- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
>Deego..
senior tag
válasz
#42308056 #105350 üzenetére
Mivel a tápegység a gép hátuljába kapott helyet (beépítésre került), s az APU álltal termelt hő ezen keresztül (ezen át) tud csak kijutni.
Így egyértelmű, hogy azen a ponton magasabb lesz a hőmérséklet.Amit érzel az csak egy átlagos üzemi hőmérséklet lehet ha a venti alapjárton dolgozik.
A konzol oldalán veszi fel a friss levegőt és hátulján távozik.
Más lenne a helyzet, ha nem került volna beépítésre az tény, de ez a hűtési megoldás megfelelő ha a körülmények is megfelelőek. -
>Deego..
senior tag
-
-
dollarZ18
tag
válasz
#42308056 #104713 üzenetére
Top dog camp: Ground combat kategória, nehéz találni sok ellenséget egy helyen, ha már nincs több camp (bár van egy hely, ahol tudod pótolni, de sokkal problémásabb)
- Fury meter feltöltése "xy" idő alatt:
* Slow Burner - Fill the Fury meter in 60 seconds or less
* Measured Savagery - Fill the Fury meter in 50 seconds or less
* Feeding Frenzy - Fill the Fury meter in 40 seconds or less
* Rage against the Meter - Fill the Fury meter in 30 seconds or less
* A taste for Violence - Fill the Fury meter in 20 seconds or less
* Rattling your Dags - Fill the Fury meter in 10 seconds or less- 1 Fury mód alatt:
* Unstoppable - Kill 8 enemies in melee combat during 1 Fury Mode.Ha elrontanád akkor, elvileg egy gyorsutazás elég, és jön a respawn, ameddig ki nem pucolod teljesen a campet.
Convoy: Stick It To Ya - az autón lévő spike-ra kell felszúrni az ellenséget. Csak 1-2 fajta autóból próbálnak átugrani a kocsidra, ezek pedig gyakoriak a convoy route-n, de máshol nagyon ritkák. Ez tud lenni a legnagyobb szívás, ha kimarad.
Van még néhány olyan challenge is, amit csak vihar közben lehet megcsinálni, azokat is célszerű minél előbb letudni.
Fontos, hogy a trophy-hoz csak a non-repeating kategória kell, aminél ott van hogy completed "xy" time(s), azok nem kellenek.
Itt van egy még pontosabb guide, kifejezetten csak a challengekről.
-
dollarZ18
tag
válasz
#42308056 #104678 üzenetére
Én platináztam, nincs benne nehéz trophy. Viszont ha kitakarítod az összes top dog campet, utána kicsit szívás egy-két challenge. Szóval mindenképp előtte csináld meg ezeket.
+ van egy challenge, amit kifejezetten egyszerű convoy route-n megcsinálni, anélkül viszont több órára is megkeserítheti az életed
Sajnos én az utóbbi kategóriába tartoztam.
-
A`rpi
addikt
-
marilllyo
veterán
válasz
#42308056 #104685 üzenetére
Tűrhető. Az utolsó feloldható terület az ami lassul rendesen. Illetve van a vége felé egy versenyzős mission. Az beszaggat rendesen.
Nekem egyébként ez a GTA szerű autó irányítás nem jön be. Mintha egy pálcával leszúrnánk az autó közepét. Meg zavaró, hogy a kamera nem követi egyből a fordulást és van, hogy a kocsi oldalát bámulod. Nem értem.... -
Lefty
addikt
válasz
Nekem a gombkiosztast kellett szokni elsore, de amugy ezt en annyira nem erzem, hogy ki lenne centizve, nem olyan veszes.
Az auto kezelese pedig jobb lesz ha fejleszted a motort
A terkep meg nem vezetett nagyon felre, meg szerencsere azert siman at lehet vagni ket ut kozott a dombokon. De ez a terkepstilus a GTA sorozatban is tudott meglepeteseket okozni.
-
törölt tag
válasz
#42308056 #104683 üzenetére
Jó persze értem én, de úgy gondoltam, hogy pontosabb minek?
Amúgy ismerek olyat, aki platinázta, pontosabban olyan emberkét, aki mit nem platinázott.Szerk.: ha a droppokat a Batman AK-ra érted, akkor lehet azért nem vagy érzékeny rá, mert te még nem platináztad.
Hidd el, akkor megérzed majd.
-
törölt tag
válasz
Egyértelműen látszik, hogy nincs meg a 60fps, de szerintem néhol még a 30 sem.
A sima ps4 gépen elég sok bug volt nekem és voltak szépen lag/drop hegyek.
És most nem azért, de tény, engem is meglepett, hogy amikor már a Pro gépen játszottam végig, gyakorlatilag gond nélkül és nem kapott patch-et, de még is valamivel dinamikusabb volt a játék. (tényleg nem sokkal, de én éreztem a különbséget, Batman AK-nál szintén, bár ott a kocsival való challenge-k semmit nem változtak, viszont a sztori alatt történő autós üldözéses folyamatos droppokból és lassulásokból semmi nem tapasztaltam már, elkanyarodtam kicsit párdon...)Szóval mondhatni tény, amit leírtál, de kis megszokás után nem zavaró, az autók irányításához annyit fűznék hozzá, hogy nekem teljesen megfelelt, nem tapasztaltam laggokat kanyarodáskor (lehet mert átállítottam belső nézetre a legtöbbször vagy mert a kocsi kezeléséhez szolgáló rásegítést kikapcsoltam, nem tudom) illetve a GPS minek is?
Tényleg nem sok óra kell ahhoz, hogy szintén csak ismételni tudjam magam, megszokja az ember.Nálam ez a játék egy erős 6/10-es értékelést kapna.
Szerk.: Tavares: Remote play, ha müxik is, mindenhol delay-es.
-
-
válasz
#42308056 #103269 üzenetére
Jövőre még több 4K-s TV lesz a piacon. Vagyis a Pro mindig is feltupírozott grafikát fog kapni, ami magasabb felbontást vagy pár extra effektet jelent. Viszont továbbra is az eredeti hardver lesz a célzott alap amire fejlesztenek. Tehát nem valószínű, hogy a Full HD-t céloznák meg Pro-n (érdemi kihasználással), majd az alapgépen meg 4K-n (magasabb felbontáson) pedig erősen butítanának.
-
andro93
aktív tag
válasz
#42308056 #102968 üzenetére
A 2033 sztorija tudtom szerint követi a könyv eseményeit, a Last Light viszont nem a Metro 2034 (könyv) alapján készült. A Metro 2034-ről azt olvastam, hogy sokkal gyengébb lett, mint a 2033 volt.
Amúgy igen, volt benne 2-3 olyan rész, ahol egyedül kellett mászkálni, és para volt, bár ennek ellenére már 4-szer végigvittem az évek alatt. A LL viszont nem annyira para, sokkal többször kell a felszínen mászkálni benne.
-
-
Nayrobi
őstag
válasz
#42308056 #102407 üzenetére
A Startline a ps+ verzióban volt először, majd bekerült a teljes játékba is, egyfajta vegyesfelvágott a tour részből, mert a ps+ verzióban csak India volt játszható, ebben meg van minden, ráadásul a main tourban nincsenek esős futamok, ellenben a Startline pályáival. Röviden.
-
marilllyo
veterán
válasz
#42308056 #102381 üzenetére
Szépen sorban kell haladni a kampánnyal. A dlc-ket kb felejtsd el. Sőt a Startline-t is!!! Az csak azért van, hogy belekóstolj mindenbe....de vannak ott meglehetősen nehéz versenyek is. Szóval kezd az alap tour-ral és szépen sorban.
Ami fontos a Driveclub-nál, hogy az nem jó taktika ha 1-2 próbálkozás után feladsz egy event-et és másikra mész. Próbálkozni kell. Én először a drifteket aztán a versenyeket szoktam lenyomni. Utána az időmérőket.Ha ügyes vagy előbb utóbb eljutsz oda mint én, hogy vissza van a Venom Hot lap 2 meg a One man one engine és otthagyod a játékot. 3 hiányzó csillaggal és 98%-os teljesítéssel.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
White Wolf
tag
válasz
#42308056 #101437 üzenetére
Szerintem is meg ér,én most a vége felé tartók.Szerintem annyit simán ér.
Más:Árpi és azoktól kérdeznek.1 ps4 aktív játék listát hol találok(melyek azok a játékok amivel többet játszanak ps4 en)2 hol kell megnézni egyes játékon mennyien játszanak pc,xbox,ps4(plattlefield 1,Titanfall 2 stb).A google hiába írók nem ad ki semmit.
-
jaroslav
aktív tag
válasz
#42308056 #101290 üzenetére
Szerintem a magyar viszonyokról és vásárlási szokásokról objektív képet ad, fiatal mérnökök, jogászok, közgazdászok vásárlási szokásai.
Világszintű eladásokon, pedig mit értesz? Valószínűleg Etiópiában, kicsit más a helyzet, mit Svájcban, vagy esetleg Luxemburgban...Ami a legutóbbi 50 hsz-t illeti, véleményem szerint minőségi eszmecsere folyt, egy termék jelenlegi, és lehetséges jövőbeni piaci helyzetéről...
Szerintem pont ez egy fórumnak a lényege.
De, ha te nem így látod, én természetesen azt is elfogadom -
TBT
addikt
válasz
#42308056 #101268 üzenetére
The Last of Us-t venném, meg az Uncharted 4-et egyből. Ezek így összesen és újonnan, (jelenleg akciósan) 20 000 Ft lenne.
86 000 Ft egy 1TB-os PS4 Slim konzol. Ez így összesen 106 000 Ft lenne, gyakorlatilag 1000 Ft-ért megkapom a DriveClub játékot. Persze annyira ez a játék nem érdekel, mert PC-n ott van nekem a Forza Horizon 3, de legalább van tartalom a gépre. -
Roland861010
veterán
válasz
#42308056 #101268 üzenetére
Használt játékot csakis kizárólag Hardveraprón érdemes a konzolszerviz kemény 2ezret adott volna a Ratchet and Clankért hardverre fel tettem és fél óra alatt el vitték 6 ezerért !
Más: Normális ,hogy a Driveclubban csak úgy lehet jó időt elérni ha 200-al a falba rongyolok kanyarban és
úgy ki gyorsítani mint ,hogy kanyar előtt íven fék kanyar kigyorsít annyit időt veszitek ,hogy már a kontroller majdnem a tvben kötött ki....
Az első megoldással mondjuk megyek egy pályán 54 másodperces kört a 2ik meg oldással 1 perceset azért vicces ... -
Roland861010
veterán
válasz
#42308056 #100939 üzenetére
Middle-earth™: Shadow of Mordor™-Game of the Year Edition
Jelenleg csak 7ezer Ft ennyit röhögve meg ér szerintem !
Most ez komoly? Hol az Arca ?
-
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #100582 üzenetére
Játékonként változó mennyi idő alatt lehet kimaxolni egy mini játékot. Ettől a platinum trófea értéke ha úgy tetszik nem csorbul, játéknéként ez a legritkább trófea (már ami platinás ugyebár), szóval "megéri" érte küzdeni.
"Ezért (is) volt olyan népszerű anno az Xbox 360 ha jól tudom"
Legális Xbox esetében ugyan úgy kellett a lemez játék indításhoz,
mint ahogy az a mostani generációban is van. -
-
perge666
veterán
-
sepsi0
őstag
válasz
#42308056 #99998 üzenetére
Hát nem ezt vártam tőletek
Igen... na most írjam, hogy RGH. Előző fat boxunkhoz csak eredeti játékok voltak, de jöttek a gyerekek..... azt nem lehet bírni. De PC-re csak eredeti gémek és progik vannak, na meg most legalizálnék váltáskor. Ezért is csak "akciós" gémek lennének megvéve.
Azért köszönöm az őszinte választ.Na meg játékok terén reménykedtem, hogy az élőfizuhoz járó játékokkal is el lehet lenni... csak azt nem értem, hogy a box a blueray-en kívül mitől szórakoztató box... még egy Kodit sem lehet rá rakni...
-
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #99755 üzenetére
"Lehet, hogy lerágott csont, de még mindig kicsit ingoványosnak érzem a tudásom:
Van a gépen egy US és egy UK account. A gép mindkét account számára primary.
Ha előfizetek US accounttal Plus-ra, akkor az UK accounttal is elérem majd az ingyenes játékokat és a multit, ugye?"Ha Plus előfizetést vásárolsz US account-ra, abban az esetben tudsz majd játszani UK accounttal interneten keresztül (multi), továbbá, az US account letöltött játékait is eléred majd UK fiók alól.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest