- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Próbáld meg egyenként elcsalogatni a kapitányokat és úgy megölni őket.
A lopakodó módban van egy olyan lehetőség, hogy zajt csapsz, amire a kiválasztott ork odamegy. Ezt utána el tudod intézni külön is.(#49284) Sonlon
Én nem rég vettem meg Dying Light eBay-ről Primary accounttal. Kérdésedre a válasz egy hatalmas IGEN. -
Ronam
addikt
Volt par kuldetes amit nekem is csak sokadjara sikerult megcsinalnom. Ha megcsinalod a mellekkuldeteseket, tudsz upgradelgetni, és ugy sokkal egyszerubb. A vege fele mar eselyuk nem volt ellenem, barmennyien jottek
. Nezz korul, hatha van a kornyeken "darazs" kaptar, az legalabb a kis szarhaziakat elijeszti.
-
pomk
őstag
Ha jól tudom, a játék hátterében egy külön világ él és mozog, amit Te sokszor nem is látsz. Ott is folynak hatalmi harcok és hiearchiás viták a kapitányok között. Ők is öldöklik egymást, párbajoznak, stb.
Ha meghalsz akkor is azt láthatod, hogy néhány kapitány helyére új katonák lépnek elő. Ez azért van, mert a játék leírása szerint ahhoz hogy feléledjen a karakter, idő kell(a játék idejéhez viszonyítva ) és ez alatt lépnek elő a katonák kapitányokká.
Talán ez lehet a magyarázat arra is, hogy miért élednek újra a már megölt kapitányok.Egyébként engem lenyűgőzött a játék a maga háttérben zajló külön önálló életet élő világával. Sokszor előfordult, hogy álltam egy hegy tetején és néztem ahogy az orkok alattam öldöklik egymást, kergetik őket a kiszabadult vadállatok, stb.
Más játékokban ez pont fordítva van. Körülötted forog a világ, Te vagy a középpontja. Itt pedig pont azt éreztem, hogy mekkora kis porszem vagyok én ebben az egész univerzumban. Minden egyes karakter, aki a játékban van a világ része és a saját szerepét játsza benne.
Szerintem korszakalkotó játék! Szívesen látnék még ilyen univerzummal rendelkezőt! -
gyuromoj
veterán
Annyi a lényeg hogy azzal a címeddel regisztrálj mint ami a PSN ID-el is van.
Eddig 2x vásároltam az utóbbi 1 hónapban es semmi probléma nem volt.
Erste-s VISA kártyán van. Feltöltő kártyát vettem es utána PS Store-ban aktivaltam.
Haddent kolléga irt erről egy cikket LOGOUT-ra, olvasd el. Én is az alapján csináltam mindent. -
N@idia
őstag
Hát én is a netről találtam eddig bevált kb egyezik az ízlésünk is játékok terén
Kérdésedre a válasz sajnos az offline része sem lesz elérhető sőt el sem tudod indítani a játékot ha lakat van rajta.Gyuribácsi: Ennyire hasonlítana ? Amúgy meg jó csaj Natalie Portman lecserélném rá a jelenlegit
-
N@idia
őstag
2 lehetőséged van! Az egyik az hogy ha nincs társad akkor primary-nak kell lenned a saját gépeden!Akitől veszed az accountot kapsz egy jelszót felhasználó nevet és egy időt ami alatt leszeded a játékot.Ezzel egy baj van hogy nem tudod törölni ha törlöd bukod.A második lehetőség sem a legjobb megoldás ez a következő.Szintén kapsz egy accountot ami másodlagos fiók ez annyit tesz,hogy a saját profilodból nem érhető el csak arról a másodlagos fiókról amin a játék van,de pl ha multis gamet veszel nem kell rá PS+ venned a másodlagos fiókodra csak a sajátodra és primary-ra kell tenned a saját géped így ha multizni akarsz megosztódik és már mehet is a móka plusz örökre a tiéd a másodlagos account megváltoztathatod a jelszót stb.DE ennek is van hátulütője sajnos,ha a srácnál akitől vetted a gamet megszakad a net kapcsolat legyen az bármilyen okból nem tudod elérni csak akkor,ha újra net alatt lesz a gépe addig lakatolva lesz a játék sajnos.Én így akartam venni a hardline-t,de mivel multis a game nem igazán ajánlotta a srác ezt a megoldást inkább vegyem az 1x letöltőset,csak az meg nekem azért nem jó,mert gondolkodom tárhely bővítésen,így maradt a lemezes változat
Én a helyedben egyik lehetőséget sem ajánlom,inkább keress egy társat és vegyetek felesbe játékokat az legalábbis biztonságosabb feltéve ha nem ver át
-
Garada
őstag
Thrustmaster T300 RS
Sajnos nem az én kormányom, hanem egy közeli ismerős vette, viszont elég sokszor van lehetőségem vele játszani, attól függően kinek hogyan jön össze a munkaideje. Nekem kellett egy 10-20 perc hogy beleszokjak és utána már nem is akartam visszaállni akkora élményt volt képes visszaadni.Természetesen bevallom elég borsos az ára ezért is örülök ennek a lehetőségnek. -
Jakesz
addikt
Én úgy vettem meg, hogy a lemezes verzió már megvolt a megjelenés napjától. Csak mivel ez egy olyan játék, amitől úgysem fogok megszabadulni, ezért inkább jobb digitálisan, mert nekem a tok meg a lemez egyre inkább porfogó kategória. A dobozost meg 8000-ért eladom vagy elcserélem.
-
-
PandaMonium
őstag
Csak akkor éri meg digitálisan így ha van kivel felezned, különben sokkal jobban jársz ha 4500Ft-ért veszed meg itt: [Link]
Persze ha nem tervezed megtartani a végigjátszás után akkor még mindig a használtan lemezes verzió a legolcsóbb ahol max. 1-2000Ft buktával tovább tudod adni később. -
Madwe
nagyúr
Sztem nincs rendes neve
ps4 hdd case-re első találat pl, de a többi más volt, az igaz
Viszont ezen az oldalon lejjeb a People who viewed this item also viewed résznél kiad mást is
-
haddent
addikt
Az, hogy belépőszint az hülyeség, azért ne túlozzunk. Az a baj, hogy 50" -ig szépen arányosan nőnek az árak majd 50" fölött, 55" -től teljesen elszáll és fizeted a "luxus adót". Na most te pont 55" -öt akarsz, nem biztos, hogy 50" -hez képest nagyobb annyival ,hogy megérjen ennyivel (sokkal..) többet. Egy 60-65" nyilván más, az még sokkal drágább de aki ekorrát vesz az nem nézi mennyibe kerül szerintem. Többet között ezért én 50" -et vennék max (az is van), abból pedig Sony KDL50W828B.
Ha 55" kell akkor értelemszerűen ugyanez (legalábbis annyiban, hogy Sony KDL55W8_ _ _), de nagyon komolyan lehúznak 5" ért.HDTVtest.co.uk -án is látod, ugyanaz a minőség
50" Sony KDL50W829 - 670GBP - 275k Ft (ez itthon megmarad 250 alatt azért)
55" Sony KDL55W955B - 1000GBP - 411k Ft
(ennél azért biztos van olcsóbb modell de tényleg kva drága 50" felett, de persze nem lebeszélni akarlak sok sikert)Garada csalódni szubjektív dolog, én tuti nem csalódnék semmilyen új 55" tv -ben mert örülnék neki mint majom a farkának. Ettől még egyáltalán nem biztos hogy objektíven is fasza a cucc
-
nubyy
aktív tag
Enyem is ad neha (havonta 1x kb.) furcsa hangokat, ehhez hasonlo csak hangosabb (menuben hangosabb mint a venti). Januar vegen vettem, elso naptol kezdve ilyen. Ilyenkor csak megbillentem es abbahagyja. Nem foglalkoztam (nem is fogok) vele mert tokeletesen mukodik. X360-am is fura hangokat adott eleg gyakran elso naptol kezdve, 6,5 eves gep - sosem volt vele gond pedig nem 1x 24 orakat ment folyamat. Sztem nem kell izgulni miatta addig amig nem kezd fagyni/crashelni/tulmelegedni.
-
Mi az hogy ezt is? Az összes hibásat te fogod ki vagy mi? Hol vetted remélem nem tesco-ban vagy a media markt-ban vagy ilyen helyen? Ahol a túlfizetett alkalmazottak a dobozok rugdosásával vezetik le a feszkót
Szerk; hát konzolboltosok azért nem barbárkodnak, szóval elképzelhető hogy elvagy átkozva! Legközelebb vedd meg azt a 3 paprikát egy százasért az aluljáróban, vagy így jársz
-
-
-
-
vg
addikt
Megnéztem legalább ötször HD-ben a WD facebookos videód, de én nem látok akadást. Lehet túlreagálod egy kicsit?
Múltkor mondtad D3, azóta nyomtam sokat Rift-ben(igaz xb1), 3 darab +300-as arcokkal, alig látni néha valamit és néha bizony beakad néha egy kicsit, bár nem tudom, hogy erre gondoltál egyáltalán.
-
Yummy
tag
Erre lettem volna kivancsi, hogy masnak is vannak-e ilyen jellegu akadasok a WD-ban, mert amikor ezt itt leirtam egyszer, hat szepen le lettem oltva. Dio is akad de ott mivel 60 fps az alap hiaba veszem fel nem latni. WDnal ugye 30fps ala megy azt mar latni videon is.
Szoval a kerdes, masnak is csinal ilyeneket? -
N@idia
őstag
Biztos,hogy produkál másoknak is ma nekem is volt akadás durván leesett az fps a bf4 multi alatt kb 1-2 percig aztán vissza felugrott és minden rendben volt.A többieknek is ugyan úgy van csak ők elfogadták vagy a jobbik esett az hogy nem látják meg vagy nem akarnak róla tudni. Én például meglátom,ha 60-ról leesik 40-re hiába,hogy a szem 30 fps felett nem érzékeli az akadást,de még is jelen van viszont már megszoktam.Próbálj te is ezzel együtt élni és nem észre venni. Eleinte fura lesz,de aztán megszokod nekem is így volt BF4-nél, killzone-nál stb....X1-nél is ugyan úgy jelen van ez a dolog ott is vannak FPS-dropok ráadásul 900P-ben ami PS4-nél 1080P jelent (sok esetben) és néha-néha van akadás.Nem is tudom melyik a rosszabb kisebb felbontáson akad vmi vagy fullHD-ban akad egy adott játék.
-
tDr1v3r
veterán
Figyelj, én rohadt háklis vagyok erre a framerate dologra (látnád milyen véres vitákba megyek bele a MacBook topikban
), de amennyit én játszottam a WD-vel PS4-en (6-7 óra simán megvan) nem tapasztaltam ilyet, elég stabilnak tűnik. De megjegyzem, nincs PS4-em (haveromnak van) és nem játszok rajta napi szinten.
Elhiszem hogy észleled (én is észlelek dolgokat pl. a telefonomnál amit más nemigen), de annak valami oka lehet. A lemez állapota milyen? HDD-re van telepítve a játék? Ha igen akkor nagy valószínűséggel onnét cachel és azért akad be.
A gépcsere után mindent újra kellett húznod? Ha nem akkor simán csak átpattintották egy új gépbe a merevlemezét.
-
-
Shamat
aktív tag
Diablot ugyan nem próbáltam, viszont nekem a Killzone és a BF4 produkált komoly szaggatást. A PS4 settings-ben az Audio/Video részénél az RGB output-ot Limited-re állítva a Full helyett megszűnt a szaggatás.
Akkor még egy 24" monitort használtam, haveromnak is ugyanilyen szaggatás gondja volt, átállítva Limited-re neki is megszűnt, ő egy 32" LG lcd-vel használja a gépét.
Viszont nemrég vettem egy 40" SONY lcd-t, ezen már Full-ra rakva sem szaggat. -
A.tessz
senior tag
Nálam is van diablo lemezes, pcn is megvan. Semmilyen fps dropot nem érzek rajta ps4 en, még csak reccenést se. Én a helyedben visszavinném, ha pofáznak, mond meg próbálják ki, szerintem egy próbát megér. Nem kéne egy új gépnek ilyeneket csinálnia. ( Melegedésre szavaznék én is vagy a netre egyébként. de elképzelhető, hogy más van a dologban)
-
N@idia
őstag
Ha windows 7 et használsz először meg kell adni az elérési utat az az kötetet ezt a lemezkezelésnél tudod megtenni csak aztán tudod formázni! Használd a start menü kereső és írd be lemezkezelés ott látni fogod a winchestert és jobb klik majd kötet aztán ok majd utána sajátgép és formáz woálá
-
mrhitoshi
veterán
Generátorral lett csinálva a cím ? Az marha nagy hazárd játék. Google Maps, és egy címet gyorsan keresel vele. A bankkártyára meg annyit, hogy a MasterCard stb.. nem garancia. Simán vissza szokták lökni, vagy pedig a bank szarakodik.
Én dombornyomott kártyával vásárolok mindig, semmi probléma nem merült fel még eddig, vagy pedig paypal. -
Bencus88
nagyúr
Én is tököltem vele. Disconnectelj, battleneten aztán újra beírod a szinront és indítsdd el a játékot. Benne lesz a stash-ben.
sorry ha volt
-
laciba77
tag
Hasonlóan jártam én is tegnap. Szerintem ugyanazt a levelet kaptad meg te is.
A furcsa, hogy simán lement egy 20 dolláros vétel, de utána az 50 már nem. (van elég pénz a számlámon). Majd kaptam egy levelet, amelyben faxos visszaigazolást kérnek.
Egy másik accountnál pedig nem ment a 20-as vásárlása sem, ott azt a levelet kaptam, hogy a vásárláskor megadott cím (amerikai) nem egyezik a kártya tulajdonosának címével.
Tapasztalt US vásárlóktól kérdezném, hogy szerintük mi lehet a gond? A kártya Otp-s (Mastercard) és már számtalan helyen fizettem vele interneten. Ahogy most is simán lement az első 20-as vásárlás.
-
Yummy
tag
Valami nem tetszett nekik, törölték a rendelést, de még az accountra se bírok belépni, azt is zárolták...Faxolgatni kellene valami, hogy ne töröljék meg ilyesmi. Valami gyanús lehetett nekik, pedig csak sima accot csináltam ahogy itt írtatok. Nagyon jó mert kártyaszámot meg ilyeneket megadtam regisztrálásnál...
Valakinek bemásolhatom privátba amit küldtek? -
Neoteric
addikt
Haddent itt leírta, ennél jobban aligha lehet elmagyarázni.
Annyival kiegészítve, hogy célszerű olyan usa államba címet regelni, ahol nincs áfa. pl Delaware, Oregon, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest