- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
Bazsi1987 #120398 üzenetére
Lg 49uh610
Ezt a típust ajánlották a tv-s topikban + olvastam a leírásában,hogy teljeskörűen támogatja a ps-t,így gondoltam jó lesz.Nem vágom ezt a "pro patch" dolgot. Minden játèk mikor telepítèsre került,letöltött egy elèg combos update-t. (Akkor mèg a FHD tv-vel. Most hogy 4k van új frissítèst kell keresnem minden játèkhoz?
Ha haza èrtem melóból lövök pár kèpet a ps ès a tv beállításairól,hátha valakinek szemet szúr valami nem odaillő beállítás. -
válasz
Bazsi1987 #118594 üzenetére
Ugyan olyan lesz mint a sima ps4, max a boost mód dob az fps-en egy kicsit de azt meg úgy sem veszed észre szabad szemmel😁 Ja meg tudsz 1080p-ben streamelni már akit ez érint🤤
Szerintem ha nincs egy komolyabb 4K-s megjelenítőd akkor teljesen felesleges a Pro, hangsúlyozom SZERINTEM!
-
-
A`rpi
addikt
válasz
Bazsi1987 #101260 üzenetére
"80 ezer forintért cserébe nem olyan gyengék a mostani konzolok, amilyen grafikát amit tudnak 80 ezer ft-ból nem hozzod össze pc-n..."
Persze hogy nem, viszont azt nem szabad elfelejteni a rendszer előállítási költsége (hardveres, szoftveres, stb stb...) akkor térül meg a gyártónak, ha hosszú távon tőlük vásárolsz előfizetést, és játékokat, így a belépő árat igyekeznek kedvezően pozicionálni...
Attól most tekintsünk el hogy elvileg már amikor leveszed a polcról a készüléket akkor profitot realizál a gyártó, de a java még csak ezután jön ha a felhasználó vásárol további termékeket a játékkonzolhoz.
-
törölt tag
válasz
Bazsi1987 #101248 üzenetére
>A 6 teraflop se elég rendes 4k-hoz szerintem...
Hű mennyi fejlesztő lett itt hirtelen
>Konzol gyártok is rá jöttek hogy fogyasztói társadalomba élünk és bármit megveszünk jó marketingel!!
A konzol gyártók arra jöttek rá, hogy már nem lehet bármit eladni marketinggel sem, és a relative drága konzol akkorát perecelt, mint a ház (ps3, xbox one+mandatory kinekt, stb).
zzola: de, értettem, de a magas labdát nem lehetett fennhagyni
De ha már vga-ra fordítanád, akkor mondjuk egy 7850 vs RX480 megjelenik az árban? Merthogy erről beszélünk. És a kettő között van mondjuk 40e ft különbség. Nem 60, ezt engedjétek el. Nem lényeg mennyi egy használt orig ps4. Jelenleg a sony a slimet mondjuk 90-re árazza, a pro-t meg 130-ra.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Bazsi1987 #96853 üzenetére
Egyetértek. Egy két VR specifikus játék biztos ütni fog, ez kétségtelen, de szerintem ez is rétegcucc marad, pláne hogy egyes játékok esetében elképzelhetetlen a használata. Egy vígjátékot sem érdemes 3D -ben nézni, nem igaz?
Pro -hoz: én majd jövő nyáron váltok, most vettem augusztusba a gépet. Menjen a Sony... oda. Xbox viszont nem érdekel, Scorpio se, akkor sem ha izomgép lesz.
erahurka: Ebben teljes mértékben igazat adok.
Viszont ma már szerintem többet foglalkoznak a grafikával, mint például a játékmenettel, vagy a sztorival.
danih: kérlek a véleményemet ne kezeljétek így, nem vagyok én megmondó ember, szimplán csak találgatok, mint bárki más.
Én elfogadom más véleményét is, nem gondolom hogy az én véleményem az egyetlen és igaz.
Shamat: értem én, valaki ettől ejti el az állát, ízlések és pofonok. Egyenlőre nekem úgy tűnik hogy ez sem lesz túl elterjedt, de könnyen lehet, hogy nem lesz igazam. Számomra annyi, hogy érdekes a VR, de maradok a klasszikus módszernél.
vg: az meg a másik, hogy gondolom nem mindenki szervezete bírja ezt a cuccot.
Zanik: igen, és ez tök jó, csak azért illett volna az egyébként nagyon hosszú futású PS3 -ra megjelentetni. Ezek után ha bukás lesz, az elég szégyen tőlük. De egy biztos, és örülök hogy egyetértesz, hogy ha valami egy kacat szar, azon a grafika se segít. Viszont ha a grafika nem épp a legmodernebb, attól még ehyhogy játék lehet nagyon jó.
Egy nő is, hiába szép, ha belülről szar ember. Azzal nem fog együtt élni a normálisabbja. -
-
válasz
Bazsi1987 #95719 üzenetére
GOW 3 remastered verziónál is ez volt (volt még valami másik játék talán az Order 1886) 5K-ért árulta a tesco, mindenki meg volt őrülve, volt aki egész nap az üzleteket járta (kocsival)
Értem én hogy az akció nagyon vonzó, de amikor többe kerül a leves mint a hús, annak nem sok értelme van.
Rico; lemezes játékokat simán eladhatod, a lemezes játék itt nem olyan mint pc-n, nem kell aktiválni.
-
törölt tag
válasz
Bazsi1987 #94105 üzenetére
Játék válogatja, hogy mekkora darabszámot kellene produkálnia ahhoz, hogy a kiadónak megérje a lokalizáció. Érdekesség, hogy a Witcher 3 lokalizációja 10 millió ft-ba került a magyar forgalmazónak. A legnagyobb címekből ami több platformos mint például egy FIFA 1 év alatt közel 25-30.000 db talál gazdára. Ez nagyon kevés, még ahhoz képest is , hogy mekkora a népességünk. A Cseheknél például lokalizálva jelenik meg sok játék , a népességük hiába a mienkhez közeli még is a szoftver eladások egy egy nagyobb címnél a 100 ezret súrolják. Ezért szoktak úgy fogalmazni, hogy a mi számaink kerekítő számnak sem jók.
-
sting2
addikt
válasz
Bazsi1987 #92135 üzenetére
Nincs.
Viszont kellően fejlett a benne lévő panel, minden komolyabb" változást érzékenyen reagál le, akár egy jobb Hdmi, akár egy képjavító funkciót nézünk.
Anno, a PS3 is engedett Deep Colour ki/be opciót, jót tett a képi világnak.
Szóval, lehet placebo, de kicsit mintha "csillogóbb " lenne az eredmény.. -
-
válasz
Bazsi1987 #90940 üzenetére
Nem tudom minek erőltetik a 64 fős multit konzolon, 48 fős bőven elég lenne és ott nem lenne ilyen brutál fps drop, megnézed a rush módot, semmi probléma nincs, még a legnagyobb robbanásoknál se esik le az fps, conquest-ben meg csak simán sétálsz valahol és kb van vagy 30-35 az fps. Mondjuk bf4-ben csak 1-2 pályán van hasonló gond, viszont ott iszonyat mennyiségű textúra van, itt meg kb semmi, 1-2 vályogputri a pálya közepén, szóval megerőltethetnék magukat és megoldhatnák ezt a problémát.
-
-
Kakaduku
senior tag
válasz
Bazsi1987 #85215 üzenetére
Van aki játszik Playstation 4-en az Overwatch-al? Ha jól olvastam a teszteket, akkor csapat alapú a játék és ebből adódóan azt gondolom, hogy random emberekkel nem olyan lásd Evolve.
Amennyiben lenne fix csapat, akkor beruháznék rá én is.
Esetleg valaki, akinek megvan megosztaná, hogy ki tudjam próbálni?
-
válasz
Bazsi1987 #81546 üzenetére
De legalábbis nehezebb, az biztos. Az a béka nem volt gyenge, bár a gondnoknak is nekifutottam párszor mire rájöttem a dolog nyitjára. Várom már, hogy mi jöhet még amit ezeknél is nehezebb legyűrni.
Illetve ha jól olvastam, akkor 26-án jön a második, nagyobb DLC, a Blood and Wine. Várós... -
james001
veterán
válasz
Bazsi1987 #73993 üzenetére
Nem tetszhet mindenkinek
Inkább játszok egy Devil May Cry vagy bármilyen hack n slash játékkal amiben normálisabb a harcrendszer,mert nekem még mindig ez a bajom a W3-al,hogy nem tudok benne normálisan harcolni. De persze én vagyok a béna tudom.
De attól még jó játék nem írom azt hogy rossz,csak "nem nekem való". Bár azt nem értem hogy lett ez mindenhol év játéka... -
fityere
senior tag
válasz
Bazsi1987 #68627 üzenetére
Nektek tetszett és ez a lényeg
Nem is kell másra hallgatni.
Minden játék szórakoztató, a maga módján. Nekem a Boodborne volt szórakoztató és kikapcsolt, amíg másnak meg pont nem. Nem egyeznek az ízlések ez van. Valószínűleg az a baj, hogy nem vagyok egy nagy fps fan mert mar Dunát lehet rekeszteni belőle. -
james001
veterán
válasz
Bazsi1987 #65998 üzenetére
Hát azért nem árt ha tudsz valamennyit angolul hozzá
Amúgy tényleg egy újabb sántító felállású plus,de a Beyond Godd and Evil nem rossz. Igaz az is PS2-es remaster ha jól tudom,de nem baj még nem játszottam vele úgyse.
A Mass Effect-ből meg ha jól emlékszem volt már az 1,én azzal játszottam PS3-on de elég unalmas volt,nem tudom a 2 milyen lehet,majd teszünk vele egy próbát úgyis most fogom megújítani a plus-t novemberben
Új hozzászólás Aktív témák
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest