- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fausto #193418 üzenetére
Akkor nem tudom, pedig állítólag ezt a kétnaposat félévente is felajánlja ha közben nem volt. Ezt még konkrétan nem tudtam lefigyelni, de eddig olyan account-oknál amiknél a kéthetes sem volt még (vagy nem is lehetett fizetőeszköz hiányában) aktiválva, azoknál itt simán adta a kétnapos próbát.
-
Mrdevil
addikt
válasz
fausto #193026 üzenetére
A Sharp Shooter, és az AIM kontroller között ég és föld a különbség. A sharpba úgy kell belepattintani a navit, meg a move-ot, az aim egy full komplett/komolyabb cucc, sokkal több gombbal is rendelkezik. Persze ha nagyon akarták volna meg tudták volna oldani a sharp működését PS4-en, de nem akarták.
-
Tegla80
addikt
válasz
fausto #193009 üzenetére
En keresnek hasznaltan egy sharp shooter-t inkabb. Semmivel sem tud az uj tobbet,hisz a navigator es a nyaloka benne a lenyeg.
-
-
válasz
fausto #188028 üzenetére
Szerintem szokható a VR, ha nem adod fel, akkor egy idő után simán bírni fogod hosszabb játékidő esetén is. Nyáron ha nincs klíma, akkor nem nagyon lehet VR-ezni, mert ahogy izzad az ember, úgy bepárásodnak a lencsék. Én tavaly sokat szenvedtem vele, de ilyenkor télen nincs gond.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
fausto #188028 üzenetére
Egy-két percenként vedd le a sisakot és nézz körbe a szobában, állj fel és tegyél pár lépést a valóságban is. Nekem ez segített, így szépen, lassan kell az agyad hozzászoktatni, hogy a tested fizikailag nem érzi azokat a mozgással kapcsolatos ingereket, amelyeket vizuálisan észlel. Kvázi el kell fogadnia, hogy a valóságban nem mozogsz.
Velem ez fordítva történik, ha olyan autóban ülök a hátsó ülésen, ahol nagyon nagy az előttem lévő ülés támlája vagy, ahogy mások is pl. sokáig feltekintés nélkül olvasok. Nem látok ki előre eléggé az útra, de érzem hogy mozgásban van alattam a kocsi. Ilyenkor a távolba szoktam bámulni és egy pontot keresni, amihez viszonyítva felfogja az agyam, hogy valóban haladok.
[szerk.: hú de lassan gépelek telon, megelőztek]
-
Madwe
nagyúr
válasz
fausto #188028 üzenetére
Motion sickness főleg akkor jelentkezik, amikor mozog a tested tőled függetlenül és nincs viszonyítási alapod - azaz a tankos játékban láthattál vszeg magad körül valami testet, ami fix volt, űrhajós játékoknál is pl azért van kevésbé rosszul az ember, mert látja az ablakkeretet. Amúgy nem véletlen kezdtek eleinte próbálkozni minden egyéb módszerrel, ilyen point and click teleporgálgatás pl ami bevett...
Szerintem nem szokható, de én a buszon autóban is rosszul vagyok ha lefele nézek, ezért pl telefont nyomkodni s olvasni is csak magamelé tartott kézzel tudok
-
-
válasz
fausto #187329 üzenetére
Játékok pl. Resi 7, The Persistence, ASTRO BOT, Moss, The Last Guardian, Apex Construct, WipEout, Kitchen, de még van pár. A látvány, hogy ott vagy a játékban, már önmagában egy nagy élmény. De az is hozzá tartozik, hogy eleinte a rosszullét is előjön, egy kicsit több idő kell, hogy a szervezet hozzászokjon.
-
zodes
aktív tag
válasz
fausto #187039 üzenetére
Senkinek nem az a baja, hogy a Sony átesett a ló másik oldalára és Bannolgatják sokszor indokolatlanul az accountokat. Itt leginkább a hozzáállással és a névváltoztatás lehetőségének nem megadásával van a gond. Hogy erőből kell mindent elsikálni és nem pedig a megoldás felé haladni. Nem is értem egy ilyen cégnek ezt a fajta hozzáállását, amikor belőlünk élnek, gazdagodnak meg, nem gyengén.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
fausto #187039 üzenetére
Ki kell tenni reddit-re a teljes sztorit, onnan gyorsan felkapja a média, nem ez az első eset. Nem itt kell siránkozni, a support nem olvassa ezt a topikot.
-
30z.Samu
félisten
válasz
fausto #184461 üzenetére
Én a minap jártam úgy hogy kijött egy nagy patch a Fortnite-hoz, a gép rest mode-ban volt. Gondoltam most controller-el van kedvem pötyögtetni, játszom egy picit. Ja..akkor kezdte el leszedni a patch-et, mire felrakta azt hittem leteszem a hajam. Gondoltam ezt már réges rég le kellett volna szednie, elvégre ezért is van rest mode-ban.
Mindegy, felrakta, játszottam, csak nem számítottam arra hogy akkor kezdi el leszedni és felrakni amikor rányomok a játékra.
-
penge111
addikt
válasz
fausto #183888 üzenetére
Annyira mondtátok, a Titanfall 2-t, beszereztem kemény 2100 Ft-ért postával együtt. Múltkor lecsúsztam a filléres digitális lehetőségről, illetve még beszermányoltam egy Batman Arkham Knightot, az 2600 volt postával. Nehogy már kifogyjak a játékokból
@adalbert1: nem tudom mennyi most, én 3300 Ft-ért húztam be, nagyon-nagyon jó játék volt 60 óra simán beleszaladt. Kellemes volt, mert retengeteg új dolgot találtam benne crpg fronton!!! Az első résszel annyi gond van, hogy az első 10 óra sokaknak nyögvenyelős, ott egy gyilkossági ügyet kell felgöngyölni, ami picit lassú játékmenetet igényel, sok beszélgetésel, nyomozással. Nekem ez a rész is tetszett, de utána felpörög a játék, nagyon élvezetes a harcrendszere, történet ami lehetet volna picit jobb, de simán vállalható volt. A II. része meg szinte tökéletes lett.
-
törölt tag
válasz
fausto #181522 üzenetére
Az elvilegre :
Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi:
- Apa, mi a különbség aközött, hogy "elvileg" és "gyakorlatilag"?
Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi:
- Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának 5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele?
Mire az anyós:
- Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz.
Erre az apa odamegy a feleségéhez:
- Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?
Mire a felesége:
- Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam...
Erre az apa odamegy a nagylányhoz:
- Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?
Mire a lány:
- Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg, ha ennyi pénzt kapnék érte.
Erre az apa azt mondja Pistikének:
- Látod kisfiam, elvileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag viszont három rossz ribanccal élünk együtt!Bocs az offért, de nem tudtam kihagyni!
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #178678 üzenetére
"Zseniális 12.17-ig akciós a Plus, 3-ért 4, vagy 12-ért 15 hónapot adnak - kivéve ha van élő előfizetésem.
Nekem meg 12.18-án jár le a mostani"
Valami rémlik, próbáltam visszakeresni, de nem találtam.
Úgy emlékszem, volt már arra itt példa, hogy valaki a 14 napos próbaidőszak alatt futott abba a problémába ami most neked is adott, nem tudta kedvezményesen megvenni az előfizetést.
Egy próbát talán megérne, felvenni a support-tal a kapcsolatot, és kérni őket hogy a meglévő Plus előfizetésed deaktiválják, annak érdekében, hogy kedvezményesen újra elő tudj fizetni.
-
penge111
addikt
válasz
fausto #174582 üzenetére
Szia, jelenleg ez nagyon jó árnak számít, nem hiszem lesz ettől jobb
Oka:
God of War kb 8-9k-t ér
Fifa 2019 kb 10k
Joy: 12k
2 év garancia!Maga a konzol ami 1tb-s ráadásul, így 68k, az vicc ár újonnan!
-
Neoteric
addikt
válasz
fausto #173815 üzenetére
Semmi hátrányod nem lesz, sokan használunk itt amerikai accountot. Arra kell csak figyelni amit te is írtál, hogy a dlc-ket is onnan kell venni a játékokhoz. Feltöltőkártyát több helyről is tudsz venni:
amazon.com - Tudsz magyar kártyával is fizetni, de amerikai címet kell megadnod vásárláskor. Címlettel megegyező összegbe kerülnek a kártyák, nincs egyéb költség.
pcgamesupply.com - Itt csak $10-os feltöltőket ajánlom, mivel azokon nincs transaction fee, a nagyobb címletű kártyákon van. $10-osból viszont vehetsz többet is. Előnye, hogy PayPal-lal is tudsz fizetni.
g2a.com - Nagyon meg kell nézni melyik eladótól veszel, előfordulnak az átbaszások, de idővel és utánajárással visszakapod a lóvét akkor is ha invalid kódot kapsz, főleg ha shieldet is veszel hozzá. Van transaction fee is, úgyhogy a kis címletű feltöltőket általában nem éri meg megvenni. A $100-osakat viszont igen, változnak az árak, de néhány napja pl shielddel együtt vettem $80-ért. További előnye még az oldalnak, hogy kb mindennel tudsz fizetni.
-
törölt tag
válasz
fausto #164362 üzenetére
Az Aqua oldalán pl. rá tudsz szűrni PS4 támogatott kormányokra. Viszont ha GT Sporttal használnád, akkor jobban utána kell járni mert az tényleg csak pár fajtát támogat.
Vannak utángyártott kontrollerek de kár kínlódni velük. Egyrészt nem olcsóbbak sokkal, másrészt szarok. Ami meg jó, drágább mint a DualShock 4.
-
Nayrobi
őstag
-
A`rpi
addikt
válasz
fausto #108424 üzenetére
" Most az a baj, hogy nincs PS Plus előfizetésem. Neki van, ilyenkor van valami olyan beállítás, hogy az én profilom alatt is menjen a gépén az online játék?
Köszi előre is!"Ha az ismerősöd gépén a saját fiókja elsődleges amin van neki a Plus előfizetés, akkor a te fiókoddal is tud majd multizni.
Első alkalommal egyébként 2 nap Plus előfizetést felajánl a rendszer ha PS4en szeretnél multizni, szóval a karakter áthozást a barátod egész biztos meg tudja neked oldani.
-
adalbert1
veterán
válasz
fausto #96626 üzenetére
Szia,
ha nem sürgős, én a helyedben inkább megvárnám, hogy lesz-e valami jó Black Friday akció (illetve mostanában is voltak akciók, mikor 90k körül már új slim-et lehetett venni), illetve ha mindenképpen használtat vennék, akkor megpróbálnék valami még garanciális gépet megcélozni (és azt is az újabb 1216 szériából).
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest