Szar játékra elbaszni 20e pinzt és 50 órát azért, hogy elmondhatod, hogy végigtolad az élet egyik legnagyobb baromsága. Írj tesztet, mi tart vissza? Ha jól írsz olvasni fogják, sőt, talán még a ph címlapjára is kiteszik.
-
S e t h
nagyúr
válasz
marilllyo #221332 üzenetére
Aki meg vágyik végre normális sw tartalomra, mert a KOTOR óta mintha megfeledkeztek volna arról miről szól ez az univerzum, az vegye meg a, ja, mit is vegyen meg?
Milyen bosszantó is lehet egy cégnek, hogy a közösség hallatja a hangját.
Azért mintha pár játékot, céget elkerült volna a botrány, hm, mi lehet ennek az oka?
-
S e t h
nagyúr
válasz
marilllyo #221324 üzenetére
Az ára alapján azért azt EA jól beárazta egy idő után.
Én szeretem az SW univerzumot, de mintha a fogamat húzták volna mire meglett a single kampány.
Elfogadom hogy coopban jó lehetett, de a szóló rész engem nem közelebb hozott, inkább még jobban ellökött az sw feelingtől.
Ehhez képest a The mandalorian első részét tátott szájjal néztem tegnap végig. -
.LnB
titán
válasz
marilllyo #221324 üzenetére
Egyrészt a single player kampány.
De mint multi, nem rossz. Átskinezett Battlefield. Én is elvagyok/voltam vele. És ne felejtsük el, hogy hogyan jelent meg. Mekkora cirkusz volt. És a tartalom se ennyi volt mint most. Én 3000 ft körül vettem, most már Access-ben is benne van. Így tök jó. 20k-ért azért nem érte ez meg szerintem.
-
-
markknight
veterán
válasz
marilllyo #220419 üzenetére
A négy bannerből 3 a sony exekről szól, 1 darab pedig a Modern Warfare, ami lehet azért van ott, mert 1 évig exkluzív egy játékmód ps-re? Ez a hónap erős, mert jön a Fallen order is + nfs és ott a Death Stranding, aminek minden figyelmet megadnak. Totál érthető.
Egyébként nekem például eszembe sem jut megnézi, hogy mit ajánl a Sony oldala. Majd én tájékozódok a weboldalakról/facebookról/youtube-ról.
-
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #219240 üzenetére
EA Accest nem fizeted? Nekem ezért a BFV-ért már megéri. Pedig nem vagyok rámozdulva annyira a BF-re. De egyszerűen jól esik néha prüttyögni benne. Nem veszem komolyan, csak élvezem. Ez a látvány eléggé elviszi a hátán nálam az egészet.
Order-t egy hétre tervezed?
Te szerintem platra zavarod órák alatt. Jó legyen max egy nap. Szóval maradt akkor 6 szabad napod..
-
RangerFox
veterán
válasz
marilllyo #218681 üzenetére
Láttam is a Ps activity-k között a platináidat, le a kalappal előtted! Szerintem a Rise sokat fejlődött az reboothoz képest, de nem tudott frissnek hatni. Meg nem találták meg az ideális balanszt a felfedezés és az akció között, valamint túl egyszerű volt a játék, ahogy írtad is. Ezeken a Shadow sokat javított, testre szabható nehézségi szintek, kevesebb tűzharc, több felfedezés... Valamint gyönyörű a játék (az arcanimációkat leszámítva), talán a legszebb multiplatform cím. Az egyetlen, amiben nem tudtak előbbre lépni, az a történetvezetés. Próbáltak sötétebb tónusú sztorit írni, de a legtöbb esetben nem tud többet adni, mint amit a képernyőn látsz. Cserébe könnyű platinázni, és korrekt élményt ad, így 5k alatt simán megér egy próbát
_drk: Értem, hogy mire gondolsz, és igazából vannak is ilyen próbálkozások a nagy kiadók részéről (pl. idén a Sea of Solitude az EA gondozásában jelent meg), valamint a Microsoft is abszolút támogatja a kisebb, kreatív Indie fejlesztőket. A Ubi sajnos leszokott erről, legutóbb talán a Child of light volt hasonló játék, még 2014-ben...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
marilllyo #218681 üzenetére
Grat a platinához/100%hoz.
Öcséd monitoron játszik?TVn nagyon nem ok az egeres irányítás.Vissza is tértem kontrollerre.Monitoron biztos jobb lenne.A fiam - aki PCn R6/CS go/Fortnite fanatik - szerint is fura a TVn játszani egérrel.Már Ő is kontrollert használ...
Ennyit számít a monitor vs TV? -
saelin
veterán
válasz
marilllyo #218579 üzenetére
Az én véleményem az, hogy lehet sok content van benne, de halál monoton és unalmas. Ezt azért érdekes tőlem hallani, mert én szeretem a Minecraft-ot, Stardew Valley-t, Starbound-ot, My Time at Portia-t stb, amik szintén ilyen lassabb folyású játékok, de egyszerűen a NMS gameplay loopja nem tud megfogni.
Vagy 5x kezdtem már bele szerencsétlen játékba és eddig 10-15 óra után mindig otthagytam a fenébe. Egyszerűen semmi érdekes nincs benne. -
.LnB
titán
válasz
marilllyo #218579 üzenetére
Júliusban eladtam. De nem azért mert rossz volt. Csak egyszerűen rengeteg időt bele kellett volna tenni. Mostanra iszonyat tartalmas játék lett. Ez kicsit el is rettentett, olyan érzésem volt benne mint a World of Warcraft-ban az elején. Hogy nem tudod merre kellene indulni, mibe kellene belekezdeni, mi mire jó?! És ilyenek. Mármint a kezdőknek van egy questlánc, amivel bevezetnek a játék rejtelmeibe. Jól is működik, megtanít a dolgokra. De ahogy haladsz, látsz egy csomó lehetőséget, amik adott esetben csak később lesznek elérhetőek. Vagy már elérhetőek, de választani kell, hogy most merre is indulsz. És egyszerűen már pár 10 óra után ott tartottam, hogy csináltam ezt is egy kicsit, belekezdtem amabba is. Aztán semmire se volt idő.
Ahogy tartják is róla ez egy full chill game. Itt szépen nyugiba kell csinálgatni a dolgokat. Na én ezt nem tudtam. Minden érdekelt volna rögtönazonnal.
-
Bogyi007
veterán
válasz
marilllyo #218381 üzenetére
Az első Order lemez meg nálam van és ketten jönnek utánam...
-
RudY
addikt
-
30z.Samu
félisten
válasz
marilllyo #217876 üzenetére
Ahogy elnéztem visszavettek a "csilli-villi" effektből. Legalábbis PS4-en már közel sem annyira színes, csillogós az éjszakai látványvilág, mint amit láttunk nyáron egy videóból. Bár azt hiszem az is PS-en lett felvéve, csak egy korábbi build volt. Szerintem ez jó döntés volt, a "szolidabb" színvilág sokkal jobban áll ennek a játéknak.
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #217702 üzenetére
Szerintem a sztori alá beletartozik az egész történet. Nem csak a fő sztoriszál. Pl a Detroit nálam tuti top5-ös, de ott ugye még változhat is a cselekmény a végigjátszások során.
Inkább, legjobb forgatókönyvnek kell ezt értelmezni. Mert abban benne van minden.
Mindjárt átgondolom én is az top5-ömet.
-
markknight
veterán
-
Bazsi1987
őstag
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #215042 üzenetére
Tudom, hogy teljesen más az ízlésünk. De hol itt a baj?! Nem értelek meg, de nem is zavar, nem az én dolgom.
Én ha valamit szidok, akkor sose az illetőt akarom degradálni aki játszik vele. Én onnan indulok ki, hogy "Én miért nem...", vagy "Szerintem miért nem jó.." Aztán leírom, és lehet vele egyetérteni, vagy egyet nem érteni. Biztos előfordult velem is az évek alatt, és hiba is volt, de egy embert messzemenően azzal nem lehet jellemezni, hogy mivel játszik. Én már csak ilyen elitista sznobköcsög vagyok
, hogy mindig az egyedi, új dolgokat keresem a játékokba, és a kommersz cuccokat kerülöm. Ez van.
Ui.: Mondjuk elég nagyot is változott velem a világ miután átjöttem konzolosdizni. Addig azért kicsit máshogy értékeltem a játékokat. Csak a Quake, Dota 2, CS, WoW számított. Mert ott kell megmutatni, hogy ki a tökös.. Hát most már nem így van..
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
marilllyo #213183 üzenetére
Nightmare az 1 hit killes? No way... Akkor ezek a Bugthesdás csávók nagyon utálják a játékosokat, hogy ilyen trófeákat pakolnak a játékaikba...
Veteránon kezdtem, az nem olyan vészes, nightmare-n ugye nem lehet kezdeni. Anno az Evil Within Akumu is meglett (plusz world's first plat), akkro ez is meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest