- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaFunk1511
tag
válasz
Wesder #209272 üzenetére
Jó, csak használtat érdemes? Vagy mi az oka annak hogy kb 350 az új, és 310 körül találok 1 éves gépeket? Nekem 40 euró megéri a garanciát, vagy csak nem romlik el és a Playstation felhasználók letojják a garanciát? (Anno PS2 fat volt, kB 4 évig semmi baja, sőt, utóbbi karácsony környékén vettem elő és simán Gran turismo 4-eztem. 😁)
-
Gebriel
veterán
válasz
Wesder #209148 üzenetére
Pont a Hori ami támogatott periféria a PS4-en
Egyébként meg ilyen hivatalos egér+bill és a kontroller között semmi különbség nincs szerintem, legalábbis én nem érzékeltem.
Hori assault commander ps4 használtam (kipróbáltam) semmi extra, sőt scope használat egyszerűen borzalmas. -
törölt tag
válasz
Wesder #209190 üzenetére
De nem direkt mentem neki soha. Én nem is nagyon vittem fák közé, de volt hogy a küldetés megkövetelte, ráadásul vágtában. Olyankor mi van?
Ezt az első update-tel módosítani kellett volna szerintem. Ahogy egy rendes gyorsutazást is bele kellett volna tenni. Se a Rockstar olyan mint az Apple és azt mondja mindenre hogy nem hiba hanem feature...
-
mettek
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Wesder #209111 üzenetére
Meg egy bitang kis PC, amin lehet játszani a PC exkluzívokat és az olyan multiplatform címeket, amik 5x jobban néznek ki (és amellett sokkal szebben is futnak) a konzolos verzióknál, plusz lehet érdemben - online - lőni és/vagy stratégiázni is (mech. bill, 500/1000 Hz egér + pad, 120/144/165/240 Hz).
A nagyon ultimate-ben meg benne van még vagy 10 konzol (a fullos C-64-es és Amiga 1200-es szetten kívül), úgy 30 évre visszamenőleg.
-
sp8787
addikt
válasz
Wesder #208880 üzenetére
Ha ugyanarrol a sorozatrol beszelunk , az Otherworld-osrol akkor vmit le kell meg irnom amit mar akartam.
Akarmennyire egy oncelu-zagyavasagtenger a jateksorozat igy kivulrol, ezt a video sorozatot nagyon jol megcsinaltak a keszitok.
Viszont most kellene vmi ugyanilyen sorozat angolul ,hogy ne csak egyoldalu tajekozodas legyen.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Wesder #208739 üzenetére
Én már kb. úgy vagyok vele, hogy akármennyi is lesz, de megveszem, és az új Xboxot is
Nyilván kicsit túlzás ez, de a konzolonkénti 180 ezres árral bőven kiegyezek
Én 180-200 között várom amúgy, csak, hogy ne koppanjak túl nagyot
De szerintem kb. ez is lehet a reális. És, ha belegondolunk simán meg fogja érni ennyiért is, már, ha csak az aktuális konzolokból indulok is
-
.LnB
titán
-
_drk
addikt
válasz
Wesder #207767 üzenetére
Miért kívánsz nekik ilyen rosszat? Az a baj, hogy sose jó ha egy szereplős a piac. Még ha konzoloknál máshogy is néz ki a dolog, de azért a Pro árának már lejjebb kellett volna mennie. De nincsenek rászorulva.
RangerFox: Én nem mondtam, hogy bárki is játsszon majd aktául game-eket. De ettől függetlenül még akkor is használható lesz a konzol. Nem fogják lekapcsolni a store-ról, régebbi játékokra ugyan úgy jó lesz!
-
törölt tag
válasz
Wesder #207444 üzenetére
Nekem a videojáték "olcsó" - nem anyagilag értem, hanem szellemileg - szórakozás. Nagyot nem hiszem, hogy csalódnék. Ellenben ha tudtok nehezebben emészthető, elgondolkodtató játékot javasolni , azt megköszönöm. Érdekes ez a videojáték ipar. Masszív potenciál lenne benne az igényes szórakoztatás kategóriájában, de borzasztóan nincs kiaknázva.
-
F_Peter
őstag
válasz
Wesder #207423 üzenetére
Illetve Mobytól idezve :
"/Ill mostanra már a Detroit ill. a Heavy Rain sem."
ManUnited: amúgy igen, illetve még egyéb helyekről ollózva. Amúgy a Detroit is nekem az a kategória (ha félre is teszem hogy nem vagyok a műfaj rajongója), hogy jó játék nagyon, de ez is túlhypeolt. Nem áll más játékok felett, csak ez is egy jól sikerült alkotás.
-
Carlos Padre
veterán
-
Deck
titán
válasz
Wesder #206952 üzenetére
A konzol maga mint hardver? Semmibe. A boxnak jobb a szellőzése, összeszerelése és a kontrollere is minőségibb (szubjektív). Ps-nek jobb a menüje amúgy, letisztultabb.
Ez van jelenleg de PS5-nél ez biztos, hogy változni fog. A konzolt meg szerintem még mindig a játékok adják el. Engem csak az érdekel, hogy mivel tudok játszani az adott eszközön. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #206712 üzenetére
Nekem is több Sony volt míg nem szálltak el a árak (6-700€). Mini,ray,több Z compact mind megfeleltek számomra. Ma már nem igazán versenyképesek az árai, de nem gondolom,hogy selejteket gyártanak. Inkább egy idei Sonyt vennék mint egy 3 éves almát/kóreai flagshipet (ahogyan rengetegen csinálják) közel azonos áron...fogalmam sincs a jelenlegi mobilpiacról egyébként
-
Moby
veterán
válasz
Wesder #206694 üzenetére
Akkor mára jutott bőven az újdonságokból
/annak amúgy szvsz előfeltétele lenne, hogy elérhető legyen minden platformon, de ez ugyebár nincs így. Az androidosok nyakon vannak szarva ha nem sony telójuk van (vagy nem rútolják, és tesznek rá magisk-el sony frameworkot). Mer a sony akkoranagy tényező a mobil piacon, hogy nagyon kell erőltetni ezt a dolgot
Remélem a ps5 eljövetele rendet tesz végre ebben a kérdésben is, ha a userek száma ehhez önmagában kevés...
seniman: akkor mondhatjuk, hogy Te egy türelmes, körültekintő és biztonságosan csóró melós vagy!
-
Moby
veterán
válasz
Wesder #206691 üzenetére
Inkább csak kényelmetlen. Special az, hogy a remote külön van, momentán életmentő. Mer ha úgy akarol használni, hogy a kontroller a géphö legyen csattintva, ne a telefonhoz (ez mondjuk nyilván csak akkor játszik ha a gépnél vagy, de én szoktam ilyet), akkor trükkölni kell vele, és másik felhasználóval kell belépni remoteban, mint amivel játszani fogol. De ez is csak annak a bénáskodásnak az eredménye, hogy senkinek nem jutott még eszébe, hogy a kontrollert nem a mobileszköszhöz akarja a felhasználó toszni. Amúgy az is jobb lenne, ha benne lenne az appban.
Pálinka: A vesémbe látsz. Most épp január óta már nem vagyok. Ennyi kihagyásom valóban nem volt. Szal jó a meglátás, sok játékom van onnan
-
lazioforever
tag
válasz
Wesder #206666 üzenetére
Jogos, bár én azzal csak barátomnál játszottam anno pár pályát.Hú, de rég is volt...tán igaz se volt.
Az első igazi élményem a Jak and Dexter volt tőlük, amit oda-vissza játszottam Ps2-n.
Most Ps4-en pedig az Uncharted sorozat, majd most a Last of Us csak még magasabbra tette a mércét. Jelen generáción nálam jelenleg csak egy játék tudta fölülmúlni eddig az Uncharted 4-Last of Us Remastered párost: a Witcher 3, de az egy más kategória. Minden szempontbólMost jöhet a sorban Horizon Zero Dawn (Complete), meglátjuk, hozza-e a remélt szintet.
-
ProEvoFan
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest